XD.Το πρωτο κομματι του MGS2 μου ειχε αρεσει παρα πολυ,απο εκει και μετα ηταν που ειχε παρει την κατω βολτα για εμενα(και δεν φταιει ο raiden μονο για αυτο αλλα και το βαρετο level-plant,events σαν αυτο με την emma,boss fights,αδιαφορο story κτλ).
Το 3ο μερος συνεχιζει να ειναι το αγαπημενο μου απο ολα τα παιχνιδια.Φοβερο story και καπως πιο συγκρατημενο απο τα παλια,απιστευτα bosses(the end ειδικα,παντα περιμενα σε ενα παιχνιδι μια επικη sniper battle και απο το mgs3 μου ηρθε απο το πουθενα),φοβερη αλλαγη σκηνικου και gameplay και φοβερο twist.Ελπιζω ομως στην πληρης camera substinence(ποτε δεν το προφερα σωστα XD )γιατι η fixed του απλου ηταν ακρως εκνευριστικη για τα νεα ανοικτα levels..Α και μην ξεχναμε το επικο soundtrack.
Και ναι θα τω πω ,ΒIG BOSS>Snake
Πλακα πλακα τωρα που το ειπα....με το mgs2 soundtrack τι θα γινει?Θα αφαιρεθουν/αντικατασταθουν τα κομματια που παραπεμπουν στο main theme του mgs(αναφερομαι στον ντορο που ειχε γινει τοτε με κλεψιμο και καλα του κομματιου χωρις το οκ κτλ)?Ελπιζω πως οχι....αλλα κατι μου λεει πως ναι...
Ps.Σημερα βλεπω ο val να με βαζει στην πυρα XD.

.Α και μην ξεχναμε το επικο soundtrack.

Bookmarks