Δεν αντεξα και πηρα Pro , υπεκειψα στα γουστα του κολλητου μου, με την καλη εννοια...!LOL Οποιος θελει adda-ρει για ματσακια!
Δεν αντεξα και πηρα Pro , υπεκειψα στα γουστα του κολλητου μου, με την καλη εννοια...!LOL Οποιος θελει adda-ρει για ματσακια!
Satan has left his killing floor
PS4
Εντυπωσεις:
Κλασικο pro. Σιχαθηκα να μου περναει ολη την ομαδα ο καθενας με τον Messi.Οι παικτες κινουνται και φετος σε ραγες.Ελπιζω να ειναι λογω αμπαλιασης δικης μου και να θελει συνηθεια η αμυνα αλλα δεν ειδα κατι τραγικα διαφορετικο.Μεχρι στιγμης, στο online 5 νικες 1 ισοπαλια 1 ηττα η οποια ηταν κλασικα γελοια ηττα pro.Κοντρες κοντρες κοντρες κανενας δεν εδιωχνε ολοι την κοιταζανε οι αμυντικοι, πατουσα 400 φορες να μου δωσει το σωστο παικτη αλλανταλλα εφαγα 4 μπαλακα, καταφερα να μειωσω σε 4-2 στη ληξη, οταν αποφασισε το παιχνιδι να σπρωχνει εμενα και αρχισα να κανω δοκαρια , να κερδιζω κοντρες κλπ.Κριμα.Οχι για τα λεφτα (θα τα βγαλει , ολη τη χρονια θα μας κραταει παρεα) αλλα κριμα γιατι δεν ειδα ελευθερια.
Οι δε νικες δικες μου ηταν με τεραστια ευκολια κατι 4αρες 5αρες 3αρες ενω το παληκαρι επαιζε μια χαρα απλα εγω κερδιζα κοντρες και ξανα κοντρες και @@.
Η ταχυτητα του παιχνιδιου στο online ειναι εξωφρενικη πανε μαλλιοκουβαρα.Μπιλιαρδο.Σαφως καλυτερο, ομως, στο θεμα lag απο το περσινο !Ολα τα ματσακια τα επαιξα χωρις ιχνος lag και ειχα μια αποσυνδεση του κωλου απλα με πεταξε, δεν ξερω γιατί, εκει που εψαχνε παικτη και ομως με χρεωσε αποσυνδεση...τεσπα.
Πανω κατω οποιος λιωνει στο Pro θα ειναι ευχαριστημενος , οποιος ηθελε να δει 5 πραματα πιο ομορφα και νορμαλ θα απογοητευτει. Εμενα για την ωρα μου κανει μια χαρα και ας νευριαζω με τα κουλα που γινονται . Τοσα χρονια το γ@μημενο δεν σου ειναι ευκολο να το βριζεις.Καλο ειναι να ξυπνησει απο την αλλη γενια η Κοκονα-μι
Παιξαμε και ενα μινι πρωταθληματακι χτες 3 ατομα σπιτι offline ριξαμε τρελο γελιο και τελικα αυτο μετραει.
Ερωτηση για οποιον γνωριζει:
Στο monster league online (σορρυ master league ηθελα να πω) γινεται στα ματσακια να βαζω και 2ο πακτη ?Δηλαδη να παιζω στην ιδια ομαδα με εναν φιλο μου?
Υ.Γ. εχει κατι buggs οταν πηγαμε να αλλαξουμε παικτη που ειχε χρεωθει κοκκινη στον προηγουμενο αγωνα δεν μας αφηνε να βαλουμε αλλον στην θεση του!Οποτε πατησαμε να ξεκινησει με 10 παικτες η μια ομαδα!Και ξεκινησε χαχα στονα γωνα μετα ειδαμε οτι ειχε βαλει εναν ασχετο και μετα δεν αφηνε ουτε αυτον να αλλαξουμε!LOL λιωσαμε εκει!
Last edited by MajereMP44; 08-10-2011 at 14:27.
PS4
^ Φιλε Majere, εχεις βαλει το dmz ή οπως αλλιως λεγεται αυτο;
ΓΑΜΤΩΤΟ, μονο σε μενα δλδ εχει lag;;; SHIT.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Ναι εχω dmz.Ιχνος lag.
PS4
Αρα καλα μου λενε τα παιδια να βαλω. Αν βαλω/κανω dmz ακομα και με αυτην την ασυρματη/ ξεκλειδωτη συνδεση που εχω δεν θα υπαρχει lag;; Και κατι ακομα. Ειναι απολυτα ασφαλες αυτο;
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Καντη με lan καλυτερα τη συνδεση.Αποκει και περα αν δεν θες dmz κανε port forwarding οπως ταχει ωραιοτατα ο djpar σε καποιο απο τα ποστακια του. Aν εχεις κινδυνους δεν εχω ιδεα, κανε ενα search στο google να δεις τι παιζει γιατι δεν ταχω ψαξει καθολου παραπανω.
