Δεν θα μπω καν στην διαδικασια να μιλησω περι υποκειμενικων δηλωσεων για ποιοτητα/ποσοτητα, οι οποιες παρουσιαζονται σαν αδιαμφισβητητα γεγονοτα και πραγματικες αληθειες.
Επισης δεν θα μπω στην διαδικασια να εξηγησω ποσο "περιεργο" ειναι να λεει καποιος σε καποιον αλλο οτι μιλαει με βαση αυτα που "φανταζεται για το μελλον", ενω μετα ο ιδιος στην επομενη προταση του, μιλαει για τα exclusive παιχνιδια "που φανταζεται στο μελλον".
Θεωρω αυτα τα πραγματα αυτονοητα σε μια ενηλικη συζητηση.
Παμε λοιπον σε μερικα bulletpoints!:
Οταν βγει παιχνιδι με καλυτερα γραφικα στο WiiU μιλαμε.
Δεν εκλαψα κανενα drive. Ποτε.
Και το αλλο να υποστηριζει αλλαγη εσωτερικου δισκου, ακομα και SSD, ωστε οταν κουβαλας την κονσολα να κουβαλας μονο την κονσολα, οχι την κονσολα και 15 περιφερειακα για να γινει κονσολα.
Κι εγω εξηγησα τι εχει νοημα.
Για περι φαντασιες μιλησα!Και κατι που ισως ειναι χρησιμο για το μελλον. Ο καθενας κρινει με τα κριτηρια που εκεινος θεωρει σωστα. Καποιος μπορει να θελει να δωσει 380 ευρω για να παιζει assassins creed 3 οταν μπορει να το κανει τωρα με φθηνοτερα μηχανηματα. Καποιος αλλος μπορει απο την αλλη θετει ως κριτηριο την μακροβιοτητα ενος μηχανηματος και την αντοχη στον χρονο. Εγω ανηκω στους δευτερους και θεωρω το WiiU μια πολυ μα πολυ μεγαλη κοροιδια. Sucks to be me? Maybe...who cares, why so serious?
Στην δε περιπτωση του WiiU εχει αρκετο ενδιαφερον μιας και ακομα και απο αυστηρη σκοπια κριτικης βασει του ανταγωνισμου, το WiiU και παλι ειναι πισω. Γιατι να παω να δωσω 380 ευρω οταν μπορω να δωσω πολυ λιγοτερα και να παρω ενα 360 (plot twist!!!) και να παιζω παιχνιδια Multiplatform καλυτερα απο το WiiU? (ΜΕ3 darksiders 2 κλπ?)
Και προσεξε... σου ζητανε και 380 ευρω γι αυτο! και μετα λεγαμε την Σονυ κλεφτρα!

Και κατι που ισως ειναι χρησιμο για το μελλον. Ο καθενας κρινει με τα κριτηρια που εκεινος θεωρει σωστα. Καποιος μπορει να θελει να δωσει 380 ευρω για να παιζει assassins creed 3 οταν μπορει να το κανει τωρα με φθηνοτερα μηχανηματα. Καποιος αλλος μπορει απο την αλλη θετει ως κριτηριο την μακροβιοτητα ενος μηχανηματος και την αντοχη στον χρονο. Εγω ανηκω στους δευτερους και θεωρω το WiiU μια πολυ μα πολυ μεγαλη κοροιδια. Sucks to be me? Maybe...who cares, why so serious?

Reply With Quote
Bookmarks