Results 1 to 20 of 801

Thread: Resident Evil 6

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Πως γινεται να μην πουλαει κατι που το ζητα ολος ο κοσμος;;;;;;;;;;;; Ολοι οι οπαδοι το RE παραπονιουνται πως χαθηκαν οι ριζες του παιχνιδιου, που ειναι το horror. Πως γινεται να μην πετυχει ενα νεο RE που θα ειναι βασισμενο στον τρομο;;;;;

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

E προφανως αυτοι που το ζητανε(/με) δεν ειναι τοσοι πολλοι σε σχεση με τα 7 εκ. που πουλησε το RE5 και στις 2 πλατφορμες.
    Τα νουμερα αυτα δεν θα μπορεσει ΠΟΤΕ να τα κανει ενα καθαροαιμο survival horror game πλεον, χωρις co-op κτλ.
    Σε αλλες εποχες μια ανακοινωση νεου resident evil για μενα θα ηταν megaton, πλεον δεν εχω πολλες προσδοκιες. Ας παρουσιαστει πρωτα στο tgs και βλεπουμε.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    E προφανως αυτοι που το ζητανε(/με) δεν ειναι τοσοι πολλοι σε σχεση με τα 7 εκ. που πουλησε το RE5 και στις 2 πλατφορμες.
    Τα νουμερα αυτα δεν θα μπορεσει ΠΟΤΕ να τα κανει ενα καθαροαιμο survival horror game πλεον, χωρις co-op κτλ.
    Σε αλλες εποχες μια ανακοινωση νεου resident evil για μενα θα ηταν megaton, πλεον δεν εχω πολλες προσδοκιες. Ας παρουσιαστει πρωτα στο tgs και βλεπουμε.
    Mα, ειλικρινα, ελαχιστους εχω δει να προτιμουν το action απο το horror (κι αν...). Τι να πω... Oλα ειναι θεμα κερδους.

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

^^εμενα παλι κατι μου λεει οτι θα ειναι σιγουρα survival horror το παιχνιδι.^^
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

popitakhs's Avatar
    Name
    Takis

Καλησπέρα,

Χθες αγόρασα το ps3 super slim , είμαι fan των resident & silent hill και σκοπεύω να αγοράσω τα καινούρια.
    Επειδή είμαι νέος στον κόσμο του ps3 θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με τα παρακάτω:
    1.Μπορώ με κάποιο τρόπο να παίξω και τα παλαιότερα παιχνίδια του ps2 και ps1 (resident & silent ) με κάποιο τρόπο? (network?)
    2.Τι ακριβώς μπορώ να κάνω μεσω δικτύου με το ps3? (σε σχέση με gaming).

Ευχαριστώ

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by popitakhs View Post
    Καλησπέρα,

Χθες αγόρασα το ps3 super slim , είμαι fan των resident & silent hill και σκοπεύω να αγοράσω τα καινούρια.
    Επειδή είμαι νέος στον κόσμο του ps3 θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με τα παρακάτω:
    1.Μπορώ με κάποιο τρόπο να παίξω και τα παλαιότερα παιχνίδια του ps2 και ps1 (resident & silent ) με κάποιο τρόπο? (network?)
    2.Τι ακριβώς μπορώ να κάνω μεσω δικτύου με το ps3? (σε σχέση με gaming).

Ευχαριστώ
    Φυσικα!
    Σου απανταω στο καταλληλο θεμα...
    http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2336
    Spoiler!

Online έχει; Και αν ναι, τι modes έχει;

Bookmarks

Bookmarks