Page 11 of 16 FirstFirst ... 789101112131415 ... LastLast
Results 201 to 220 of 310

Thread: Metal Gear Solid HD Collection

μου φαίνεται πολύ περίεργο που σου δίνουν το παιχνίδι σε κανονική θήκη και μία άδεια "Variant MGS HD Collection Steelbook" θήκη

και αυτό είναι που με κρατάει να το παραγγείλω

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=FKAAqp5Xn3g"]2nd Video of MGS HD LTD ED Arriving damaged from Zavvi! - YouTube[/ame] damaged package from zavvi
    Last edited by MetalGearFan; 02-02-2012 at 22:17.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

^^Έχει μέσα και την κανονική θήκη, και ένα steelbook (αποκλειστικό στις PAL περιοχές, στην Ευρώπη αποκλειστικά στο zavvi).

Δες αναλυτικά unboxings στο youtube.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by MetalGearFan View Post
    μου φαίνεται πολύ περίεργο που σου δίνουν το παιχνίδι σε κανονική θήκη και μία άδεια "Variant MGS HD Collection Steelbook" θήκη

και αυτό είναι που με κρατάει να το παραγγείλω
    παει καλα το παιδακι; του σκιστηκε λιγο το χαρτονι και κανει και ολοκληρο βιντεο; αν το steelbook ειναι οκ τοτε κανενα προβλημα. νομιζα οτι θα του ειχε ερθει γρατζουνισμενο κτλ. ελεος δηλαδη!

εσενα γιατι σε κραταει απο το να το παραγγειλεις; γι αυτο ακριβως το λογο; αν ναι (το βρισκω εντελως παραλογο) μην το παρεις απο αγγλια. τα μεγαλα πακετα συνηθως εδω ερχονται πολυ χτυπημενα
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    tonybsg

^^Φυσικά και πάει καλά.

Ρε συ, το προϊόν είναι όλο το πακέτο, όχι μόνο τα περιεχόμενα. Πληρώνεις για τα πάντα, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο, και μάλιστα πρόκειται για συλλεκτικό πακέτο, όπου το εξωτερικό κουτί είναι σημαντικό μέρος της συλλεκτικότητας.

Πόσο μάλλον για έναν συλλέκτη, οποιοδήποτε χτύπημα είναι πολύ σημαντικό. Κανείς συλλέκτης δεν θα δεχόταν αυτό το πράγμα που βλέπω στο screenshot.

Για το γεγονός ότι έρχεται χτυπημένο (και πήγαν πολλά χτυπημένα κιόλας στους παραλήπτες, όπως λέγονται σε fora) ευθύνεται αποκλειστικά το ελλεινό packaging του zavvi.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    ^^Φυσικά και πάει καλά.

Ρε συ, το προϊόν είναι όλο το πακέτο, όχι μόνο τα περιεχόμενα. Πληρώνεις για τα πάντα, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο, και μάλιστα πρόκειται για συλλεκτικό πακέτο, όπου το εξωτερικό κουτί είναι σημαντικό μέρος της συλλεκτικότητας.

Πόσο μάλλον για έναν συλλέκτη, οποιοδήποτε χτύπημα είναι πολύ σημαντικό. Κανείς συλλέκτης δεν θα δεχόταν αυτό το πράγμα που βλέπω στο screenshot.

Για το γεγονός ότι έρχεται χτυπημένο (και πήγαν πολλά χτυπημένα κιόλας στους παραλήπτες, όπως λέγονται σε fora) ευθύνεται αποκλειστικά το ελλεινό packaging του zavvi.
    τεσπα, απλα το εξωτερικο δεν μου φαινεται κατι το οποιο θα κραταγες, συλλεκτης και μη. να πω οτι ηταν κατι πιο special ενταξει. συμφωνω ομως για το απαραδεκτο packaging του zavvi. μου χουν χαλασει slip-covers αυτοι
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    τα μεγαλα πακετα συνηθως εδω ερχονται πολυ χτυπημενα
    αμάν, τώρα με σκότωσες ! αλήθεια είναι αυτό παιδιά ?

δεν έχει καμιά επιλογή το zavvi για καλύτερο packaging ίσως τίποτα gift wrapped ?

^^Έχει μέσα και την κανονική θήκη, και ένα steelbook (αποκλειστικό στις PAL περιοχές, στην Ευρώπη αποκλειστικά στο zavvi)..
    Ναι αυτό λέω, δεν βλέπω λόγο που το παιχνίδι να μην είναι εξαρχής στην steelbook θήκη.

