δεκτό το σκηνικό, μόνο που για αρκετούς, το να παίζεις σε μια κονσόλα (εν προκειμένω το ημι-φορητό gamepad), δεν "νανουρίζει" (όπως πχ. η τηλεόραση, μια ταινία, μουσική, βιβλίο, κόμικ), αντιθέτως σε κρατάει ξύπνιο.

δεν λέω ότι ισχύει για όλους (που να το ξέρω κιόλας, ακόμα και αν είναι έτσι), αλλά με όσους -από το 1982 και τα Nintendo Game & Watch, έως σήμερα- το έχω συζητήσει, αυτή την γνώμη έχουν.

συμφωνώ με τα παιδιά, είναι ψιλοάχρηστο για εμάς τους μεγαλύτερους ηλικιακά.

αντιθέτως όμως υπάρχει αυτό το σκηνικό: πιτσιρικάς ετών 7-13 ή ακόμα και 18 (καθώς δεν επιτρέπουν τα οικονομικά για πέραν της μιας μεγάλης οθόνης στο σπίτι), παίζει Wii U. Μπαίνεις μέσα εσύ, ο συνφορουμίτης άνω των 33 ετών (αν έχεις καταφέρει και έχεις παιδί/παιδιά 7-18 και να είσαι 25 ετών αξίζεις βραβείο, πέραν πλάκας το λέω) και θέλεις να δεις πχ. το ματς ποδοσφαίρου/μπάσκετ/κρικετ ή κάτι άλλο (μην κολλήσουμε σε αυτό), οπότε σιγά μην αφήσεις τον μικρό να παίζει. Απλά αλλάζεις στο κανάλι που θέλεις να δεις.

και ο πιτσιρίκος / νεαρός, μπορεί να συμβιβαστεί με την χειρότερη οθόνη, συγκριτικά με την μεγάλη, αλλά να συνεχίσει το παιχνίδι του.

κατά τα άλλα, περιμένω πως και πως το Nintendo Land ή πως σκ@τ@ θα λέγεται.

και όσο για την οθόνη, εμένα πιο πολύ με ιντριγκάρουν οι όποιες / και αν, εμφανιστούν, καινοτόμες - πρωτοποριακές ιδέες συνεργασίας tv - gamepad και δεν εννοώ mini-games........αλλά.........ούτε κ εγώ δεν ξέρω τι εννοώ: δηλαδή αυτό είναι το νόημα --> άμα είναι να κάνει αυτό που έχω εγώ, ένας απλός χρήστης, στο μυαλό μου, ε, τότε χέσε μέσα, το θέμα είναι να δούμε πράματα και θάματα σε ιδέες, που να μας "κουφάνουν" - εκπλήξουν.