Results 21 to 40 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    Εγώ να κοιταχτώ στον καθρέφτη, μια χαρά με βλέπω.

Όσο αναφορά για την αγαπημένη μου εταιρία είναι η Sony μακράν, και το wii το έχω δώσει στην αδερφή μου χρόνια τώρα, οπότε μη βγάζεις ΞΑΝΑ συμπεράσματα νοστράδαμε.

Και ναι δεν άντεξα γιατί το έχεις κουράση με το wii U πόσο χάλια είναι.

Το wii U έδειξε ένα video που δείχνει οτι μπορεί να βγάλει αρκετά καλά γραφικά και έχει και ένα controller που μπορεί να φανεί innovative για το gaming στο μέλλον, και ίσως να έχει και πολύ καλή τιμούλα, και εσύ το έβγαλες μάπα επειδή δεν είδες hw specs και το κουτί.

Το controller και το πως δείχνει να συνεργάζεται με την κονσόλα είναι κάτι που μπορεί να λητουργησει πολύ καλά σε έναν alternative τρόπο παιχνιδιού ( όχι τόσο σπαστικό (για εμένα) όπως τα wii remotes kai ta move που για εμένα που πάω σπιτι απο δουλειά και θέλω να χαλαρώσω 2 ώρες παίζοντας και οχι να χτυπιέμαι, γιαυτό και πούλησα και το move ).

also το touch του controller δείχνει φοβερό χωρίς να κολάι κλπ.

Δεν υποστηρίζω το wii U, απλά του δίνω χρόνο να μου δείξει τι μπορεί να κάνει. Αν με πείσει θα το πάρω, αν όχι ... πάλι θα το πάρω και θα το πουλήσω
    Κανε τωρα ενα quote με τα πολλαααααα μηνυματα που εχω κανει σε αυτο εδω το ποστ οπου λεω οτι το Wii U ειναι χαλια. Αν δεν εχεις επιχειρηματα τουλαχιστον τελειωνε την κουβεντα εκει που υπαρχει κατι ουσιαστικο να πουμε. Αλλιως ειναι για γελια ολο αυτο που κανεις τωρα.

Επισης καλο θα ηταν να ενημερωνεσαι λιγο καλυτερα. Τα video του Zelda δεν ηταν in game, ηταν conceptual απο οτι ειπαν οι ιδιοι της Νιντεντο. Οπως επισης και τα αλλα multiplatform που εδειξαν ετρεχαν σε 360 και PS3. Και παλι οι ιδιοι το ειπαν.

Και ακομα καλυτερο θα ηταν να κατανοησεις επιτελους για μια φορα οτι κατεκρινα την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ της Νιντεντο, οχι το καινουργιο μηχανημα της. Δεν ξερω ποσο ακομα πρεπει να το τονισω για να γινει αντιληπτο. 3 μηνυματα ειχα κανει σε ολο το θρεντ και εσυ μου λες οτι το κουρασα και οτι το θαβω. Πως θα μπορουσα να το θαψω χωρις να ξερω τις δυνατοτητες του αφου η Νιντεντο δεν μου τις ειπε??? Παραδοξως εισαι και ο μοναδικος που το εχει πει. Μαλλον ειναι περιεργη μερα για εσενα δεν εξηγειται αλλιως...οποτε ας το αφησουμε να παει στο διατανο...

Αντε και κατι να ευθυμησουμε, αυτο απευθυνεται στον Surfdrifter αλλα και σε εμενα και πολλους αλλους!

On a sidenote, we can't help but wonder how robust the new controller's display will be. Did Nintendo take 'gamer rage' into account when they designed this thing? Tossing your controller away in a fit of pique is an instinctual part of competitive gaming. The idea of gently placing the controller down in anger is too horrifying to comtemplate.
    Xαχα επικη η ατακα στο τελος. Αν και δεν υπαρχει περιπτωση να το πεταξεις αυτο! Στανταρ θα το εχεις δεμενο απανω σου μην γινει καμμια μλκια και σου ξεφυγει αλλιως θα πληρωνεις τα μαλλια της κεφαλης σου!

ΥΓ: Και οχι δεν εβαλα το τελευταιο quote για να την "πω" στο Wii U την εβαλα γιατι το συζητουσαμε με τα παιδια και ειχαμε ριξει γελιο που εμεις που ξεσπαμε στα χειρηστηρια τα καταστρεφουμε λολ και σκεφτομασταν τι θα καναμε με ενα τετοιο χειρηστηριο.
    Last edited by Valkyre; 08-06-2011 at 15:21.

Bookmarks

Bookmarks