Quote Originally Posted by PDS View Post
Moλις μου απαντησες.

Σε προηγουμενες γενιες,δεν θα χρειαζοταν καν να βαλεις το ''αν'' και το ''αμα''.Θα εκανε καραμπαμ η διαφορα ακομα και αν εβλεπες το next gen σε 50p..

Για μενα θα ειναι τεραστια απογοητευση αν το αλμα ειναι αυτο τελικα.
Θα μιλαμε για την χειροτερη κατ'εμε ''νεα γενια'' ολων των εποχων στον τεχνικο τομεα.
Για εμένα -δυστυχώς- η νέα γενιά οπτικά θα ρίξει το βάρος στο 3D, δεν νομίζω οτι μπορεί σε 2-3 χρόνια να ξεφύγει πολύ απο τα τωρινά high end games ( uncharted 2-3 κλπ. ) και ξαναλέω μιλάω οπτικά και μόνο, πέρα του 2nd gen 3d κλπ. που σίγουρα θα είναι καταπληκτικό, αλλα και κουραστικό για εμένα συνέχεια με γυαλιά και ψιλοκοντά στη tv κλπ.

Δηλαδή και το tech demo με τις 3 gtx580 κλπ. δεν είναι ΤΟΣΟ εντυπωσιακό πια, εννοώ οτι με 10 φορές πιο δυνατό μηχάνημα δεν είδαμε κάτι τρελό.

Και νομίζω οτι η ψαλίδα κλείνει σιγά σιγά, δεν γίνετε νομίζω για αρκετά χρόνια ακόμα να πάθουμε αυτό που παθαίνουμε αν βάλουμε ενα παιχνίδι ps2 που απλά είναι unplayable ( για πολλούς ) τώρα πια που έχουν συνηθίσει σε αυτή την γενιά games. Εννοώ οτι δε νομίζω σε 4-5 χρόνια να βάλεις Uncharted 2 (6 χρονών game τότε) και να πεις απαπαπα χάλια γραφικά.