Page 40 of 86 FirstFirst ... 3036373839404142434450 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ενα πραγμα εχει το προ για μενα που μαμαει το σουτ!

Advanced Member sakis1984's Avatar
    PSN ID
    sakiskar1984
    Name
    Σάκης

Quote Originally Posted by msnes7 View Post
    Επίσης κάτι που μου την έσπαγε ΠΑΝΤΑ στο pro και περιμένω να δω ΠΟΤΕ(και αν) θα το διορθώσουν είναι όταν ο τερματοφύλακας έχει την μπάλα το που την πετάει.Αν πατάς δεξια και την δίνει κέντρο είναι ένα ζήτημα,αν κάνεις βολέ δεξιά και το κάνει αριστερά είναι ένα ζήτημα.Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες δείχνουν πόσο μια εταιρεία δουλεύει ένα παιχνίδι.Τα λέω λίγο σκληρά γιατί έτσι με ανάγκασε η konami.
    αυτο το εχουν διορθωσει απο περισυ.σπανια το κανει αυτο που λες.εμενα προσωπικα την στελνει εκει που θελω εκτος οπως σου ειπα απο μερικες περιπτωσεις
    Spoiler!

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Αυτές τις μερικές εννοώ.Μάλιστα το κουφό ήταν ότι σε κάθε ματς ο τερματοφύλακας έκανε βολέ σε μια συγκεκριμένη πλευρά ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που ήθελες.Αυτό το πράγμα υπήρχε στο 10,9,8 πέρυσι δεν ξέρω

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Εδω ακομα δεν μπορεις να κανεις πασα συρτη οπου θελεις σε αουτ τερματοφυλακα, τι να λεμε τωρα. Η κοναμι ειναι πολυ πισω ακομα...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καλα το κολλημα να πατας Χ και να κανει βολε το τερμα ακομα ισχυει,γενικα το προ ειναι πιο ελευθερο σαν παιχνιδι και φουλ επιθεση κατι που σε πορωνει αλλα ξερεις οτι δεν ειναι αληθινο.Στην απεναντι μερια το φιφα ειναι πιο κλειστο και δυσκολα βαζεις γκολ κ κανεις φασεις αλλα οταν βλεπω βιντεο στο ιντερνετ και οταν ακουω και αλλους να λενε οτι εχει μια ελευθερια κινησεων λες τελικα θελεις διασκεδασει με ευκολια ή να λιωσεις για να μαθεις και να γινεις θεος? Η CPU στο προ φαινεται πιο ευκολη απο το φιφα παντος

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Quote Originally Posted by djpar View Post
    καλα το κολλημα να πατας Χ και να κανει βολε το τερμα ακομα ισχυει,γενικα το προ ειναι πιο ελευθερο σαν παιχνιδι και φουλ επιθεση κατι που σε πορωνει αλλα ξερεις οτι δεν ειναι αληθινο.
    Φίλε αυτό παλιά δεν με πείραζε γιατί μου προσέφερε διασκέδαση ακόμα και αν τα περισσότερα που έκανα ήταν λίγο μη ρεαλιστικά.Από τη στιγμή που το προ οδηγείται σε κάτι πιο sim η ψευτιά φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις.Παλιά έκανες τόσες φάσεις σε ένα παιχνίδι που αυτό και μόνο ήταν το μεγάλο ατού έναντι στο φίφα.Τώρα μπορεί να γίνουν φάσεις αλλά ελεγχόμενα(αυτή την αίσθηση έχω) και εξαρτόμενες πάντα από τα σουτ (που για μένα έχουν χειροτερέψει σε σχέση με τις εκδόσεις από το 10 και πριν).Δεν μπορεί να βλέπεις αλλαγές από ένα ντέμο σε ένα άλλο.Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που έχουν τον κώδικα μπορούν να ρυθμίσουν τα πάντα από τα σουτ μέχρι και τον τερματοφύλακα.Εκεί που οδηγείται το pro πιο πιθανό είναι να αρέσει σε παίχτες fifa παρά του pro.Αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο που για να υπερισχύσει το ένα thread του άλλου ο καθένας πάει και βλέπει πράγματα που στα αλήθεια δεν υπάρχουν τονίζοντας ότι το παιχνίδι είναι κορυφή.Ο ένας βλέπει θεικά γραφικά ο άλλος μέτρια.Και οι 2 τα ίδια μάτια δεν έχουν?Γιατί λένε διαφορετικά

Και μια και λες djpar για cpu είναι λίγο τραγικό να βλέπεις μαντουμαν από τον αντίπαλο computer 7/11 παίχτες(το έχω δει σε όλα τα ματς που έχω παίξει-είναι κολλητά λες και είναι ερωτευμένοι).Καταντάει λίγο εκνευριστικό.Βέβαια στο διπλό μεταξύ ανθρώπων δεν φαίνεται αυτό
    Last edited by msnes7; 17-09-2011 at 12:02.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Εμενα με κουρασε παιδια το Pro...αυτο το random μουχει σπασει τα νευρα.Να κανει αλλ'αντ'αλλα οποτε το θυμηθει.Κρατας πατημενο το Χ ασταματητα και το turbo και ο θεος βοηθος.Ταλαιπωρια τοσα χρονια για μενα.Παιζω ακομα το 11 μεχρι να παρω το φιφα.Μετα δεν ξαναγυρναω πισω.Δεν με εμπνεει αλλο το Προ μετα απο 1 εκατομ χρονια που παιζω το βαρεθηκα.Δεν εχει τιποτα το διαφορετικο να δικαιολογησει το 50 ευρο.Δεν ξερω αν με κουρασει και το φιφα διοτι με τη cpu κανεις φαση με το σταγονομετρο και καπου προσπαθεις να χορτασεις με 1 καλη τριπλα, ενα καλο run...δλδ η ουσια του ποδοσφαιρου δεν ειναι συχνή...Να μ πει κανεις οτι και στην πραγματικοτητα δεν γινονται συνεχεια φασεις.Αλλα δεν παιζω 45 λεπτα, 3 λεπτα παιζω...τεσπα ειναι ενα θεμα αυτο με τα ποδοσφαιρακια...Π.χ στα ΝΒΑ ειναι πιο ρεαλιστικο το σκοραρισμα και το τελικο σκορ ..Anyway, δυστυχως κανεις απο τους φιλους μου δεν θελει να παιξει φιφα και αυτο με χαλαει, να εχω ενα ποδοσφαιρακι να παιζω μονος μου...ειναι βαρετο οπως και να το κανεις.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Εμενα με κουρασε παιδια το Pro...αυτο το random μουχει σπασει τα νευρα.Να κανει αλλ'αντ'αλλα οποτε το θυμηθει.Κρατας πατημενο το Χ ασταματητα και το turbo και ο θεος βοηθος.Ταλαιπωρια τοσα χρονια για μενα.Παιζω ακομα το 11 μεχρι να παρω το φιφα.Μετα δεν ξαναγυρναω πισω.Δεν με εμπνεει αλλο το Προ μετα απο 1 εκατομ χρονια που παιζω το βαρεθηκα.Δεν εχει τιποτα το διαφορετικο να δικαιολογησει το 50 ευρο.Δεν ξερω αν με κουρασει και το φιφα διοτι με τη cpu κανεις φαση με το σταγονομετρο και καπου προσπαθεις να χορτασεις με 1 καλη τριπλα, ενα καλο run...δλδ η ουσια του ποδοσφαιρου δεν ειναι συχνή...Να μ πει κανεις οτι και στην πραγματικοτητα δεν γινονται συνεχεια φασεις.Αλλα δεν παιζω 45 λεπτα, 3 λεπτα παιζω...τεσπα ειναι ενα θεμα αυτο με τα ποδοσφαιρακια...Π.χ στα ΝΒΑ ειναι πιο ρεαλιστικο το σκοραρισμα και το τελικο σκορ ..Anyway, δυστυχως κανεις απο τους φιλους μου δεν θελει να παιξει φιφα και αυτο με χαλαει, να εχω ενα ποδοσφαιρακι να παιζω μονος μου...ειναι βαρετο οπως και να το κανεις.
    Η λυση ειναι ονλινε φιλε MajereMP44 !

PSN ID
    MajereMP44

Θα με αφαλοκοψουνε ρε στο online ....για να βγω να παιξω στο internet πρεπει να φαω 1 μηνα+ να παιζω offline σαν την καλαμια στον καμπο...τοτε ειναι π θα το βαρεθω, αυτο φοβαμαι...
    PS4

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

δεν ξερω εγω το ειπα ειναι ρεαλισμος vs διασκεδαση και το εξηγω.Στο προ ειναι διασκεδαση γιατι η μπαλα ειναι πανω κατω φουλ επιθεση παιχνιδι κτλ στο φιφα τωρα ειναι σαν να βλεπεις ποδοσφαιρο ΑΛΛΑ φασεις 0 και αμυνα δυσκολη για μενα

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

@djpar μετά από αρκετά παιχνιδάκια, τελικά έρειξα την προπαραγγελία μου. Ωραίο και το άλλο, εκπληκτικό το animation, αλλά εκεί που έλεγα πως σιγά σιγά θα το μάθω και θα μου αρέσει ακόμη περισσότερο... Σιγά, σιγά το μαθαίνω και το βαριέμε περισσότερο.

Μένω στο pro γιατί είναι πιο διασκεδαστικό... (το γράφω, γιατί κι εσένα σε βλέπω προβληματισμένο, αλλά στο τέλος πιστεύω πως θα μείνεις κι εσύ από εδώ... δεν θα πας απέναντι...)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το ειπα,μαλλον εδω θα μεινω λογο περισσοτερης διασκεδασης.Μολις πεσει η τιμη ή αν δεν μου αρεσει ομως το πουλαω-δινω και παιρνω φιφα.

PSN ID
    MajereMP44

Το θεμα με το φιφα ειναι να εχεις κανα γνωστο να παιζεις...μεχρι τωρα δεν ξερω κανεναν ολοι προ παιζουνε.Ειναι μεγαλο θεμα αυτο για εμενα.Τα ποδοσφαιρακια θελουνε παρεα στο σπιτι...να διασκεδαζεις...αν εχεις την παρεα να σε πρηζει και να σ λεει οτι "φιφα δεν ακουμπαω" τι να κανεις ....πανω απολα η διασκεδαση...δεν θα σκασουμε κιολας για ενα παιχνιδακι...
    PS4

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Μολις πεσει η τιμη ή αν δεν μου αρεσει ομως το πουλαω-δινω και παιρνω φιφα.
    @djpar, αν σου αρεσε το demo, ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου αρεσει η τελικη εκδοση.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το ειπαμε για προ παω φετος γιατι ΟΛΟΙ οι φιλοι μου προ θα παρουν...και σιγουρα θα βρω ατομα να παιξω...εδω 8 το πρωι παιζαμε 2vs2!

μεγαλη βελτιωση στα σουτ σε σχεση με το περσινο...γενικα μου αρεσε πολυ το 2ο ντεμο...περισσοτερο παιχνιδι χωρις πολλα οφσαιντ...μια χαρα...

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Ξαναπαιξα το ντεμο και αηδιασα παλι και το εκλεισα. Τραγικα κοντρολ παικτων οπου η μπαλα αναπηδαει σαν ηλιθια και τραγικοι τερματοφυλακες οπου σε ολα σχεδον τα σουτ αποκρουουν με γροθιες... Καλα για το animation σε ραγες ουτε λογος! Μονα καλα στοιχεια ειναι ο ωραιος ηχος στα σουτ, τα ωραια χρωματα και οι φατσες των παικτων. Κατα τα αλλα πολυ τυποποιηση ρε αδερφε...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ε τοτε παιξε φιφα!

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

Έχω πεθάνει στα γέλια με μερικά σχόλια από μερικούς.....λες και βγάζουν λεφτά από την EA για marketing.

Άμα δεν σας αρέσει πάντε στο άλλο topic. Οι καλοπροαίρετες αρνητικές απόψεις είναι 110% δεκτές αλλά οι πικρόχολες κακίες είναι απλά.......παιδιάστικες.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ +100.

Βαρεθηκα να μπαινω εδω και να διαβαζω συνεχεια ''ψευτικο ποδοσφαιρο'', ''καθολου ρεαλιστικο'',''χαλια animation''......Φαινεται οτι ψαχνεστε για flame.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks