Results 1 to 20 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Κάποιοι λένε για custom build optical disk με χωρητικότητα 25GB. Εμένα μου βρωμάει κάτι σαν Blu-Ray τεχνολογίας συσκευή με κομμένη την συμβατότητα για ταινίες ή κάτι παρόμοιο, απλά για να μην πληρώνει δικαιώματα και στην Sony για κάθε κονσόλα ή δισκάκι που πουλάει (είναι μέλος της BDA). Αυτό από μόνο του είναι κάπως failure καθώς πολύ υποθέτω ότι θα επιθυμούσαν την δυνατότητα αναπαραγωγής των Blu Ray ταινιών, ενώ ήδη υπάρχουν κάποια (ομολογουμένως όχι πολλά επί του παρόντος) παιχνίδια που έχουν ξεπεράσει τα 25GB, βέβαια στην επόμενη γενιά σίγουρα θα χρειαστούμε μεγαλύτερη χωρητικότητα από τα 25GB (δεν ξέρω αν τα 50GB είναι αρκετά, αλλά το Blu Ray έχει περιθώρια τεχνικά και για δίσκους με 200GB από όσο ξέρω).

Για σκληρό δίσκο, δεν το θεωρώ σίγουρο. Οι πληροφορίες είναι πολλές και διαφορετικές σχετικά με αυτόν και οι περισσότερες συγκλίνουν στο να μην έχει σκληρό δίσκο αλλά αντί αυτού κάποια flash memory μικρού μεγέθους (?). Εγώ αναρωτιέμαι μάλιστα αν χωράει στο "κουτί" που μας έδειξαν, οπότε τα σχόλια μου που λέω ότι δεν μας ανέφεραν ουσιαστικά τί είναι το Wii U σαν κονσόλα παραμένουν και επιβεβαιώνονται. Παρόλα αυτά, αναφορές συνεχίζουν με το ότι θα συνδέουμε εξωτερικό δίσκο μέσω των USB που έχει πίσω (χαίρω πολύ το ίδιο κάνω και τώρα στο Wii ) αλλά αυτό ουσιαστικά μιλάει για επιπλέον αξεσουάρ και όχι μέσα στο πακέτο/τιμή (κάτι σαν τα arcade της MS).

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Κάποιοι λένε για custom build optical disk με χωρητικότητα 25GB. Εμένα μου βρωμάει κάτι σαν Blu-Ray τεχνολογίας συσκευή με κομμένη την συμβατότητα για ταινίες ή κάτι παρόμοιο, απλά για να μην πληρώνει δικαιώματα και στην Sony για κάθε κονσόλα ή δισκάκι που πουλάει (είναι μέλος της BDA). Αυτό από μόνο του είναι κάπως failure καθώς πολύ υποθέτω ότι θα επιθυμούσαν την δυνατότητα αναπαραγωγής των Blu Ray ταινιών
    iparxi ke i ali apopsi pu den theli to blu ray, ala miomeno kostos. poloi den thelun etsi ki alios na taleporun to mati tis konsolas tus gia tenies

an den exi disko ine sxedon siguri i apotixia sta multiplatform. ektos an valun kamia mnimi mesa kamia 50aria GB. pu ine to idio
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Bookmarks

Bookmarks