παντως ειναι ενδιαφερον...
αν περιμεναν λιγο οι της νιντενντο και εφτιαχναν μια κονσολα οπως φανταζομαστε το πσ4
τοτε τα πραγματα θα ηταν πιο ενδιαφεροντα,αλλα οχι μια ζωη πρωτοπορια με ""μαπε"" γραφικα...
ποια η πρωτοτυπια του wiiu μαθαμε;
http://www.gametrailers.com/video/ni...intendo/730879 ότι πιο cheesy έχει βγει τώρα τελευταία![]()
Αναλυτικο αρθρο παιδια:
http://gameside.gr/nintendo-direct-τ...ά-με-το-wii-u/
Cannondale trail sl5 2013...
Πολύ γκουμούτσα το νέο χειριστήριο ρε παιδάκι μου. Όχι το Wii s controller αλλά το άλλο.
Με το wiimote ξεκινήσαμε το ζέσταμα-ανοίγματα και ελαφριά αεροβική αλλά τώρα συνεχίζουμε με πήχεις-ώμους και ολίγον κοιλιακούς.
Ήδη οραματίζομαι το επόμενο χειριστήριο που θα κυκλοφορήσει μαζί με το Wii metm, εκεί στο 2018:
Spoiler!
Βρε παιδια, πραγματικη ερωτηση ειναι... δεν καθισα να δω τι ειπαν και απλα περιμενω να ακουσω τι το ιδιαιτερο εχει το χειριστηριο γιατι εδειχνε κατι περιεργα με το Rayman. Οσο για το οτι στο μελλον καθε χειριστηριο θα εχει οθονιτσα, οκ για καποιους εγω το απεχθανομαι προσωπικα.
Αλλα η ερωτηση μου ισχυει... κανει κατι το χειριστηριο οπως ειδαμε με το Rayman? Και τι ειναι αυτο?
Δες εδω το βιντεο που εχει για το gameplay και θα παρεις μια ιδεα.
http://e3.nintendo.com/games/#/wiiu/zombi-u
http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-zombiu/731244
Μια απίστευτη ευκαιρία είχε η Ninty να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην Ε3 με την νέα της κονσόλα και νομίζω ότι την έχασε; Δηλαδή για παρουσίαση νέας κονσόλας και μάλιστα εντός του έτους δεν έδειξε για μία ακόμη φορά τίποτα; Ξέρει κανείς τί είναι αυτό το μηχάνημα ακριβώς και πόσο περίπου θα κοστίζει; ΟΚ, θα το ανακοινώσουν κάποια στιγμή αργότερα στο έτος. Έδειξε ξανά το χειριστήριο και μερικά παιχνιδάκια, τα μισά εκ των οποίων μία από τα ίδια - mario και ειλικρινά με γραφικά Wii γιατί να πάρει νέα κονσόλα κάποιος; Επίσης, πέρασε πόση ώρα με τον jap και τον μεταφραστή να μας κάνουν και καλά ξενάγηση σε ένα αδιάφορο και βαρετό παιχνίδι; Δεν παρουσίασαν ουσιαστικά τίποτα και από το 3DS και μετά λέτε για το PS Vita. Αν θεωρώ κάποια παρουσίαση αποτυχία τότε είναι αυτή της Nintendo, επειδή παρουσίαζε νέο μηχάνημα, θα έδειχνε κάτι πρωτοποριακό και καλά και λογικά θα εξαφάνιζε τους υπολοίπους από τον χάρτη του εκθεσιακού κέντρου. Εντύπωση μου; Το μόνο που κατάφερε ήταν στο παρά πέντε να μου προκαλέσει άνια και ευτυχώς που δεν είναι φαν της, γιατί αλλιώς θεωρώ ότι θα το είχα σίγουρα πάθει. Αλήθεια οι οπαδοί της έμειναν ικανοποιημένοι από όσα είδαν (ακόμη και από πριν με το περίφημο μισάωρο) με την παρουσίαση της;
Βασικά εμένα το μόνο που λίγο μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι το zombie u κατα τα αλλα μόνο παιχνιδάκια για χαβαλε και τίποτα το σοβαρό. Δεν λέω σε κάποιους θα αρέσουν αυτα τα παιχνιδάκια αλλα σίγουρα δεν είναι παιχνιδια που θα προωθήσουν κονσόλα.
Επίσης μου δημιουργήθηκε η αίσθηση πως απέφυγαν να δείξουν καθαρό gameplay απο multi platform παιχνιδια γιατι φοβούνται την σύγκριση με τα ps και Xbox και μάλιστα λίγο που έδειξαν απο το batman επιβεβαιώθηκε πως προς το παρόν τουλάχιστον το wii u δεν ειναι πιο "δυνατο"
Συμφωνώ μαζί σου. Μόνο το zombieU μου είπε κάτι. Γενικά αυτό που πήγαν να παρουσιάσουν πέρσι "η Νιντέντο επιστρέφει στο hardcore gaming" δεν το είδα καθόλου. Μα καλά οι ίδιοι δεν μπορούν να βγάλουν έναν hardcore τίτλο;
Απο 3rd party μόνο ένα βίντεο δείξαν με games poy θα βγουν και για τις άλλς κονσόλες. Καλά για το batman ξεκινάνα και λένε η καλύτερη έκδοση του batman κτλ και στην αρχή ψαρώνω και μετά όταν βλέπω τι ήταν πραγματικά τα extras που δείνει έβαλα τα γέλια... Μουφέξ και η Νιντέντο και to WiiU (αν και γέλασα αρκετά σε ΄κατι προτάσεις του παρουσιαστή του στύλ "We like WiiU and as you liked Wii you will like WiiU - νταξ δεν είπε ακριβώς αυτό αλλά έφτασε πολύ κοντά)
Wii launch games
Με ενδιαφέρουν New Super Mario Bros. U, Pikmin 3, Nintendo Land, ZombiU
και το μαύρο Wii U !
![]()
Κάποιες ανησυχίες......
WII U HARDWARE - It's got some promise, but we've also got some concerns. The battery on the controllers only lasts for 3-5 hours. At most. Use two pads at once and the framerate for games drops by half. Throw in the fact that nothing shown this week looks anything remotely like a "next gen" game and the Wii U as a piece of hardware isn't off to the brightest start. At least some of the games are coming along.
Πηγή: http://feeds.gawker.com/~r/kotaku/fu...3-2012-day-two
To ΖombiU φαινεται συμπαθητικο, απο κει και περα δεν μου τραβηξε την προσοχη κατι αλλο. Θα μου πειτε εδω δεν τραβηξε την προσοχη ουτε του κοινου στο οποιο απευθυνεται, την δικη μου θα τραβαγε?
Μεγαλο fail της Nintendo που για ακομη μια φορα περναει στα ψιλα η μη ανακοινωση τιμης, αν στη θεση της ηταν η Sony η Η MS θα ειχε γινει χαμος.
Περα απο τα παραπονα για την μπαταρια κτλ, εμενα αυτο που μου εκανε πολυ κακη εντυπωση ειναι οτι η οθονη του controller δεν ειναι multitouch, αφου κανεις το εγχειρημα με το tablet τουλαχιστον καντο σωστα...
Anyway, νομιζω οτι μεχρι να βγαλει τα μεγαλα οπλα η Nintendo (zelda, mario κτλ) θα υπαρχει γκρινια.
Θα συμφωνησω με τον Nek, ισως για πρωτη φορα στην ιστορια των vg μια παρουσιαση νεας κονσολας περναει τοσο στα ψιλα.
Έβλεπα εχτές invisible walls και μιλούσαν για τα conf της ε3. Ε σε κάποια φάση είπαν οτι το CNN (όχι κάποιο τυχαίο news κανάλι) έκανε θέμα για το WiiU και το παρουσιάζαν σαν hardware upgrade και όχι σαν νέα κονσόλα... Τρελό fail και απο το CNN βέβαια αλλά και απο την Nintendo που τελικά δεν έχει δώσει σε πολύ κόσμο να καταλάβει οτι πρόκειται για νέα κονσόλα...
Bookmarks