Page 25 of 86 FirstFirst ... 152122232425262728293575 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

Advanced Member azalus's Avatar
    PSN ID
    azalica

Τα σουτ παιδια,πρεπει να κανουν κατι με τα σουτ ειναι τοσο αψυχα.....το gameplay ειναι καλυτερο απο το 11 και τα γραφικα καλα ειναι αλλα θα το πω παλι τα σουτ..εφαγα κολλημα μου θυμιζει fifa και δεν μπορω.Μακαρι το 2 demo να ειναι διαφορετικο.
    Last edited by azalus; 25-08-2011 at 08:53.

επαιξα 4-5 παιχνιδια(αν και παιζαμε 7 ατομα ταυτοχρονα οποτε δεν καταλαβαινεις και πολλα)

2 πραγματα με χαλασαν και ελπιζω να αλλαξουν.

1ον τα σουτ μπαινουν με τρομερη ευκολια, σε σημειο που να λεμε οτι οτι σουταρεις γραφει....

2ον θεωρω αστειο, το αν σε περασει ενας επιθετικος να μην τον προλαβαινεις με τπτ...αμα φυγει, εφυγε, ακομα και απο το κεντρο...

ΑΙ και τετοια δεν καταλαβα τπτ, οπως ειπα παιζαμε 7 ατομα...

οι πασσες μου φανηκαν λιγο περιεργες, αλλα το συνηθιζεις και δεν ξερω τι διαφορετικο προσφερουν κατι επιλογες assisted-μανουαλ και κτλ

να ρωτησω κατι που μου φανηκε ενδιαφερον, υπαρχει περιπτωση οταν βαζεις μια καρτελα user με το ονομα σου να κραταει αρχειο νικων-ηττων?

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

to AI fenete poli kalo. se terma diskolia ine poli zoriko to computer ke poli kalo sto skorarisma se antithesi me to parelthon

ena ine siguro oti kathe xrono exoume para poles alages apo to 10 ke meta. kathe xrono pefti poli dulia
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    επαιξα 4-5 παιχνιδια(αν και παιζαμε 7 ατομα ταυτοχρονα οποτε δεν καταλαβαινεις και πολλα)

2 πραγματα με χαλασαν και ελπιζω να αλλαξουν.

1ον τα σουτ μπαινουν με τρομερη ευκολια, σε σημειο που να λεμε οτι οτι σουταρεις γραφει....

2ον θεωρω αστειο, το αν σε περασει ενας επιθετικος να μην τον προλαβαινεις με τπτ...αμα φυγει, εφυγε, ακομα και απο το κεντρο...

ΑΙ και τετοια δεν καταλαβα τπτ, οπως ειπα παιζαμε 7 ατομα...

οι πασσες μου φανηκαν λιγο περιεργες, αλλα το συνηθιζεις και δεν ξερω τι διαφορετικο προσφερουν κατι επιλογες assisted-μανουαλ και κτλ

να ρωτησω κατι που μου φανηκε ενδιαφερον, υπαρχει περιπτωση οταν βαζεις μια καρτελα user με το ονομα σου να κραταει αρχειο νικων-ηττων?
    Αυτα που boldαρα ειναι το σοβαροτερο λαθος φετος,δυστηχως με αυτο το ντεμο πιο πολυ με εψησε να κοιταξω το φιφα καλυτερα παρα να πωρωθω.Πρεπει να φτιαξουν αρκετα πραγματα και αν οντως τα φτιαξουν τοτε οκ γιατι αν ειναι να παιρνω τον ibrahimovic απο το κεντρο και να περναω ακομα και τον κοκκινο vidic...κλαυτα χαραλαμπε

ασχετο αλλα με τις πασες μονο στο 3ο επιπεδο αυτοματησμου μπορω να παιξω γιατι οταν παω στο 2ο ή στο καθολου παταω κατω πασα και δεν παει με τιποτα ...κατι πρεπει να γινει και εκει

PSN ID
    georgios78

gia mena vazontas to sto 0 ine apla ligo pio diskolo apo perisi

akoma ke enas filos mu asxetos me to pro stis telios manual pases den ixe provlima

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Με την συνδεση μου ουτε το uptade για να κανω sign-in δεν καταφερα να κατεβασω. :@

Αντε, να δουμε σημερα.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

και εγω αμπαλο ειμαι μωρε δεν ξερω να παιζω...ελα ρε γιωργο τωρα οταν παταγα κατω πασα εκανε ειτε σιγα ειτε δεν πηγαινε και αν το βαλεις στο 3ο επιπεδο τοτε κανει οπου θελει εκεινο τις περισσοτερες φορες.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=pb3s65hCOkQ"]Pro Evolution Soccer 2012, demo gameplay σΡ PC - YouTube[/ame]

στο 4.01 ο boateng κανει οτι θελει και στο 5.01 βλεπουμε την σωστη λειτουργια της αμυνας...ελεος αυτα που ελεγα

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Pgqki47yOuo"]Pro Evolution Soccer 2012 Demo HD Gameplay Footage PC - YouTube[/ame]

στο 1.39 ο robinho o ασταματητος...αυτα τα πραγματα ειναι τραγικα λαθοι και μονο αν δω βελτιωση στο 2ο ντεμο θα πω το οκ φετος γιατι απο αναπτυξη δεν πασχει ουτε απο εξυπναδα στους επιθετικους.

Πραγματικα μου φαινεται οτι μερικοι για δικους τους λογους αγνοουν για ποιο λογο βγηκε το συγκεκριμενο demo.Η KONAMI ειπε οτι ειναι ΜΟΝΟ για να δειξει το ΑΙ και το build-up play.
    Παιζω απο την πρωτη στιγμη το demo στο pc και ειναι απλα καταπληκτικο.ΑΙ απιστευτη,build-up εξαιρετικο,οι στιγμες που η μπαλα ειναι στον αδειο-κενο χωρο ειναι ολα τα λεφτα και προσδιδουν απιστευτο ρεαλισμο, οι πασες ειναι πορωση σε full manual (επισης εχω απενεργοποιημενες ολες τις βοηθειες - ο μονος τροπος να παιχτει το παιχνιδι ειναι αυτος), το off player control ειναι τελειο με τη ρυθμιση στο χειροκινητο πλεον εχεις απολυτο ελεγχο, η αμυνα δυσκολεψε και καλα εκανε διοτι τωρα πρεπει να μαρκαρεις περισσοτερο χωρο κρατωντας το R1 (ή το R2, εξαρταται που εχει καποιος το dash).Eπισης οταν φυγει ο επιθετικος καληνυχτα: Αυτο ειναι ρεαλιστικο.Σπανια οταν φυγει στην πλατη ο επιθετικος βρισκεται αμυντικος να τον σταματησει.Αυτο συμβαινει λογω της επιταχυνσης που ηδη εχει αποκτησει ο επιθετικος.
    Το γηπεδο εχει μεγαλωσει και αλλο και ειναι αυτο που παντα ζηταω απο sports videogames διοτι ετσι δινεται η δυνατοτητα στον χρηστη να δημιουργησει χωρις να νιωθει πιεση.
    Φυσικα ο τροπος να παιχτει το παιχνιδι ειναι με ολες τις βοηθειες απενεργοποιημενες και με την ταχυτητα στο -2 ή τουλαχιστον οχι πανω απο το -1 (για εμενα το -2 ειναι η ιδανικη ταχυτητα).Οσοι παιζουν στο 0 ή παραπανω πραγματικα δεν δικαιουνται να ασκουν κριτικη στο παιχνιδι imho.
    Για να προλαβω τυχον κρισεις τυπου pro fanboy να πω οτι εχω ασκησει πολυ αυστηρη κριτικη και για τα 2 ποδοσφαιρακια τα οποια θεωρω ντροπη για την κατηγορια των sports videogames και συγκρινομενα με τιτλους οπως Nba2k,The Show κ.α. ειναι κυριολεκτικα για γελια σε ολους τους τομεις.Τωρα βλεποντας οτι το ενα εχει βελτιωθει στο gameplay δεν μπορω παρα να δωσω τα ευσημα.Ειμαι σιγουρος ομως οτι στον τομεα presentation παλι η αποτυχια θα ειναι παταγωδης.
    Καποια πλην τωρα:
    - Τα σουτ θελουν μια μικρη βελτιωση.
    - Οι gk's ειναι καλοι ομως αλλοι χρηστες παραπονιουνται οτι εχουν λαθος θεσεις.Σε οσα παιχνιδια επαιξα ειδα 1-2 λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι ο κωδικας τους θα βελτιωθει στο τελικο προιον μιας και ηταν προτεραιοτητα της KONAMI.
    - Oι κεφαλιες απο στημενες φασεις ειναι ενα κλικ πιο ευκολες οποτε πρεπει και εκει να διορθωθει η κατασταση και να δοθει πλεονεκτημα στον αμυντικο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

