Κάποιοι λένε για custom build optical disk με χωρητικότητα 25GB. Εμένα μου βρωμάει κάτι σαν Blu-Ray τεχνολογίας συσκευή με κομμένη την συμβατότητα για ταινίες ή κάτι παρόμοιο, απλά για να μην πληρώνει δικαιώματα και στην Sony για κάθε κονσόλα ή δισκάκι που πουλάει (είναι μέλος της BDA).Αυτό από μόνο του είναι κάπως failure καθώς πολύ υποθέτω ότι θα επιθυμούσαν την δυνατότητα αναπαραγωγής των Blu Ray ταινιών, ενώ ήδη υπάρχουν κάποια (ομολογουμένως όχι πολλά επί του παρόντος) παιχνίδια που έχουν ξεπεράσει τα 25GB, βέβαια στην επόμενη γενιά σίγουρα θα χρειαστούμε μεγαλύτερη χωρητικότητα από τα 25GB (δεν ξέρω αν τα 50GB είναι αρκετά, αλλά το Blu Ray έχει περιθώρια τεχνικά και για δίσκους με 200GB από όσο ξέρω).
Για σκληρό δίσκο, δεν το θεωρώ σίγουρο. Οι πληροφορίες είναι πολλές και διαφορετικές σχετικά με αυτόν και οι περισσότερες συγκλίνουν στο να μην έχει σκληρό δίσκο αλλά αντί αυτού κάποια flash memory μικρού μεγέθους (?). Εγώ αναρωτιέμαι μάλιστα αν χωράει στο "κουτί" που μας έδειξαν, οπότε τα σχόλια μου που λέω ότι δεν μας ανέφεραν ουσιαστικά τί είναι το Wii U σαν κονσόλα παραμένουν και επιβεβαιώνονται. Παρόλα αυτά, αναφορές συνεχίζουν με το ότι θα συνδέουμε εξωτερικό δίσκο μέσω των USB που έχει πίσω (χαίρω πολύ το ίδιο κάνω και τώρα στο Wii) αλλά αυτό ουσιαστικά μιλάει για επιπλέον αξεσουάρ και όχι μέσα στο πακέτο/τιμή (κάτι σαν τα arcade της MS).

Αυτό από μόνο του είναι κάπως failure καθώς πολύ υποθέτω ότι θα επιθυμούσαν την δυνατότητα αναπαραγωγής των Blu Ray ταινιών, ενώ ήδη υπάρχουν κάποια (ομολογουμένως όχι πολλά επί του παρόντος) παιχνίδια που έχουν ξεπεράσει τα 25GB, βέβαια στην επόμενη γενιά σίγουρα θα χρειαστούμε μεγαλύτερη χωρητικότητα από τα 25GB (δεν ξέρω αν τα 50GB είναι αρκετά, αλλά το Blu Ray έχει περιθώρια τεχνικά και για δίσκους με 200GB από όσο ξέρω).
) αλλά αυτό ουσιαστικά μιλάει για επιπλέον αξεσουάρ και όχι μέσα στο πακέτο/τιμή (κάτι σαν τα arcade της MS).

Reply With Quote

Bookmarks