Page 33 of 86 FirstFirst ... 232930313233343536374383 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

Παιδια εμενα μου δινει οτι το κανανε πιο fifa το 12 ως προς την ελαφροτητα της κινησης/χειρισμου....δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο ποσο μαλλον οταν διατηρησαν τον ελεγχο του παιχτη οταν σουταρει κατι που ειναι κατ εμε το βασικο μειον στο fifa....δλδ εχεις καλυτερη αισθηση οτι εσυ ελεγχεις το που θα παει η μπαλα στο σουτ.Απο εκει κ περα φαινεται οτι εκαναν δουλεια και στα γραφικα κ οχι μονο στους παιχτες οπως στα παλια pro αλλα και στο animation.....κυριως η wide καμερα με χαλασε θα την ηθελα λιγο πιο ψηλα.Ξεχαστε τα ακυρα τακλιν που εκαναν μερικοι εξυπνοι στον χωρο για να κλεψουν την μπαλα ενω και η αμυνα εχει γινει πιο δυσκολη....πρεπει να κυνηγησεις τον παιχτη να του βγεις μπροστα η στην πορεια του κ τοτε να πατησεις Χ για να παιξεις αμυνα η να προσπαθησεις να του κλεψεις την μπαλα....αν πατας το Χ χωρις να εισαι κοντα στον παιχτη και περιμενεις αυτοματα να παει ο παιχτης σου να παιξει αμυνα κ να κλεψει μπαλα το ξεχνας...ο επιτιθεμενος θα σου εχει φυγει.....ακομα και το τακλιν ειναι δυσκολο και θελει timings....στα παλια pro ολα τα τακλιν αν ηταν απο μπροστα στο 80% δεν ηταν φαουλ.....εδω θελει προσοχη ακομα και στα σιγουρα τακλιν το ποτε και πως πεφτεις.....και οι αμυνες εχουν γινει μπετον...θελει πολυ κυκλοφορια για να τις ανοιξεις...τελος μου φανηκε οτι κανανε παλι πιο ευκολο το να παιρνεις κεφαλιες κ ολες οι σεντρες ανεξαρτητως πως γινονται μπορει να δημιουργησουν κατασταση για γκολ.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by fearwhatnow View Post
    Εδω μερικοι θα δωσουν 60Ε επειδη η ΕΑ βελτιωσε το σωβρακο του Messi και εβαλε 5 βουτιες παραπανω στο collission μεταξυ των παικτων..
    Kαλα αυτο ειναι λαθος που λες και ειναι εντελως αδικο για την ΕΑ που εφτιαξε απο την αρχη ενα αξιοπρεπεστατο ποδοσφαιρακι και εφτασε στην κορυφη σιγα σιγα,ενω οι αλλοι τα ειχαν ολα ετοιμα και τα εκαναν μανταρα....
    Καθε χρονο δινει κατι καλο η ΕΑ και παραμενει ακομα το ανωτερο ποδοσφαιρακι Ας βγουν τα 2 παιχνιδια και βλεπουμε.
    Προς το παρον δυσκολα εμπιστευομαι την Κοναμι.Εχει χασει την εμπιστοσυνη μου εδω και χρονια.
    .

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Παρομοιο παντως δεν το λες!Ειναι μερα με τη νυχτα το gameplay αναμεσα στο 10 και το 12.Εδω μερικοι θα δωσουν 60Ε επειδη η ΕΑ βελτιωσε το σωβρακο του Messi και εβαλε 5 βουτιες παραπανω στο collission μεταξυ των παικτων..
    Ναι ρε συ,επισης μερικοι εχουν λεφτα για πεταμα… Αλλα εγω επιμενω,δε μου κανει αισθηση,δε προσφερει κατι παραπανω για μενα το 2012 απο το 2010. Η χαρα ειναι ιδια.
    Cannondale trail sl5 2013...

