First ps3 footage

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Bqc3076Xu6s&feature=g-all-u"]RESIDENT EVIL 6 - Leon Gameplay - METRO/SUBWAY - Capcom Summer Jam - YouTube[/ame]

Στο neogaf που το ειδα πολυς κοσμος φωναζει για το framerate σε συγκριση με την 360 version. Εγω που δεν εχω παρακολουθησει με ευλαβεια τα media απο 360 μερια δεν μπορω να εχω αποψη, επισης η ποιοτητα του βιντεο δεν ειναι η καλυτερη για να μπορει καποιος να ειναι απολυτος (ποσο μαλλον για το framerate).
Δεν θα μου κανει καμια εντυπωση να ειναι χειροτερη η ps3 version παντως, η Capcom μεχρι τωρα δεν ειχε δειξει απολυτως τιποτα απο την ps3 version, αν αναλογιστουμε οτι υπαρχει και αυτη η γελοια exclusivity του...demo στο 360 μπορει ο λογος να ειναι οτι ακομα τρεχει το porting απο το 360 στο ps3 και το demo θα ηταν ενα ματσο χαλια (στο ps3).
Αν δλδ αποδειχθει οτι το παιχνιδι τρεχει χειροτερα στο ps3 μπορει να ειχε και δικιο ο muku (νομιζω) που το ελεγε οταν συζηταγαμε την ειδηση (του demo). Oλα πλεον τα περιμενω απο την συγκεκριμενη εταιρια, δεν θα με εκπληξει κατι.
Στα του παιχνιδιου, οσο μου αρεσε το segment του Leon στο mansion, τοσο αδιαφορο με αφησε τουτο δω στο subway. Τραγικο AI απο τα ζομπι και βαρετα QTE που καταστρεφουν την ατμοσφαιρα με αυτα τα αστεια melee attacks.