Εμενα αγαπημενος μου ειναι ο chiambalala!!
Και εκει που επαιζα ωραιο ωραιος mlo απο χτες εχω παρει την κατω βολτα και δεν παιζω καλα αμυντικα τπ στο τελευταιο παιχνιδι χανω 1-0 απο ανυπαρκτη ομαδα με ettori κτλ και δεν μπορω αλλο παω για πλανο παιχνιδιου,αφου ρυθμιζω σε κανα 10sec την ομαδα παω να μπω τσουπ με πεταει στο μενου κ μου δινει 1.4 μυρια λεγοντας μου οτι πρεπει να πληρωσω τους παιχτες μου,παω στην ομαδα κ τι να δω ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ...ΤΡΟΜΑΖΩ το κλεινω κ λεω οπα αν το βραδυ το ανοιξω κ ισχυει ακομα το ιδιο πρωτον δεν εχω λεφτα να συνεχισω κ 2ον το παρατησα...ρε παιδια μολισ ειχα παρει senderos ternalbao balloteli KAI MOY ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΜΕ 2 ΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ....Ε ΟΧΙ γαμω τα bugs μου γαμω
Volyros ενας παιχτεις λεγετε couloumbari καπως ετσι...τρελο γελιο
ρε παιδια λιγο βοηθεια μηπως ξερει κανεις οταν κανει loading στο pro ειτε στην αρχη που κανει φορτωση δεδομενων η αν θελω να φορτωσω κατι που εχω κανει save πρωταθλημα πχ μου βγαζει error 80010038!μερικες φορες και στο save!!παντως το loading η το save παρολα αυτα γινετα κανονικα!!!απλα τι να ειναι αυτο το error??
ελα ντε,εχεις κανει install αν ναι σβησε τα δεδομενα κ ξανακανε
οχι λοιπον στα options τερμα δεξια η κατω κατω επιλογη ειναι εγκατασταση καντο μια
Majere diwxe thn asthenia tou pro sou apo to ps3 mou twra...apo extes exw pathei trela egkefalika me to terma h plaka einai oti sto diko mou terma (Lobont k Laundreu(kapws etsi)) mpainoun ola mesa me pernane varane sto kefali tou k mpainoun...STA DIKA TOUS TIPOTA RE POIANOUN TA APIASTA ELEOS...ti na pw....otan neyriazeis me to pro min to paizeis kalytera eggyhmenh htta mou katsane k kati MLO me messi-cronaldo-pato se mia omada e kai teleiwse to thema
Χαχαχαχα δεν σταλεγα εγω?? εγω παλι αρχισα να βριζω πιο ομορφα πλεον.Ξεκιναω με ενα μικρο καντηλακι απο μεσα μου και μετα αρχιζω τα ωραια βρισιδια! Εντωμεταξυ εχω ξεφουσκωτη μπαλα και αποψε που ξαναεπαιξα ΠΑΛΙ βγηκε ο αντιπαλος και ΠΑΛΙ ξεφουσκωτη εμεινε...στα τελευταια παιχνιδια εχω 40% επιτυχεις ολοκληρωσιες αγωνα...
Τα τερματα παντως Παρη ειναι για κλαματα....απο την πρωτη μερα το λεμε ολοι εδω περα!
Satan has left his killing floor
PS4
Πολυ γκαντεμης ρε φιλε ο majere κιοαλας..Παιξαμε κι εμεις το πρωι και ολο παραπονιοταν επειδη του καθιζα 8αρες(γκουχου και γκουχου καλα).Μετα βαζω να παιξω AC:B και δεν μπορουσα;Οι φρουροι πεφτανε επανω μου κατα κυματα και εχανα συνεχεια!!
Λεω τυχαιο θα 'ναι..Βαζω να παιξω uncharted και τι να δω;Το οπλο μου παθαινε συνεχεια εμπλοκη ενω οι διωκτες μου κρατουσαν ολοι ρουκετοβολα!!
Φτου φτου φτου!!Στα ορη στ' αγρια βουνα!!
Νατονε και τον αλλο πεταχτηκε!Δεν φταιει κανας αλλος, ο Τσακατσουκας που δεν ερχεται σπιτι σας να σας παρει πακετακι την κονσόλα και το Pro και να φυγει.
PS4
ασε ρε ακομα φοβαμαι να βαλω προ...ακομα εχω νευρα...ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο LOTHAR Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ...δεν ξερω,ξαφνικα επαιζα με τον αδελφο και ο Hart τα επιανε ολα και ο Cech τα ετρωγε...ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΛΕΩ
http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/98092559
ο φιλος themaster το ειχε ποσταρει στο fifa thread,δεν θελω να κραξω αλλα κ εκει τα τερματα πασχουν....γενικα τα τερματα παντα ειχαν θεμα στα ποδοσφαιρακια,απλα περσυ ειχαμε καλη αμυνα! τωρα θελει σοβαροτητα στην αμυνα οχι τουρλουμπουκι
kalo videaki / guide gia foul. elpizo na min exi ksanabi
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=jQQ22aNavcg"]PES 2012 Free Kick Tutorial - YouTube[/ame]
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
ποια uncharted κ βλακειες...απο τοτε που πηγα D1 με εχουν σαπησει στο ξυλο 469 εχω παει ελεος...ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΟΡΛΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΕΟΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΚΟΛ
Καθεσαι τωρα εσυ I have a name και ακους τον volyro ε? πιο μεγαλο παλτο στο Pro δεν αντιμετωπισα. Του λεω σε μια φαση " περιμενε περιμενε" φαουλ εξω απο την περιοχη και εγω εννουσα περιμενε περιμενε να σε μπιιιιιπ. Μπαινει λοιπον γκολ εκει που απαυτωνουνε οι αραχνες και αρχιζει: ρε δεν μ ειπες να περιμενω?? και εισαι απατεωνας και τετοια. Να λαμψει η αληθεια...να φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο!
Καλα κανεις παντως και δεν ασχολεισαι φετος , κατι ξερεις.Ερχεται και Skyrim ...εισαι κομπλέ!
PS4
Εχει τρελο γέλιο (ακους djpar??) απλα ειναι ωρες που θελεις να ξεφλουδισεις το dualshock να το βαλεις στο τηγανι απο τα νευρα...!
PS4
Bookmarks