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Kαλα αυτο ειναι λαθος που λες και ειναι εντελως αδικο για την ΕΑ που εφτιαξε απο την αρχη ενα αξιοπρεπεστατο ποδοσφαιρακι και εφτασε στην κορυφη σιγα σιγα,ενω οι αλλοι τα ειχαν ολα ετοιμα και τα εκαναν μανταρα....
    Καθε χρονο δινει κατι καλο η ΕΑ και παραμενει ακομα το ανωτερο ποδοσφαιρακι Ας βγουν τα 2 παιχνιδια και βλεπουμε.
    Προς το παρον δυσκολα εμπιστευομαι την Κοναμι.Εχει χασει την εμπιστοσυνη μου εδω και χρονια.
    Δεν ειχαν τιποτα ετοιμο στην KONAMI.Ειχα ενα καλο gameplay(με πολλες ελλειψεις φυσικα) σε old-gen μορφη.Απλα δεν ειχαν ανταγωνισμο γιατι τοτε το fifa ηταν για γελια.Η ελλειψη τεχνογνωσιας, οι εγωισμοι και αλλα οδηγησαν την next-gen μορφη του pes σε αποτυχια μεχρι τωρα.Επισης θεωρω και τα 2 ποδοσφαιρακια μετριοτατα σε αυτο που παρουσιαζουν και ιδιαιτερα συγκρινομενα με τους sports titles εξ αμερικης.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δεν ειχαν τιποτα ετοιμο στην KONAMI.Ειχα ενα καλο gameplay(με πολλες ελλειψεις φυσικα) σε old-gen μορφη.Απλα δεν ειχαν ανταγωνισμο γιατι τοτε το fifa ηταν για γελια.Η ελλειψη τεχνογνωσιας, οι εγωισμοι και αλλα οδηγησαν την next-gen μορφη του pes σε αποτυχια μεχρι τωρα.Επισης θεωρω και τα 2 ποδοσφαιρακια μετριοτατα σε αυτο που παρουσιαζουν και ιδιαιτερα συγκρινομενα με τους sports titles εξ αμερικης.
    Πως δεν ειχαν τπτ ετοιμο ρε συ?
    Πανω κατω δεν εκαναν εξωπραγματικες αλλαγες σε νεες μηχανες(απλα ηταν καλυτερες).Αν παιζεις τα pes απο το εποχες ps1 θα καταλαβεις τι ακριβως εννοω.
    Το οτι τα εκαναν μανταρα σε αυτη τη γενια ηταν εκπληξη για ολους νομιζω.Δεν ειναι μονο οτι το fifa βελτιωθηκε,αλλα κυριως οτι το pes χαλασε...
    Τα τοτε PES για μενα ηταν μακραν τα κορυφαια αθλητικα games.Η διασκεδαση που εδιναν εκεινη την εποχη δεν συγκρινεται με τπτ.

Σημερα ναι θα συμφωνησω οτι αλλα αθλητικα games ειναι ανωτερα απο τα fifa-pes.

Προσωπικα εκτιμω αφανταστα την προσπαθεια της ΕΑ,διοτι δεν θεωρω οτι ειναι ευκολο αυτο που εκαναν,καθως ξεκινησαν απο την αρχη.Στην επομενη γενια θα εχω μεγαλυτερες απαιτησεις απο αυτους βεβαια.
    .

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Εγώ νομίζω ότι αν σταματήσουν να κάνουν το καθιερωμένο ετήσιο update ίσως δούμε μια πραγματική αλλαγή.Αλλιώς ο πρώτος στόχος θα παραμένει η κονόμα και ημιτελείς προσπάθειες που θα διορθώνονται τον επόμενο χρόνο αλλά θα χαλάνε άλλα.Είναι σίγουρα ρίσκο για την konami αλλά ίσως αξίζει τον κόπο να δουλέψει 2 χρόνια για κάτι που θα μας διασκεδάσει

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by msnes7 View Post
    Εγώ νομίζω ότι αν σταματήσουν να κάνουν το καθιερωμένο ετήσιο update ίσως δούμε μια πραγματική αλλαγή.Αλλιώς ο πρώτος στόχος θα παραμένει η κονόμα και ημιτελείς προσπάθειες που θα διορθώνονται τον επόμενο χρόνο αλλά θα χαλάνε άλλα.Είναι σίγουρα ρίσκο για την konami αλλά ίσως αξίζει τον κόπο να δουλέψει 2 χρόνια για κάτι που θα μας διασκεδάσει
    Aυτο μπορει να γινει μονο στην νεα γενια..
    Τωρα ειναι απιθανο να το προσπαθησει.
    .

