Page 10 of 16 FirstFirst ... 67891011121314 ... LastLast
Results 181 to 200 of 310

Thread: Metal Gear Solid HD Collection

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Dinos View Post
    Θελω μια συμβουλη απο τους fun του παιχνιδιου. Αξιζει να παρω το 4 να το τελειωσω και μετα να ασχοληθω με την τριλογια hd ή καλυτερα θα ηταν να περιμενω τα τρια πρωτα και μετα να παιξω το 4 με την σωστη σειρα. Θα με μπερδεψη η πλοκη η δεν παιζει και τοσο μεγαλο ρολο στο σεναριο ???
    θα σου λεγα να παρεις και το 1 απο το psn και να τα παιξεις με χρονολογικη σειρα που βγηκαν.

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

ακόμα υπάρχει για pre-order...θεωρητικά δεν είναι πλέον Limited?

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    100% Πρώτα την τριλογία! Στο 4 έχει τόσα πολλά που βασίζονται στο βαck story poυ θα χάσεις ΕΝΤΕΛΩΣ τη μπάλα..
    για το Twin Snakes, τι λες ? Δεν το έχω παίξει (και δεν περιμένω να είναι στο επίπεδο του original) αλλά δεν φαίνεται άσχημο από το τρέιλερ

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Δεν το έχω παίξει. Στην ουσία remake του mgs1 είναι απ 'όσο ξέρω αλλά πολλοί είναι πολύ αρνητικοί απέναντί του αλλά δεν θυμάμαι τους λόγους. Εγώ δεν είχα την κονσόλα για την οποία βγήκε (gamecube νμζ και για αυτό δεν το παιξα....

Elite Heatspreader's Avatar
    PSN ID
    Lafas1987

http://www.zavvi.com/games/platforms...chcurrency=EUR
    Ημέρα κυκλοφορίας τα γενέθλια μου. Ότι πρέπει.

Με βλέπω να τερματίζω το πρώτο, το οποίο το έχω κατεβάσει από το Playstation Store και να συνεχίζω με τα υπόλοιπα.

Πολύ καλή φάση, αλλά όπως έχουν πει και άλλοι, θα έπρεπε να βγει και το πρώτο. Τα δικαιώματα και η δυσκολία της μεταφοράς από ps one σε Ps3, είναι σοβαρά εμπόδια είναι η αλήθεια.
    iMac 27" (mid 2011) Intel i5 2.7GHz, 12GB RAM, Mac OSX 10.9 Mavericks / Magic Trackpad / Time Machine WD myBook 2TB / Samsung Galaxy Note 3 32GB + SD 64GB | White / Behringer MS20 / D Link USB Hub / Panasonic TXP46S20E (46") / APC Back-UPS 1500VA

AMD FX 8320 @4.4GHz 1.40V / Corsair H100i / ASRock 990FX Extreme 9 / 16GB Kingston HyperX 1600MHZ / 2-way SLI Gigabyte nvidia GTX 650 Ti Boost 2GB OC Edition / Samsung 840 EVO 500GB / Seagate 3TB 7.200rpm / Corsair Special Edition White Graphite Series 600T / Corsair RM750 / Windows 7 Ultimate x64 SP1 / Samsung 245B Plus / Samsung 40M86 (40") / Logitech Z5500 / Logitech Performance MX/ Coolermaster Devastator Keyboard/ APC Back-UPS 1100VA
    Playstation 3 40GB (400GB HDD Installed) / Playstation 4 500GB

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Δεν το έχω παίξει. Στην ουσία remake του mgs1 είναι απ 'όσο ξέρω αλλά πολλοί είναι πολύ αρνητικοί απέναντί του αλλά δεν θυμάμαι τους λόγους. Εγώ δεν είχα την κονσόλα για την οποία βγήκε (gamecube νμζ και για αυτό δεν το παιξα....

Τα αρνητικά σχόλια ήταν γιατί βγήκε μετά το Sons of Liberty (είχαν την ίδια μηχανή γραφικών) και κάποια στοιχεία απο το SοL τα μετέφεραν στο Twin Snakes χωρίς να υπάρχουν στην αρχική έκδοση και λένε οτι αλλοιώθηκε το gameplay σε σχέση με τον πρωτο τίτλο.

Επίσης έπεσε "κράξιμο" γιατι τα cutscenes ηταν πολύ "matrix" φάση. Ο Kojima το είχε δώσει σε κάποιον άλλο να το σκηνοθετήσει (γνωστός είναι αλλα τώρα δεν θυμάμαι ποιός είναι...). Αυτός προσπάθησε να τα κάνει όσο πιο κοντά στα αυθεντικά του πρώτου παιχνιδιού μπορούσε, αλλά μόλις τα έδειξε στον Kojima, του πε (ο Kojiμας) να τα κάνει όπως θέλει αυτός, να μην επηρεάζεται απο το αρχικό παιχνίδι κλπ.

Προσωπικά μου χει κάνει πολύ καλό κλίκ. Το έχω αλλα δεν το έχω παίξει ακόμα. Περιμένω την HD collection να τα ξαναπαίξω όλα μαζί.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Question

Quote Originally Posted by Heatspreader View Post
    Πολύ καλή φάση, αλλά όπως έχουν πει και άλλοι, θα έπρεπε να βγει και το πρώτο. Τα δικαιώματα και η δυσκολία της μεταφοράς από ps one σε Ps3, είναι σοβαρά εμπόδια είναι η αλήθεια.
    Είχα ξεχάσει να το ποσταρω.

Ο Kojima για remake του Metal Gear Solid 1.

Konami's recent Metal Gear Solid HD Collection is an odd product for shipping without anything called "Metal Gear Solid HD" in the box. One part of series creator Hideo Kojima views the omission as a call to be answered, while another is eager to spend less time in the past.

"There are a lot of people wanting remakes of the original, and as producer I want to answer those calls," Kojima tells Official PlayStation Magazine. "But as a creator I'm not very interested in going back. If we were to do it, it would have to be a total remake – the only thing that would be the same would be the story. If it happened at some point I would stay as a producer, but would have to hand off most of the actual creating."

We've heard of Metal Gear Solid's seemingly inevitable continuation before, and of Kojima's wearying dance between director and producer. The first Metal Gear Solid is satisfactory in being "the game I wanted to make," says Kojima, who sounds like he'd rather not meddle and make it once more -- never mind that it's already been redone in MGS: Twin Snakes with the help of Silicon Knights and Nintendo. "If you bring the gameplay up to modern standards, then you lose a bit of the original game. It was a game made for a certain era – not just the story, but the controls and everything about it reflect that era in which the game was made."

That's right. Back in the day, there wasn't enough visual fidelity to tell whose footprints those were -- and we liked it.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Ναι και η Ευρωπαικη Limited...

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=8-FyhlgPutk"]Metal Gear Solid: HD Collection Limited Edition unboxing video (Zavvi exclusive) - YouTube[/ame]

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

The Japanese package does not include Metal Gear Solid: Peace Walker. Instead, the package includes a product code to download the original Metal Gear Solid. The MSX versions of Metal Gear and Metal Gear 2 are also included in the Japanese package.
    και γιατί να μην το έχουμε και εμείς δηλαδή και χάρηκα τσαπα .to πήρα χτες το παιχνίδι το ανοίγω και δεν βλέπω πουθενά κωδικό για το mgs ,wtf αφού είχανε πει πως θα το κατεβάσουμε από psn!\

................

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by ParanoidGR View Post
    και γιατί να μην το έχουμε και εμείς δηλαδή και χάρηκα τσαπα .to πήρα χτες το παιχνίδι το ανοίγω και δεν βλέπω πουθενά κωδικό για το mgs ,wtf αφού είχανε πει πως θα το κατεβάσουμε από psn!
    δεν νομιζω οτι ειχαν πει κατι τετοιο.

θα προτιμουσες να μην εχεις το Peace Walker?

PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

anyway κάπου είχα διαβάσει ότι το mgs θα είναι downloadable!άντε να δω τι στο καλο θα είναι αυτό το peace walker!!!!!!!!!!!!!!

................

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13
    .

PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

καλο το 9\10 αλλα έχω την εντύπωση πως αξίζει για παραπάνω μιλάμε ότι παρόλο που το 2 το έχω παίξει άπειρες φορες για να μαζέψω όλα τα dog tags το παίζω με μεγάλη ευχαρίστηση και το 3 θέλω παρα πολύ να ξανανιώσω την εμπειρία του snake στην ζούγκλα, εγώ θα έδινα 10/10 είναι όλα προσεγμένα.

................

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

^^Και λιγα λες για την κορυφαια σειρα games ολων τον εποχων!
    Ανυπομωνουμε φυσικα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Cannondale trail sl5 2013...

ξέρει κανένας αν υπάρχει σε διαθεσιμότητα η έκδοση του zavvi ?

έχω αρχίσει να σπάω...

το μεγάλο κουτί από μόνο του είναι υπέροχο. επίσης, το steelbox τι ακριβώς είναι ? νόμιζα πως μέσα στο steelbox ήταν το παιχνίδι, αλλά φαίνεται πως είναι σε κανονικό κουτί.
    Last edited by MetalGearFan; 02-02-2012 at 01:35.

Cool Member spyke333's Avatar
    PSN ID
    spyke33
    Name
    Christophe

Τελικά ξέρουμε αν η ευρωπαϊκή έκδοση θα περιλαμβάνει τα original Metal Gear & Metal Gear 2 του MSX ?

Τα περιλαμβανει, αυτο που δεν ξερουμε ειναι αν ειναι μεσα στο δισκακι η αν ειναι downloadable με κωδικο.

Cool Member spyke333's Avatar
    PSN ID
    spyke33
    Name
    Christophe

Quote Originally Posted by asdys View Post
    Τα περιλαμβανει, αυτο που δεν ξερουμε ειναι αν ειναι μεσα στο δισκακι η αν ειναι downloadable με κωδικο.
    Λοιπόν, μόλις το πήρα.
    Στην αρχή κοίταγα στο manual για κανένα redeem code για τυχόν download ων 2 παλιών metal gear, γιατί δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη τους, αλλά τελικά οκ. Υπάρχουν.
    Αφού επιλέξεις στο game select το snake eater, στο υπομενού του παιχνιδιού, υπάρχουν τα Metal Gear & Metal Gear 2.

Πάντως έτσι λίγο που το κοίταξα, μπορώ να πω ότι έχει γίνει καλή δουλειά στο HD Conversion.
    Αλλά θα το δω αργότερα καλύτερα και θα σας πω.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by spyke333 View Post
    Τελικά ξέρουμε αν η ευρωπαϊκή έκδοση θα περιλαμβάνει τα original Metal Gear & Metal Gear 2 του MSX ?
    Quote Originally Posted by asdys View Post
    Quote Originally Posted by spyke333 View Post
    Λοιπόν, μόλις το πήρα.
    Στην αρχή κοίταγα στο manual για κανένα redeem code για τυχόν download ων 2 παλιών metal gear, γιατί δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη τους, αλλά τελικά οκ. Υπάρχουν.
    Αφού επιλέξεις στο game select το snake eater, στο υπομενού του παιχνιδιού, υπάρχουν τα Metal Gear & Metal Gear 2.

Πάντως έτσι λίγο που το κοίταξα, μπορώ να πω ότι έχει γίνει καλή δουλειά στο HD Conversion.
    Αλλά θα το δω αργότερα καλύτερα και θα σας πω.
    Τα 2 Metal Gear ειχαν πει οτι θα ειναι μεσα στην συλλογη, καθως το Metal Gear Solid 3 ειναι η εκδοση Subsistence, η οποια τα περιλαμβανε και οταν πρωτοκυκλοφορησε

PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

και το MGS2:sons of liberty είναι substance!

................

Page 10 of 16 FirstFirst ... 67891011121314 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks