Τα "νέα" όπως τα "διαβάζω" εγώ, έχω την εντύπωση ότι τα μαζεύουν σιγά σιγά και ας θεωρούν άλλοι ότι λέω χαζομάρες. Το Wii U είμαι πλέον βέβαιος ότι ΔΕΝ θα ανήκει στην 8η γενιά κονσολών από άποψη ισχύος και επιδόσεων.
enternity

Επίσης φίλε baphomet, μόνος σου το είπες - αν κατανόησα σωστά δηλαδή - ότι από τις τρεις κονσόλες που έχεις η μία που θα έφευγε ποια θα ήταν; Μία από τα ίδια περίπου με την άποψη που έχω και εγώ και πόσοι ακόμη, άρα πιστεύεις με τις ίδιες τακτικές θα είχε το επόμενο Wii την ίδια επιτυχία ή μήπως τώρα ξέρουμε άρα δεν θα το επαναλάβουμε το λάθος μας; Επίσης, όταν πρωτοβγήκε έπαιζε casual μπάλα μόνο του, τώρα μπήκαν στην αγορά και οι άλλες εταιρείες με τις δικές τους εναλλακτικές - αξιόλογες έως καλύτερες προτάσεις, άρα γιατί να το έπαιρνα εγώ; Δεν έχει τους hard-core θα χάσει και τους casual τί μένει;

Λοιπόν, οι τοίχοι είναι συνήθως εκτιμήσεις και προβληματισμοί με επιχειρήματα για την όποια τεκμηρίωση, αλλά και ολοκληρωμένες σκέψεις από μέρους μου τουλάχιστον. Αν είναι να γράψω ένα Nintendo Wii U = FAIL να ξεμπερδεύω, προσωπικά δεν πρόκειται να το κάνω το θεωρώ ανόητο και άστοχο. Ακόμα και εάν εμένα δεν μου αρέσει λόγω περιεχομένου είναι μία εταιρεία πετυχημένη άρα ο ανόητος θα ήμουν εγώ αν δεν το αναγνώριζα. Τέλος, αναπτύσσω κάποια θέματα κυρίως προς χάριν συζήτησης, πολύ πιθανόν να πέσω και έξω στις εκτιμήσεις μου, πραγματικά δεν με πειράζει κουβέντα να γίνεται στο παρεάκι μας.