Page 40 of 108 FirstFirst ... 303637383940414243445090 ... LastLast
Results 781 to 800 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Κι εμένα, όντως, μου άρεσε παρα πολυ. Ομως αυτα που μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν τα Mario και Zombie U.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    ΥΓ: Περίμενα να κοπάσει η ένταση, για να διευκρινίσω: 1 ευρώ (άντε 2; 3; ) κοστίζει το καλώδιο από mini jack σε 2 RCA, ώστε να συνδέσουμε το mini jack στην οθόνη/μόνιτορ/TV στην έξοδο των ακουστικών και τα 2 RCA στις αντίστοιχες εισόδους στο στερεοφωνικό μας. Έτσι το Wii U, συνδεόμενο με το HDMI που παρέχεται στο πακέτο αγοράς, μεταφέρει όπως είναι γνωστό, εικόνα + ήχο στην οθόνη. Οπότε, μπορούμε να βγάζουμε τον ήχο σε στερεοφωνικό, από την οθόνη, μέσω της εξόδου ακουστικών της. Με κόστος 1/2/3 ευρώ, παραπάνω δεν κοστίζει το καλώδιο. Και δεν χρειάζεται να αγοράσουμε καν το "σπέσιαλ" (σαρκάζομαι εννοείται) καλώδιο av Composite της Nintendo των 30 ευρώ (την τιμή δεν την ξέρω, απλά αναπαράγω το νούμερο των 30 ευρώ, επειδή το διάβασα πιο πάνω, χωρίς να ξέρω αν είναι αληθές).
    Ιδού και το καλώδιο που εννοώ, το βρίσκουμε παντού:
    telika malon den to ixes olokliromeno sto mialo su ke gia auto egine i pareksigisi. to provlima den ine otan exis TV

to provlima ine otan exis monitor xoris ixia

eki prepi na vgalis ixo apo tin konsola ke thes to kalodio tis N, pu kani 30

an thimame kala ke ta cd tu ps1 itan etsi
    Last edited by georgios; 15-11-2012 at 13:03.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by georgios View Post
    telika malon den to ixes olokliromeno sto mialo su ke gia auto egine i pareksigisi. to provlima den ine otan exis TV

to provlima ine otan exis monitor xoris ixia

eki prepi na vgalis ixo apo tin konsola ke thes to kalodio tis N, pu kani 30

an thimame kala ke ta cd tu ps1 itan etsi

βλέπω, ότι συνεχίζει να στάζει μέλι ο λόγος σου. Εύγε και συνέχισε έτσι.

PSN ID
    georgios78

apla ekigo oti malon egine pareksigisi. terma i diapliktismoi mazi su. profanos esi ixes sto mialo su tin tv eno ego ke to monitor

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Δεν είναι αναγκαίο να σκάσεις €30:

http://www.skroutz.gr/c/109/gamepads...=wii+component

Αν θες να μεταφέρεις μόνο ήχο και όχι εικόνα, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το επίσημο (που δεν αντιλέγω, ίσως να βγάζει καλύτερη ποιότητα εικόνας, αλλά για ήχο μόνο θα είσαι ΟΚ και με ένα φθηνότερο).

PSN ID
    georgios78

pantos 1euro den kani....

opos ipame omos, sto analogiko kalodio apo tin piotita eksartate i apodosi

sinithos ta official dini kali sxesi apodosis/timis. i piotita ine poli kali giati to exo dokimasi to sigekrimeno kalodio sto wii

Είπες ότι θες να βγάζεις μόνο ήχο. Σε αυτήν την περίπτωση το καλώδιο RCA του €1 δεν έχει καμία ποιοτική διαφορά με το καλώδιο component των €8.

Εδώ βρίσκεις και ακόμα φθηνότερα:
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_saca...rt=nc&LH_BIN=1

Τώρα άμα το κάνεις θέμα για τόσο μικρό ποσό, τι να πω... όταν εγώ έλεγα για την τσιμπημένη τιμή του PS3 Slim 12GB στην ελληνική αγορά, τότε σε πείραζε. Ε αν είμαστε χουβαρντάδες με το PS3, τότε γιατί να μην είμαστε και με το Wii U.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η πλειοψηφία (90%) θα παίξει μπάλα με HDMI για εικόνα & ήχο. Άρα ορθώς δεν έβαλε και επιπλέον καλώδια μέσα η Nintendo.

PSN ID
    georgios78

re si, tora eksigisa () oti to kalodio pu dixni o leuteris den pezi se monitor

prepi na vgalis ixo apo to wii anagastika

den ine ligoi autoi pu pezun se minitor. poloi pezun sto domatio tus sto minotro tu pc

edit:
    episis ksanaleo. sto analogiko exi diafora kalodio apo kalodio. an thes na akus kalo ixo ke oxi mono parasita meta apo ligo
    Last edited by georgios; 15-11-2012 at 13:53.

Το κατάλαβα αυτό, γι' αυτό και πρότεινα κάποιο φτηνότερο καλώδιο component. Δεν νομίζω να αλλοιωθεί πολύ η ποιότητα του ήχου.

Από την άλλη εξαρτάται και τι ποιότητας ηχεία έχει κάποιος... αν έχεις απλά ηχεία stereo των €10 (της πλάκας δηλαδή), δεν θα πας να βάλεις καλώδιο των €30. Πεταμένα λεφτά.
    Last edited by psx3; 15-11-2012 at 13:59.

PSN ID
    georgios78

alionete. na xis 1080p ke ixo patata

ntaksi simvivazese xoris 5.1, min riskis ke alo tin piotita. theoritika enas gamer theli kalo apotelesma

ke epidi ke o aderfos mu ine musikos. sta ftina kalodia ixu ta vismata ke to sirma xalane grigora

Μόνο 3 GB εσωτερική μνήμη στο Wii U

http://www.enternity.gr/Article/%CE%...i-U/12945.html

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Χωρίς ενιαίο σύστημα achievements το Wii U

http://game20.gr/news/wii-u-no-syste...evements-3825/
    asimanto gia mena. den exo asxolithi pote me trophies. tha lega oti to theoro kalo pu asxolunte mono me ta usiodi

Μόνο 3 GB εσωτερική μνήμη στο Wii U

http://www.enternity.gr/Article/%CE%...i-U/12945.html
    mono? proti fora pu konsoles exun osi ram ke ta pc

an skeutume oti ta perisotera pc exi 32bit OS, ara max 3gb ram ine mia xara.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

3gb flash memory εννοει, οχι RAM.
    To βασικο μοντελο εχει 8gb χωρητικοτητα αλλα οπως λεει το αρθρο τα μισα και παραπανω απο αυτα διατιθενται για αρχεια και ενημερωσεις οποτε 3 θα ειναι ο αποθηκευτικος χωρος στην ουσια. Υπαρχει βεβαια δυνατοτητα για external devices (σκληρους,sticks) αλλα δεν ξερω αν θα μπορεις να συνδεσεις ο,τι εξωτερικο σκληρο και φλασακι να 'ναι οπως στο 360 πχ.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

3gb εσωτερικη μνημη?? Δηλαδη για saves και τετοια?

Καλα ειναι απαλευτοι εντελως εκει στην Νιντνετο μου φαινεται.Δηλαδη ποσο γυφτοι? Βαλε ρε βλαχο 20 gb ετσι για το γαμωτο... σιγα πια το κοστος...εδω παιρνεις 32gb καρτες με 8 ευρω.... εμετικα γυφτικο το ολο σκηνικο...

Μου ειχαν που δεν μου ειχαν οptical εξοδο για ενισχυτες, νταξει αν ειναι να επενδυσω σε φιλοσοφια κατασκευης 1980 να μου λειπει.

PSN ID
    georgios78

^^^^
    1. ute i sony exi 20gb. ke sto xreoni ke oso to slim to super slim
    2. elipsi i optiki ina ala to 5.1 gia mena ine pleon mia politelia pu exi ksethoriasi. aloste sto pad tha pezume, ti na ta kanis ola auta

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    3gb flash memory εννοει, οχι RAM.
    To βασικο μοντελο εχει 8gb χωρητικοτητα αλλα οπως λεει το αρθρο τα μισα και παραπανω απο αυτα διατιθενται για αρχεια και ενημερωσεις οποτε 3 θα ειναι ο αποθηκευτικος χωρος στην ουσια. Υπαρχει βεβαια δυνατοτητα για external devices (σκληρους,sticks) αλλα δεν ξερω αν θα μπορεις να συνδεσεις ο,τι εξωτερικο σκληρο και φλασακι να 'ναι οπως στο 360 πχ.
    lol, nomiza oti elege ram. den bika sto arthro. den fantastika oti tha ine toso ligo. an thimame kala boris na epektinis ti mnimi su me oti ke na sindesis me usb. opote den ine ke toso tragiko

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by georgios View Post
    ^^^^
    1. ute i sony exi 20gb. ke sto xreoni ke oso to slim to super slim
    2. elipsi i optiki ina ala to 5.1 gia mena ine pleon mia politelia pu exi ksethoriasi. aloste sto pad tha pezume, ti na ta kanis ola auta

lol, nomiza oti elege ram. den bika sto arthro. den fantastika oti tha ine toso ligo. an thimame kala boris na epektinis ti mnimi su me oti ke na sindesis me usb. opote den ine ke toso tragiko
    H Sony όμως υποστηρίζει εσωτερικό σκληρό και επίσης μόνο ένα μοντέλο της βγαίνει με αυτή τη χωρητικότητα. Τώρα αφού επεκτείνεται η μνήμη στο Wii U πάλι καλά. Γιατί υποθέτω θα υπάρχουν downloadable games, dlc για παιχνίδια κοκ. Αργότερα μπορεί να πουλάνε και ολόκληρα παιχνίδια online. Για installation δεν λέω γιατί το θεωρώ πατάτα για κονσόλα. Να θες να παίξεις το παιχνίδι και να περιμένεις 20 λεπτά... Όμως από ταχύτητα θα είναι το ίδιο? Loading times κλπ?

