Page 30 of 108 FirstFirst ... 202627282930313233344080 ... LastLast
Results 581 to 600 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Δεν θα χρειαστει κανείς δεύτερο gamepad εκτός και αν του σπάσει και μόνο, οπότε και να είναι ακριβό, αν το χρειαστει θα υποχρεωθεί να το πάρει όσο και να κοστίζει.
    Οι φίλοι και λοιποί παρατρεχάμενοι θα παίζουν με το wiimote αφού απο όσα έχουμε δει δεν θα υπάρχει παιχνίδι που να υποστηρίζει την χρήση δυο gamepads και μάλλον δεν θα δούμε καθώς επιβαρύνει και γονατίζει το σύστημα, ενώ παράλληλα δεν μπορώ να φανταστώ παράλληλη χρήση τους στα παιχνίδια και λόγω υποδύναμης που είπαμε και λόγω ιδιαιτερότητας του.
    Σχετικά με το αν θα δυσκολευτεί να το πουλήσει σε τέτοια τιμή, επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω. Εμείς οι gamers είμαστε πολλές φορές μεγάλα θύματα και παίρνουμε ο,τι βλακεία βγάζει κάθε εταιρεία σε ο,τι τιμή και να είναι. Βλέπε πρόσφατο παράδειγμα το ακόμη κατα την ταπεινή μου γνώμη υπέρ εκτιμημένο, ακριβό και γενικά άχρηστο στην πλειοψηφία των κατόχων του kinect της ms στα 150€, ουσιαστικά πιο ακριβό και απο την ίδια την κονσόλα (jasper arcade).

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Nintendo Wii U arrives in the US on November 18 in two versions for $300 and $350
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Πάντως τις τελευταίες μέρες "ονειρευομαι" ότι παίζω το Zombie U. Δε ξέρω... Μου έχει κολλήσει να παίξω αυτο το παιχνίδι!!!!!!

PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Nintendo Wii U arrives in the US on November 18 in two versions for $300 and $350
    Ήτοι χονδρικά 300 και 350€ αντίστοιχα.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ε, αφού ξέρεις, βρε Νεκ... Ισοτιμία 1/1....

PSN ID
    Nek_Food

Εμ... Μετα απο τόσα χρόνια όσο χαζός και να είμαι το έμαθα πια. Ασε που μπορεί η Ευρώπη ετσι λογω κρισης να φάει και κανά 50€ καπελάκι όπως είδα μόλις στο iPhone5. (αν και αμερικανική η μία, γιαπωνέζικη η άλλη, μπορεί και να το γλιτώσουμε)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Περίεργο, περίμενα $250 και $300 αντίστοιχα.

Για πρώτη φορά την τρώνε και οι Αμερικάνοι...

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Bayonetta 2 is a Wii U exclusive

Nintendo announced Bayonetta is getting a sequel on Wii U, and it will be exclusive to the console. Nintendo revealed Bayonetta 2 in its Wii U presentation this afternoon, with the game being developed by Platinum Games and published by Nintendo. The news is surprising, given the 2010 hack-and-slash released for PlayStation 3 and Xbox 360.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Δεν μπορω να πω πως το περιμενα. Βασικα θα την χαρακτηριζα ως και επιθετικη κινηση της Nintendo. Θα δουμε βεβαια αν εχει συνεχεια και δεν περιοριστει σε αυτο τον τιτλο για λογους μαρκετινκ. Αν οντως δουμε και αλλες τετοιες ενεργειες, το πραγμα θα αρχισει να αποκταει λιγο ενδιαφερον...

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

κανενα Kingdom Hearts να μην τους δωσει η Square και δεν με νοιαζει τπτ' αλλο

(ναι κοιταω μονο την παρτη μου )

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

pds το πρώτο analog της Nintendo δεν ήτανε?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Noμιζω οτι ηταν πρωτο το analog της SEGA για το nights into dreams του SEGA Saturn.Παντως πρεπει να ηταν κοντα στην κυκλοφορια του Ν64,oποτε δεν ειμαι 100% σιγουρος.
    .

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Georgios κολλας ομως στα τεχνικα και χανεται η ουσια.
    H απαντηση μου με το αρθρο αλλα και τα επισημα σχολια απο nintendo απαντανε σε αυτο που ειπες και ξεκινησε η συζητηση

Απαντανε δλδ στο "ο,τι game" που ειπες και οπως βλεπεις και ο ιδιος απο αυτο που παρεθεσα δεν ισχυει, δεν το λεω εγω. Το λεει η Nintendo.
    Το "ο,τι game" απο το "οποιος developer θελει/μπορει το κανει" εχει μια τεραστια και ουσιαστικη διαφορα. Πρεπει να τονιστει γιατι ευκολα αυτος που διαβασε το σχολιο σου μπορει να καταλαβε εσφαλμενα οτι ειναι ενα standard feature που το εχουν ολα τα παιχνιδια.
    Μπορει να ειναι, μπορει και να μην ειναι οποτε σε καθε περιπτωση αυτο που ειπες δεν ισχυει.
    an diavasis ligo pio prosektika auta pu grafo tha dis oti den leo an isxii. leo ti mu ipe i antiprosopia

sto diatafta. an ine arketa eukolo na to ilopiisi o developer ine kerdos tu ke osoi delopers sevonte tus pelates tus tha to kanun. ektos an apsifisun telios ta ports tu wii u

panto an ine eukolo stin ilopiisi ine o pio eukolos tropos gia enan developer na diafimisi oti ekmetaleuete ta features tis konsolas, xoris na kani kati alo

idomen
    Last edited by georgios; 13-09-2012 at 19:21.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Περίεργο, περίμενα $250 και $300 αντίστοιχα.

Για πρώτη φορά την τρώνε και οι Αμερικάνοι...
    Έχει ανέβει το γιεν, γι'αυτό. Μία πτώση τιμής πολύ σύντομα δεν είναι taboo πάντως.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by personGR View Post
    Έχει ανέβει το γιεν, γι'αυτό. Μία πτώση τιμής πολύ σύντομα δεν είναι taboo πάντως.
    Κοίταξε, το δολάριο έχει πέσει εδώ και πολλά χρόνια σε σχέση με το γιεν, αλλά και πάλι για κάποιον «άγνωστο» λόγο οι Αμερικάνοι απολάμβαναν προνομιακές τιμές.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Πάντως τις τελευταίες μέρες "ονειρευομαι" ότι παίζω το Zombie U. Δε ξέρω... Μου έχει κολλήσει να παίξω αυτο το παιχνίδι!!!!!!

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

παντως παιδια θα βγουν καποια πολυ ενδαφεροντα παιχνιδια για την κονσολα...
    ειδικα το zombieu ισως ειναι το survival horror που τοσο καιρο περιμεναμε...

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

συγνώμη απλά για να θέσω την ιστορία στην θέση της, τα πρώτα analogue ήταν του Magnavox Odyssey 1974, αλλά έγιναν ευρύτερα γνωστά μέσω του Atari VCS 1978. Ούτε SEGA, ούτε Nintendo. Απλά αυτές το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, με γνωστότερο και επικρατέστερο το "βήμα" που λέγεται analogue joypad του Nintendo 64.

PS4forums Fanatic Chill's Avatar
    Name
    PanoulisGOSU

Το θέλω και θα το έχω!!!!!

Αν δεν έχω λεφτά μέχρι τα x-mas θα σκοτώσω το ps3 μου και το wii......Επιδίωξη μου είναι να αλλάξω χρονιά παίζοντας nintendo

Καλά ok υπερέβαλα....χρονιά θα αλλάξω στην Stomrwind, κλασσικά πράγματα lolz
    To ps3 είναι ερωμένη μα το PC επίσημη αγαπημένη!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Καλα ναι υπηρχαν πολλες κονσολες που χρησιμοποιουσαν αναλογικο πριν.
    Aπλα η sega/nintendo το καθιερωσε ουσιαστικα σε αυτη τη μορφη και συνεχιστηκε με το dual analog.

300e δεν ειναι πολλα ρε παιδια?

Quote Originally Posted by Chill View Post
    Το θέλω και θα το έχω!!!!!

Αν δεν έχω λεφτά μέχρι τα x-mas θα σκοτώσω το ps3 μου και το wii......Επιδίωξη μου είναι να αλλάξω χρονιά παίζοντας nintendo
    Kαλα βρε εγκληματια.Στην καλυτερη χρονια ever του ps3(2013) σκεφτεσαι να το σκοτωσεις???
    Last edited by PDS; 13-09-2012 at 21:55.
    .

Bookmarks

Bookmarks