Επαιξα κι εγω το demo... σιγουρα ειναι το καλυτερο απ τα next-gen pro. Εχει καποιες πολυ φανερες βελτιωσεις: Πολυ καλη Α.Ι., οι κινησεις των παικτων μερικες φορες ειναι εντυπωσιακες, πολυ ωραιο ρυθμο στο παιχνιδι. Απ την αλλη ομως εχει παλι και τρανταχτες αδυναμιες - απ αυτα που εχουμε δει ως τωρα. Το σημαντικοτερο μειονεκτημα του για μενα σε σχεση με το fifa ειναι η ελλειψη ντριμπλας. Στο fifa αν ασχοληθεις λιγο με τις ντριμπλες ξερεις τι να κανεις με τη μπαλα οπου και να βρισκεσαι στο γηπεδο. Το pro δν το εχει αυτο και αυτο με το L1 ειδικα ειναι πολυ χαλια κατα τη γνωμη μου. Επισης, τα animations ειναι προβληματικα και παλι. Τεσπα, θα περιμενουμε να το δουμε,αλλα αυτη τη στιγμη δν συμφωνω καθολου μ αυτο που λενε αρκετοι οτι ειναι καλυτερο απ το Fifa 11. Το Fifa 11 ηταν το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγει κατα την κριση μου.

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Γιατι η KONAMI είχε κάτι Έτοιμο ??? παίζω ISS απο το PS1 και το fifa τότε ήταν αστείο, δε πήρε τίποτα η KONAMI απο αυτό.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    Γιατι η KONAMI είχε κάτι Έτοιμο ??? παίζω ISS απο το PS1 και το fifa τότε ήταν αστείο, δε πήρε τίποτα η KONAMI απο αυτό.
    Ποτε εννοεις αν ειχε κατι ετοιμο?Στην αρχη οχι δεν ειχε,γι αυτο και ηταν εκπληκτικο αυτο που εκαναν.Οπως ειναι αξιοσεβαστο αυτο που εκανε η ΕΑ στα ps360 χωρις να εχει καποια βαση.

Σιγουρα δν πηρε απο το fifa τοτε(γιατι οντως ηταν αστειο τοτε το fifa),αλλα που ακριβως εγραψα οτι πηρε απο αυτο?
    .

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

Εδω μερικοι θα δωσουν 60Ε επειδη η ΕΑ βελτιωσε το σωβρακο του Messi και εβαλε 5 βουτιες παραπανω στο collission μεταξυ των παικτων..
    ....ειναι και κατι αλλο που δεν το εχει αναφερει κανεις ως τωρα , που θα δωσω και παλι τα 60€ (που δεν ειναι τοσα,ειναι πιο λιγα...βαγγελη ψαξου) στο Fifa...αυτο λεγεται on-line.....το οποιο ειναι η μαυρη τρυπα της ΚΟΝΑΜΙ!!!

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by Maximvs View Post
    ....ειναι και κατι αλλο που δεν το εχει αναφερει κανεις ως τωρα , που θα δωσω και παλι τα 60€ (που δεν ειναι τοσα,ειναι πιο λιγα...βαγγελη ψαξου) στο Fifa...αυτο λεγεται on-line.....το οποιο ειναι η μαυρη τρυπα της ΚΟΝΑΜΙ!!!

MΗΝ βλεπεις απο την μια πλευρα τα πραγματα. Μπορει στο online η ΚONAMI να εχει ''χασει'' εν μερει το παιχνιδι αλλα υπερτερει σε αλλα πραγματα.