Και ο ήχος είναι έλλειψη κατά τη γνώμη μου για όποιον έχει ηχοσύστημα με οπτική όπως εγώ. Δεν νομίζω να πάρουν αρκετοί την κονσόλα για να παίζουν στο pad. Μάλλον κανείς βασικά. Μπορεί να παίζεις και στο pad καμιά φορά αλλά όχι ότι θα παίζεις συνέχεια εκεί.

Με το pad πάει περίπατο το HD (720p/1080p) gaming όμως... αν κάποιος βολεύεται με ανάλυση 854 x 480, ΟΚ.

Άσε που δεν θα υποστηρίζεται σε όλα τα παιχνίδια (καλά, αυτό έχει λεχθεί δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές ).

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by muku View Post
    H Sony όμως υποστηρίζει εσωτερικό σκληρό και επίσης μόνο ένα μοντέλο της βγαίνει με αυτή τη χωρητικότητα. Τώρα αφού επεκτείνεται η μνήμη στο Wii U πάλι καλά. Γιατί υποθέτω θα υπάρχουν downloadable games, dlc για παιχνίδια κοκ. Αργότερα μπορεί να πουλάνε και ολόκληρα παιχνίδια online. Για installation δεν λέω γιατί το θεωρώ πατάτα για κονσόλα. Να θες να παίξεις το παιχνίδι και να περιμένεις 20 λεπτά... Όμως από ταχύτητα θα είναι το ίδιο? Loading times κλπ?
    an isxii oti boris na sindesis oti eksoteriki siskevi thes. ine super

Με το pad πάει περίπατο το HD (720p/1080p) gaming όμως... αν κάποιος βολεύεται με ανάλυση 854 x 480, ΟΚ.

Άσε που δεν θα υποστηρίζεται σε όλα τα παιχνίδια (καλά, αυτό έχει λεχθεί δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές ).
    to HD ine ipertimimeno. distixos tin patisame oloi me auti ti fuska

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    3gb εσωτερικη μνημη?? Δηλαδη για saves και τετοια?

Καλα ειναι απαλευτοι εντελως εκει στην Νιντνετο μου φαινεται.Δηλαδη ποσο γυφτοι? Βαλε ρε βλαχο 20 gb ετσι για το γαμωτο... σιγα πια το κοστος...εδω παιρνεις 32gb καρτες με 8 ευρω.... εμετικα γυφτικο το ολο σκηνικο...

Μου ειχαν που δεν μου ειχαν οptical εξοδο για ενισχυτες, νταξει αν ειναι να επενδυσω σε φιλοσοφια κατασκευης 1980 να μου λειπει.
    Το εχω ξαναπει αλλα πιστευω οτι η ασυλια που απολαμβανει η Nintendo απο χρηστες και τυπο σε τετοια θεματα ειναι απιστευτη. Αν κυκλοφορουσαν οι αλλες 2 κονσολα εν ετει 2012 με 3 gb "μαμισια" χωρητικοτητα θα γινοταν της κακομοιρας απο το κραξιμο στο ιντερνετ και θα διαβαζαμε λιβελους απο τους δημοσιογραφους.
    Αλλα η Nintendo για καποιο λογο ειναι οκ.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ E ναι η Νιντεντο εχει το ακαταλογιστο, ειπαμε....

και σε 320 Χ 200 αναλυση να ετρεχαν τα παιχνιδια σε κονσολα Νιντεντο, θα ηταν ολα μια χαρα, γιατι η Νιντεντο ειναι μινιμαλιστικ και σκεφτεται τον καταναλωτη υποτιθεται. Τον σκεφτεται που θα παει να αγοραζει ειδικα καλωδια για να μπορει να βλεπει και να ακουει σαν ανθρωπος εν ετει 2012, τον σκεφτεται να παει να αγοραζει στικακια για να μπορει σαν ανθρωπος να κανει την δουλεια του και οχι να εχει χωριτηκοτητα εφαμιλη με μια τοστιερα, τον σκεφτεται οταν βγαζει ενα χειρηστηριο το οποιο κοστιζει οσο σχεδον η κονσολα και το οποιο -αν οι αναλυσεις στην γενια μας θεωρουνται φουσκα- τοτε αυτο θα πρεπει να ειναι τσιχλοφουσκα κλπ κλπ

ΕΙπαμε η Νιντεντο εχει κατι που δεν εχω καταφερει προσωπικα να το εντοπισω... ειναι απλα "περιεργη". Ζητω το 2007, γιατι 2012 δεν παιζει...ουτε καν.

3gb... πραγματικα πρεπει να παιζουν στην αγορα τοστιερες με μεγαλυτερη χωριτηκοτητα...

Bookmarks

Bookmarks