Πως γινεται να μην πουλαει κατι που το ζητα ολος ο κοσμος;;;;;;;;;;;; Ολοι οι οπαδοι το RE παραπονιουνται πως χαθηκαν οι ριζες του παιχνιδιου, που ειναι το horror. Πως γινεται να μην πετυχει ενα νεο RE που θα ειναι βασισμενο στον τρομο;;;;;
Πως γινεται να μην πουλαει κατι που το ζητα ολος ο κοσμος;;;;;;;;;;;; Ολοι οι οπαδοι το RE παραπονιουνται πως χαθηκαν οι ριζες του παιχνιδιου, που ειναι το horror. Πως γινεται να μην πετυχει ενα νεο RE που θα ειναι βασισμενο στον τρομο;;;;;
E προφανως αυτοι που το ζητανε(/με) δεν ειναι τοσοι πολλοι σε σχεση με τα 7 εκ. που πουλησε το RE5 και στις 2 πλατφορμες.
Τα νουμερα αυτα δεν θα μπορεσει ΠΟΤΕ να τα κανει ενα καθαροαιμο survival horror game πλεον, χωρις co-op κτλ.
Σε αλλες εποχες μια ανακοινωση νεου resident evil για μενα θα ηταν megaton, πλεον δεν εχω πολλες προσδοκιες. Ας παρουσιαστει πρωτα στο tgs και βλεπουμε.
Καλησπέρα,
Χθες αγόρασα το ps3 super slim , είμαι fan των resident & silent hill και σκοπεύω να αγοράσω τα καινούρια.
Επειδή είμαι νέος στον κόσμο του ps3 θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με τα παρακάτω:
1.Μπορώ με κάποιο τρόπο να παίξω και τα παλαιότερα παιχνίδια του ps2 και ps1 (resident & silent ) με κάποιο τρόπο? (network?)
2.Τι ακριβώς μπορώ να κάνω μεσω δικτύου με το ps3? (σε σχέση με gaming).
Ευχαριστώ
Φυσικα!
Σου απανταω στο καταλληλο θεμα...
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2336
Spoiler!
Bookmarks