PS4
Καλά που τα ξεκαθάρισες όλα αυτά μην πάω και το παίρνω τσάμπα.Και'γω έχω λιώσει σε ορισμένες φάσεις τις ζωής μου στο pro άλλα κάποια στιγμή ζητάς κάτι παραπάνω όταν σκας 50ευρα κάθε χρόνο για ένα μόνο τίτλο.
1000 φορές να βάλω το 10 να χαρώ arcade παρά αυτό το "simulation" του κώλου
Άντε να δούμε και το 13......![]()
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Επειδη προβλεπεται να μας παιρνουν με τις πετρες (χαχαχα) προτεινω το εξης: αν η παρεα λεει PRO παιρνεις PRO και αφου εισαι και συ παλιος στο αθλημα θα αισθανθεις σαν στο σπιτι σου.Καταλαβαινεις τι λεω. Εγω για να παιζω μονος μου να , παιζω ωραια μπαλιτσα , να κανω αυτο που σκεφτομαι οπως θα το ηθελα στο γηπεδο αν επαιζα, θα παρω και το φιφα μολις πεσει η τιμουλα.Να λιωνω μονος και ερημος.χωρις πολλα πολλα αυτη ειναι η αποψη μου φιλε και ξερω οτι θα προκαλεσω αντιδρασεις με το ποστ μου το παραπανω αλλα πραγματικα ετσι τα βλέπω εγώ.Δεν θελω να επηρεασω κανεναν, να παρω κανεναν στο λαιμο μου.
PS4
Μα επειδή τα λόγια σου ταυτίζονται ακριβώς με όσα συζητάω με τους κολλητούς μου είπα και 'γω ότι είπα.Δεν γίνεται όποτε θέλει το pro να βάζω γκολ και όποτε δεν θέλει να κάνω 3 δοκάρια τον αγώνα!
Μου έχουν τύχει πολλά ματς στο 11 που είχα κατοχή 60-40 και 65-35 (όποιος παίζει pro γνωρίζει πόσο εξωφρενικά δύσκολο είναι αυτό), είχα 2-3 δοκάρια και 10-15 σουτ στην εστία.Ο αντίπαλος έκανε κάτι 2(1) [ συνολικά σουτ(στην εστία) ] και έχανα τον αγώνα 1-0
Αυτό να γίνεται κάθε 1 ματς στα 10 το καταλαβαίνω άλλα όταν υπάρχουν ολόκληρες σεζόν στο Master League που γίνεται αυτό το πανηγύρι δεν γίνεται να το πάρεις στα σοβαρά το παιχνίδι...
Γίνεται να έχω ως ρόστερ την μικτή κόσμου και να με νικάει με 1(1) η ΤΕΛΕΝΣΒΑΓΚΕΝ με τον ΓΙΟΡΚΑΜΛΙ???![]()
![]()
![]()
Last edited by I_HAVE_A_NAME_; 08-10-2011 at 14:56.
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Ακριβως αυτο τοτε , συνεννοηθηκαμε φιλε μου! Δεν αλλαξε αυτη η καταντια στο Pro 12...αλλο το 1 στα 10 παιχνιδια που λες και συ και αλλο να τοβλεπεις πολυ συχνα αυτο το χαλι...το "σπρωξιμο" απο το ηλεκτονικο και η ψευδαισθηση οτι και καλα τα κανεις εσυ αυτα που βλεπεις δεν εφυγαν δυστυχως...Στον ιδιο αγωνα κανεις παπαδες και ξαφνικα ολα αλλαζουν ...δοκαρια, σαπια σουτ στο τετ-α-τετ , κοντρες οτιναναι...και ο αντιπαλος εκει που δεν εκανε φαση γκολ και φυγαμε για τελικο!ε κατσε ρε πο...τη συνεχεια το ιδιο βιολί. Ειναι μια random κατασταση και οχι κατασταση ακριβειας...
Τελοσπαντων εχει τα θετικα του δεν εχω θεμα να τα κρυψω αλλα αν τα πω ακουγονται ρε γαμωτο αστεια!π.χ επιτελους μπορεις να κανεις στοπαρισμα πανω στη γραμμη του αουτ χωρις να φυγει ο παικτης και η μπαλα στις κερκυδες οπως στα προηγουμενα!Επισης εχει μια καινουρια κωλοτουμπα στο animation οταν σου κανουν φαουλ.χαχαχα θαψιμο ακουγονται αλλα πραγματικα δεν ειναι , ειναι κ αυτο ενα βημα.Ειναι ενα καλυτερο Pro 11.Οποτε οποιος του αρεσε το 11 και δεν θελει να αλλαξει συνηθειες το παιρνει με κλειστα ματια.
PS4
majere δωστου παιχνιδια του παιχνιδιου,αυτο με τις ραγες δεν θα το ελεγα κ για την ελευθερια δεν ισχυει το παιχνιδι οταν το προσεχεις κ δεν παιζει βλεπεις οτι η cpu ειναι πανεξυπνη
Εγω το ξερεις οτι το διασκεδαζω το παιχνιδι.Θα το λιωσω το ειπα και πριν ρε. Απλα οταν κανεις αμυνα και εχεις εναν παικτη βλεπεις οτι περναει η μπαλα απο μπροστα του και ενω τον κουνας να παει να την διωξει αυτος συνεχιζε την προηγουμενη κινηση.Αυτο εννοω ραγες.Νιωθεις οτι εισαι αβοηθητος πολλες φορες και ο παικτης εχει αποφασισει πανω σε μια φαση να κανει μια αρχικη εντολη που του εδωσες και αν θες ειτε να στριψεις ειτε να κανεις κατι αλλο δεν γινεται τις περισσοτερες φορες.Αυτο με ξενερωνει .Τεσπα εχω πολλα περιθωρια ακομα να παιξω και να αλλαξω γνωμη διοτι δεν το πηρα να καθεται. Μερικα τα λεγομενα "κουλα" του PRO που λεμε με τους φιλους μου εχουν κοπει, μερικα ομως ειναι πολυ εκνευριστικά.
Στο online πηγα το πρωτο ματς να παιξω σαν τον ανθρωπο με πασουλες ομορφα και στρωτα και τα μπουλουκια ηταν τελικα αναποφευκτα.Το παιδι που παιζαμε ξεκινησε κιαυτος ομορφα , κυκλοφορια της μπαλας και μετα επειδη ειναι γρηγορος ο ρυθμος εγινε το ματσακι κολαση..Ολο κοντρες και μλκς.Σε ολα τα ματσ που επαιξα ετσι εγινε.Θα δειξει ρε συ Παρη.Πιο πολυ θελω να σου πω την αληθεια να δω αν καποιος θα το παιξει με ολα manual , εκει θα φανει...αλλα στο online γινεται της ποπης.(και με τους φιλους μου το ιδιο)
PS4
Δεν μπορω να πω ουτε οτι συμφωνω ουτε οτι διαφωνω με τον majere!!Για μενα εχει βελτιωθει αρκετα απο το 11 αλλα τα προβληματα που αναφερει ο majere δυστηχως υπαρχουν,ειδικα αυτη η μαλακια με τον κερσορα που παει οπου να 'ναι και αυτο το random feeling που σου βγαζει το παιχνιδι κυριαρχουν!Απο την αλλη εχει κι αυτο την πλακα του ειδικα με παρεα η διασκεδαση ειναι σιγουρη!(και τα γαμοσταβριδια επισης).
Ας πουμε εχεις επιχειρησει 7-8 καθετες πασες με το τριγωνο και ψηλες και χαμηλες δεν περναει τιποτα, και δεν εχει επιχειρησει ουτε μια ο αλλος ε στην πρωτη που θα κανει και θα περασει και γκολ θα βαλει!!!Φανταστειτε τωρα γελιο και καζουρα στην παρεα και ο αλλος να πεταει dualshock στον τοιχο!!
majere το βραδακι αν μπορεις παιζουμε κανενα γιατι τωρα εχω πιει κατι ρακες και ειμαι γκολ!!
Οποτε θες ρε!Συνελθε πρωτα ομως απο τσι ρακες γιατι δεν εχω ορεξη να μαρχισεις στα καντηλια χαχα
Αν δεν εχω παρεα σπιτι για πρωταθληματακι και ειμαι online στο PRO παιζουμε!Διοτι οι ξενοι δεν την κουλαντριζουν![]()
PS4
ναι καλα...κλασσικα καποια κολληματα παιζουν αλλα υπαρχουν κ οι βοηθειες αυτες χαλανε το παιχνιδι αν τα βαλεις ολα off κ πασα στο 2 ειναι καλα,εγω στο 3 πασα γιατι στο 2 θες συνεχεια δυναμη κ χανεις χρονο,αλλα βοηθειες αντε γεια
Οτι ωρα μπορεις στειλε μου pm..Μου ερχεται mail στο κινητο οποτε το βλεπω σχετικα αμεσα να μπω να παιξουμε,σε εκανα add και στο psn..
Οσο για τους ξενους φετος αρχισα με κακιες εμπειριες..Ενας Ισπανος αφου τον κερδισα 4-0 με εβριζε χυδαια,δεν εδωσα σημασια,μετα που τσεκαρα το message box μου στο psn ο τυπος μου ειχε στειιλει μηνυμα που εβριζε εμετικα μεχρι και να σαπισουν τα κοκκαλα των γονιων μου μου εγραφε ο μπασταρδος..Δεν του απαντησα αλλα του εκανα ενα ωραιοτατο Grief Report στην SCE.Ελπιζω να εχει κυρωσεις και να μαθει να μην βριζει..
Μπες εσυ οτι ωρα γουσταρεις και θα συνεννοηθουμε απο pm στο playstation, φτανει να μην ερθει σημερα κανεις απο το σπιτι για να παιξουμε!Κανω και κατι εφοδους στην κοινοτητα που εφτιαξε ο φιλος απο εδω μεσα!
PS4
Bookmarks