εμενα μου φαινεται κακη κινηση παντος τπ
εμενα μου φαινεται κακη κινηση παντος τπ
http://www.konami-pes2012.com/2011/0...onaldo-online/
C.Ronaldo Interview
Σημερα το επαιξα και εγω.Φανατικος τοσα χρονια αν και περιμενα περισσοτερη δουλεια στα γραφικα.Πιστευω οι παικτες στο Fifa ειναι πολυ πιο λεπτομερεις και εχει γινει καλυτερη δουλεια.Αναμενουμε το τελικο και βλεπουμε.Α και παρατηρησα οτι γινεται φαουλ με το παραμικρο!![]()
Πραγματι πολυ καλο το προ φετος το εκανα κρατιση στα 50ευροπουλα νομιζω ειναι καλα.
^Απο που;
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Παναγιωτη το εχω βρει και εγω στα 54,90.
Αν θες να σου πω το καταστημα σε pm,να μην φανει οτι κανουμε και καμια διαφημιση.![]()
@dredd, thanks for the info αν και δεν ειμασι απο Μιτυλινι. Πολυ καλη τιμη, για Ελλαδα, παντως.
Δημητρη, αν θες και μπορεις, στειλτο το λινκ.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Υπάρχει και στα 49... τελικά δεν λέει να προπαραγγείλης από καιρό, την τελευταία βδομάδα πέφτουν λίγο οι τιμές
για επαρχεια που ειμαι μια χαρα ειναι τιποτα messi
simera epeksa tin teliki ekdosi. poli diaforetiko apo ta demo
arketa pio argo ke kaliteres amines
eksakoluthis na boris na triplaris. ala oxi toso eukola pia
me ala logia, to demo, veltiomeno ke isoropimeno, opos akrivos prepi
Last edited by georgios; 22-09-2011 at 03:01.
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
σημερα επαιξα και εγω μια εκδοση promo λοιπον.
Τερματοφυλακες καλυτεροι απο το ντεμο αλλα οχι σαν του 11,τα knuckle foul ειναι 99% μεσα. Πολλα γκολ μπηκαν με κοντρα και η αμυνα θελει προπονηση με το R2+X, κατα τα αλλα το animation φαινεται καλυτερο,πλεον η μπαλα φευγει απο τα ποδια οταν κανεις πολλες τριπλες,η ομαδα αναπτυσετε ωραια βεβαια αρκετες φορες μενει πισω ο πανω αμυντικος και ετσι δεν ποιανει το offside trap. Τα φαουλ μειωθηκαν και δινει αρκετα πλεονεκτηματα.Τα γραφικα βελτιωθηκαν αρκετα απο το ντεμο και φαινεται η διαφορα τους απο περσυ. Τελος να πω οτι οι μεταγγραφες δν εχουν γινει πχ agueiro στην man city κτλ...πολυ καλο παιχνιδι σκαλες ανωτερο απο το 11 για μενα,με λιγες διορθωσεις πχ τερματοφυλακες με τα knuckle shot ειμαστε οκ!
Tην εκδοση αυτη που την βρηκατε παιδια? (Promo)
παντως ακουω για πιο αργο ρυθμο....αυτό ειναι καλό γιατι...ηταν αρκετα γρηγορο ...δηλ να παιρνεις αμερικα και να τρεχουν ολοι σαν τον κριστιανο ειναι διασκεδαστικο αλλα σκαει ασχημα στο ματι....βεβαια...να πω ενα θετικο...οι παιχτες στο προ κανουν μπαμ απο χιλιομετρα....πολυ θετικο στοιχειο...ο bale ας πουμε εχει πολυ μεγαλο διασκελισμο εναντιθεσει με τον δεφοε ας πουμε και γενικα οι κινησεις των παιχτων εχουν personalasation εντονο....καλο το προ σε γενικες γραμμες δεν δειχνει να εχει κάποιο ΤΡΕΛΟ μειονεκτημα...αν και ειναι νωρις.....θα δουμε...
επιτελους κατεβασα το demo 2....καμμια σχεση με το πρωτο.....το παιχνιδι εχει τεραστια βελτιωση απο περσυ.....αντιθετα στο φιφα δεν βρηκα κατι εξαιρετικα διαφορετικο απο το 11....εκτοσ απο το tactical defence που ομως περισσοτερο με κουρασε παρα με ενθουσιασε.....νομιζω οτι φετος θα παρω το προ .....κ αργοτερα ισως το φιφα ....μολισ πεσουν οι τιμες.....
για το προ τωρα..... βελτιωθηκαν κατα πολυ οι τερματοφυλακες.....βελτιωθηκε η αναπτυξη του παιχνιδιου της ομαδας κ τα σουτ.... με τις ντριμπλες εχω εναν μικρο ενδοιασμο μιας κ οι επιθετικοι καποιεσ φορες περναν ευκολα τους αμυντικους....παρ 'ολα αυτα η αμυνα δειχνει να ειναι πιο οργανωμενη κ συγκροτημενη....
γενικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο το παιχνιδι.....
υγ. ελπιζω η ταχυτητα του game ναι ειναι πιο αργη στο κανονικο παιχνιδι γιατι στο demo mono sto -1 το παιχνιδι δειχνει αυτα που μπορει να προσφερει....
Last edited by jimspy; 22-09-2011 at 10:13.
http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios
μεσα στα γηπεδα του κοσμου, θα παταξω την διαφθορα κ την σαπιλα ετων που εσυ κ το συναφι σου εχεται εμποτισει το ποδοσφαιρο.....αναμενω πρωταθλημα κ κυπελλο....
http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios
Bookmarks