Page 28 of 108 FirstFirst ... 182425262728293031323878 ... LastLast
Results 541 to 560 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

xthes ematha apo tin antiprosopia 2 simantika pragmata. den ksero an exun anaferthi idi...

1. i emvelia tu xiristiriu ine 50metra!
    2. oti game ke na pezis tha boris na klisis in tv ke na sinexisis sto pad

ara auti i kenotomiki liturgia apo oti fenete tha dulevi etsi opos ap tin arxi ixame katalavi ke auto to kani poli endiaferon.

poli mu aresi na boro na pekso ksapla sto krevati assassins 3, skyrim i kapio online game. mexri prin ligo kero ksapla ixa mono grafika ds ke psp. anipofora an exis sinithisi to ps3. tora oti pezume stin konsola tha pezis ke ksapla. elpizo ke oi ales eteries na prosthesun auti ti liturgia sto melon

vevea sigura auto den ine logos na paris tin konsola apo monos tu, me auti tin krisi. an vevea prosthesume se auto ta kalitera exclusive games pu vgenun apo tin N! giati opos exo ksanapi, sony ke microsoft diksan metria exclusive se auti ti genia
    Last edited by georgios; 12-09-2012 at 10:51.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Πες στην Nortec να ακούν καλύτερα τους συναδέλφους τους στην Ιαπωνία...γιατί αυτά είναι εντελώς ανυπόστατα.

50 μέτρα ούτε για αστείο, εκτός και αν η ασύρματη μετάδοση είναι μέσω του αρχαίου πρωτοκόλλου 802.11 a/b (ή αλλιώς Wi-Fi a/b). Ταχύτητα μετά βίας 1Mbit (και πάρα πολύ είπα). Δηλαδή που επαρκεί για ποιότητα γραφικών Tetris (που λέει ο λόγος, αλλά καταλαβαίνετε το νόημα).

Επίσης, η "μεταφορά" του παιχνιδιού, ολόκληρου, από την TV στο gamepad, ΔΕΝ θα ισχύει για όλα τα παιχνίδια, καθώς τεχνικά ΔΕΝ είναι εφικτό.

Ο κάθε developer, θα κρίνει αν μπορεί ο τίτλος του να αποδοθεί άρτια στο gamepad, ανάλογα το πόσο "βαρύς" είναι, και αντίστοιχα θα υποστηρίζει αυτή την λειτουργία. Για αρχή πολύ λίγα παιχνίδια (απειροελάχιστα) θα την υποστηρίζουν.

α, ρε, Nortec...

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Πάντως, αν και ξέρω ότι δε το εννοώ (lol), βλέπω κάτι παιχνίδια που με ψιλοψηνουν για αγορά. Πχ, Mario U, Zombie U, παιχνίδια του παλιού Wii που πάντα ήθελα να παίξω (Zelda, DK). Ελπίζω να επανέλθω στα συγκαλα μου.

PSN ID
    Lefteris_X

μπα δεν σε βλέπω να επανέρχεσαι...μαζί θα πάμε να το πάρουμε... (κυριολεκτώ).

και βέβαια, θα το αγοράσουν όσοι γνωστοί και φίλοι κάνουν το "λάθος" να περάσουν από το σπίτι μου....βλέπεις η δύναμη του λόγου και της τεχνολογικής "δημαγωγίας" λολ...

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by georgios View Post
    2. oti game ke na pezis tha boris na klisis in tv ke na sinexisis sto pad

ara auti i kenotomiki liturgia apo oti fenete tha dulevi etsi opos ap tin arxi ixame katalavi ke auto to kani poli endiaferon.

poli mu aresi na boro na pekso ksapla sto krevati assassins 3, skyrim i kapio online game. mexri prin ligo kero ksapla ixa mono grafika ds ke psp. anipofora an exis sinithisi to ps3. tora oti pezume stin konsola tha pezis ke ksapla. elpizo ke oi ales eteries na prosthesun auti ti liturgia sto melon
    Aυτο γινοταν και με συνεργασια psp-ps3 και γινεται και με τα psvita-ps3.

Δεν το λεω για σενα,αλλα γενικα εχει βαφτιστει ''καινοτομια'' γενικοτερα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.
    Αν η εκανε η sony το wiiu,το ιντερνετ κλασικα θα μιλαγε για κλοπη.
    .

PSN ID
    georgios78

o ipalilos/politis mu to ipe san episimo gia ta 50 metra me kapia epifilaksi. sintoma tha kserume
    Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Επίσης, η "μεταφορά" του παιχνιδιού, ολόκληρου, από την TV στο gamepad, ΔΕΝ θα ισχύει για όλα τα παιχνίδια, καθώς τεχνικά ΔΕΝ είναι εφικτό.
    auto pu les omos texnika den fenete logiko. afu apla kani stream stin othoni. kani downscale ke stelni low resolution stream stin othoni tu pad ke to pad stelni ta patimata. auto, i apli logiki lei oti, oti game ke na tus stilis tha to diksi. ektos an den exo katalavi kati ego kala
    Last edited by georgios; 12-09-2012 at 11:31.

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Aυτο γινοταν και με συνεργασια psp-ps3 και γινεται και με τα psvita-ps3.
    kamia sxesi vre. sto psp epezan elaxista games meso internet me xalia apodosi, me logiki remote desktop. to poker gia paradigma pu exo. sto ps vita kati paromio simveni. malista oi tis sony ixan dilosi entiposiasmenoi apo tin apodosi tu pad tis nintendo, an thimame kala

Δεν το λεω για σενα,αλλα γενικα εχει βαφτιστει ''καινοτομια'' γενικοτερα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.
    Αν η εκανε η sony το wiiu,το ιντερνετ κλασικα θα μιλαγε για κλοπη.
    emena den me niazi pios klevi pion. pios exi to kalitero paketo. apla

Quote Originally Posted by georgios View Post
    poli mu aresi na boro na pekso ksapla sto krevati assassins 3, skyrim i kapio online game. mexri prin ligo kero ksapla ixa mono grafika ds ke psp.
    Xλωμο το κοβω να παιξεις το skyrim η καποιο αλλο παιχνιδι της bethesda στο Wii U αφου οπως εχει πει και η ιδια δεν ενδιαφερεται, για την ωρα, να κυκλοφορησει το παιχνιδι στη κονσολα.
    Εδω με το ζορι ηρθε στο PS3...

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Για το psp δεν θα διαφωνησω,επαιζαν λιγα παιχνιδια,αλλα επαιζαν.Υπαρχουν και βιντεο στο youtube.
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=mASdFCTNA7I&feature=related"]PSP plays Lair through Remote Play - YouTube[/ame]

Στο vita λειτουργει πολυ καλα απ'οτι λενε.
    .

PSN ID
    Lefteris_X

τι δεν φαίνεται λογικό; άντε διάβασε για τα specs του 802.11 a/b (που το πούλαγα στην Ελλάδα σε εταιρείες επειδή εργάστηκα για λίγο χρονικό διάστημα στην 1 από τις 2 εταιρείες που το έφερναν στην χώρα μας, με τεράστιες κεραίες το 2000-2001, πολύ προτού ονομαστεί Wi-Fi) και δες ότι ΜΟΝΟ αυτά μπορούν να φτάσουν την εμβέλεια των 50 μέτρων (ακόμα και 1-2 χιλιομέτρων για την ακρίβεια).

δεν μπορώ να μπω σε τεχνολογική κουβέντα μαζί σου, σόρρυ, γιατί πολλές φορές καταθέτεις άποψη, και μάλιστα την υποστηρίζεις........αλλά είναι σαφείς οι ελλείψεις τεχνολογικής βάσης = για να σου εξηγήσω αυτά που διαβάζεις από εμένα, θα πρέπει να αναλύω τεχνικές γνώσεις, που ήδη θα έπρεπε να ξέρεις (για να μπορείς να ποστάρεις με σιγουριά κάτι τεχνολογικό).

το downscale μήπως έχεις ιδέα, τι εστί απο μεριάς όγκου data, από μεριάς latency του gamepad, από μεριάς φυσικών εμποδίων (τοίχοι, έπιπλα και συσκευές που "αντανακλούν" το ασύρματο σήμα = μείωση εμβέλειας και ποιότητας μεταφοράς data), handshaking μεταξύ συσκευών, κλπκλπ;;;;;;

δεν είναι απλά ετσι τα πράματα, και καλό είναι (πρόταση είναι, όχι επιβολή), να διαβάζουμε, μελετάμε ΠΟΛΥ πριν δεχτούμε αυτά που λένε κάποιοι (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου).

Δεν προχωρώ περαιτέρω. Αυτά γνωρίζω αυτά καταθέτω. Όποιος θέλει τα λαμβάνει υπόψη του (και αν θέλει ψάχνεται σε βάθος, από μόνος του, όχι απλό διαβασματάκι σε μερικά site). Όποιος δεν θέλει, απλά τα προσπερνάει. Απλά και όμορφα!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Να το πάρω... Να μη το πάρω... Να το πάρω... Να μη το πάρω...

PSN ID
    georgios78

Για το psp δεν θα διαφωνησω,επαιζαν λιγα παιχνιδια,αλλα επαιζαν.Υπαρχουν και βιντεο στο youtube.
    min akus emena. dokimase to. i rota kanenan alo pu to xi dokimasi. ine xalia. ine san na pezis me trelo lag. den boris na katalavis to lag tis apokrisis ton kubion apo to video.

δεν μπορώ να μπω σε τεχνολογική κουβέντα μαζί σου, σόρρυ, γιατί πολλές φορές καταθέτεις άποψη, και μάλιστα την υποστηρίζεις........αλλά είναι σαφείς οι ελλείψεις τεχνολογικής βάσης = για να σου εξηγήσω αυτά που διαβάζεις από εμένα, θα πρέπει να αναλύω τεχνικές γνώσεις, που ήδη θα έπρεπε να ξέρεις (για να μπορείς να ποστάρεις με σιγουριά κάτι τεχνολογικό).
    ego den to pezo profesoras. i enimerosi me tin texnologia den exi telos. ke ego enimeronome mono se oti exi sxesi me ti dulia mu, se vathos. esi ti texnologiki vasi exis?! politis? ti spudes exis kani? se exun ksebrostiasi arketes fores gia tis "gnoseis" su ke apo oti fenete den to xis katalavi. sigratisu lipon. sizitisi kanume ke ego den paratheto kati san tetelesmeno. apla leo tin apopsi mu ke ti akusa.

se ligo tha to dume, aloste. an den kani auta pu lei tha xasi ke to monadiko antagonistiko pleonektima tu. opote ego milao apo auti ti vasi giati ine to mono pu mu kini to endiaferon

το downscale μήπως έχεις ιδέα, τι εστί απο μεριάς όγκου data
    to downscale den ginete sto pad. sto pad tha erxete i ikona. ine toso fovero na kani ena sigxrono mixanima downscale? isos iparxi sxetiko tsipaki stin konsola mesa pu na kani auti ti dulia. nomizo to 360 ixe kati tetio gia upscale

PSN ID
    Lefteris_X

αλήθεια; και πότε έχω ξεμπροστιαστεί; μήπως επειδή δεν απαντώ ή προσπαθώ να μην μπαίνω σε αντιπαραθέσεις, εκλαμβάνεται ότι κάποιος με "βούλωσε"; κάνε μου την χάρη, σε παρακαλώ.

άσε τα "συγκρατήσου" καθώς ούτε φιλαράκια είμαστε, ούτε μιλάμε face2face. Εσύ συμμάζεψε τις εκφράσεις σου, καθώς δεν σου επέβαλλα τίποτα, απλά σου πρότεινα να ψάξεις κάτι περισσότερο. Ούτε προφέσορας, ούτε greeklish ενοχλητικά γράφω (κάτι που σου έχουν πει πολλές φορές, αλλά δεικτικά το γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι), ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, δεν έχω καμία ανάγκη να δείξω τα πτυχία μου, για να εδραιώσω τον λόγο μου.

δηλαδή άντε και πες ότι ρίχνω το επίπεδο, και παραθέτω από που έχω τις γνώσεις μου. Μήπως τότε θα το "βούλωνε" ο κάθε αμφισβητίας; Δεν το νομίζω.

Και τέλος, φυσικά και κάνουμε κουβέντα. Την οποία εσύ ξεκινάς με το "μίλησα εχθές με την αντιπροσωπεία"....που είναι η Nortec αν θυμάμαι καλά.

Ε, αυτά που είπα στο πρώτο μου ποστ, ουσιαστικά απευθύνονται περισσότερο σε αυτούς που τα ισχυρίζονται (Nortec) και πολύ λιγότερο σε εσένα που τα αναπαράγεις (μην πω κιόλας, καθόλου σε εσένα).

Και στην τελική, για άλλη μια φορά, κάναμε μερικά ποστ, επειδή "αντιδράς" στον τρόπο που γράφω. Ε, ρε άνθρωπε, προσπέρασέτα τα γμημένα τα ποστ μου, γιατί σου προκαλούν πρόβλημα. Είναι τόσο απλό. Το ξαναείπα άλλωστε. Και αυτό το λέω προς όλους, να το κάνουν με όλους = όποιο ποστ ενοχλεί ή "ενοχλεί" ή τσιγκλάει ή όπως θέτε πείτε το, απλά προσπεράστε το.....και να μην σας ενδιαφέρει η κριτική του καθένα, μπας και σας χαρακτηρίσουν ότι "δεν το παίρνεις χαμπάρι".

να ασχοληθούμε georgios με το Wii U; είναι εφικτό ή θα ξαναποστάρεις στυλ flaming; (επιλογή: προσπερνάς ή flaming, εξέπληξέ με πράττοντας κάτι διαφορετικό για μια φορά)

ΥΓ: και όσο για το "πωλητής" που το είπες επίτηδες μειωτικά, αντιθέτως εγώ δεν ήθελα να βάλω τον τίτλο, για να "υποστηρίξω" τα λεχθέντα μου (Chief Corporate Sales στην ΙΝΤ Technologies, τώρα καλύτερα; ε, μην χέσω!)
    Last edited by Lefteris_X; 12-09-2012 at 12:11.

PSN ID
    georgios78

na xamilosume ligo tus tonus. ksekiname mia antiparathesi se kati pu sintoma tha ksekatharisi

epi tis usias tora. gia to downscale den apantises kati se auto pu su pa

pantos, otan milas gia tin texnologiki vasi tu kathenos esi prokalis

texnikoi ke programatistes exun provlimatisti ligo me auta pu les. den leo oti den exis gnosis ala kamia fora ta arthra ke oi texnikes prodiagrafes den antikatoptrizun tin alithia. otan kanis vides kabosa sistimata. stisis kabosa diktia ke grapsis ke lwo level kodika ta vlepis alios ta pragmata. ase to dikeoma ke se mas pu imaste stin paragogi na exum mia "mikrula" texnologiki vasi

Και τέλος, φυσικά και κάνουμε κουβέντα. Την οποία εσύ ξεκινάς με το "μίλησα εχθές με την αντιπροσωπεία"....που είναι η Nortec αν θυμάμαι καλά.

Ε, αυτά που είπα στο πρώτο μου ποστ, ουσιαστικά απευθύνονται περισσότερο σε αυτούς που τα ισχυρίζονται (Nortec) και πολύ λιγότερο σε εσένα που τα αναπαράγεις (μην πω κιόλας, καθόλου σε εσένα).

Και στην τελική, για άλλη μια φορά, κάναμε μερικά ποστ, επειδή "αντιδράς" στον τρόπο που γράφω. Ε, ρε άνθρωπε, προσπέρασέτα τα γμημένα τα ποστ μου, γιατί σου προκαλούν πρόβλημα. Είναι τόσο απλό. Το ξαναείπα άλλωστε. Και αυτό το λέω προς όλους, να το κάνουν με όλους = όποιο ποστ ενοχλεί ή "ενοχλεί" ή τσιγκλάει ή όπως θέτε πείτε το, απλά προσπεράστε το.....και να μην σας ενδιαφέρει η κριτική του καθένα, μπας και σας χαρακτηρίσουν ότι "δεν το παίρνεις χαμπάρι".
    apo auto pu mu ipe i antiprosopia (auti pu les ine) den alaksa koma.

pantos epanalamvano me to downscale ego den vlepo kati fovero. afu dulevi se ena game kala (auto exi epiveveothi)
    Last edited by georgios; 12-09-2012 at 12:35.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Επιμένω ότι είναι χαζό το να πάρεις κονσόλα σαλονιού για να παίζεις Full HD παιχνίδια και ξάφνου να σκάει μύτη η μαμά/πεθερά/γυναίκα/κόρη για να δει τούρκικο και να το γυρίζεις το ίδιο παιχνίδι σε low definition semi-portable gamimg στο χειριστήριο κάνοντας power streaming από την κονσόλα, οπότε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτό το πολυδιαφημισμένο feature.

Επίσης, αν είναι να παίξει παιχνίδι σε portable μορφή, χίλιες φορές να το παίξω σε portable κονσόλα ή σε ταμπλέτα απευθείας όπου και όποτε εγώ γουστάρω χωρίς περιορισμούς, άλλωστε οι αναλύσεις τους είναι γενικά ανώτερες αυτής του Wii pad είτε είναι μικρότερες, είτε μεγαλύτερες σε ίντσες και η ισχύς τους λογικά αρκετή να στηρίξει αυτές τις αναλύσεις.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Στάνταρ Νεκ, αυτο το feature ούτε σε εμένα λέει κάτι. In fact, το είχα ξεχάσει τελείως.

PSN ID
    georgios78

i analisi ine ipertimimeni pedia.

ego sto pc panta evaza ta games full detail stin pio xamili analisi, gia na pezun kala (ke xoris AA). to olo HD xaos pu exume ine fuska. tin na tin kanis tin analisi an xanis se texture, efe ke frame rate

den ine to idio na pezis ta pexnidakia ton tablet ke na pezis skyrim nek
    Last edited by georgios; 12-09-2012 at 14:03.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Καλά κάτσε να παίξεις π.χ. Uncharted 3 στην γαμάω κονσόλα σου και τηλεόραση και τσουπ να σκάσει μύτη η γυναίκα να σου τρίβεται να δει τούρκικο οπότε θα πρέπει να συνεχίσεις το παιχνίδι στην ταμπλέτα σου σε ανάλυση χειρότερη από Uncharted Golden Abyss. Την γ... τώρα την γυναίκα ή όχι; Αλήθεια έχει νόημα αυτό; Αυτό υποτίθεται ότι διαφημίζει η Ninty για το Wii-U.

PSN ID
    georgios78

den ine etsi akrivos

exi pai 11 to vradi exis liosi sti dulia ke exis xtipithi ke sto gimnastirio. variese na aniksis tv, na aniksis konsola ke na stithis kutsuro brosta stin tv gia na peksis. ksaplaris me to xiristirio mexri na se pari o ipnos

PSN ID
    Lefteris_X

δεκτό το σκηνικό, μόνο που για αρκετούς, το να παίζεις σε μια κονσόλα (εν προκειμένω το ημι-φορητό gamepad), δεν "νανουρίζει" (όπως πχ. η τηλεόραση, μια ταινία, μουσική, βιβλίο, κόμικ), αντιθέτως σε κρατάει ξύπνιο.

δεν λέω ότι ισχύει για όλους (που να το ξέρω κιόλας, ακόμα και αν είναι έτσι), αλλά με όσους -από το 1982 και τα Nintendo Game & Watch, έως σήμερα- το έχω συζητήσει, αυτή την γνώμη έχουν.

συμφωνώ με τα παιδιά, είναι ψιλοάχρηστο για εμάς τους μεγαλύτερους ηλικιακά.

αντιθέτως όμως υπάρχει αυτό το σκηνικό: πιτσιρικάς ετών 7-13 ή ακόμα και 18 (καθώς δεν επιτρέπουν τα οικονομικά για πέραν της μιας μεγάλης οθόνης στο σπίτι), παίζει Wii U. Μπαίνεις μέσα εσύ, ο συνφορουμίτης άνω των 33 ετών (αν έχεις καταφέρει και έχεις παιδί/παιδιά 7-18 και να είσαι 25 ετών αξίζεις βραβείο, πέραν πλάκας το λέω) και θέλεις να δεις πχ. το ματς ποδοσφαίρου/μπάσκετ/κρικετ ή κάτι άλλο (μην κολλήσουμε σε αυτό), οπότε σιγά μην αφήσεις τον μικρό να παίζει. Απλά αλλάζεις στο κανάλι που θέλεις να δεις.

και ο πιτσιρίκος / νεαρός, μπορεί να συμβιβαστεί με την χειρότερη οθόνη, συγκριτικά με την μεγάλη, αλλά να συνεχίσει το παιχνίδι του.

κατά τα άλλα, περιμένω πως και πως το Nintendo Land ή πως σκ@τ@ θα λέγεται.

και όσο για την οθόνη, εμένα πιο πολύ με ιντριγκάρουν οι όποιες / και αν, εμφανιστούν, καινοτόμες - πρωτοποριακές ιδέες συνεργασίας tv - gamepad και δεν εννοώ mini-games........αλλά.........ούτε κ εγώ δεν ξέρω τι εννοώ: δηλαδή αυτό είναι το νόημα --> άμα είναι να κάνει αυτό που έχω εγώ, ένας απλός χρήστης, στο μυαλό μου, ε, τότε χέσε μέσα, το θέμα είναι να δούμε πράματα και θάματα σε ιδέες, που να μας "κουφάνουν" - εκπλήξουν.

Bookmarks

Bookmarks