Results 1 to 20 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

αλήθεια; και πότε έχω ξεμπροστιαστεί; μήπως επειδή δεν απαντώ ή προσπαθώ να μην μπαίνω σε αντιπαραθέσεις, εκλαμβάνεται ότι κάποιος με "βούλωσε"; κάνε μου την χάρη, σε παρακαλώ.

άσε τα "συγκρατήσου" καθώς ούτε φιλαράκια είμαστε, ούτε μιλάμε face2face. Εσύ συμμάζεψε τις εκφράσεις σου, καθώς δεν σου επέβαλλα τίποτα, απλά σου πρότεινα να ψάξεις κάτι περισσότερο. Ούτε προφέσορας, ούτε greeklish ενοχλητικά γράφω (κάτι που σου έχουν πει πολλές φορές, αλλά δεικτικά το γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι), ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, δεν έχω καμία ανάγκη να δείξω τα πτυχία μου, για να εδραιώσω τον λόγο μου.

δηλαδή άντε και πες ότι ρίχνω το επίπεδο, και παραθέτω από που έχω τις γνώσεις μου. Μήπως τότε θα το "βούλωνε" ο κάθε αμφισβητίας; Δεν το νομίζω.

Και τέλος, φυσικά και κάνουμε κουβέντα. Την οποία εσύ ξεκινάς με το "μίλησα εχθές με την αντιπροσωπεία"....που είναι η Nortec αν θυμάμαι καλά.

Ε, αυτά που είπα στο πρώτο μου ποστ, ουσιαστικά απευθύνονται περισσότερο σε αυτούς που τα ισχυρίζονται (Nortec) και πολύ λιγότερο σε εσένα που τα αναπαράγεις (μην πω κιόλας, καθόλου σε εσένα).

Και στην τελική, για άλλη μια φορά, κάναμε μερικά ποστ, επειδή "αντιδράς" στον τρόπο που γράφω. Ε, ρε άνθρωπε, προσπέρασέτα τα γμημένα τα ποστ μου, γιατί σου προκαλούν πρόβλημα. Είναι τόσο απλό. Το ξαναείπα άλλωστε. Και αυτό το λέω προς όλους, να το κάνουν με όλους = όποιο ποστ ενοχλεί ή "ενοχλεί" ή τσιγκλάει ή όπως θέτε πείτε το, απλά προσπεράστε το.....και να μην σας ενδιαφέρει η κριτική του καθένα, μπας και σας χαρακτηρίσουν ότι "δεν το παίρνεις χαμπάρι".

να ασχοληθούμε georgios με το Wii U; είναι εφικτό ή θα ξαναποστάρεις στυλ flaming; (επιλογή: προσπερνάς ή flaming, εξέπληξέ με πράττοντας κάτι διαφορετικό για μια φορά)

ΥΓ: και όσο για το "πωλητής" που το είπες επίτηδες μειωτικά, αντιθέτως εγώ δεν ήθελα να βάλω τον τίτλο, για να "υποστηρίξω" τα λεχθέντα μου (Chief Corporate Sales στην ΙΝΤ Technologies, τώρα καλύτερα; ε, μην χέσω!)
    Last edited by Lefteris_X; 12-09-2012 at 12:11.

Bookmarks

Bookmarks