Results 1 to 17 of 17

Thread: The Testament of Sherlock Holmes

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Default The Testament of Sherlock Holmes

ειδα πως δεν υπαρχει θεμα για αυτον τον τιτλο.
    θα κυκλοφορισει αρχες του 2012 για ps3, pc και 360

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=lasGRTReGA0"]New Adventures of Sherlock Holmes:The Testament of Sherlock Gameplay Demo (PC, PS3, Xbox 360) - YouTube[/ame]

Spoiler!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Δεν ειδα ολο το βιντεο, αλλα δε θα με χαλαγε να παιξω κατι τετοιο. Το βρισκω πολυ ενδιαφερον. Μου εχουν λειψει και τα παιχνιδια που εχουν πολλους γριφους.
    Ωραιος Ηλια. Δε με αφηνει για rep.

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Δεν ειδα ολο το βιντεο, αλλα δε θα με χαλαγε να παιξω κατι τετοιο. Το βρισκω πολυ ενδιαφερον. Μου εχουν λειψει και τα παιχνιδια που εχουν πολλους γριφους.
    Ωραιος Ηλια. Δε με αφηνει για rep.
    αν ασχολείσαι με PC , δες και έναν τίτλο 3ετίας σίγουρα , το Sherlock Holmes: The Awakened , το οποίο έχει όλα αυτά που λες και ήτανε αρκετά αξιόλογο adventure game !

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

είχα παίξει το sherlock holmes vs jack the ripper στο pc και ήταν φανταστικό!
    μου άρεσε πολύ. Το εν λόγω θα το τιμούσα day 1, αλλά λόγω οικονομικής κρίσης ή θα το πάρω μεταχειρησμένο, ή θα περιμένω να πέσει η τιμή του αρκετά.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Spoiler!

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Ενδιαφερον δειχνει. Επιτελους ενα SH Game σε κονσολες!

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

σίγουρα αγορά για το Xbox 360 μου! (που δεν έχω φυσικά χαχαχαχαχαχααχααχ)
    Last edited by Lefteris_X; 16-10-2011 at 16:31.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Adventures σε κονσόλα... στην αρχή η ιδέα μου άρεσε γιατί μου έχουν λείψει αυτού του είδους τα παιχνίδια, αλλά ο σχεδιασμός/χειρισμός όπως τον είδα στο Gray Matter δεν με ξετρέλανε... ίσως βέβαια να έχω αλλάξει και εγώ και απλά να είναι δεν ξέρω too slow γενικά σαν gameplay και να με κουράζουν περισσότερο αντί να με χαλαρώνουν (άσε το άλλο ή θα σου τα σερβίρουν όλα στα πιάτο ή θα είναι πολύ trial&error και με τρελαίνουν και τα δύο).

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Το έχω προχωρήσει αρκετά το παιχνίδι και μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλό και ατμοσφαιρικό. Το μόνο μειονέκτημα θα έλεγα ότι είναι η δυσκολία του, γιατί μέχρι το σημείο που είμαι δεν με έχει δυσκολέψει κανένας γρίφος, βέβαια εγώ παίζω στο normal και ίσως στο hard mode να είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.
    Όσοι παίζουν adventure games να μην το χάσουν με τίποτα

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

To ειδα κι εγω στο ps3 σε αλλο σπτι χθες για καμια ωρα, οπως λεει ο snk οι adventure gamers πρεπει να το παιξουν.
    Βεβαια κανει μπαμ οτι ειναι μια low budget προσπαθεια, κουβαλαει απειρα κουσουρια των αντιστοιχων pc παιχνιδιων. Bugs στον ηχο με τους διαλογους να ειναι τραγωδια ορισμενες φορες (τελειωνει καποιος την φραση του και βγαζει και μια εξτρα φωνουλα λες και τον διακοπτουν), απαισιο lip sync, επαναληψη των ιδιων και των ιδιων μοντελων εξω στους δρομους της πολης και μετριο framerate.
    Γενικα ακομα και με αυτα τα προβληματα ειναι refreshing να βλεπεις ενα τετοιο παιχνιδι στο ps3, ειπα στη φιλη οτι θα το δανειστω οταν το τελειωσει.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

περιμενα να βγει μπουρδα να πω την αληθεια. Θα το τσεκαρω επισης.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι μπουρδα!
    Σε καποιον που δεν ειχε/εχει επαφη με adventure games (pc adventure games) προφανως δεν θα πει τιποτα το παιχνιδι, θα ελεγα οτι δεν εχει νοημα να το δοκιμασει καν. Για οσους ομως εχουν πεθυμησει το genre ειναι μια καλη ευκαιρια να το παιξουν, εχει γινει μια αρκετα καλη προσπαθεια να αποδωθει κατι τετοιο σε μια κονσολα. Το ειδα για μονο μια/μιαμιση ωρα περιπου στη μεση του παιχνιδιου και ακολουθησα μια υποθεση απο τις αρχες σχεδον ως το τελος της οποτε θεωρω οτι πηρα καλη "μυρωδια".
    Τεχνικα προβληματα πολλα αλλα εχει αυτη τη μαγεια των παιχνιδιων αυτων.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

εχω παιξει παλια sh σε pc (το vs jack the ripper ,που ηταν πολυ ωραιο παιχνιδι) αλλα δεν περιμενα να γινει καλα η μεταφορα στις κονσολες, αυτη ηταν η λογικη με την οποια το ειπα.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Πιθανότατα να το παίξω και εγω αν και πάντα προτιμουσα τα "αστεία" adventures απο τα "σοβαρά".
    ΜΑΚΑΡΙ να γυρίσει η μόδα των adventure games (με αυτο το είδος μεγάλωσα).

