Page 7 of 108 FirstFirst ... 345678910111757107 ... LastLast
Results 121 to 140 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

http://en.wikipedia.org/wiki/Fiscal_year#Japan

Να βγει καλοκαίρι χλωμό... συνήθως - παραδοσιακά πάει: Νοέμβριο Japan, Δεκέμβριο του ιδίου ή Μάρτιο του επομένου χρόνου στην Ευρώπη.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

1. den milise kanis gia kalokeri
    2. paradosiaka wii ke 3ds kikloforisan to poli ena mina argotera apo tin iaponia. rikse mia matia sto wikipedia
    3. epidi kanis den kseri lipon, min kanume dilosis gia 2 xronia. as imaste ligo antikimenikoi ke epifilaktikoi
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

αν θέλουμε να στρογγυλοποιήσουν τότε καλύτερα να λέμε 1 χρόνο και όχι 2.

τέσπα Nek δες πάλι τα βίντεο του U, να δεις οτι παίζει το touch του και με το χέρι και μάλιστα με multitouch οπότε μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για χαμηλής ποιότητας pad κλπ. όπως λες και εσύ ΚΑΤΣΕ να το δούμε πρώτα

PSN ID
    Nek_Food

Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω αλλά ΔΕΝ είναι multitouch... το είπε και ο ίδιος ο Reggie Fils αν δεν κάνω λάθος σε συνέντευξη μετά στο IGN(?). Επίσης, το αναγνωρίζω ότι παίζει και με δάκτυλο αλλά όταν έχει stylus όπως το DS προφανώς είναι σχεδιασμένο να αποδίδει τα μέγιστα με αυτό, αλλιώς δεν θα το έβαζαν, κοινή λογική. Τέλος πάντων σήμερα αυτό έχουμε ως δεδομένο, μέχρι το holidays 2012 θα δούμε και αν κάποιος από εσάς το έχει στον 1 χρόνο θα μπω τιμωρία στην γωνία του παρόντος φόρουμ. Όσο για ανάλυση, ειδικές μετρήσεις λένε ότι παίζει γύρω στα 854x480 όχι ότι είναι άσχημα στα 6.2", απλά το αναφέρω επειδή κάποιοι έτρεξαν να την βαφτίσουν HD και φαντάζονταν ότι θα έπαιζαν next gen hard core games σε αυτήν.
    Last edited by Nek_Food; 14-06-2011 at 12:21.

Καταρχην ειναι Resistive, οποτε με το δαχτυλο θα εχει χαλια αποκρυση
    αλλα για μεγαλα κουμπιας θα ναι μια χαρα. Να ζωγραφισεις ομως με ακριβεια
    με το δαχτυλο δε παιζει.

PSN ID
    dlevel

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω αλλά ΔΕΝ είναι multitouch... το είπε και ο ίδιος ο Reggie Fils αν δεν κάνω λάθος σε συνέντευξη μετά στο IGN(?). Επίσης, το αναγνωρίζω ότι παίζει και με δάκτυλο αλλά όταν έχει stylus όπως το DS προφανώς είναι σχεδιασμένο να αποδίδει τα μέγιστα με αυτό, αλλιώς δεν θα το έβαζαν, κοινή λογική. Τέλος πάντων σήμερα αυτό έχουμε ως δεδομένο, μέχρι το holidays 2012 θα δούμε και αν κάποιος από εσάς το έχει στον 1 χρόνο θα μπω τιμωρία στην γωνία του παρόντος φόρουμ. Όσο για ανάλυση, ειδικές μετρήσεις λένε ότι παίζει γύρω στα 854x480 όχι ότι είναι άσχημα στα 6.2", απλά το αναφέρω επειδή κάποιοι έτρεξαν να την βαφτίσουν HD και φαντάζονταν ότι θα έπαιζαν next gen hard core games σε αυτήν.
    και Νοέμβριο να το έχουμε είναι 1 χρόνος και 3-4 μήνες, οχι 2 χρόνια πάντως που λες. Τεσπα θα δούμε για τα multitouch κλπ κλπ. καλα να είμαστε και του χρόνου θα τα λέμε εδώ πάλι.

PSN ID
    Nek_Food

Αν είναι Νοέμβριος (πιθανόν Japan), είναι 1 χρόνος και άντε 5,5 μήνες αδελφέ, τωρα αν θα έρθει Ευρώπη ταυτόχρονα θα δείξει (το Wii είχε έρθει Δεκέμβριο). Αλλά δεν πειράζει εσύ άμα καίγεσαι τόσο πολύ προπαράγγειλε το από σήμερα, απλά με το να μου λες ότι ο Νοέμβριος είναι σε 3 μήνες τρελαίνομαι γιατί βγαίνει το Uncharted 3 αρχές Νοεμβρίου και σε τρεις μήνες θα γούσταρα να το παίξω σαν τρελός... και σήμερα δηλαδή (1 χρόνος που λέγαμε πιο πριν αντί των δύο κλπ) ενώ το κοντέρ μου λέει 140 ημέρες σήμερα.

Όσο για τα multitouch, κλπ άμα μου λες θα δούμε τί και πως, τότε εσύ έρχεσαι στα λόγια μου ότι ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θέλουν από την κονσόλα ή έστω κανείς δεν ξέρει τί είναι αυτό που του έδειξαν και που υποτίθεται θα βγάλουν σε 1 (και κάτι) χρόνο... με τρελαίνετε αλλά δεν πειράζει.

Η μονη μου ενσταση ειναι σε αυτο που λες οτι δεν ξερουν τι θελουν.

Εγω νομιζω οτι εμεις δε ξερουμε τι θελουμε, αυτοι μια χαρα ξερουν.

Επειδη λοιπον δε μας τα εχουν δειξει ολα, καλο ειναι να περιμενουμε
    να δουμε τι αλλα πραματα μας φυλανε. Το σιγουρο ειναι οτι το χειριστηριο
    θα ανταποκρινεται στα υψηλα στανταρ της εταιρειας που εφτιαξε το χειριστηριο στο σχημα των σημερινων που κραταμε με τα δυο χερια και εχoyμε d-pad στον αριστερο αντιχειρα και κουμπια στον δεξι. Οπως επισης εφτιαξε το πρωτο controller με shoulder buttons (L/R) και αργοτερα το πρωτο controller με αναλογικο μοχλουδακι και το πρωτο controller με δονηση.

Υπομονη λοιπον.
    Last edited by hollow_83; 14-06-2011 at 12:59.

PSN ID
    dlevel

Ε ναι αυτό λέω οτι θα δούμε. Μην βιάζεσαι, και μην τρελαίνεσαι προπαντός. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα εκτός απο τον τρόπο που λειτουργεί το remote και το οτι θα είναι έστω και λίγο καλύτερο σε H/W απο ps3 ( μπορεί ελάχιστα μπορεί και πολύ ) και το αν ξέρει μια τόσο μεγάλη εταιρία για το που θα είναι σε 1,5 χρόνο η κονσόλα της ΔΕΝ το ξέρεις, το bussiness plan τους είναι πολύ πιο μπροστά απο ότι ίσως νομίζεις, και της N και της Sony και της MS.

Tο οτι κρύβουν πράγματα είναι δικό τους θέμα και δική τους πολιτική, και το οτι έχουν πέσει σε χρηματιστήρια κλπ. δεν είναι τίποτα το να ξανά ανέβουν με μια καλύτερη παρουσίαση σε κάποιους μήνες.

Και όχι δεν βιάζομαι να το πάρω, πιο πολύ βιάζομαι για το Vita που είναι και στα σκαριά, απλά η επισήμανση ήταν για το οτι έλεγες 2 χρόνια που δεν πρόκειται να πάει τόσο.

φιλικά.

edit: με πρόλαβε ο hollow για το οτι αυτοί ξέρουν που πάνε.
    Last edited by dlevel; 14-06-2011 at 13:06.

PSN ID
    Nek_Food

Καταρχάς εγώ δεν πείστηκα ότι ξέρουν αλλά δεν πειράζει αν πειστήκατε εσείς είμαστε ΟΚ.
    Επίσης, η παρουσίαση νόμιζα ότι έγινε για να μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι τί θα είναι αυτό αλλά... κονσόλα ουσιαστικά δεν είδαμε.
    Εγώ προσωπικά ξέρω τι θέλω... ούτε motion/ούτε Kinect/ούτε move/κλπ casual καταστάσεις, αλλά pure all time classic gamepad gaming.
    Όσο για τα "υψηλά στάνταρντ" της, τα έχω δει στο Wii και το DS, απλά δεν ταιριάζουν με τα γούστα μου.

Κατά τα άλλα είμαστε κυριλέ. Σαφώς θα δούμε στο μέλλον και φυσικά δεν προδικάζω τίποτα. Γιατί μιλάμε για την Nintendo και οι προβλέψεις που είχα κάνει σαν "hardcore gamer" (μιλώντας πάντα περί χειρισμού και τύπου παιχνιδιών και όχι επιπέδου - ποιότητα παίκτη) για το Wii, έπεσαν μερικές δεκάδες εκατομμύρια units εκτός, οπότε δεν με παίρνει να μιλάω για νούμερα (που λογικά πάλι θα σκίσει δεν νομίζω ότι αμφιβάλει κανείς πια). Εγώ ειλικρινά ήθελα να έχω μεγάλες προσδοκίες (παρότι είχα μικρό καλάθι) από την παρουσίαση της Nintendo και ήμουν πολύ περίεργος γιατί κακά τα ψέματα καινούργια κονσόλα θα παρουσίαζε και όσο να 'ναι αυτό είναι μεγάλο γεγονός από μόνο του άσχετα από συμπάθειες - αντιπάθειες. Είχε πει αυτό το περιβόητο: "επιστροφή στους hard core gamers" και με είχε βάλει σε τριπάκι από αδιάφορος στο ενδιαφερόμενος, αλλά απογοητεύτηκα και προβληματίζομαι γιατί δεν θέλω να βγει κάτι που να μου κάνει πάλι το παραδοσιακό gaming χειρισμό και ποιότητα παιχνιδιών σαλάτα. Εκτός και εάν συμφωνείτε ότι αυτό το χειριστήριο κάνει για τους hard core gamers, οπότε να πάω να κοιταχτώ.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Όσο για ανάλυση, ειδικές μετρήσεις λένε ότι παίζει γύρω στα 854x480 όχι ότι είναι άσχημα στα 6.2", απλά το αναφέρω επειδή κάποιοι έτρεξαν να την βαφτίσουν HD και φαντάζονταν ότι θα έπαιζαν next gen hard core games σε αυτήν.
    i analisi kani to next gen? ma kala, pios den katalave oti olo auto me tis HD ke to 1080p itan ena fiasko

sto pc ke 640x480 boris na peksis to call of duty. xani ala ine to idio pexnidi

psaxnis na vris kati na thapsis ala den
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Απλα φιλε Nek_Food δεν εχεις καταλαβει τη φιλοσοφια της Nintendo.

Οπως ειπα ξερει πολυ καλα τι κανει. Δεν εδειξαν το main unit γιατι δεν ηταν αυτο στο
    οποιο θελαν να εστιασουν. Νομιζω ειναι το πιο ευκολο να πουν οκ μαγκες, να το μηχανημα, εχει 6 πυρηνες 2Γιγα ραμ και τρομερη GPU.

Το μηχανημα εχει σαν highlight το νεο χειριστηριο το οποιο με βαση τα οσα
    εδειξαν ανοιγει νεους τροπους στο gameplay (προφανως οχι τοσο στο hardcore)
    αλλα με αυτη την κονσολα πιανει και τους hardcore παιχτες και θα δουμε και
    εφαρμογες specific για το χειριστηριο και στα multi τα παιχνιδια.

Και κατι τελευταιο, το gamepad δε σε κανει απαραιτητα και hardcore gamer, γενικα
    το χειριστηριο δε καθοριζει ποσο casual ειναι ενα παιχνιδι.

Παρε σαν παραδειγμα Ηeavy Rain, Killzone 3, DK Country, SMB Galaxy1 και 2 kai ΝSMB και πολλα αλλα.

PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by georgios View Post
    i analisi kani to next gen? ma kala, pios den katalave oti olo auto me tis HD ke to 1080p itan ena fiasko

sto pc ke 640x480 boris na peksis to call of duty. xani ala ine to idio pexnidi

psaxnis na vris kati na thapsis ala den
    LoL, ειλικρινά κάνεις πλάκα φίλε έτσι; Εκτός και εάν επειδή γράφεις greeklish δεν καταλαβαίνω το πραγματικό νόημα του μηνύματος σου.

Φίλε Hollow έχεις απόλυτο δίκιο ότι αυτό ήθελε η Nintendo να δείξει και να σπρώξει προφανώς και αυτό έκανε, δεν φέρω καμία αντίρρηση επί αυτού. Εγώ όμως - και από ότι φάνηκε όχι μόνο εδώ μέσα αλλά μέχρι και την E3 αλλά και στο Ιαπωνικό χρηματιστήριο δεν είμαι ο μόνος - εκτός του χειριστηρίου όλοι περίμεναν και το κάτι παραπάνω που λέγεται ΚΟΝΣΟΛΑ. Ναι, τί επεξεργαστές κουβαλάει, πόση μνήμη, τί μέσο ανάγνωσης, κλπ "μυστικά επιτυχίας". Τέλος πάντων, δεν θάβω πίστεψτε με όταν θα το κάνω αυτό θα το καταλάβετε, θα με δείτε να κουβαλάω ένα πελώριο φτυάρι μεγαλύτερο και από αυτό που χρησιμοποιώ συνήθως για το kinect. Απλά δεν χάφτω το (ίδιο) παραμύθι χωρίς να έχω όλα τα δεδομένα στην διάθεση μου. Αυτό αναζητάω όλα τα δεδομένα, όλες τις πιθανές πληροφορίες διαθέσιμες για να κρίνω την ΚΟΝΣΟΛΑ συνολικά και όχι το ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ. Θα μου πεις τί επιμένεις αφού θεωρείς αυτονόητο ότι θα είναι καλύτερο από το PS3; Έλα μου ντε, εγώ το θεωρώ αυτονόητο οι άλλοι όμως; Αυτοί που το φτιάχνουν το ρημάδι; Δώστε βρε τα specs να έχουμε να πορευόμαστε.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Εγώ προσωπικά ξέρω τι θέλω... ούτε motion/ούτε Kinect/ούτε move/κλπ casual καταστάσεις, αλλά pure all time classic gamepad gaming.
    Όσο για τα "υψηλά στάνταρντ" της, τα έχω δει στο Wii και το DS, απλά δεν ταιριάζουν με τα γούστα μου.
    Χωρίς καμία δόση ειρωνείας προς το πρόσωπό σου αλλά από αυτή την φράση σου και μόνο μπορεί να πει κάποιος πως το Wii U δεν θα είναι για σένα, εφόσον βλέπεις τόσο αρνητικά τα motion ή τελοσπάντων μη-παραδοσιακά controllers.

Παρόλα αυτά, νομίζω ότι η Nintendo με το Wii U θα προσπαθήσει να ξανά κερδίσει τους hardcore παίκτες σαν κι εσένα που έχασε με το Wii τα τελευταία χρόνια. Το επισήμανε αρκετές φορές αυτό ο Reggie, ακόμα και το "U" στην ονομασία της κονσόλας υποτίθεται ότι αυτό το μήνυμα προσπαθεί να περάσει στον κόσμο.
    Αν υπολογίσεις και το γεγονός ότι πλέον όλοι οι 3rd-parties θα μπορούν να μεταφέρουν τα παιχνίδια που μέχρι τώρα έβγαιναν μόνο στα PS3/X360 και στο Wii U, δεν μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι όλοι οι Νintendo fans που αναγκάστηκαν να πάρουν Χ360 ή PS3 σε αυτήν την γενιά θα επιστρέψουν πίσω στην Nintendo.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Παρόλα αυτά, νομίζω ότι η Nintendo με το Wii U θα προσπαθήσει να ξανά κερδίσει τους hardcore παίκτες σαν κι εσένα που έχασε με το Wii τα τελευταία χρόνια. Το επισήμανε αρκετές φορές αυτό ο Reggie, ακόμα και το "U" στην ονομασία της κονσόλας υποτίθεται ότι αυτό το μήνυμα προσπαθεί να περάσει στον κόσμο.
    Το θεμα ειναι οτι ακομα και αν κερδισει τους fans ξανα ,παιζει να χασει του casual και τοτε θα εχουμε ενα GC2.
    Επισης δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να κερδισει και τους υπολοιπους hardcore gamers .Η κονσολα μπορει να ειναι γυρω στα 400e και θα κυκλοφορησει οταν το ps3 θα πηγαινει σιγα σιγα για τα 200-250e και το 360 ακομα χαμηλοτερα,με τα 2 τελευταια να εχουν ωριμασει για τα καλα(παπουδες βσκ).
    Θα πρεπει δλδ τα πρωτα παιχνιδια του να ανταγωνιστουν 2 ωριμες κονσολες με τεραστια βιβλιοθηκη και devs που τις ξερουν απ'εξω και ανακατοτα.

θα δειξει στο μελλον ποια θα ειναι η στρατηγικη της.
    Last edited by PDS; 14-06-2011 at 18:36.
    .

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Αν υπολογίσεις και το γεγονός ότι πλέον όλοι οι 3rd-parties θα μπορούν να μεταφέρουν τα παιχνίδια που μέχρι τώρα έβγαιναν μόνο στα PS3/X360 και στο Wii U, δεν μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι όλοι οι Νintendo fans που αναγκάστηκαν να πάρουν Χ360 ή PS3 σε αυτήν την γενιά θα επιστρέψουν πίσω στην Nintendo.
    Ναι αλλά για πόσο καιρό? Αν σε 2 χρόνια βγει ps4, new xbox τότε οι developers δεν θα μπορούν να μεταφέρουν τα παιχνίδια τους στο wii u γιατί θα είναι αδύναμο. Άργησε η nintendo να κυκλοφορήσει αυτή την κονσόλα κατά τη γνώμη μου.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

δεν μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι όλοι οι Νintendo fans που αναγκάστηκαν να πάρουν Χ360 ή PS3 σε αυτήν την γενιά θα επιστρέψουν πίσω στην Nintendo.
    Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι οι nintendo fans εχουν ΟΛΟΙ το Wii και δεν εχασε κανεναν απο τη βαση της. Μπορει να εχουν και ps360 σαν εναλλακτικη, αλλα Wii εχουν σιγουρα. Οι τεραστιες πωλησεις δεν οφειλονται μονο στο οτι εκλεψε απο τις αλλες 2 κονσολες (σιγουρα εκλεψε μερικους) αλλα κυριως στο οτι δημιουργησε νεο gaming κοινο (το casual δλδ) και προσεθεσε αλλο ενα τεραστιο κομματι στην πιτα.
    Αποψη μου παραμενει οτι η Nintendo δεν εχει αναλογο "innovation" να ριξει στο τραπεζι στην επομενη γενια, και θα δυσκολευτει περισσοτερο να πεισει το κοινο να αγορασουν μια underpowered κονσολα (για τα δεδομενα της επομενης γενιας). Εχει σιγουρη τη βαση της, απο κει και περα οι μεν hardcore gamers ενδεχεται να θελησουν κατι πιο next gen, οι δε casual ειναι πλεον χωρισμενοι και με πολλες επιλογες, δεν τους εχει πια μονοπωλιο δλδ.
    O Reggie μπορει να λεει ο,τι θελει (η μαλλον οτι του λενε απο το marketing τμημα να λεει), θα πρεπει να φανει εμπρακτα οτι η Ninty κανει ανοιγμα στους hardcore gamers και οχι μονο με λογια. Θα δειξει, παντως προς το παρον με μια underpowered κονσολα και με "innovation" strategy το βλεπω λιγακι δυσκολο.
    Προβλεψεις κανουμε, εγω προσωπικα το βλεπω πολυ πιθανο να εχουμε ανατροπη σκηνικου μιας και εκτος απο την βαση της η Nintendo δεν εχει τιποτα και κανεναν αλλο σιγουρο πλεον. Ουτε "ανακαλυπτει τον τροχο" με κανα νεο wiimote για να τρεξουν οι οικογενειες να το αγορασουν, ουτε οι hardcore gamers θα ικανοποιηθουν τεχνικα.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ρε συ hakoo και γω wii ειχα και εχω ακομα
    αλλα ειναι αληθεια οτι πλεον ειναι χιλιομετρα πισω απο ps3 και xbox 360

ολοι περιμεναμε κατι καλυτερο απο τη νεα κονσολα
    για μενα η μικρη οθονιτσα ειναι uselless

απλως δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτη η κονσολα θα εχει αντοχη στο χρονο...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by the master View Post
    ρε συ hakoo και γω wii ειχα και εχω ακομα
    .
    οκ, so?

Page 7 of 108 FirstFirst ... 345678910111757107 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks