Results 1 to 20 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #11
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    32,358
    Name
    Δημήτρης

    Default

    Και μονο που μπαινει κανεις στην συγκριση με κονσολες του 2006 και του 2007 καταλαβαινει ανετα καποιος με στοιχειωδη λογικη ποσο μα ποσο υστερει το WiiU σε σχεση με την σημερινη τεχνολογια. Το γεγονος δε οτι το πουλανε 320 ευρω (αν και πρεπει να πω 380 ευρω....γιατι μην μου πει κανεις οτι θα παρει κονσολα με 3gb μνημη ή αν το κανει τοτε να προσθεσει σε αυτην την τιμη και τα λεφτα για sticks) ειναι η κοροιδια η ιδια.

    Το Verge παντως εκανε review την κονσολα και το Ηardware και εβαλε ενα 7 και σαν γενικο πορισμα βγηκε οτι "δεν τους επεισε". Αλλα και αυτοι λογικα fanboys ειναι.

    Η πλακα ειναι οτι τα σημερινα κινητα τηλεφωνα παιζει και να εχουν καλυτερο hardware απο το WiiU lol...

    ειναι πραγματικα για γελια το ολο σκηνικο. Ανυπομονω να δω τα πρωτης γενιας παιχνιδια των "πραγματικων" next gen κονσολων και ποσο απαρχαιωμενο θα δειχνει το μοτοσακο της Νιντεντο.

    Η πλακα ειναι οτι δεν θα ειχα κανενα προβλημα με το WiiU αν:



    α) δεν το πλασαρανε ως δηθεν next gen κονσολα.
    β) δεν το πλασαρανε ως "hardcore gamer" κονσολα (και αυτο φαινεται απο τα καινουργια franchises pου ηρθαν)
    γ) δεν εκανε ενα σκασμο λεφτα χωρις να τα δικαιολογει σε καμμια περιπτωση.

    Και σε αυτο το "γ" πριν πεταχτει καποιος και μου πει για τα 600 ευρω του PS3, να του πω οτι το PS3 δικαιολογουσε ΜΙΑ ΧΑΡΑ την τιμη του με βαση την τεχνολογια που κουβαλουσε την δεδομενη στιγμη που κυκλοφορησε... blu ray, cell και γενικα hardware νεας γενιας.... οχι hardware προηγουμενης γενιας οπως κανει τωρα η Νιντεντο. Το WiiU τι τενχνολογια κουβαλαει δηλαδη? Το.... pad? Την εκπληκτικη οθονη του που ειναι απο τις χειροτερες που κυκλοφορουν? 845 Χ 480?? Για τι αναλυση και τυπο οθονης μιλαμε λολ? CRT του 1995? Οπως ειπα τα κινητα της ταξεως των 200 ευρω εχουν μακραν μεγαλυτερη αναλυση και τεχνικα χαρακτηριστικα....οτι ναναι.

    Για εμενα αυτο που προσφερει η Νιντεντο τωρα στην τιμη που το προσφερει ειναι ξεκαθαρη ΛΗΣΤΕΙΑ. Του στυλ πρεπει να δωθει εντολη στους καταστηματαρχες οταν πανε πελατες να αγορασουν το WiiU να φορανε μασκα στο προσωπο και να κρατανε πιστολι και να λενε "δωσε μου 380 ευρω τωρα".

    Επισης ο τιτλος του θρεντ θα επρεπε να μετονομαστει σε " Wii U™ - Η οχι και τοσο νέα κονσόλα της Nintendo. (Κυκλοφορία μέσα στο 2012) "

    ολα αυτα κατα την προσωπικη μου αποψη παντα και με μια δοση σαρκασμου εννοειται!
    Last edited by Valkyre; 23-11-2012 at 10:32.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •