-
το ξεθαβω λίγο ,
μιας και το είχα ξεχάσει αλλά τελικά αξίζει μια χαρά το game ,
μου άρεσε και θα το πάρω λίγο αργότερα μιας και ήδη έχει πέσει αρκετά η τιμή του ,
μου άρεσε η σκοτεινή ατμόσφαιρα της εποχής που σου αφήνει , το voice acting δείχνει καλό αλλά εχει τα θέματά του δυστυχώς, το ψάξιμο ενός adventure όπως κάποτε στα συν και φυσικά το ίδιο το θέμα του ..ο Holmes κ Watson ,
οι γρίφοι μου φαίνονται πολλοί , ξεπετάγονται με το παραμικρό , ευτυχώς μέχρι εκεί που έχω δει είναι πολύ εύκολοι , μετά λογικά θα δυσκολεύουν ,
οπότε θα έρθει και η ps3 version σίγουρα ,
@enstikto , για πες από περιέργια ποια εννοείς ??!! χαχα
γιατί και εγώ pc άκιας ήμουνα , όταν οι φίλοι μου είχανε cpc6128 και μετά πήρανε amiga500 εγώ είχα ένα 286 με μονόχρομη οθόνη που έπαιζε μόνο ΑΤΙΑ space commander....χαχα αργότερα με τις αναβαθμίσεις κάτι έγινε , είδα και χρώματα και πολλές άλλες "καινοτομίες" στο ταπεινο pc μέχρι να βελτιωθούν πολύ τα πράγματα πολλά χρόνια μετά ,
για να μην κουράζω , εγώ την επόχή που μεγάλωσα παίζοντας κρυφά τα βράδια να μην ξυπνήσω τους δικούς μου επειδή ήταν αργά και είχα σχολείο.. μείνανε ανεξίτηλα στίγματα από τα πιο ανάλαφρα μέχρι πιο σοβαρά adventures ¨οπως τα Larry , Day of the Tentacle , Grim Fandango , Indiana Jones , Monkey Island , Kings Quest , Maniac Manson , Full Throttle το καθένα για άλλους λόγους (μπορεί να ξεχνάω και κάποια)