τεσπα, απλα το εξωτερικο δεν μου φαινεται κατι το οποιο θα κραταγες, συλλεκτης και μη.
    Δεν θα κράταγες το κουτί, τέτοιο κουτί ?! το να καμαρώνεις το κουτί στην βιβλιοθήκη σου είναι το 80% του value που έχει το limited
    Last edited by MetalGearFan; 03-02-2012 at 03:32.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

αμάν, τώρα με σκότωσες ! αλήθεια είναι αυτό παιδιά ?
    κοιτα μου εχουν ερθει 3 μεγαλα πακετα, τα 2 τελευταια πολυ προσφατα (και οταν λεμε μεγαλα εννοω πιο μικρα απο αυτο του zavvi στο βιντεο). και τα 3 ηταν ταλαιπωρημενα.

Δεν θα κράταγες το κουτί, τέτοιο κουτί ?! το να καμαρώνεις το κουτί στην βιβλιοθήκη σου είναι το 80% του value που έχει το limited
    o.O παιδια ειναι ενα απλο κουτι! δεν εχει τπτ που να το κανει ξεχωριστο! το steelbook ειναι ολα τα λεφτα, οχι το κουτι.

να το παμε λογικα. αν ηταν απο τις "συλλεκτικες" συσκευασιες δεν θα ηταν πιο premium, πιο ανθεκτικη, δεν θα διαφημιζοταν; εγω μονο το μεταλλικο κουτι ειδα να διαφημιζουν. το γυρω γυρω ειναι απλα για να παει το μεταλλικο και τα παιχνιδια στον καταναλωτη. αν τωρα εσυ θες να κρατησεις και το εξω αυτο ειναι αλλο θεμα.

δες εδω εκδοσεις που τα κουτια ειναι και συλλεκτικα (φωτογραφιες)

[ame="http://www.amazon.co.uk/Harry-Potter-Complete-Collection-Numbered/dp/B005GTJEZC/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1328233730&sr=8-6"]Harry Potter: The Complete 1-8 Film Collection - Limited Numbered Edition Blu-ray + DVD 2011 Region Free: Amazon.co.uk: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, David Yates: Film & TV[/ame]

[ame="http://www.amazon.com/Lion-King-Trilogy-Eight-Disc-Combo/dp/B004WDRT7I/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1328233799&sr=8-6"]Amazon.com: The Lion King Trilogy (Eight-Disc Combo: Blu-ray 3D / Blu-ray / DVD / Digital Copy): Matthew Broderick, Jeremy Irons, James Earl Jones, Whoopi Goldberg, Jonathan Taylor Thomas, Moira Kelly, Nathan Lane, Niketa Calame, Ernie Sabella, Robert Guillaume, Rowan Atkinson, Madge Sinclair, Rob Minkoff, Roger Allers, Andy Gaskill, Barry Johnson, Bob Tzudiker, Brenda Chapman, Burny Mattinson, Chris Sanders: Movies & TV[/ame]
    Last edited by Leon_DiZ; 03-02-2012 at 04:08.

PSN ID
    tonybsg

Βασικά το αντίθετο συμβαίνει, αν εσύ θες να πετάξεις το εξωτερικό κουτί και δεν σε νοιάζει είναι άλλο θέμα, γιατί κάποιος που θέλει να κάνει συλλογή δεν πρόκειται να το πετάξει για κανέναν λόγο.

Φίλε Λεωνίδα η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει και άλλα πράγματα όπως θα ξέρεις. Όλα αυτά πακετάρονται μαζί. Το εξωτερικό κουτί είναι πάρα πολύ σημαντικό ασχέτως αν είναι premium ή όχι (σίγουρα έχω δει πολύ πιο εντυπωσιακά, δεν αντιλέγω). Μία βόλτα σε φόρα θα σε πείσει ότι δεν έχεις δίκιο σχετικά με την κατάσταση που πρέπει να τα παραλαμβάνουμε και με το τι θα το κάνουμε μετά. Αγγελία διάβαζα τις προάλλες όπου (για την ίδια έκδοση) ο πωλητής την είχε κατεβάσει κατά 10 λίρες, εξαιτίας ενός χτυπήματος διαμέτρου λίγων mm.

Όσο για το τι διαφήμισαν, το steelbook το διαφήμισαν στην αρχή ιδιαίτερα ως worldwide exclusive και είχε γίνει ο χαμός, sold out σε δύο μέρες κ.λπ.. Πάλι δεν ξέρω αν έχεις υπόψη σου την ιστορία της συγκεκριμένης συλλεκτικής, αλλά δεν μιλάμε πια μόνο για το steelbook, πρακτικά ακυρώθηκε εκείνη, άλλαξε εντελώς και έγινε ίδια με της Αυστραλίας (ίδια σε όλες τις PAL περιοχές δηλαδή).

Μάλιστα η έκδοση για X360 έχει stickerbook και όχι steelbook, που φαντάζομαι θα ξέρεις πόσο μισητά είναι στους συλλέκτες!

Από κει και πέρα, όχι, δεν τις κάνουν πιο ανθεκτικές τις συσκευασίες πάντα οι εταιρείες.

Όσο για τα παραδείγματα που μου δείχνεις, δεν μου λένε κάτι (χωρίς να έχεις άδικο - απλά δεν είναι ίδιες περιπτώσεις), τυχαίνει να είμαι συλλέκτης και ταινιών (συλλεκτικών εκδόσεων και μη) και ξέρω αρκετά καλά τι παίζει και κει. Στο παράδειγμα με το εξωτερικό κουτί, είναι σαν να μου έλεγες ότι δεν θα έτρεχε και τίποτα να μου ερχόταν χτυπημένο το κουτί του γαλλικού Black Swan LE (θα ξέρεις την αξία του), μόνο και μόνο επειδή η ταινία αυτή καθεαυτή θα βρισκόταν σε άριστη κατάσταση στη θήκη της εντός του πακέτου! Ούτε να το σκέφτομαι!!!

Όπως και να έχει, σόρρυ για το off topic!
    Last edited by tonybsg; 03-02-2012 at 11:04.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Βασικά το αντίθετο συμβαίνει, αν εσύ θες να πετάξεις το εξωτερικό κουτί και δεν σε νοιάζει είναι άλλο θέμα, γιατί κάποιος που θέλει να κάνει συλλογή δεν πρόκειται να το πετάξει για κανέναν λόγο.

Φίλε Λεωνίδα η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει και άλλα πράγματα όπως θα ξέρεις. Όλα αυτά πακετάρονται μαζί. Το εξωτερικό κουτί είναι πάρα πολύ σημαντικό ασχέτως αν είναι premium ή όχι (σίγουρα έχω δει πολύ πιο εντυπωσιακά, δεν αντιλέγω). Μία βόλτα σε φόρα θα σε πείσει ότι δεν έχεις δίκιο σχετικά με την κατάσταση που πρέπει να τα παραλαμβάνουμε και με το τι θα το κάνουμε μετά. Αγγελία διάβαζα τις προάλλες όπου (για την ίδια έκδοση) ο πωλητής την είχε κατεβάσει κατά 10 λίρες, εξαιτίας ενός χτυπήματος διαμέτρου λίγων mm.
    πρωτον, απο την στιγμη που δεν το παιρνεις για να το πουλησεις αλλα για να παιξεις τα παιχνιδια (οπως ο τυπος στο βιντεο και φανταζομαι και ο MetalGearFan) ξερουμε και οι δυο οτι η αξια του πακετου πεφτει κατακορυφα (ειναι δεν ειναι χτυπημενο). εγω αναφερομαι στις 2 συγκεκριμενες περιπτωσεις, τωρα αν τα παιρνεις για να τα πουλησεις στο ebay, οκ, εχεις προβλημα στην πωληση τους.

Όσο για τα παραδείγματα που μου δείχνεις, δεν μου λένε κάτι (χωρίς να έχεις άδικο - απλά δεν είναι ίδιες περιπτώσεις), τυχαίνει να είμαι συλλέκτης και ταινιών (συλλεκτικών εκδόσεων και μη) και ξέρω αρκετά καλά τι παίζει και κει. Στο παράδειγμα με το εξωτερικό κουτί, είναι σαν να μου έλεγες ότι δεν θα έτρεχε και τίποτα να μου ερχόταν χτυπημένο το κουτί του γαλλικού Black Swan LE (θα ξέρεις την αξία του), μόνο και μόνο επειδή η ταινία αυτή καθεαυτή θα βρισκόταν σε άριστη κατάσταση στη θήκη της εντός του πακέτου! Ούτε να το σκέφτομαι!!!
    το black swan ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια φαση με αυτα τα συλλεκτικα που εβαλα στο λινκ πιο πανω . και εγω θα ειχα προβλημα αν τετοια εκδοση ερχοταν χτυπημενη. απλα ρε συ, σε σχεση με το Metal gear, το κουτι του black swan οντως σου κανει μερος του συλλεκτικου, της συσκευασιας. ειναι πιο σκληρο χαρτονι, καλυτερης ποιοτητας κτλ. το metal gear μου κανει οτι εχει το κουτι μονο και μονο για να μην στα δωσουν χυμα τα πραγματα που εχουν μεσα αλλα και για να μην χτυπησουν τα ιδια.

τεσπα, ο καθενας συλλεγει ο,τι θελει και απο κει και περα ειναι θεμα δικο του και του πορτοφολιου του . απλα μου φανηκε περιεργος ο ολος σαματας για το συγκεκριμενο πακετο

ΥΓ. το ξερω οτι εισαι συλλεκτης, την ειχα χαζεψει την συλλογη σου σε αλλο thread

PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

πάντως σιγά την collector's 89.00 euro δεν αξίζει για ένα artbook και μονο το steelbook είναι αποκλειστικά ζαννή οποτε θα μπορούσε να το πουλήσει και σκέτο

................

84 euro και έχει και t shirt, το artbook είναι αρκετά πολυτελές, και το κουτί είναι σχεδιασμένο από την ομάδα του kojima (με andy warhol αισθητική, όπως αναφέρεται στο βίντεο)

Αν το έχει παραγγείλει κανείς να μας πει σε τι κατάσταση το παρέλαβε !

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

84 euro και έχει και t shirt, το artbook είναι αρκετά πολυτελές, και το κουτί είναι σχεδιασμένο από την ομάδα του kojima (με andy warhol αισθητική, όπως αναφέρεται στο βίντεο)

Αν το έχει παραγγείλει κανείς να μας πει σε τι κατάσταση το παρέλαβε !
    δεν λεγανε οτι θα ητανε και numbered? ή την αλλαξανε και σε αυτο;

PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

δεν ξέρω εμενα μου φαίνονται πολλά

................

δεν λεγανε οτι θα ητανε και numbered? ή την αλλαξανε και σε αυτο;
    νομίζω πως δεν είναι πια numbered τα steelbook

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Σήμερα που παρέλαβα την έκδοση του Zavvi η συσκευασία ήταν εξαιρετική και τα παιχνίδια σε άριστη κατάσταση!

Elite Stefanos's Avatar
    Name
    Στέφανος

Ειναι κανεις που περιμενει/παράγγειλε (ακομα) την συγκεκριμενη εκδοση? εμενα εφυγε στης 27 και ακομα τιποτα :S σημερα εστησα καρτερι εξω απο την πορτα μπας και περασει ο ταχυδρομος! αλλα που (?) αφαντος, σε μια δοση σκεφτηκα να παρω το αεροβολο και να κανω μια επισκεψη στο προσεγμενο μας ταχυδρομειο, αλλα τελικα το μετανιωσα γιατι αν με βλεπε η γιαγια μου παλι με κανα ματσουκι στο χερι θα εμενα στον τοπο οποτε λεω αστο δε το γ@μ@ς, με αυτα και με αυτα θα περιμενω ακομα λιγες μερες και αν δω τα σκουρα θα τους τα χωσω, ελπιζω μονο να μου ερθει οκ το κουτι η εστω με ελαφριες ζημιες.
    " H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
    (By Stefanos to Simple People)

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

^^εγώ το περιμένω εντός των ημερών καθώς έχει γίνει dispatched εδώ και ημέρες (από τις 27/2). Μόλις παραλάβω θα επανέλθω με feedback επί της συσκευασίας.

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

την σημερινή μέρα δεν την μετράμε, είχαν απεργίες...

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

απεργία πάντως τα ΕΛΤΑ Νέας Ιωνίας δεν είχανε. Tα steelbook δεν είναι αριθμημένα! Παραθέτω εικόνες από την συσκευασία
    http://imageshack.us/f/51/img0485ey.jpg/
    http://imageshack.us/f/834/img0486r.jpg/
    http://imageshack.us/f/811/img0487yg.jpg/
    http://imageshack.us/f/813/img0484tz.jpg/
    Last edited by Nikoladim; 07-02-2012 at 20:08.

Elite Stefanos's Avatar
    Name
    Στέφανος

Quote Originally Posted by tsakali GR View Post
    ^^εγώ το περιμένω εντός των ημερών καθώς έχει γίνει dispatched εδώ και ημέρες (από τις 27/2). Μόλις παραλάβω θα επανέλθω με feedback επί της συσκευασίας.
    Μαζι φυγανε και εμενα απο εκει θα κριθει η επομενη παραγγελια μου!
    " H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
    (By Stefanos to Simple People)

Page 11 of 16 FirstFirst ... 789101112131415 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks