Page 74 of 86 FirstFirst ... 246470717273747576777884 ... LastLast
Results 1,461 to 1,480 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

Advanced Member sakis1984's Avatar
    PSN ID
    sakiskar1984
    Name
    Σάκης

καλημερα παιδια!σας βαζει στο online του προ12? γιατι εμενα δεν με βαζει

edit:μολις με εβαλε
    Last edited by sakis1984; 18-10-2011 at 12:33.
    Spoiler!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

συντηρηση το λεει κιολας απλα αναφερει αλλες ωρες λογικα βαλε και το +2 που ειμαστε εμεις

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Ασχετος mode on
    Ρε συ Πάρη κατέβασα το option file στο στικακι,πως τα περναω στο ps3?Που πάω για να τα κανω copy; Aσχετος mode off!!!!!
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

στο save data ενα ενα τα αρχεια,ψαχτο στο google καλυτερα.

ΜLO παιζω με καλυτερη ομαδα απο μενα,νικαω μεχρι το 70 καταλαθος κανω κοκκινη και κανω αλλαγη στο 88 παει να βγαλω μια πασα αλλα ενας βλακας δικος μου ερχετε διπλα μου κ χτυπαει κοντρα χανω την μπαλα την παιρνει ο αντιπαλος...γκολ

Ε ΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ...ΤΡΕΛΟ ΣΟΚ

Junior Member Threshold's Avatar
    PSN ID
    ThKoul

Ρε παιδιά μια θολούρα στα γραφικά πως διορθώνεται; Το έχω συνδεδεμένο με hdmi και η τηλεόραση είναι fhd.

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Quote Originally Posted by Threshold View Post
    Ρε παιδιά μια θολούρα στα γραφικά πως διορθώνεται; Το έχω συνδεδεμένο με hdmi και η τηλεόραση είναι fhd.
    Πειραξε τις ρυθμισεις της τηλεορασβς σου(ευκρινεια,contrast κτλ) μεχρι να πετυχεις ενα καλυτερο αποτελεσμα..Να ξερεις οτι γενικα το game εχει μια θολουρα..
    B.D.FOXMOOR

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

Τις τελευταίες δύο ημέρες με έχει τρελάνει στα disconnect. Και το κουφό είναι πως μειώνει το ποσοστό παιχνιδιών ακόμη κι αν πέσει η σύνδεση του αντιπάλου. 90% τελειωμένα παιχνίδια στο σύνολο και μόλις 60% στα 10 τελευταία. Και το σπαστικότερο στους 16 του D3 χωρίς να με πετάξει γράφη πριν γίνει η σύνδεση με τον αντίπαλο "η σύνδεση δεν ήταν εφικτή, μετά από υπολογισμούς κερδίζει ο αντίπαλος"... Κonami τι έκανες πάλι με το Online φέτος... Παίζω online από το pes6 σε pc και πρώτη φορά είμαι με... ξεφούσκωτη μπαλίτσα!!!

Junior Member Threshold's Avatar
    PSN ID
    ThKoul

Quote Originally Posted by volyros View Post
    Πειραξε τις ρυθμισεις της τηλεορασβς σου(ευκρινεια,contrast κτλ) μεχρι να πετυχεις ενα καλυτερο αποτελεσμα..Να ξερεις οτι γενικα το game εχει μια θολουρα..
    Έγινε θα δω τις ρυθμίσεις μπας και στρώσει κάπως. Thanks!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Η αληθεια ειναι οτι to lag εκανε την εμφανιση του , αν και αργησε στο ραντεβου του για φετος...Με ξενους δεν εχω αποσυνδεσεις ευτυχως αλλα εχω τρελο lag δυστυχως...και αυτο που λεει ο buzk77 ειναι μεγαλη ασχημια...να βγαινει ο αλλος και να χρεωνομαι εγω την αποσυνδεση?Που ξανακουστηκε?Αν και με 5 παιχνιδακια ξαναφουσκωνει η μπαλα...αλλα ειναι ψιλο-αγχωτικό.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

@majere αλλο αγχος μην σε βρει!!

Η μαλακια που εχει κανει φετος η ΚΟΝΑΜΙ ειναι ολκης..Επρεπε να χρεωνεται την αποσυνδεση αυτος που φταιει και οχι και οι δυο..
    B.D.FOXMOOR

PSN ID
    MajereMP44

χαχαχα με γλεντας συνεχεια εσυ αλλα σε καποια φαση θα κανουμε κανα "φιλικο" και θα παρω το αιμα μου πισω...και μετα θα ακους για Pro και κανεις μετααααβολη.
    PS4

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    χαχαχα με γλεντας συνεχεια εσυ αλλα σε καποια φαση θα κανουμε κανα "φιλικο" και θα παρω το αιμα μου πισω...και μετα θα ακους για Pro και κανεις μετααααβολη.
    Ντα και τωρα μεταβολη κανω μολις το ακουω!Μια ολια θελω ακομα και θα κανω και τροχαδην μαρς

Σημερα επαιξα 1 ματς σε ενα τουρνουα που παιρνω μερος και απλα βλαστημησα την ωρα και την στιγμη που το πηρα.ΤΑ ΠΑΝΤΑ γινοταν για να κερσισει ο αντιπαλος!Τα σουτ και οι κεφαλιες περνουσαν ΜΕΣΑ απο τα χερια του τερματοφυλακα μου(4 εκανε,4εβαλε) αντιθετως τα δικα μου πηγαιναν δοκαρι-3 παρακαλω-και εξω..Δεν μου εδινε ΚΑΘΟΛΟΥ φαουλ και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πεναλτι!!Μετα το 4-0 εβαλα 2 γκολ,ενα αυτογκολ και ενα μονοκοματο βολε 10 μετρα εξω απο την περιοχη!Σαν να μου λεει,"Σε δουλευω,in your face!)

Nα δειτε που του χρονου η καμπανια τους για το 13 θα βασιζεται εκει.."Pro evolution 2013,τωρα κρινεις εσυ το παιχνιδι,οχι ο (γαμω)κωδικας μας"!!

ΥΓ.Θελω να περασω το option file αλλα ειναι πολλα τα αρχει Παρη και το σκεφτομαι για σημερα..
    B.D.FOXMOOR

PSN ID
    MajereMP44

Δεν μεκουες οντε σταλεγα...ηλεγες οτι υπερβαλω...φατηνε δα. Ξανοιγε τουλαχιστον να το διασκεδαζεις γιατι ειναι κριμα τα φραγκα που εδωσες...
    PS4

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Δεν μεκουες οντε σταλεγα...ηλεγες οτι υπερβαλω...φατηνε δα. Ξανοιγε τουλαχιστον να το διασκεδαζεις γιατι ειναι κριμα τα φραγκα που εδωσες...
    Μου τα λεγες εσυ κακομοιρη αλλα δεν ηθελα να τα πιστεψω!!

Εννοειτε οτι το διασκεδαζω ρε(ειδικα οταν σε μπροκωνω!!!)αλλα ενταξει δεν μπορω να μην κραξω την ΚΟΝΑΜΙ στο συγκεκριμενο θεμα..Παιζω με φιλο πολυ μετριο,οποια ομαδα και να παρει αρπαζει 4-5 γολακια στο φτερο και βαζει 1 με τα χιλια ζορια..Ε μολις παρει την Μπαρτσελονα απο τα 10 παιχνιδια θα χασω τα 5(τα 2 με συντριβη,6-1 εχασα προχθες!!)4 θα ληξουν ισοπαλα και 1 θα κερδισω αφου βγαλω καλλους στα χερια απο το σφιξιμο στο R1 και το Χ!!Δηλαδη ενταξει, η Μπαρτσα ειναι η καλυτερη ομαδα του πλανητη δεν λεω,αλλα την εχουν κανει πολυ ψεμα!!Απο που σουταρεις βαζεις γκολ,ελεος!!
    B.D.FOXMOOR

PSN ID
    MajereMP44

Ετσι ητανε παντα το Pro.Αυτο μας αρεσε γιαυτο το αγορασαμε.Το ξεραμε απο το demo.
    Και περυσι αν θυμασαι ρε ολοι Μπαρτσα παιρνανε και ειδικα μετα τη μεση της χρονιας κατα 90% θα κερδιζες με τη Μπαρτσελονα.Σαν απο πριν το αποφασιζει το παιχνιδι οτι θα σ δωσει τη νικη.
    Τωρα αν με μπροκωνεις ....τετοια σου λεω λεγε...βγαζε γλωσσα να με διαολιζεις κιαλλο! Κατσε να κανω τα ματσακια του πρωταθληματος γιατι ισα ισα 4 εχω παιξει και μετα θα λογαριαστουμε.Με ranked.- (αν και παραδεχομαι οτι στα ματσακια του πρωταθληματος επαιξες πολυ καλυτερα μην λεμε τα ιδια γιατι δεν εχει νοημα να παιρνουν τα μυαλα σου αερα)
    PS4

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Ετσι ητανε παντα το Pro.Αυτο μας αρεσε γιαυτο το αγορασαμε.Το ξεραμε απο το demo.
    Και περυσι αν θυμασαι ρε ολοι Μπαρτσα παιρνανε και ειδικα μετα τη μεση της χρονιας κατα 90% θα κερδιζες με τη Μπαρτσελονα.Σαν απο πριν το αποφασιζει το παιχνιδι οτι θα σ δωσει τη νικη.
    Τωρα αν με μπροκωνεις ....τετοια σου λεω λεγε...βγαζε γλωσσα να με διαολιζεις κιαλλο! Κατσε να κανω τα ματσακια του πρωταθληματος γιατι ισα ισα 4 εχω παιξει και μετα θα λογαριαστουμε.Με ranked.- (αν και παραδεχομαι οτι στα ματσακια του πρωταθληματος επαιξες πολυ καλυτερα μην λεμε τα ιδια γιατι δεν εχει νοημα να παιρνουν τα μυαλα σου αερα)
    Καμμια σχεση φιλε η Μπαρτσα περυσι με φετος!Περυσι τη κοντραρες στα ισα,ζοριζοσουν βεβαια αλλα οχι ετσι!!Τον messi ας πουμε περυσι τον προλαβαινε και ο Καλλιντζακης με συντριπτικο καταγμα περονης στο ενα ποδι και με ολικη ριξη χιαστων στο αλλο!Φετος δεν τον πιανει ουτε ο Μπολτ απανω σε πυραυλο!Και φετος τρεχουνε ολοι μπαλα,ασε που για να φαει γκολ ο Βαλντες πρεπει να τον αλυσοδεσεις στο δεξι δοκαρι φορωντας του και μια κουκουλα στο κεφαλι και να πας κατσα κατσα να μπεις με την μπαλα γκολ στην αριστερη μερια του τερματος!!
    B.D.FOXMOOR

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Καλημερες..

@Djparis ξεκινησα να περναω το option file,πρωτο πρωτο μου εβγαλε ενα αρχειο(δειχνει εναν παικτη με μπλε φανελα και ειναι 7724kb) που οταν πας να το κανεις copy γραφε:

"The data you are trying to copy is another user's saved data.
    Are you sure you want to overwrighr the existing data?

Depending on the game, another user's saved data cannot be used.
    Furthermore, trophies cannot be earned when playing a game using another user's saved data.

Τι κανω με αυτο;Το αντιγραφω αφοβα η παιζει προβλημα;Επισης αν αντιγραψω ΟΛΑ τα υπολοιπα εκτος αυτο πειραζει;Βοηθησε με γιατι θα τρελαθω!!!!!!!
    B.D.FOXMOOR

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by volyros View Post
    Καλημερες..

@Djparis ξεκινησα να περναω το option file,πρωτο πρωτο μου εβγαλε ενα αρχειο(δειχνει εναν παικτη με μπλε φανελα και ειναι 7724kb) που οταν πας να το κανεις copy γραφε:

"The data you are trying to copy is another user's saved data.
    Are you sure you want to overwrighr the existing data?

Depending on the game, another user's saved data cannot be used.
    Furthermore, trophies cannot be earned when playing a game using another user's saved data.

Τι κανω με αυτο;Το αντιγραφω αφοβα η παιζει προβλημα;Επισης αν αντιγραψω ΟΛΑ τα υπολοιπα εκτος αυτο πειραζει;Βοηθησε με γιατι θα τρελαθω!!!!!!!
    Τα αντιγραφεις κανονικα ολα.
    Spoiler!

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Τα αντιγραφεις κανονικα ολα.
    Εσυ το χεις βαλει;Αυτο που λεει με τα trophies ισχυει;Εχεις παρει κανενα μετα το patch;
    B.D.FOXMOOR

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

λοιπον τα αντιγραφεις ολα και μετα μπαινεις στο παιχνιδι πας στην επεξεργασια πειραζεις λιγακι τα πραγματα δλδ μπαινεις εδω κ εκει ισα να κανει save ξανα,βγαινεις παιρνας το ιδιο ανθρωπακι απο τον σκληρο στο usb και μετα ξανα πισω,ετσι λεγανε συνεχιζεις τα trophy.

Εγω εχτες που επαιζα και γενικα οσα παιχνιδια και αν εχω παιξει μονο γυρω στα 5 ειχα θεμα lag τωρα να με πεταξει και αυτο σπανια.Επισης για το θεμα οτι ο ενας φευγει κ χρεωνει και στους 2 το disconnect αυτο το εκανε γιατι περσυ (οπως εμαθα απο εναν τυπο που ελιωνε) αρκετοι χανανε και με lagswitch πεταγε τον αγωνα και χρεωνε εσενα την ηττα,γιαυτο και βαλανε να χρεωνεται στους δυο.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks