Page 47 of 86 FirstFirst ... 3743444546474849505157 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Aπλα στο λεω,οτι και στο πραγματικο ποδοσφαιρο δεν ξεχωριζεις τους παικτες παντα...
    Οσο για το φιφα νομιζω οτι σου ειχαν πει οτι δεν γινεται.Το βλεπεις απο κατω ομως.
    στο προ δεν τους βλεπω κατω κ το βγαζω γιατι δεν υπαρχει λογος.Θελω να το δω πανω στον παιχτη ακριβος,συνηθεια ειναι τι να κανουμε

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Και εγω οταν επαιζα προ ετσι το εκανα,ολα ειναι θεμα συνηθειας παντος...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Και εγω οταν επαιζα προ ετσι το εκανα,ολα ειναι θεμα συνηθειας παντος...
    και να παιζεις με αναλογικο θεμα συνηθειας ειναι αλλα εγω παιζω με ψηφιακο τι να κανουμε τωρα...αμα το προ επαιζε μονο με αναλογικο δεν θα το επαιζα...τετοια απλα πραγματα σου στερουν την διασκεδαση

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Αυτο ελεγα και εγω ακριβως!Γιατι και εγω,οπως ολοι παιζαμε τα παλια προ με τα βελακια,αλλα πλεον με τις 360 μοιρες κινηση σε περιοριζουν τα βελακια.Και εκανα προσπαθεια να μαθω να παιζω με αναλογικο,πλεον μου φαινεται περιεργο με τα βελακια.

Advanced Member mitsios's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εγω επαιζα παντα με βελακια(συνηθεια απο πληκτρολογιο) και εδω και μισο μηνα που εχω το ps3 παιζω με analog και δεν συγκρινεται!Το λατρεψα!Μολις τωρα επαιξα ενα αγωνα fifa και εχασα 2-0 και τωρα εβαλα το pro.Aν σας πω οτι ακομα δεν ξερω πιο να παρω θα το πιστεψετε?Κλεινω προς pro μερια πιο πολυ βεβαια...Κανω συγκρισεις και διαβαζω συνεχως

Y.Γ. Με ξενερωνει το game plan ομως.Που τραβας τον ενα παικτη και τον βαζεις στη θεση του αλλου.Ενω στο fifa ηταν οπως το περσινο pro.Και δεν μου αποθηκευει το συστημα.Λογω demo να υποθεσω η ισως κανω κατι λαθος.
    Last edited by mitsios; 24-09-2011 at 01:30.

Elite johnlit7's Avatar
    PSN ID
    johnlit7

Quote Originally Posted by djpar View Post
    εμεις εχουμε στανταρ καμερα ή κανει και κοντινα,παραυτα που κολλαμε με το αν βλεπουμε στην τηλεοραση καλα ή οχι,στο προ οι παιχτες φαινονται καλυτερα απο το φιφα και ενα πραγμα που ζηταγα στο φιφα ειναι να βαλω το ονομα πανω στον παιχτη για να τον ξεχωριζω και δεν ξερατε να μου πειτε αν μπορω ή οχι
    εμ γιαυτο τους ξεχωριζεις στο προ τους παιχτες...οχι για αλλο λογο αλλα επειδη γραφει απο πανω ποιος ειναι ο καθενας....

Elite markos69's Avatar
    PSN ID
    markos69

Quote Originally Posted by mitsios View Post
    Εγω επαιζα παντα με βελακια(συνηθεια απο πληκτρολογιο) και εδω και μισο μηνα που εχω το ps3 παιζω με analog και δεν συγκρινεται!Το λατρεψα!Μολις τωρα επαιξα ενα αγωνα fifa και εχασα 2-0 και τωρα εβαλα το pro.Aν σας πω οτι ακομα δεν ξερω πιο να παρω θα το πιστεψετε?Κλεινω προς pro μερια πιο πολυ βεβαια...Κανω συγκρισεις και διαβαζω συνεχως

Y.Γ. Με ξενερωνει το game plan ομως.Που τραβας τον ενα παικτη και τον βαζεις στη θεση του αλλου.Ενω στο fifa ηταν οπως το περσινο pro.Και δεν μου αποθηκευει το συστημα.Λογω demo να υποθεσω η ισως κανω κατι λαθος.
    ine demo file , sto kanoniko kanis oti sistima thes

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by johnlit7 View Post
    εμ γιαυτο τους ξεχωριζεις στο προ τους παιχτες...οχι για αλλο λογο αλλα επειδη γραφει απο πανω ποιος ειναι ο καθενας....
    Στο προ τους ξεχωρίζεις εύκολα και από το ύψος και από όλα όπως και σε ένα πραγματικό αγώνα(με τη προϋπόθεση ότι γνωρίζεις τους παίχτες πως είναι εμφανισιακά) στο φίφα απο μακριά φαίνονται όλοι ίδιοι είναι ένα μειονέκτημα του(δεν έχει και πολλά) πως να το κάνουμε???Γνώμη μου πάντως είναι ότι και τα 2 ποδοσφαιράκια αξίζουν την αγορά και εγώ αυτό θα κάνω(θα ξαναπάρω Φίφα μετά το 1998!!!)
    Spoiler!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by mitsios View Post

στο pro βαζεις οπου θελεις τον παιχτη...τι δεν κανεις σωστα δεν ξερω

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Άκουσα τους εκφωνητές στα παραπάνω βίντεο!! Ειναι τρομερό άτομα σαν και αυτά, που έχουν ζήσει τόσες φορές στιγμές που κόβουν την ανάσα στο ποδόσφαιρο να μην μπορούν να τις αναπαράγουν έστω με τη μνήμη τους και να βγάλουν το αποτέλεσμα που πρέπει στο μικρόφωνο. Τραγικό για μένα και για τους 2, ξύλινος λόγος και χωρίς ενθουσιασμό.

Απο την άλλη kudos στην ΚΟΝΑΜΙ που μας "προσέχει" και φέτος. Για ακόμη μία φορά έγινε ένα βήμα μπροστά απο όλες τις πλευρές έχοντας παίξει μόνο το ντέμο! Και για να σημειώσω κάτι, ο αδερφός μου που δεν ασχολείται οπαδικά με κανένα απο τα 2 παιχνίδια έκρινε παίζοντας τα ντέμο οτι το Pro φέτος είναι καλύτερο απο το Fifa... Τα συμπεράσματα δικά σας
    Spoiler!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ρε εχει καποια κακα στοιχεια αλλα οσο παιζω βλεπω βελτιωσεις τυπου να μιλανε για το γηπεδο για την ιστορια της ομαδας κτλ!

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Δεν έχω δει άλλους αγώνες πέρα απο αυτούς που βάλατε εδώ και σίγουρα θα είναι έτσι οπως τα λες, αλλα αμα με κανουν να βαριέμαι να τους ακουω σορρυ, αλλα θα διαλέξω τους ιταλους εκφωνητές :Ρ Θα τους δώσω μία ευκαιρία όμως...έτσι για το καλό!
    Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Τους βλέπω και εγώ καλύτερους από πέρυσι αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω και τρελά πράγματα.Ο Σωτηρακόπουλος είναι βαρετός στην πραγματικότητα και δεν σχολιάζει με ενθουσιασμό, σε ένα παιχνίδι θα είναι όπου έλεγε κάτι πράγματα μέσα από ένα στούντιο θα ήταν καλός?Τουλάχιστον βλέπουμε ότι μας στηρίζουν σαν αγορά και ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποιος Ελλήνας σχολιαστής που το κατέχει(όποιος γνωρίζει κάποιον ας στείλει πρόταση στη ΚΟΝΑΜΙ για το PES 2013)
    Spoiler!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ιταλοι μαμανε...φωναζουν

Name
    Δημήτρης

Ναι αλλα θα τα ακουμε Ιταλικα?Και ολο το μενου πρεπει να ειναι στα Ιταλικα?Πως παει ακριβως?

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

οχι ρε ελληνικο μενου σχολιασμος οτι θες,στην αρχη πατας ελληνικα και μετα πας στο μενου και διαλεγεις σχολιασμο ιταλο...ααα κατεβαστε λιγο τα sound effects γιατι κρυβουν αρκετα τους σχολιαστες

Name
    Δημήτρης

Δηλαδη αντι για τη φωνη του Σωτηρακοπουλου θα ακουμε καποιον αλλον αλλα θα μιλαει Ελληνικα?Πως γινεται αυτο?Πιασαν τον καθενα και τον μαγνητοφωνησαν σε ολες τις γλωσσες?Η μηπως κατι λεω λαθος?

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ρε...θα ακους ιταλο στα ιταλικα!

χαχα φανταζεσε γερμανο να μιλαει ελληνικα...χαχαχαχαχα

Name
    Δημήτρης

Ε λεω και εγω,τι γινεται?Ε μα να ακουμε Ιταλικα δε λεει!Ελεος με το Σωτηρακοπουλο που την εχει δει βεντετα!Δεν εχει αλλο αθλητικο δημοσιογραφο αυτο το κρατος πια?ΕΙδατε τα κονε τι ρολο παιζουν?

Elite johnlit7's Avatar
    PSN ID
    johnlit7

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Στο προ τους ξεχωρίζεις εύκολα και από το ύψος και από όλα όπως και σε ένα πραγματικό αγώνα(με τη προϋπόθεση ότι γνωρίζεις τους παίχτες πως είναι εμφανισιακά) στο φίφα απο μακριά φαίνονται όλοι ίδιοι είναι ένα μειονέκτημα του(δεν έχει και πολλά) πως να το κάνουμε???Γνώμη μου πάντως είναι ότι και τα 2 ποδοσφαιράκια αξίζουν την αγορά και εγώ αυτό θα κάνω(θα ξαναπάρω Φίφα μετά το 1998!!!)

δεν ειναι τ υψος που τους κανει να ξεχωριζουν στο προ αλλα οι τεραστια ποικιλια και πιο ακριβης απεικονιση του σωματοτυπου του καθε παιχτη...
    εκει βρισκεται η μεγαλη διαφορα με το φιφα...

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks