Το θέμα ειναι οτι η Nintendo κανει μόνιμως του κεφαλιού της...
Το θέμα ειναι οτι η Nintendo κανει μόνιμως του κεφαλιού της...
Gazof (11-12-2014)
mihalis13 (11-12-2014)
Βάλε και το Zelda που έρχεται...
New Wii U Gamepad design in Japanese Mario Kart 8 Commercial
Μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον αλλά θέλω να πω επίσης ότι οι συνεχείς αλλαγές στο hardware της Nintendo μου δίνουν να καταλάβω ότι έχουν εξαιρετικά κακό R&D.
Spoiler!
Last edited by DJTaurus; 14-01-2015 at 19:49.
muku (15-01-2015)
Εγώ πάντως ένα wiiu θα το χτυπήσω κάποια στιγμή, μάλλον όταν βγει το νέο Zelda ή κανά Metroid! (Please Nintendo!) κυρίως γιατί οι άλλες κονσόλες έχουν εγκαταλείψει το local coop gaming.
Dikakom (18-01-2015)
Τα παιχνίδια του Wii U σάρωσαν στις προτιμήσεις των χρηστών του NeoGaf για τα καλύτερα παιχνίδια του 14.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=973706
http://www.e-germanos.gr/e-germanos/...ategoryId=1886
panos74gr (18-01-2015)
Arikoc (19-01-2015)
Dragonpaul (18-01-2015)
Τορους να φανταστω πως εχεις u ε?![]()
DJTaurus (18-01-2015)
Day Zero
Τι να κάνουμε φίλτατε. Όσο μεγαλώνω όλο κ περισσότερο θέλω να παίζω παιχνίδια της Ninty.
Dragonpaul (18-01-2015)
Δεν είναι λάθος η τιμή του. Αυτή θα έπρεπε να είναι από την αρχή θα έλεγα.
Ξεπουλάει η Ninty, άντε να δούμε το γιατί...
Προσωπικα αν βγαλει κονσολα με χαρακτηριστικα next gen, θα την χτυπησω (για να παιξω και ολα τα ωραια games του U).
Ναι αλλά δε βλέπω ρε παιδιά πουθενά αλλου κίνηση για price drop της κονσόλας... Ούτε σε Ελλάδα ούτε σε μεγάλα καταστήματα στο εξωτερικό. Λέτε να είναι τοσο πρωτοπόρος ο Γερμανός? :-P
Έριξα κι εγώ μία παραγγελία, καιρό περίμενα μία καλή προσφορά
Με τόσες παιχνιδάρες που έχει βλέπω να το τρώνε οι αράχνες το PS4...
DJTaurus (19-01-2015)
Δεν ξέρω αν ετοιμάζει κάτι η nintendo ή αν είναι λάθος του γερμανού, πάντως wii u premium κάτω από 300 ευρώ στην Ελλάδα δε κατάφερα να βρω!!!! Ακόμα και στο εξωτερικό, σε κάποια καταστήματα που κοίταξα, δεν έκαναν κίνηση για price drop! Αύριο παραλαμβάνω, ελπίζω να μη το μετανιώσουν εκεί στο γερμανό και φάμε κάνα άκυρο
Narayan έπιξα απ΄τη ρεαλιστικότητα και το μέτρημα pixel/frame!! Καιρός για πραγματικά fun games and nothing else matters!!!![]()
Bookmarks