Page 23 of 108 FirstFirst ... 131920212223242526273373 ... LastLast
Results 441 to 460 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Έχουν πει ότι σήμερα έχουν άλλο keynote μεσω live.streaming που θα είναι αφιερωμένο μόνο στο 3DS.
    Το ξέρω και το ανακοίνωσαν και στην παρουσίαση, αλλά ειλικρινά. Μία παρουσίαση θα δει σίγουρα ο κόσμος και αυτή είναι η κεντρική. Όλα τα άλλα μπορούμε να τα βρούμε σίγουρα και μόνοι μας και δεν χρειάζεται καν μία Ε3 για να το πετύχουμε αυτό. Αλλά να λένε ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για παρουσίαση παιχνιδιών 3DS και μετά να κάνει παρουσίαση περιφερειακού νέας κονσόλας (αφού η κονσόλα παραμένει άφαντη) και επιπλέον πόοοοση ώρα σπατάλησε με τον γιαπωνα producer μίας βλακείας και τον μεταφραστή του να μας δείχνει ένα παιχνίδι. Δηλαδή 5 δεύτερα για το HC Batman και ένα τέταρτο για το luigis mansion πως το λένε με το φαντασματάκι; Κάνω λάθος;

Ώρες - ώρες δηλαδή σκέφτομαι να σταματήσω να είμαι προπονητής - πολιτικός - υπουργός κλπ του καναπέ και να γίνω host παρουσίασης Ε3, νομίζω πολύ καλύτερα θα τα πήγαινα από όλους τους.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Το ξέρω και το ανακοίνωσαν και στην παρουσίαση, αλλά ειλικρινά. Μία παρουσίαση θα δει σίγουρα ο κόσμος και αυτή είναι η κεντρική. Όλα τα άλλα μπορούμε να τα βρούμε σίγουρα και μόνοι μας και δεν χρειάζεται καν μία Ε3 για να το πετύχουμε αυτό. Αλλά να λένε ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για παρουσίαση παιχνιδιών 3DS και μετά να κάνει παρουσίαση περιφερειακού νέας κονσόλας (αφού η κονσόλα παραμένει άφαντη) και επιπλέον πόοοοση ώρα σπατάλησε με τον γιαπωνα producer μίας βλακείας και τον μεταφραστή του να μας δείχνει ένα παιχνίδι. Δηλαδή 5 δεύτερα για το HC Batman και ένα τέταρτο για το luigis mansion πως το λένε με το φαντασματάκι; Κάνω λάθος;

Ώρες - ώρες δηλαδή σκέφτομαι να σταματήσω να είμαι προπονητής - πολιτικός - υπουργός κλπ του καναπέ και να γίνω host παρουσίασης Ε3, νομίζω πολύ καλύτερα θα τα πήγαινα από όλους τους.
    Όχι, νομίζω καλά έκαναν με το 3DS, ούτως ή άλλως δεν είναι κονσόλα που χρειάζεται προώθηση. Βγήκαν και είπαν τα τυπικά, και για αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά αφιέρωσαν αλλη μια ωριτσα.

Δε μπορεί να συγκριθεί με την παρουσιάση του Vita που του αφιέρωσαν τόσο λίγη ώρα και μετά βγήκαν και είπαν "μα έχουμε παιχνίδια στο booth!" - κύριοι, η κονσόλα σας δεν τραβάει και σκεφτήκατε αυτή τη δικαιολογία; Είστε άξιοι της μοίρας σας.

PSN ID
    Nek_Food

Καλά με το Vita έγινε έγκλημα, όχι ότι με ενδιαφέρει αλλά... πάντως αυτό με την παρουσίαση ενός τίτλου τόση ώρα και να λένε μετά δεν έχουμε χρόνο, μου φάνηκε χαζό, ειδικά για αυτόν τον τίτλο και όπως έγινε. Το να δείξεις 3 καλά παιχνίδια είναι θεμιτό, αλλά Τόσο για το 3DS όσο και για το Vita, πέτα στην παρουσίαση αδελφέ ένα βιντεάκι με πλάνα και λογότυπα από όσα παιχνίδια γουστάρεις, πόση ώρα θα σου πάρει; Ένα πεντάλεπτο; Άντε το πολύ δέκα λεπτά, δεν το αξίζει η κονσόλα σου;

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Καλά με το Vita έγινε έγκλημα, όχι ότι με ενδιαφέρει αλλά... πάντως αυτό με την παρουσίαση ενός τίτλου τόση ώρα και να λένε μετά δεν έχουμε χρόνο, μου φάνηκε χαζό, ειδικά για αυτόν τον τίτλο και όπως έγινε. Το να δείξεις 3 καλά παιχνίδια είναι θεμιτό, αλλά Τόσο για το 3DS όσο και για το Vita, πέτα στην παρουσίαση αδελφέ ένα βιντεάκι με πλάνα και λογότυπα από όσα παιχνίδια γουστάρεις, πόση ώρα θα σου πάρει; Ένα πεντάλεπτο; Άντε το πολύ δέκα λεπτά, δεν το αξίζει η κονσόλα σου;
    Συμφωνούμε απόλυτα as it seems, αλλά για να κάνω λίγο και το δικηγόρο του διαβόλου, η nintendo είχε τη λογική "θα αφιερώσω την ώρα μου στη νέα μου κονσόλα" και θεωρητικά θα έδειχναν τρελά πράγματα, ασχέτως αν τα πάντα πήγαν στραβά και οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) fans ξενέρωσαν τρομερά.

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Λίστα με τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια για το WiiU

Έχει κάποιες δυνατές κυκλοφορίες η Nintendo.

πηγή: Gameside.gr

Spoiler!

PSN ID
    Nek_Food

Το καλο κατα κάποιο περίεργο τροπο θα έλεγα είναι ότι, έχει και τρεις καλούς multiplatform HC τίτλους όπως assassin's creed, batman arkham city & mass effect 3, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις με τις υπόλοιπες πλατφόρμες και να δούμε τι ποιότητα και δύναμη θα έχει σαν μηχάνημα, αλλα και τι το διαφορετικό θα προσδώσει σε τέτοιους τίτλους το touchpad και αν τελικά θα αξίζει αυτή η διαφορετική προσέγγιση (και η κονσόλα κατ επέκταση). Κατα τον Νοέμβριο λοιπόν την περιμένουμε μάλλον, άντε να δούμε και τιμή, όχι ότι με ενδιαφέρει για αγορά, απλά ανοίγει ο νέος κύκλος "εχθροπραξιών" για την επόμενη (ίσως) γενιά κονσολών.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Το να πεισεις τον αλλο να επενδυσει χρηματα σε μια νεα κονσολα για να παιζει παιχνιδια που μπορει να τα εχει και στην ηδη υπαρχουσα κονσολα του μονο και μονο επειδη παιζει με διαφορετικο τροπο το βλεπω αρκετα δυσκολο να το καταφερει η Nintendo.
    Δεν θεωρω οτι αποτελει selling point το παιξιμο των multiplat με tablet, πιο πολυ στα first party θα στηριχθει οπως παντα και απο τετοια προς το παρον δεν εχει πολλα. Η τουλαχιστον δεν τα εχει ανακοινωσει...
    Τις δυνατες κυκλοφοριες απο το παραπανω λινκ προσωπικα δεν τις βλεπω, τα third party υπαρχουν και αλλου (καποια απο αυτα εδω και καιρο), τα first party ειναι ελαχιστα και ως επι των πλειστων αδιαφορα (ακομα και για τους nintendo fans απο αυτα που διαβαζω στα ξενα φορουμ).

PSN ID
    Nek_Food

Βασικά δεν το λέω για οποίους έχουν ήδη κονσόλα ότι θα τους κάνει να πάρουν U. Απλά έχοντας ήδη αυτά τα παιχνίδια σε άλλες κονσολες, θα μπορει ισως να γίνει μια πρώτη σύγκριση αν οι δυνατότητες/επιδόσεις της ανήκουν στην τρέχουσα ή στην επόμενη γενιά ή κάπου ενδιάμεσα όσο μπορούμε να προβλέψουμε το τι θα έρθει απο MS & Sony. Επισης, με αυτα που εγραψα το πως τα HC multiplatform θα παίζονται με την ταμπέλα και αν τελικά μπορει να αξίζει για κάποιους όλο αυτο το πανηγυράκι. Σίγουρα το να εξαντληθούν οι οποίες προσδοκούμενες ίσως δυνατότητες της, μάλλον θα γίνει απο την Ninty, αν και ειλικρινά εμένα πάλι πολυ gimmick μου φαίνεται η όλη κατάσταση.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

http://www.eurogamer.net/articles/di...s-wiiu-e3-2012

Spoiler!

τρελη καρτα γραφικων λεμε!...αντε και καλη τυχη οποιος παρει wiiu

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by djpar View Post
    http://www.eurogamer.net/articles/di...s-wiiu-e3-2012

Spoiler!

τρελη καρτα γραφικων λεμε!...αντε και καλη τυχη οποιος παρει wiiu
    Εγω πάντως είμαι ευχαριστημένος απο το U απο πλευράς hardware. Δεν ειναι ps4 σίγουρα, αλλα είναι αρκετά πιο δυνατό απο τις τωρινες και μην ξεχνάμε ότι βλέπουμε τα πρωτα παιχνίδια. Τα γραφικά σίγουρα θα βελτιωθούν.
    Last edited by Leon_DiZ; 10-06-2012 at 13:07.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αν βλεπεις παλια παιχνιδια να εχουν λιγο χειροτερα γραφικα στο wiiu απο οτι στο ps3 αστα να παν

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by djpar View Post
    αν βλεπεις παλια παιχνιδια να εχουν λιγο χειροτερα γραφικα στο wiiu απο οτι στο ps3 αστα να παν
    καλυτερα θες να πεις

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Δεν ειναι ps4 σίγουρα, αλλα είναι αρκετά πιο δυνατό απο τις τωρινες και μην ξεχνάμε ότι βλέπουμε τα πρωτα παιχνίδια. Τα γραφικά σίγουρα θα βελτιωθούν.

Says who? Χθες βγηκε παλι μια φημη απο ενα Ολλανδικο site που υποτιθεται οτι το μετεφερε ενας dev της Ubisoft, οτι δλδ η cpu ειναι εφαμιλλη των ps360 αλλα η gpu ειναι 1,5 φορες καλυτερη.
    Γενικως εχουμε ακουσει τα παντα, καποιοι μιλουν για πιο αδυναμο μηχανημα, καποιοι για πανω κατω ιδιο, καποιο για λιγο πιο δυνατο.
    Κατι επισημο δεν υπαρχει και ουτε προκειται να υπαρξει οσο η Nintendo παιζει κρυφτο με τα specs του μηχανηματος, η λογικη τουλαχιστον λεει οτι για να μην τα ανακοινωνει δεν θα κρυβεται κανενα beast πισω απο το WiiU, σε συνδιασμο δε με τις δηλωσεις περι γραφικων (δεν μας ενδιαφερουν κτλ) οι προσδοκιες δεν ειναι ιδιαιτερα υψηλες.
    Κατι αλλο σε σχεση με τις photo που ποσταρετε παραπανω, Δεν μπορει να γινει συγκριση hardware απο multiplat παιχνιδια, δεν ειναι σε καμια περιπτωση αντιπροσωπευτικη των δυνατοτητων του WiiU. Λογικο ειναι σε ενα multiplat παιχνιδι να μην υπαρχουν μεγαλες διαφορες, δεν εχει να κανει με τις δυνατοτητες της κονσολας αυτο. Εδω στο PC δεν εχει διαφορα το Arkham city, περιμενετε να εχει στο Wii U?

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Says who? Χθες βγηκε παλι μια φημη απο ενα Ολλανδικο site που υποτιθεται οτι το μετεφερε ενας dev της Ubisoft, οτι δλδ η cpu ειναι εφαμιλλη των ps360 αλλα η gpu ειναι 1,5 φορες καλυτερη.
    Γενικως εχουμε ακουσει τα παντα, καποιοι μιλουν για πιο αδυναμο μηχανημα, καποιοι για πανω κατω ιδιο, καποιο για λιγο πιο δυνατο.
    Κατι επισημο δεν υπαρχει και ουτε προκειται να υπαρξει οσο η Nintendo παιζει κρυφτο με τα specs του μηχανηματος, η λογικη τουλαχιστον λεει οτι για να μην τα ανακοινωνει δεν θα κρυβεται κανενα beast πισω απο το WiiU, σε συνδιασμο δε με τις δηλωσεις περι γραφικων (δεν μας ενδιαφερουν κτλ) οι προσδοκιες δεν ειναι ιδιαιτερα υψηλες.
    Κατι αλλο σε σχεση με τις photo που ποσταρετε παραπανω, Δεν μπορει να γινει συγκριση hardware απο multiplat παιχνιδια, δεν ειναι σε καμια περιπτωση αντιπροσωπευτικη των δυνατοτητων του WiiU. Λογικο ειναι σε ενα multiplat παιχνιδι να μην υπαρχουν μεγαλες διαφορες, δεν εχει να κανει με τις δυνατοτητες της κονσολας αυτο. Εδω στο PC δεν εχει διαφορα το Arkham city, περιμενετε να εχει στο Wii U?
    η λογικη το λεει. τα πρωτα παιχνιδια του ps3 ηταν τα ιδια με τα τωρινα; προφανως και οχι. και στο eurogamer δειχνει οτι σε καποιες φασεις εχει βελτιωσεις το παιχνιδι, σε καποιες αλλες εχει "αλλαγες".

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Oποιο απο τα τρια και να ισχυει, για εμενα παλι fail ειναι. Αν ειναι δυνατον... Να βγαζει η Ninty κονσολα το 2012 που απλα ειναι κοντα στα specs του PS3 και 360, που κυκλοφορουν απο το 2006. Απλα LOL!!!!!

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Oποιο απο τα τρια και να ισχυει, για εμενα παλι fail ειναι. Αν ειναι δυνατον... Να βγαζει η Ninty κονσολα το 2012 που απλα ειναι κοντα στα specs του PS3 και 360, που κυκλοφορουν απο το 2006. Απλα LOL!!!!!
    τα ιδια λεγαμε και για το Wii και η Nintendo εσκισε

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

τα ιδια λεγαμε και για το Wii και η Nintendo εσκισε

Ναι, αλλα Λεωνιδα, εγω μιλω για εμενα. Το Wii ποτε δε με ενδιεφερε, με εξαιρεση τρια μετρημενα παιχνιδια (DK, Mario bros και Galaxy). Σκασιλα μου αν τα γιαπωνεζακια πανε και τα σκανε για μια low spec κονσολα, απλα για να κουνανε ενα ραβδι μπροστα απο την τηλεοραση τους. Δικαιωμα τους και ουτε το θεωρω καραγκιοζιλικι. Απλα δε αφορα εμενα. Αλλωστε εκεινοι τα σκανε με το που βγαινει νεο χρωμα DS, αρα, τι να συζηταμε τωρα... Και για μη λεω μονο για τους γιαπωνεζους, ξερεις ποσα, εν Ελλαδι, ατομα ξερω που πηραν το Wii, ετσι επειδη τους φανηκε καπως, και το παρατησαν σε λιγο καιρο;;;;;

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Ναι, αλλα Λεωνιδα, εγω μιλω για εμενα. Το Wii ποτε δε με ενδιεφερε, με εξαιρεση τρια μετρημενα παιχνιδια (DK, Mario bros και Galaxy). Σκασιλα μου αν τα γιαπωνεζακια πανε και τα σκανε για μια low spec κονσολα, απλα για να κουνανε ενα ραβδι μπροστα απο την τηλεοραση τους. Δικαιωμα τους και ουτε το θεωρω καραγκιοζιλικι. Απλα δε αφορα εμενα. Αλλωστε εκεινοι τα σκανε με το που βγαινει νεο χρωμα DS, αρα, τι να συζηταμε τωρα... Και για μη λεω μονο για τους γιαπωνεζους, ξερεις ποσα, εν Ελλαδι, ατομα ξερω που πηραν το Wii, ετσι επειδη τους φανηκε καπως, και το παρατησαν σε λιγο καιρο;;;;;
    σε αυτο δεν διαφωνω καθολου. απλα λεω οτι δεν ειναι κατι καινουργιο για την Nintendo και ειναι να απορεις που θα συνεχισουν ετσι με τοσα που εβγαλαν;

και για μενα μια μπουρδα ηταν το Wii και αν τωρα το Wii U μου φαινεται καπως καλο, ειμαι σιγουρος οτι οταν βγουν τα ps4 + 720 δεν θα κοιταξω καν προς Wii μερια.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Εμ, αυτο ειναι το θεμα. Οτι η Ν εχει ενα σταθερο (?) κοινο, το οποιο, κατα την ταπεινη μου αποψη, αρχιζει και χανει σιγα σιγα, αλλα ελπιζει σε αυτο. Ουτε διαφωνω οτι ακολουθει συγκεκριμενο pattern, αλλα τωρα το παρακανε. Ειναι σα να ειναι πισω μια ολοκληρη γενια. ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!!! Θελω και δε θελω να φαει τα μουτρα της, ετσι για να σταματησει τις "μαγκιες" της.
    Ειναι φυσικο να σου φαινεται "καπως καλο" το WiiU, αφου ακομα δεν εχουν κυκλοφορησει οι νεες κονσολες της Μ και S, οπως λες. Ενα κοινο που παει να τσιμπησει η Ν τωρα, ειναι και αυτο των ανυπομονων που εχουν βαρεθει τις κονσολες αυτης της γενιας (ποσοι να ειναι αυτοι αραγε?) και θελουν να δουν κατι νεο αδιαφορωντας για τα specs. Μετα, φυσικα, θα γυρισουν στη βαση τους. Αλλα η Ν ειναι της φιλοσοφιας "Ο,τι αρπαξουμε...". Κι εγω, ισως, θα μπορουσα να το παρω (λεμε τωρα...) σε μια στιγμη τρελας, αλλα σιγα να μη το ειχα για βασικη κονσολα.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

η λογικη το λεει. τα πρωτα παιχνιδια του ps3 ηταν τα ιδια με τα τωρινα; προφανως και οχι. .
    Man δεν διαφωνω καθολου σε αυτο, προφανως. Ειπα κι εγω οτι δεν ειναι δικαιο να συγκρινουμε το WiiU με αλλες πλατφορμες απο καποια multiplatform ports. Θα δουμε απο τα first party κυριως.

Αυτο με το οποιο διαφωνησα ειναι ξεκαθαρα το παρακατω που ειπες

αλλα είναι αρκετά πιο δυνατό απο τις τωρινες
    Δεν προκυπτει απο πουθενα κατι τετοιο, οτι δλδ θα ειναι αρκετα πιο δυνατο. Εδω δεν ξερουμε αν ειναι εν γενει πιο δυνατο...

Bookmarks

Bookmarks