Και 2ον που ΕΣΥ ξερεις αν το online του PES 2012 θα εχει πολυ lag και θα ειναι unplayable. Επαιξες καμοια beta και το τσεκαρες ή λες ο,τι θες;;

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    MΗΝ βλεπεις απο την μια πλευρα τα πραγματα. Μπορει στο online η ΚONAMI να εχει ''χασει'' εν μερει το παιχνιδι αλλα υπερτερει σε αλλα πραγματα.

Και 2ον που ΕΣΥ ξερεις αν το online του PES 2012 θα εχει πολυ lag και θα ειναι unplayable. Επαιξες καμοια beta και το τσεκαρες ή λες ο,τι θες;;
    διαβασες οτι γραφω καπου οτι το PES 2012 θα εχει lag????.....εγω ειπα πως ΚΑΙ στο on-line ως τωρα το Fifa ειναι μακραν μπροστα...μηπως τελικα ξερω πολυ καλα τι λεω αλλα δεν θελετε να το παραδεχτειτε?

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Mηπως πρεπει να χαλαρωσεις λιγο και να συζητησεις πιο ηρεμα? Καθε σου post ειναι επιθετικο, νομιζω οτι οταν καποιος εχει μια ακραια και απολυτη αποψη για ενα παιχνιδι οπως εχεις εσυ για το pro δεν ωφελει να το επαναλαμβανει καθε λιγο και λιγακι. Εγινες σαφης, απολυτα σεβαστη αποψη.
    Παμε παρακατω.

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

ειμαι χαλαροτατος και ηρεμοτατος.ξερετε τι μου κανει εντυπωση?..οτι οι απαντησεις των αλλων προς εμενα ειναι πολυ πιο επιθετικες απο αυτα που λεω εγω..εγω γραφω τη γνωμη μου...δεν απαντω σε κανεναν "μηπως δεν ξερεις τι λες"..σωστα?..οπως επισης σε αλλο μελος του φορουμ που απεδωσε και υβριστικους χαρακτηρισμους σε μελη για το θεμα αυτο,δεν δειξατε τοση μεγαλη ευαισθησια...τη γνωμη μου θα την λεω , απλα , ομορφα και χωρις να προσβαλω κανεναν.αυτο δε μπορει να μου το απαγορεψει κανεις.

με σεβασμο,
    Θωμας.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Mα ρε Θωμα, τι περιμενεις να σου απαντησουν οταν η αποψη σου την οποια ανακυκλωνεις ειναι, "κοροιδια τα 60 ευρω, "σκουπιδι το προ", "αντε γεια τσακατσουκα". Δεν ειναι αποψη πανω στην οποια μπορει να γινει μια κουβεντα, καταλαβαινεις τι θελω να πω. Και σε ρωταω, απο τη στιγμη που εισαι τοσο απολυτος για το παιχνιδι (απολυτα σεβαστο κατα τα αλλα) ποιο το νοημα να το επαναλαμβανεις συνεχως? Και δεν ειναι θεμα οτι αναφερεσαι προσωπικα σε καποιον, αλλα το να επαναλαμβανεις μια τοσο απολυτη αποψη χωρις να κανεις συζητηση ειναι flaming, πως να το κανουμε.
    Εντελως φιλικα, αν σιχαινομουν τοσο πολυ ενα παιχνιδι θα ελεγα την αποψη μου και απο κει και περα δεν θα με ενδιεφερε να ασχοληθω αλλο μαζι του.

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

O John Myrphy μιλάει "gameworld.gr" για το pes 2012:
    http://www.gameworld.gr/interviews/4...hy----pes-2012

Ένα σημείο που ενδιαφέρει πολλούς: GW: Στο Online τι αλλαγές έχουμε;
    JM: Φέτος εστιάσαμε περισσότερο από ποτέ στο να βελτιώσουμε το Online mode. Καταρχήν στο Master League Online οι βιορυθμοί των παικτών αλλάζουν διαρκώς, ανάλογα με τα παιχνίδια. Οι παίκτες έχουν τραυματισμούς, αλλάζει η συμπεριφορά τους και γενικά υπάρχει μια συνέχεια. Αλλαγές έχουμε όμως και στα συμβόλαιά τους. Επίσης, είναι πιο εύκολο να μπείτε στο Community mode του παιχνιδιού, ενώ μέσω αυτού μπορείτε παράλληλα να ελέγχετε και το rank σας.

GW: Σχετικά με το lag έχετε διορθώσει τα όποια προβλήματα;
    JM: Γενικά θα έχουμε μια καλύτερη online εμπειρία. Θα συνδέεστε με άτομα που είναι πιο κοντά σε εσάς ενώ θα μπορείτε να δώσετε και feedback για το πόσο καλή ήταν η σύνδεση, ώστε αν είστε θετικοί να έχετε την ευκαιρία να παίξετε με τα άτομα αυτά ξανά στο μέλλον. Αντίστροφα, θα μπορείτε να δώσετε αρνητικό feedback σε όσους θα είναι αγενείς απέναντί σας.

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Mα ρε Θωμα, τι περιμενεις να σου απαντησουν οταν η αποψη σου την οποια ανακυκλωνεις ειναι, "κοροιδια τα 60 ευρω, "σκουπιδι το προ", "αντε γεια τσακατσουκα". Δεν ειναι αποψη πανω στην οποια μπορει να γινει μια κουβεντα, καταλαβαινεις τι θελω να πω. Και σε ρωταω, απο τη στιγμη που εισαι τοσο απολυτος για το παιχνιδι (απολυτα σεβαστο κατα τα αλλα) ποιο το νοημα να το επαναλαμβανεις συνεχως? Και δεν ειναι θεμα οτι αναφερεσαι προσωπικα σε καποιον, αλλα το να επαναλαμβανεις μια τοσο απολυτη αποψη χωρις να κανεις συζητηση ειναι flaming, πως να το κανουμε.
    Εντελως φιλικα, αν σιχαινομουν τοσο πολυ ενα παιχνιδι θα ελεγα την αποψη μου και απο κει και περα δεν θα με ενδιεφερε να ασχοληθω αλλο μαζι του.
    δεν κανω καμια ανακυλωση..απαντω σε οτι βγαινει στην συζητηση που γινεται...δεν εχω πει ποτε οτι τα 60 euro ειναι πεταμενα λεφτα γιατι ποτε δεν θα κανω κριτικη για οποιον αγορασει οτιδηποτε παιχνιδι.Αυτο το εχω ξαναπει στο παρελθον.Δεν εχω μιλησει ποτε σε προσωπικο επιπεδο ομως δε κανεναν και οποτε μιλαω και λεω τη γνωμη μου , μου την λενε σε προσωπικο επιπεδο.Και ομως εγω τα ακουω και οχι οι αλλοι..Οκ...αν λοιπον ειναι αυτη η λειτουργια του forum , ενταξει το καταλαβα.Λεμε μονο οτι γινομαστε αρεστοι για να μη βρουμε το μπελα μας.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

100 χρονια περασαν για να μπει feedback,το αλλο που ενω κολλαει συνεχεια δεν σε πεταει εξω να μην παρει κανεις την νικη και ξαφνικα στο 2ο ημιχρονο το κανει? δλδ ρε φιλε εχω ηδη παιξει μπαλα γιατι ΤΩΡΑ το καταλαβες οτι κολλαω,κανονικα επειδη ξερουν οτι εχουν προβλημα επρεπε να εχει quit σαν το nba 2k και αν και ο 2ος παιχτης πατησει quit τοτε το παιχνιδι να μην μετραει.Τελος να πω οτι καλυτερα τα πραγματα απο θεμα server δεν γινονται μιας και ηδη χρησιμοποιουν server της sony

Cool Member babis13's Avatar
    PSN ID
    xaralampos_13

λογω χρονου δεν εχω προλαβει να παιξω πολλα παιχνιδια στο ντεμο ειδα πραγματακια που μου αρεσαν σε σχεση με το περσυνο θα τα αναλυσω μεσα στο σκ που θα εχω παιξει μερικους ακομα αγωνες,εχει βγει ημερομηνια κυκλοφοριας?

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks