Page 41 of 86 FirstFirst ... 3137383940414243444551 ... LastLast
Results 801 to 820 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

Διάβαζα τώρα στο topic του FIFA ότι στην Ευρώπη παίζουν μόνο FIFA και όχι PRO δηλαδή όλα τα εκατομμύρια σε αντίτυπα που πουλήθηκαν πήγαν στην Ελλάδα (με την λογική τους)....

Απλά ΚΛΑΙΩ.....τίποτα άλλο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ναι καλα υπαρχουν ατομα νορμαλ υπαρχουν κ τα ζωα αμα πατε στο φιφα thread θα δειτε πως μιλαω εγω κ πολλοι αλλοι.Ρε παιδια γαματο το φιφα δεν λεω αλλα εγω θα παρω προ γιαυτο κ γιαυτο τελος.

Ας ειχε το προ το animation του φιφα κ το ονλινε να ηταν οκ κ θα σας ελεγα εγω.

Advanced Member sakis1984's Avatar
    PSN ID
    sakiskar1984
    Name
    Σάκης

δεν μπορω να καταλαβω μερικους οπου ποσταρουν στο τοπικ του προ και ειναι απο τους φανατικους παικτες του φιφα λες και παιρνουν ποσοστα απο της πωλησεις,ελεος δηλαδη.αλλοι λενε για τα βραβεια που εχει παρει,αλλοι για τα animation,αλλοι για πραγματικο ποδοσφαιρο κτλ.
    εμενα αυτο που με ενδιαφερει και γουσταρω ειναι να καλυπτει τα δικα μου γουστα και οχι των αλλων...επαιξα και τα 2 ντεμο και αυτο που με διασκεδαζε και δεν ηθελα να το βγαλω ηταν το προ.
    τωρα δηλαδη εμενα που δεν μου αρεσει το φιφα πρεπει να παω στο topic του φιφα και να λεω δεν μ'αρεσε εκεινο,το αλλλο και κ.α ???για πιο λογο δηλαδη να το κανω αυτο...αλλα και να το κανω θα τα πω με κοσμιο και φιλικο τροπο και οχι να το κραζω οπως μερικα ατομα που ποσταρουν καθημερινα τα ιδια και τα ιδια.
    ξυπνηστε επιτελους και αφηστε τον καθενα να κανει την επιλογη του με βαση τα δικα του κριτηρια αξιολογισεις.μακαρι καθε χρονο να ειμαστε εδω και να μιλαμε για 2 πολυ καλα ποδοσφαιρακια και να βρισκουμε τα μικρολαθακια που εχουν και να τα αναλυουμε γτ κακα τα ψεματα ποτε δεν θα υπαρξει οχι απλα ενα τελειο ποδοσφαιρακι αλλα και καθε αλλο παιχνιδι.

φιλικα Σακης!
    Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by jorgedept View Post
    Διάβαζα τώρα στο topic του FIFA ότι στην Ευρώπη παίζουν μόνο FIFA και όχι PRO δηλαδή όλα τα εκατομμύρια σε αντίτυπα που πουλήθηκαν πήγαν στην Ελλάδα (με την λογική τους)....

jorgedept δεν ειπα αυτο...
    Οταν λεω οτι στην Ευρωπη παιζουν fifa δεν εννοω οτι δεν παιζει κανεις προ ημαρτον...

Αν Ελλαδα παιζουν ομως 3 στους 5 προ,στην Ευρωπη παιζουν 4/5 φιφα...
    Η αλλαγη στην Ελλαδα γινεται με τρομακτικα αργους ρυθμους.Παντου θεωρουν χειροτερο το pes απο το fifa...(reviews και gamers).
    Καθε χρονο εδω βλεπουμε οτι καποιοι αφηνουν το pes και πανε se fifa ,αλλα ειναι πολυ λιγοι αυτοι σε σχεση με την υπολοιπη Ευρωπη,οπου η μεγαλη αλλαγη εγινε απο το 2008 και μετα.
    Και εγω αργησα,γιατι αρχισα απο το 2009...

Δεν θεωρω οτι ειναι κακο να προτιμα καποιος προ,καμια σχεση απλα θεωρω οτι για καποιον λογο εδω στην Ελλαδα δεν δινουμε πραγματικη ευκαιρια στην αλλη προταση(fifa).
    Kαι βαζω και τον εαυτο μου μεσα,γιατι εσβηνα τα ντεμο των φιφα στο λεπτο,ενω ειχαν και τοτε την ιδια μηχανη που λατρευω σημερα..
    Last edited by PDS; 18-09-2011 at 13:32.
    .

FamousBass's Avatar
    PSN ID
    FamousBass

αμα δε σαρεσει μη το παιζεις

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by djpar View Post
    ναι καλα υπαρχουν ατομα νορμαλ υπαρχουν κ τα ζωα αμα πατε στο φιφα thread θα δειτε πως μιλαω εγω κ πολλοι αλλοι.Ρε παιδια γαματο το φιφα δεν λεω αλλα εγω θα παρω προ γιαυτο κ γιαυτο τελος.

Ας ειχε το προ το animation του φιφα κ το ονλινε να ηταν οκ κ θα σας ελεγα εγω.
    Φιλε jorgedept διαφωνεις οτι εξω παιζουν οι περισοτεροι φιφα?για τωρα μιλαμε οχι για παλια...
    Προφανος το προ εχει πουλισει κ εξω,νομιζο κανεις δεν ειπε οτι πουλισε εκατομυρια αντικτυπα στην ελλαδα και μονο.

Φιλε djpar με αυτη την λογικη ειναι σαν να λες αν η γιαγια μου ειχε π***ι,θα ηταν παππους!!! χαχαχαχαχα.
    Last edited by SacHpe; 18-09-2011 at 15:33.

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

PDS δεν το είπα αποκλειστικά για εσένα απλά το post σου μου έδωσε την αφορμή, εσένα σε ξέρω δεν λες κάτι χωρίς να το τεκμηριώσεις απλά είχα διαβάσει και άλλα post και πιάστηκα από το δικό σου.

Δεν συμφωνώ με το λεγόμενο ότι το FIFA είναι καλύτερο...γιατί όλα είναι στο πως αρέσει στον καθένα. Π.χ εγώ το FIFA δεν μπορώ να το παίξω γιατί μου φαίνεται ότι οι παίχτες είναι φουσκωτές κούκλες και ότι είναι άμπαλοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι αυτά που λέω.

Με την ίδια λογική για εμένα τα review δεν αξίζουν ειδικά όταν είναι review για παιχνίδι της EA που όλοι ξέρουμε πως βγαίνουν τα review τους.

Τα σκουπίδια μου θησαυρός σου και το αντίθετο.

Πάντα φιλικά σε όσους το αξίζουν

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by FamousBass View Post
    αμα δε σαρεσει μη το παιζεις
    Αυτο κανω thanks...

Απλα εδω ειναι φορουμ και λεμε αποψεις.

Δεν συμφωνώ με το λεγόμενο ότι το FIFA είναι καλύτερο...γιατί όλα είναι στο πως αρέσει στον καθένα. Π.χ εγώ το FIFA δεν μπορώ να το παίξω γιατί μου φαίνεται ότι οι παίχτες είναι φουσκωτές κούκλες και ότι είναι άμπαλοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι αυτά που λέω.
    Με την ίδια λογική για εμένα τα review δεν αξίζουν ειδικά όταν είναι review για παιχνίδι της EA που όλοι ξέρουμε πως βγαίνουν τα review τους.
    Mα θεωρειται καλυτερο γενικοτερα.Το τι αρεσει στον καθε βεβαια ειναι σεβαστο.
    Σε καποιους αρεσε πιο πολυ το Tomb Raider,αλλα το Uncharted ειναι καλυτερο...

Δεν συμφωνω για τα reviews που λες.Aυτο ειναι ενα παραμυθι που κυκλοφορει και απορω γιατι ακουγεται...
    Υπαρχουν παιχνιδια της ΕΑ που τα reviews τα εχουν διαλυσει ..

ΝΒΑ live 07 μεσος ορος στα reviews 5,9/10...
    http://www.metacritic.com/game/xbox-360/nba-live-07
    H EA σταματησε να το βγαζει(το NBA live)... γιατι γενικοτερα η φιλοσοφια της απο 2005 και μετα εχει αλλαξει εντελως.Για μενα ηταν η πιο μισητη εταιρια ,αλλα πλεον και παλι γιαμενα ειναι απο τις καλυτερες του χωρου.
    Aκομα και το NBA Elite που πηγε να βγαλει πριν απο κανα χρονο το εκοψε γιατι θεωρησε οτι δεν ειναι καλο τελικα...
    Θα μπορουσε απλα να το διαφημισει και να βγαλει φραγκα,αλλα δεν το ηθελε αυτο...Πριν 10 χρονια θα το εκανε ανετα..
    Last edited by PDS; 18-09-2011 at 13:42.
    .

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

nba live σταματησε το 11 μεχρι το 10 nba live εβγαινε.Επισης το προ δεν παιρνει 59 αλλα 74 νομιζω.Τελος να πω οτι το προ πουλαει και 2+ εκ κατι που το nba live δεν εκανε. Οσο για το αν η γιαγια κ ο παππους ναι ΑΝ το προ ειχε καλυτερο animation τωρα που δεν εχει παιζουν οι περισσοτεροι φιφα απλα τα πραγματα.Μην ξεχναμε οτι παλια ολοι απο φιφα πηγαν προ στο ξαφνικο!Εμ επαναπαυτηκε η κοναμι σε αυτο και επεσε εξω,αντιθετα το φιφα αλλαξε ριζικα κ καλα εκανε,μην ξεχναμε ομως οτι απο το 10 κ μετα το προ αλλαζει συνεχεια

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

nba live σταματησε το 11 μεχρι το 10 nba live εβγαινε.
    Που εγραψα εγω οτι σταματησε το 2007?Απλα ειπα οτι οι reviewers δεν κολλανε στο ονομα ΕΑ.Αν ειναι μαπα το παιχνιδι θα παρει μαπα βαθμους.Δεν μιλαμε για ενα review αλλα για 50+.

Επισης το προ δεν παιρνει 59 αλλα 74 νομιζω.
    Αρα τι?Γλυφουν την κοναμι οι reviews τελικα?

μην ξεχναμε ομως οτι απο το 10 κ μετα το προ αλλαζει συνεχεια
    Kανει φιλοτιμη προσπαθεια να το βελτιωσει,αυτο ειναι γεγονος.Αλλα η μαχη ειναι ανιση,γιατι η Next-gen μηχανη που εφτιαξε δεν ειναι για πολλα δυστυχως.Το λαθος εγινε το 2008 με την νεα μηχανη.Απο κει και περα το μονο που μπορει να κανει ειναι να βελτιωνει οσο ειναι αυτο δυνατο καθε νεα εκδοση.
    Επειδη ομως μια γενια κραταει πολλα χρονια.2006-2013,14(?) ,εχει ηδη χασει πολλους οπαδους και χανει συνεχεια.

Φετος εμενα μου αρεσαν καποια πραγματα στο πρωτο ντεμο.Θα δοκιμασω και το δευτερο.
    .

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

[quote=PDS;330798]jorgedept δεν ειπα αυτο...

Καθε χρονο εδω βλεπουμε οτι καποιοι αφηνουν το pes και πανε se fifa ,αλλα ειναι πολυ λιγοι αυτοι σε σχεση με την υπολοιπη Ευρωπη,οπου η μεγαλη αλλαγη εγινε απο το 2008 και μετα.
    Και εγω αργησα,γιατι αρχισα απο το 2009...

ναι αλλα υπαρχουνε και ατομα που απο το fifa επιστρεφουν στο pro οπως ειμαι και εγω και πιστεψε με οτι το pro απο το 2008 το κραζω πραγματικα αλλα απο περυσι που καπως βελτιωθηκε αρχιζε σιγα σιγα να με τραβαει αλλα και παλι ητανε λιγο μπροστα στο fifa. φετος ομως εγινε πολυ καλο και με κερδισε παλι εναντι του fifa του οποιου ειναι αριστο αλλα δεν μου προσφερει την ταχυτητα και την διασκεδαση του pro. επισης τα γραφικα του fifa φετος αν και πολυ καλα μου θυμιζουνε στα χρωματα πολυ μικυμαους (cartoon) σε σχεση με το pro που ειναι πιο αληθοφανες. τωρα οσον αφορα το animation μπορω να πω οτι και τα δυο ειναι καλα αλλα στο fifa εχει περισσοτερη ποικιλια.
    Last edited by cocous; 18-09-2011 at 16:53.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Kαποια posts ευτυχως αποδεικνυουν οτι μπορει να γινει και συζητηση σε αυτα τα threads.
    Νταξ, το εχω πει παρα πολλες φορες οτι παιζω προ απο τοτε που θυμαμαι τον gamer εαυτο μου και μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να "ξεβολευτω".
    Αυτο δεν σημαινει οτι καθε χρονο δεν δοκιμαζω το fifa να δω τι κανουν οι Καναδοι. Σεβομαι απολυτα τα reviews αλλα και την ταση των χρηστων (δεν ειμαι τυφλος) και δεν αμφισβητω οτι με αντικειμενικα κριτηρια ισως εχουν δικιο και το fifa ειναι πιο πληρες σαν εμπειρια, συνολικα παντα.
    Εγω για να πω την δικη μου αληθεια βλεπω ακομα διαφορα στο καθαρα hands on κομματι του παιχνιδιου, το pro μου φαινεται πιο responsive, η μπαλα μου δινει την εντυπωση οτι ειναι ενα independent πραγμα και οχι προεκταση του παικτη οπως στο fifa. Δεν βλεπω δλδ αυτο που λενε ολοι, οτι τα physics ειναι καλυτερα στο fifa, ειλικρινα
    Διαφωνω επισης στον απολυτο βαθμο στο οτι το pro ειναι μια arcade εμπειρια. Ισως να μην ειναι τοσο sim οσο το fifa (πιθανονολογω μιας και δεν εχω ασχοληθει για πολυ καιρο με το fifa), αυτο ομως επουδενι δεν το κανει arcade. Προσωπικα με ικανοποιει ο βαθμος simulation που εχει, τωρα αν το fifa ειναι ακομα πιο sim μια χαρα, εγω παντως δεν θα θυσιαζα το fun factor για κατι ακομα πιο sim. Υποκειμενικα ειναι αυτα.
    Και επαναλαμβανω, οσοι εχουν παιξει arcade ποδοσφαιρακια καταλαβαινουν πολυ καλα τι εννοω αναφορικα με τον βαθμο του simulation/arcade (ελπιζω). Το Virtua Striker ας πουμε ηταν ενα τελειο παραδειγμα arcade ποδοσφαιρου.
    Eκει που πραγματικα βλεπω τις διαφορες για τις οποιες ουρλιαζει η gaming κοινοτητα ειναι παρουσιαση των τιτλων, η ομαδα της ΕΑ εκει εχει ξεκαθαρα το πανω χερι με πολυ ομορφα μοντελα, φωτισμους, τερεν. Νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει αυτο.
    Εχω κραξει την Κοναμι και γενικα τις Ιαπωνικες εταιριες οσο δεν παει σε αυτη τη γενια, αλλα οφειλω να πω οτι απο περσι η KCET κανει σοβαρες προσπαθειες να βελτιωσει το pro. Το 11 για παραδειγμα θεωρω οτι ηταν ενα βημα μπροστα, υποθετω οτι ειναι δυσκολο να δουμε κατι πολυ καλυτερο απο αυτο σε αυτη τη γενια λογω limitations της μηχανης (συμφωνω απολυτα με PDS που εχει εκφραστει γι'αυτο).
    Τεσπα, θεωρω γελοιο να υπαρχουν τοσο απολυτες αποψεις μιας και προκειται για 2 προιοντα που εχουν ποιοτητα. Το καθενα με τα πλεονεκτηματα του και τα μειονεκτηματα του, δεν δικαιολογειται ομως ο μηδενισμος.
    Σορρυ για το μεγαλο post, δεν ειναι στα πλαισια του "vs", απλη και χαλαρη συζητηση. Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Για φετος δεν εχω αποψη δυστυχως,εγω μιλαω για τα προηγουμενα χρονια...
    Θα δοκιμασω και τα 2 ντεμο και θα γραψω τις εντυπωσεις.

Φιλε cocous μιλαω για την ταση που υπαρχει.Εισαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.
    .

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Φιλε hakoo καλα τα λες και θα συμφωνισω με τα περισοτερα,οσο για το οτι το προ ειναι πιο responsive πιστευω οτι ειναι τελειως ακυρο,μονο responsive δεν μπορει να χαρακτηριστει(αργες αλλαγες κατευθυνσης και παικτες που τους αισθανεσαι σαν 2 οροφα λεωφορια,κυριος οι πιο αχριστοι)επισης λες οτι η μπαλα στο προ ειναι ξεχωριστο σωμα και οχι ενα με τον παικτη οπως το φιφα,προσωπικα το βρισκω και αυτο τελειως ακυρο,στο προ η μπαλα συμπεριφερεται σαν να ειναι δεμενη με το ποδι του παικτη με μια κλοστη και καθως τρεχει η μπαλα παει μπρος-πισω,αντιθετως στο φιφα εχει πιο φυσικη αισθηση και ειναι σαν να βλεπεις εναν ποδοσφαιριστη με μια μπαλα στα ποδια..φυσιολογικα πραγματα...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Τι να σου πω, ξερω οτι μπορει να ακουγονται εντελως ακυρα αυτα που λεω σε καποιον αλλο. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη παντως

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ε οχι και οτι στο προ οι παιχτες πανε σαν να ειναι 2 λεωφορεια ειπαμε,μαλλον για το φιφα μιλας που αν δεν το βαλεις στο fast δεν αποκταει αξια,οσο για την κολλημενη μπαλα καλα αστο ειδικα αυτο το κουμπι που κανεις τριπλες γυρω απο τον εαυτο σου ειναι λες και εχει μαγνητη η μπαλα.Οταν παιξεις αρκετα παιχνιδια στο προ θα δεις οτι η μπαλα αρκετες φορες φευγει και αρκετα μακρια αν βιαστεις κ πατησεις το R1 και μετα αντε τρεχα παρτην.

PDS οσο για τους reviewers το 74 σημαινει οτι το προ πηγε καλα οχι και τοσο ομως οσο το φιφα αλλα δεν πηγε χαλια πχ 59!
    Επισης για το αν ειναι αντικειμενικοι αστο...83 Resistance 3 91 Gears of War 3!...ασε τωρα ειδικα αν δεις οτι τον ιδιο βαθμο βαζουν τα 150 site του Eurogamer φανατικοι του 360 αφου κ στο facebook η insomniac ειπε οτι μεχρι και το eurogamer εβαλε 80 κατι που ειχε να κανει καιρο!...ελεος τωρα.Στα review κοιτας 1-2 site που ξερεις οτι εχουν την ιδια γνωμη με σενα κ τελος.

Τελος,να ξαναπω οτι εγω οπως ειδα το φιφα μου αρεσε,οχι τοσο οσο το προ αλλα καταλαβαινω γιατι οι αλλοι το αγοραζουν μεχρι εκει ομως,το οτι οταν το βλεπεις ειναι σαν να βλεπεις τηλεοραση δεν σημαινει κατι και δινω ενα παραδειγμα,εγω ποτε δεν θα εβλεπα ενα παιχνιδι πχ Ντορτμουντ - Μαρσειλ παρα μονο τον γαυρο γιατι δεν ειμαι τρελα φανατικος με το ποδοσφαιρο και κοιταω κυριως τις καλυτερες φασεις ή champions league Μιλαν - Μπαρτσελονα,γιαυτο κιολας το φιφα το βαρεθηκα πιο γρηγορα.Στο προ ομως εχει ενα ειδος διασκεδασεις και αυτο ειναι που με κερδισε εμενα και οσους παρουν το προ απλα πραγματα!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Επισης για το αν ειναι αντικειμενικοι αστο...83 Resistance 3 91 Gears of War 3!...
    Δεν ξερω για τα Resi3-Geow3,αλλα τα GeoW ηταν παντα καλυτερα απο τα resi..αντικειμενικα
    Το Gears of War ηταν παντα επιπεδο game of the year κατι που ποτε δεν πετυχε ενα resistance.Οποτε φανταζομαι οτι στο ιδιο επιπεδο θα ειναι και τα 3α μερη των σειρων αυτων.

playstation fan ειμαι αλλα οκ δεν μπορω να μην το παραδεχτω.Καλο ειναι γενικα να μην κολλαμε και να παραδεχομαστε καποια πραγματα.
    Οι βαθμολογιες των 2 παιχνιδιων ειμαι βεβαιος οτι ειναι δικαιες..

Οσο για τα υπολοιπα.Προσωπικα εγω διασκεδαζω οταν νιωθω οτι παιζω κατι(για αθλητικα games μιλαω) πιο κοντα στην πραγματικοτητα.Αλλα ετσι ειμαι εγω.
    Last edited by PDS; 18-09-2011 at 18:14.
    .

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καλα αν αντι για 70-80 απο τα eurogamer επαιρνες 9 θα εβλεπες ενα 87 στο resistance 3 εκει κολλαω εγω.
    Επισης τα καλα site τυπου IGN,GamePro κτλ βαλανε 9 κ στα 2...καταλαβες που κολλαω οτι το μαμιοbestseller της 360 δεν ειναι δα και τοσο τρελο τελικα.Δεν λεω οτι δεν ειναι γαμω τα παιχνιδια αλλα οχι το resistance 3 να ειναι χειροτερο...μιλαμε για επος το παιχνιδι και το 2 και το 3.Και μην μου πεις για γραφικα κ για κινηση cod και ολα αυτα
    Last edited by djpar; 18-09-2011 at 18:19.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Aφου ειναι πολλα τα reviews ρε συ..
    Kαι 0 να του εβαζε θα επεφτε πολυ λιγο..
    .

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καλα ειναι eurogamer italy-sweden-portugal-απλο...ελα τωρα 1 βαθμος κατω κ τελος.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks