Page 6 of 108 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast
Results 101 to 120 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

σιγουρα φιλε απλα οταν βγηκε το wii ειμουν πληρως ενθουσιασμενος,
    ενω τωρα ειμαι παραξενεμενος, το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ηθελαν να φτιαξουν ντε και καλα κατι never seen before .
    θα δουμε...

α επισης ειχα και dsακι το οποιο επισης μου αρεσε παρα πολυ

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by the master View Post
    μετα απο πολυ σκεψη πιστευω οτι δεν αξιζει το wii u,
    κατωτερα γραφικα απο ps3 και η δευτερη οθονη ειναι περισσοτερο μπελας παρα κατι το πρωτοτυπο και το διασκεδαστικο
    Είμαι περίεργος να δω από που το συμπέρανες αυτό.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

φαινεται απ τα βιντεακια που εδειξαν ,τωρα θα μου πειτε οτι αυτα ειναι working projects ,αλλα ολοι περιμεναμε next gen γραφικα και οχι γραφικα που τα βλεπουμε χρονια τωρα...

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

φαινεται απ τα βιντεακια που εδειξαν ,τωρα θα μου πειτε οτι αυτα ειναι working projects ,αλλα ολοι περιμεναμε next gen γραφικα και οχι γραφικα που τα βλεπουμε χρονια τωρα...
    Δεν προορίζεται για next gen, παρότι βγαίνει τόσα χρόνια μετά τις άλλες κονσόλες. Τα specs που έχουν βγει παραέξω, αν και δεν είναι επίσημα, δείχνουν μια κονσόλα δυνατότερη από XBOX και PS3 αλλά σίγουρα όχι αρκετά δυνατή για αυτό που θα δούμε στην επόμενη γενιά. Τα γραφικά σίγουρα θα είναι καλύτερα στο Wii U από τις τωρινές κονσόλες, το θέμα είναι κατά πόσο.

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Το θέμα είναι ότι το 90% των videos που έδειξαν είχαν footage από τις εκδόσεις των PS3/X360 εκτός των concept games της Nintendo που και πάλι σκοπός τους ήταν να δείξουν τις δυνατότητες του χειριστηρίου και όχι της ίδιας της κονσόλας.

Επίσης όπως είπε και ο muku, το Wii U δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως next-gen κονσόλα -με την κλασσική έννοια του όρου- γιατί πολύ απλά δεν είναι.

Τι οριζουμε ως next gen ? Ρωταω γιατι βλεπω παιζει πολυ η λεξη, ισως ειναι
    της μοδας.

Για καποιον next gen θα μπορουσε να ειναι μια κονσολα με τρομερα γραφικα,
    για καποιον αλλον με τρελες δικτυακες δυνατοτητες και για καποιον τριτο
    μια κονσολα που προσφερει εναλλακτικους τροπους διασκεδασης και
    παιχνιδιου.

Αν κανετε τις πραξεις θα δειτε οτι λιγο πολυ και οι τρεις ειναι (ή ηταν) Next Gen δυνοντας
    ο καθενας την δικη του υπογραφη.
    Last edited by hollow_83; 14-06-2011 at 07:59.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Ότι και να θεωρείς next - gen από αυτά που αναφέρεις εσύ ο ίδιος φίλε hollow το Wii U μάλλον δεν ανταποκρίνεται σε κανένα.
    τρομερά γραφικά; θα έχει σε δύο χρόνια γραφικά περίπου ίδια με αυτά που έχουν σήμερα κονσόλες 5ετίας (τότε 7ετίας) και σύντομα θα είναι obsolete λόγω των νέων κονσολών "επόμενης γενιάς"
    τρελές δικτυακές δυνατότητες; τότε πάλι θα ανακαλύψει αυτό που η Microsoft και η Sony προσφέρουν από χθες, ήτοι όταν εσύ ερχόσουν, εμείς γυρίζαμε ένα πράγμα.
    Εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης; Τότε καινοτόμο ήταν το Wii με την τεχνολογία της "προηγούμενης" γενιάς και αυτό δεν θα είναι ούτε σε casual gaming ούτε σε hardcore gaming καινοτόμο. Αν εννοείς ότι θα έχει ένα tablet κακής ποιότητας για χειριστήριο (χαμηλής ανάλυσης, με πένα για την καλύτερη απόδοση ακρίβειας, λογικά μέτριας ποιότητας συνολικά για να κρατήσει το κόστος χαμηλά, κλπ) τότε τί να πω, επόμενη γενιά κονσόλα είναι ή ταμπλέτα ή τί;

Γενικά τον τελευταίο καιρό πάντα ακολουθεί την τεχνολογία από άποψη επιδόσεων που συνήθως αυτές καθορίζουν τον ορισμό next gen, οι επιδόσεις, η ισχύς, το brutal force του μηχανήματος, πόσα πολύγωνα θα σπρώξει σε πόσο χρόνο και με τί ταχύτητα, πόσο χρονισμό έχει ο επεξεργαστής και πόση μνήμη φοράει και οι γενικές επιδόσεις τούμπανο, που κατατάσσουν την όποια κονσόλα σε μία κάποια γενιά. Η Nintendo βγάζει μηχανάκια στην καλύτερη "ενδιάμεσων" γενεών θα μπορούσε κάποιος να πει, με επιδόσεις κοντά στην προηγούμενη λίγο αυξημένες αλλά "επενδύει" σε Innovation χειρισμού, αλλά ρώτα τους "παραδοσιακούς" gamers που γενικά κινούν την βιομηχανία/αγορά αν αρέσκονται σε αυτά. Οι casual θα έρθουν, θα αγοράσουν ένα ακριβό αξεσουάρ, δυο τρεις τίτλους και μετά τέρμα, ενώ οι φανατικοί gamers θα παραμείνουν να αγοράζουν και να παίζουν με το κλασικό gamepad ή οι πιο σκληροπυρηνικοί με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Άλλωστε άμα είναι να μετράμε τις next gen κονσόλες από πλευράς πρωτότυπου χειρισμού μόνο τότε παίρνουμε αυτά τα κινέζικα κακέκτυπα μηχανάκια με τα 49€ που κάνουν τα πάντα αντί του Wii και είμαστε κυριλέ next gen.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    τρομερά γραφικά; θα έχει σε δύο χρόνια γραφικά περίπου ίδια με αυτά που έχουν σήμερα κονσόλες 5ετίας (τότε 7ετίας)
    battlefield 3 me to release
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Προσωπικα δε μπορω να κρινω μια κονσολα πριν καλα καλα τη δω, οποτε
    δε μπορω να αντικρουσω και αυτα που λες στην πρωτη παραγραφο, και γενικα
    δε μπορω να απαντησω με ΘΑ γιατι ειναι πολυ νωρις, τα ιδια γινοντουσαν και με
    το Wii παλιοτερα (καταστροφολογια κτλ) και τωρα βλεπουμε που βρισκεται.

Οσο για την δευτερη παραγραφο, οι πωλησεις μιλανε απο μονες τους:

Προφανως για να εχει πουλησει τοσα κομματια ή οι Casual gamers κινουν την αγορα
    ή ειναι κονσολα που τραβάει και τους hardcore gamers.

Η συζητηση γινεται σε φιλικο κλιμα. ΤΟ τονιζω γιατι καμμια φορα απο forum το υφος
    δε φενεται και δε θελω να υπαρχουν εντασεις. ΕΠισης αν σας πρηζω το σταματαω
    γιατι κατανοω οτι ειμαστε σε PS3 Forum και σας τα εχω κανει τουμπανο.

PSN ID
    georgios78

pano ap ola imaste gamers. to ps3 mas dini to kalitero paketo pros to paron. makari na mas dosi to kalitero paketo kai kati pio fresko ke kenotomiko i N.

auto pu diksane, gia paradigma, me to xiristirio na vlepis giro su ine poli oreo. poli virtual reality logiki

to mono provlima ine oti perimename apo tin nintendo me to wii na kani kati ke mas apogoiteuse. den ksero an i N exi pleon omada anaptiksis na pu tha entiposiasi me to software. eki tha krithun pola. parola auta afu exi xrima pleon ola ine pithana

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Κοίτα το Wii είναι μία κονσόλα που μόλις την δεις μετά την θες και την αγοράζεις ASAP, απλά μετά εγώ π.χ που νομίζω θεωρούμε hardcore gamer( όχι απο τις ώρες που περνάω τώρα πια παίζοντας διότι δεν υπάρχει τόσος χρόνος, αλλά απο το στύλ παιχνιδιών που μαρέσουν ) θα την παρατήσω την κονσόλα γιατί δεν θα με κερδίσει το casual του Wii ( και έτσι έγινε ) αλλά αυτό δε παύει να λέει οτι την αγόρασα, άσχετα αν κάθετε στο δωμάτιο της αδερφής μου και δεν έχει ανοίξει για κάνα χρόνο, και μέχρι και αυτή παίζει xbox η ps3 όταν λείπω στο δωμάτιο μου.

Όμως το U φέρνει κάτι διαφορετικό και για τους "hardcorades" γιατί εμένα μου αρέσει η ιδέα να κάνω progress στο game που παίζω ακόμα και στο μπάνιο (λολ), και επίσεις αμα μου την βαρέσει να παίζω και το casual mario με την δικιά μου άμα λάχει χωρίς να αλλάζω κονσόλες.

Γενικά είναι απλό αυτό που πάει να κάνει η Νιντεντο, πάει να τους πάρει όλους με αυτή την κονσόλα, και δε ξέρω αν θα το πετύχει, αλλά έχει τα φόντα να το κάνει αν όλα αυτά που φαίνεται να μπορεί να κάνει η κονσόλα της μαζί με το χειριστήριο τα κάνει ομαλά και χωρίς την αίσθηση του φτηνού όπως είπε ο ΝΕΚ ( πώς έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα btw? στο βίντεο δείχνει να παίζουν και με το δάχτυλο ΝΤΑΜΑ και το πενάκι το χρησιμοποιούσε για να ζωγραφίσει ) και βέβαια από την υποστήριξη των Devs, που όπως φαίνεται θα την έχει.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δεν νομιζω να αμφισβητει κανεις τις πωλησεις της Νιντεντο. Αλλα αυτο που λεει ο Νεκταριος εχει δικιο. Δεν μπορεις να πεις οτι επειδη εισαγω το motion gaming ειμαι next gen. Τουλαχιστον στα δικα μου ματια, πρεπει να συνοδευεται και απο μια οπτικοακουστικη πανδαισια τουλαχιστον αξιοπρεπη με βαση την τρεχουσα τεχνολογια. Ε τωρα οταν εχουμε μπει στην HD εποχη και το Wii ειναι μισο σκαλι πιο ισχυρο απο το προηγουμενης γενιας Gamecube, δεν μπορεις παρα να λες οτι ειναι καπου ενδιαμεσα σε old και next gen.

Παντως το στοιχημα το κερδισαν, αλλα τωρα φαινεται να αναθεωρουν το motion gaming και να δινουν περισσοτερο βαρος σε αλλα πραγματα. Δεν ξερω αν θα τους βγει, αλλα για εμενα ειναι καλη αυτη η μεταστροφη. Οντως ομως σε 2 χρονια το Wii U θα μοιαζει και παλι last gen...

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    στο βίντεο δείχνει να παίζουν και με το δάχτυλο ΝΤΑΜΑ και το πενάκι το χρησιμοποιούσε για να ζωγραφίσει ) και βέβαια από την υποστήριξη των Devs, που όπως φαίνεται θα την έχει.
    auto mu ekane entiposi! dulevi ke me ta daxtila(thermokrasia) ke me tin piesi malon(giati to penaki fanike telios aplo). den exo ebiria ston sigekrimeno tomea. ala den iksera oti ginete kati tetio

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι για την nintendo? Ωραία με το Wii έχει βγάλει αρκετά λεφτά έχοντας πουλήσει 35εκ κομμάτια κονσολών παραπάνω από τον κάθε ανταγωνιστή της. Το θέμα είναι πόσα videogames έχει πουλήσει? Εγώ γνωρίζω αρκετό κόσμο που ενδιαφέρθηκε ως casual gamer για να πάρει το wii, πήρε 1-2 παιχνίδια, έπαιξε λίγο και το έβαλε στο ράφι!

Σε software πωλησεις παλι πρωτη ειναι σαν συνολικο αριθμο σε σχεση με τους υπολοιπους.

Εβδομαδιαιο------------------------Συνολο
    Wii 1,836,813(+2%)----------676,251,685(7.78)
    X360 1,549,867(-10%)------ 488,793,276(9.03)
    PS3 1,433,309(-14%)-------- 396,363,110(7.80)

H αληθεια ειναι οτι και μενα με εχει βαλει σε σκεψεις με αυτη την κινηση,
    αλλα οι ανυσηχιες μου στοχευονται αλλου και οχι σε πραγματα στα οποια εχει αποδειξει
    οτι δεν κανει λαθοι. Φυσικα μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.
    Last edited by hollow_83; 14-06-2011 at 10:33.

PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by georgios View Post
    battlefield 3 me to release
    1ον το βίντεο που έδειξαν για να πουν ότι το έχουν ήταν μέσα από το PC ή από current console αντίπαλης εταιρείας, το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι και μετά το δικαιολόγησαν λέγοντας ότι και καλά δεν είπαν ψέματα κλπ απλά ότι θα παίζει και τέτοια παιχνίδια και καλά - ανοησίες if you ask me. Eδώ αν δούμε βίντεο ή φωτό παιχνιδιού στο 360 και αποδειχτεί ότι ήταν από το PS3 ή το αντίστροφο γίνεται το σώσε, την nintendo θα την δικαιολογήσουμε να εφαρμόζει τέτοιες τακτικές εξαπάτησης του κοινού;

2ον το Battlefield 3 βγαίνει φέτος και στα xbox 360/PS3 άρα αν σε δύο περίπου χρόνια βγει για το Wii U πρέπει να μου λέει κάτι για την ισχύ της ή τα παιχνίδια που θα παίζει; Μέχρι τότε άσε που θα έχει βγει και το Battlefield 4. Προσωπικά έχω ήδη αποδεκτεί ως αυτονόητο ότι θα πρέπει υπό νορμάλ συνθήκες να είναι de facto καλύτερη από τις υπάρχουσες κονσόλες (5ετίας σήμερα) αλλά θα είναι ανταγωνιστικό με τις επόμενες που θα βγουν λογικά μετά από καμιά διετία το πολύ;

==============

@hollow_83
    Αγαπητέ hollow, αν και τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια για την ποιότητα και την πραγματική αξία του "νικητή", έστω όσον αφορά τα δικά μου ενδιαφέροντα και θέλω. Αναγνωρίζω ότι το Wii όχι μόνο έπιασε τους στόχους του αλλά τους ξεπέρασε, δημιουργώντας ρεύμα και σύγχηση στην αγορά, οδηγώντας τους "αντιπάλους" στα μονοπάτια που χάραξε το ίδιο, αντιπροτείνοντας τις δικές τους casual προτάσεις. Είναι κερδισμένο; Ναι, σίγουρα. Είναι καλύτερο; Για μένα όχι. Έχω και τις τρεις κονσόλες, μπορώ να κρίνω το τί θέλω εγώ σαν παίκτης.

Ειλικρινά θα με πείτε κομπλεξικό και κολλημένο, αλλά δεν ήθελα να γράψω πώληση στο Wii έναντι των άλλων δύο ανταγωνιστών, το θεωρούσα προσβολή και ομολογώ ότι για αυτό τον λόγο έψαχνα για μεταχείρα. Αλλά όταν το βρήκα προσφορά σε τιμή αποδεκτή (ψιλοσκότωμα πια) για αυτά που μου πρόσφερε το πακέτο (μαύρο χρώμα/παιχνίδια/δεύτερο χειριστήριο/κλπ) το αγόρασα περισσότερο για την μικρή μου και πολύ λιγότερο για εμένα.

Ωστόσο ας πούμε ότι το Wii με τον δικό του τρόπο ξεχώρισε κάνοντας βέβαια χρήση τεχνολογίας που εγώ είχα επί εποχής PSone και απλά τότε δεν είχε πιάσει το κοινό. Το Wii U δεν έχει αποφασίσει ακόμη η ίδια η εταιρεία τί θα κάνει, τί θα είναι και αυτό που με τρελαίνει είναι ότι βγαίνουν και λένε gamers (όχι οι δημοσιογράφοι) ότι θα γμ χωρίς να ξέρουμε τί σκατά είναι αυτό το πράγμα πέρα από το Wii pad πως το λένε που και αυτό από ότι είδα είναι past gen σε όλα του από ότι βλέπω στα βίντεο και τα σχετικά άρθρα δηλαδή. Σήμερα που μέχρι και τα κινητά είναι stylus free και μερικά multitouch, η Nintendo πασάρει innovation χειρισμό με past generation υλικά και τεχνολογία;

Παρόλα αυτά όπως ήδη είπα, ναι το Wii U θα πρέπει να πιο ισχυρό σε δύναμη από τις κονσόλες που έχουμε σήμερα, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι επαρκές για τις επόμενης γενιάς (εξού και next gen). Εγώ θέλω η επόμενη κονσόλα που θα πάρω να ρίχνει στα αυτιά στα PS3/Xbox 360 και να πάει το hard core gaming (εννοώ καναπέ αραχτός και κλασικό gamepad) σε άλλους πλανήτες, να μου πετάξει τα μάτια έξω με αυτό που θα βλέπω μπροστά μου. Ει δυνατόν να πατάω κάτω και τα καλύτερα PC του τότε και των χρόνων που θα ακολουθήσουν.

Πολυλογώ όμως... δείτε ότι το Wii pad είναι σαν το onlive πως το λένε ουσιαστικά (κυκλοφορεί ένα βίντεο με το motorola xoom).
    Spoiler!
    Last edited by Nek_Food; 14-06-2011 at 10:35. Reason: προσθήκη βίντεο onlive & motorola xoom

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι για την nintendo? Ωραία με το Wii έχει βγάλει αρκετά λεφτά έχοντας πουλήσει 35εκ κομμάτια κονσολών παραπάνω από τον κάθε ανταγωνιστή της. Το θέμα είναι πόσα videogames έχει πουλήσει? Εγώ γνωρίζω αρκετό κόσμο που ενδιαφέρθηκε ως casual gamer για να πάρει το wii, πήρε 1-2 παιχνίδια, έπαιξε λίγο και το έβαλε στο ράφι!
    to thema ine oti ta exclusive tis pulagane san trela. numera pu den idan exclusive tu ps3 ute tu 360. ke to kostos tis kataskeuis tus itan mikro se pola apo auta. milame gia xontro xrima ke apo eki

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    2ον το Battlefield 3 βγαίνει φέτος και στα xbox 360/PS3 άρα αν σε δύο περίπου χρόνια βγει για το Wii U πρέπει να μου λέει κάτι για την ισχύ της ή τα παιχνίδια που θα παίζει; Μέχρι τότε άσε που θα έχει βγει και το Battlefield 4. Προσωπικά έχω ήδη αποδεκτεί ως αυτονόητο ότι θα πρέπει υπό νορμάλ συνθήκες να είναι de facto καλύτερη από τις υπάρχουσες κονσόλες (5ετίας σήμερα) αλλά θα είναι ανταγωνιστικό με τις επόμενες που θα βγουν λογικά μετά από καμιά διετία το πολύ;
    1. ta grafika tis iparxusas genias den tha pane poli pera apo to battlefield. akoma ke an ine xirotero apo auto pu diksan sto pc. ara to wii u ine tulaxiston isaksio
    2. auto me ta 2 xronia pos vgeni? ego pantu vlepo 2012 release

PSN ID
    Nek_Food

1. Είπαμε ότι είναι αυτονόητο ότι θα είναι καλύτερο από τις xbox360/ps3 αυτό μας έλλειπε. ΠΡΕΠΕΙ να είναι καλύτερο, το πόσο θα έιναι συζητάμε, δεν θα καλύπτει την επόμενη γενιά PS4/xbox.
    2. Αφορά το οικονομικό έτος του 2012 άρα μεταξύ Νοεμβρίου 2012 (Νοέμβριο βγήκε το Wii) και Μαρτίου 2013 (Μάρτιο βγήκε το 3DS). Λογικά να βγει τέλη του 2012 ήτοι 1,5 χρόνια από τώρα στην καλύτερη, ΟΚ εγώ το στρογγυλοποιούσα στα 2 χρόνια, λάθος μου shoot me.

PSN ID
    georgios78

1. pote ksekina to ikonomiko 2012?
    2. me to wii u tus piezi o xronos. isos vgi arketa prin tis giortes. pistevo oti exun tin ikonomiki dinatotita na to epitaxinun. an vgi ligo meta to kalokeri milame gia peripu 1 xrono . aloste ke to release prin to pasxa den ine apithano. to 3DS tote vgike

Page 6 of 108 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks