Αν υποθεσουμε οτι οντως γινεται αυτο τοτε απλα επιβεβαιωνεται το γεγονος οτι η νιντεντο παει να καταστρεψει κυριολεκτικα την βιομηχανια.

Και τα γραφικα ΚΑΝΟΥΝ την διαφορα και ΚΑΝΟΥΝ με κεφαλαια γραμματα τα games, κατα την αποψη μου.

Αν τα γραφικα δεν μετρανε τοτρ να παει ο κοσμος να παιξει NES και master system....

Αυτο το πραγμα οποτε το ακουω αναρωτιεμαι αν αυτοι που το υποστηριζουν εχουν επιγνωση οτι τα γραφικα δινουν δυνατοτητες στους developers να κανουν πραγματα που παλαιοτερα δεν μπορουσαν απλα να τα κανουν... Μπορουσε το ps2 να φτιαξει τους κοσμους (σε πολυπλοκοτητα και ρεαλισμο, οχι ομορφια) που εφτιαξαν οι τωρινες κονσολες;; Ειναι το ιδιο να βλεπω ενα προσωπο να κουνιεται μηχανικα με τον ιδιο τροπο σαν ρομποτ και το ιδιο να τον βλεπω καθε βημα που κανει να ειναι διαφορετικο οοως ηταν στο uncharted με το απιστευτα ρεαλιστικο animation με τοσες κινησεις αναλογα με το περιβαλλον; Ειναι το ιδιο να εχω εναν ηθοποιο που απλα ανοιγοκλεινει το στομα του οταν μιλαει και το ιδιο να τον βλεπω να εχει τους μορφασμους και την φυσικοτητα που ειχε το la noire?

Αυτα ειναι λιγα μονο παραδειγματα του ποσο μεγαλη σημασια εχουν τα γραφικα και τα τεχνιξα χαρακτηριστικα. Αν η νιντεντο θελει να κοψει την προοδο τοτε ευχομαι πραγματικα να πτωχευσουν γιατι εγω δεν ειμαι της αποψης του "τα γραφικα δεν μετρανε". Μετρανε και παραμετρανε... Τα γραφικα ειναι απο τους σημαντικοτερους παραγοντες που επηρεαζουν το gameplay ολοκληρωτικα. Οι νεες κονσολες θα μπορουν να προσφερουν απιστευτους κοσμου με απιστευτη φυσικοτητα και πειστικοτητα και θα δωσουν δυνατοτητες στους developers που ουτε φανταζομασταν ποσο θα επηρεασουν το gameplay. Και μπορω να σκεφτω ανετα πολλους τετοιους τροπους.