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

το ξεθαβω λίγο ,

μιας και το είχα ξεχάσει αλλά τελικά αξίζει μια χαρά το game ,
    μου άρεσε και θα το πάρω λίγο αργότερα μιας και ήδη έχει πέσει αρκετά η τιμή του ,

μου άρεσε η σκοτεινή ατμόσφαιρα της εποχής που σου αφήνει , το voice acting δείχνει καλό αλλά εχει τα θέματά του δυστυχώς, το ψάξιμο ενός adventure όπως κάποτε στα συν και φυσικά το ίδιο το θέμα του ..ο Holmes κ Watson ,

οι γρίφοι μου φαίνονται πολλοί , ξεπετάγονται με το παραμικρό , ευτυχώς μέχρι εκεί που έχω δει είναι πολύ εύκολοι , μετά λογικά θα δυσκολεύουν ,

οπότε θα έρθει και η ps3 version σίγουρα ,

@enstikto , για πες από περιέργια ποια εννοείς ??!! χαχα
    γιατί και εγώ pc άκιας ήμουνα , όταν οι φίλοι μου είχανε cpc6128 και μετά πήρανε amiga500 εγώ είχα ένα 286 με μονόχρομη οθόνη που έπαιζε μόνο ΑΤΙΑ space commander....χαχα αργότερα με τις αναβαθμίσεις κάτι έγινε , είδα και χρώματα και πολλές άλλες "καινοτομίες" στο ταπεινο pc μέχρι να βελτιωθούν πολύ τα πράγματα πολλά χρόνια μετά ,

για να μην κουράζω , εγώ την επόχή που μεγάλωσα παίζοντας κρυφά τα βράδια να μην ξυπνήσω τους δικούς μου επειδή ήταν αργά και είχα σχολείο.. μείνανε ανεξίτηλα στίγματα από τα πιο ανάλαφρα μέχρι πιο σοβαρά adventures ¨οπως τα Larry , Day of the Tentacle , Grim Fandango , Indiana Jones , Monkey Island , Kings Quest , Maniac Manson , Full Throttle το καθένα για άλλους λόγους (μπορεί να ξεχνάω και κάποια)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by antoniss View Post
    το ξεθαβω λίγο ,

μιας και το είχα ξεχάσει αλλά τελικά αξίζει μια χαρά το game ,
    μου άρεσε και θα το πάρω λίγο αργότερα μιας και ήδη έχει πέσει αρκετά η τιμή του ,

μου άρεσε η σκοτεινή ατμόσφαιρα της εποχής που σου αφήνει , το voice acting δείχνει καλό αλλά εχει τα θέματά του δυστυχώς, το ψάξιμο ενός adventure όπως κάποτε στα συν και φυσικά το ίδιο το θέμα του ..ο Holmes κ Watson ,

οι γρίφοι μου φαίνονται πολλοί , ξεπετάγονται με το παραμικρό , ευτυχώς μέχρι εκεί που έχω δει είναι πολύ εύκολοι , μετά λογικά θα δυσκολεύουν ,

οπότε θα έρθει και η ps3 version σίγουρα ,

@enstikto , για πες από περιέργια ποια εννοείς ??!! χαχα
    γιατί και εγώ pc άκιας ήμουνα , όταν οι φίλοι μου είχανε cpc6128 και μετά πήρανε amiga500 εγώ είχα ένα 286 με μονόχρομη οθόνη που έπαιζε μόνο ΑΤΙΑ space commander....χαχα αργότερα με τις αναβαθμίσεις κάτι έγινε , είδα και χρώματα και πολλές άλλες "καινοτομίες" στο ταπεινο pc μέχρι να βελτιωθούν πολύ τα πράγματα πολλά χρόνια μετά ,

για να μην κουράζω , εγώ την επόχή που μεγάλωσα παίζοντας κρυφά τα βράδια να μην ξυπνήσω τους δικούς μου επειδή ήταν αργά και είχα σχολείο.. μείνανε ανεξίτηλα στίγματα από τα πιο ανάλαφρα μέχρι πιο σοβαρά adventures ¨οπως τα Larry , Day of the Tentacle , Grim Fandango , Indiana Jones , Monkey Island , Kings Quest , Maniac Manson , Full Throttle το καθένα για άλλους λόγους (μπορεί να ξεχνάω και κάποια)

Τα bold σου θα τα κατάταζα στα αστεία adventures
    Αν και τα άλλα 2 δεν είναι οτι είναι πολύ σοβαρά. Γενκά δεν μου άρεσε να πέρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους τα παιχνίδια... Και αυτό το καταλάβαν και οι εταιρίες παραγωγής καθώς τα αστεία ήταν πολύ περισσότερα απο τα "σοβαρά" και υπήρχαν και περιπτώσεις που είχαμε και αλλαγή στο ύφος σε σειρές (πχ Kyrandia 1 που ήταν συμπαθητικό αλλά.... σε σύγκριση με Kyrandia 3 - Malcolm Θεός!!!)
    Εξαίρεση βέβαια αποτελεί το υπέρτατο Gabriel Knight!!!!

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Χθες το νοίκιασα, για το λίγο που το έχω δει είναι ένα καλό adventure. Έχει ΠΑΡΑ πολύ καλά γραφικά, αλλά framerate σχεδόν απογοητευτικό. Ο χειρισμός είναι καλός και υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζει από 3ο πρόσωπο σε 1ο που με βολεύει και καλύτερα. Οι γρίφοι είναι αρκετοί, λύνεις τον έναν και πετάγεται ο άλλος σε χρόνο dt. Είχα να παίξω κάτι αντίστοιχο από την εποχή που είχε βγει το έπος που λέγεται Post Mortem, στο PC.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Bookmarks

Bookmarks