μιας και λες οτι το ντεμο αυτο ειπαν οτι βγηκε για να δειξει το ΑΙ μπορεις να ποσταρεις και το link παρακαλω.Οσο για το αν παιζω στο 0 ναι στην 0 ταχυτητα παιζω και περσυ στο +1.Τωρα για τον επιθετικο δεν θα πω τιποτα απλα οταν δεις ενα αληθινο παιχνιδι στην τηλεοραση θα δεις οτι ο robinho δεν περναει 5-6 ατομα στην καθησια του και τον προλαβαινουν αν οχι τον robinho σιγουρα ομως ο gattuso δεν μπορει να τρεχει πιο γρηγορα απο τον evra.

και προσεχε τα λεω εγω αυτα ο απολυτος προ φαν που εχω φαει τα -ρεπ με το κιλο για το οτι κραζω το φιφα.

@djpar, δεν μπορει να λες στα σοβαρα αυτα που λες.Ποσταρεις 2 βιντεο που ο τυπος που παιζει ειναι για τα πανηγυρια.Παιζει σε full assisted σε ΟΛΑ, εχει συνεχως πατημενο το pressing στην αμυνα και ειναι τοσο ασχετος που στο χρονικο σημειο με τον Boateng που αναφερεις κανει 5 τακλιν σε 4 δευτερολεπτα σε ασχετα σημεια με ολη την αμυνα του.Επισης παιζει σε ταχυτητα 0 οποτε και παλι για εμενα ειναι αχρηστος και δεν γνωριζει απο ποδοσφαιρο.Επισης η manual πασα λειτουργει αψογα και στην δυναμη και στην κατευθυνση οποτε μαλλον κατι δεν κανεις σωστα.

PSN ID
    georgios78

pari, ise ligo kilothimikos stis apopsis su. ti mia poronese tin ali thavis. idika gia to pro. perisi mu leges kathe liges meres "malakia to pro" ke meta poronosun pali

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ναι γιατι ειδα το φιφα,φετος ομως το προ ενω περιμενα να φτιαξει δεν εγινε κατι τετοιο σε καποια πραγματα.Τπ εγω δεν μιλαω αλλο αν θελετε ποσταρετε το link που λεει οτι οι αμυντικοι δεν εχουν καποιες καρτελες οπως και τα τερματα και οτι επισης το ντεμο βγηκε για την ΑΙ και μετα το σκεφτομαι.Παντος με εναν γρηγορο γυρω στο ιντερνετ βλεπεις οτι δεν αρεσε αρκετα το ντεμο σε θεμα αμυνας κυριος.

Οσο για το βιντεο το 1ο ειπα για τον boateng πως περναγε οχι αν εκανε τα τακλιν μετα στον robinho οπως επισης το οτι με το R1 οταν τρεχεις και πατας Χ εμαθα οτι δεν ποιανει και οτι πρεπει να κραταω το R2 και το Χ και να αφησω το R2 την σωστη στιγμη...παιδια ειπαμε αυτο δεν κανει δυσκολο το παιχνιδι πιο ευκολο το κανει μιας και αν δεν τα κανεις σωστα περναει μεσα απο τους παιχτες.Το χειροτερο ολων,στο ονλινε που θα ειναι στο regular για δειτε πως παιζει η αμυνα....λες και κοιματε.Αυτα εχω να πω και επειδη με ενδιαφερει αρκετα το ονλινε δυστηχως το regular ειναι απαραδεκτο.

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Eiναι καπως βλετιωμενο απο περισυ,παρολαυτα δεν νομιζο να διαφωνει κανεις οτι δεν μοιαζει σε τπτ το ποδοσφαιρακι που ολοι αγαπησαμε καποτε...

Quote Originally Posted by djpar View Post
    μιας και λες οτι το ντεμο αυτο ειπαν οτι βγηκε για να δειξει το ΑΙ μπορεις να ποσταρεις και το link παρακαλω.Οσο για το αν παιζω στο 0 ναι στην 0 ταχυτητα παιζω και περσυ στο +1.Τωρα για τον επιθετικο δεν θα πω τιποτα απλα οταν δεις ενα αληθινο παιχνιδι στην τηλεοραση θα δεις οτι ο robinho δεν περναει 5-6 ατομα στην καθησια του και τον προλαβαινουν αν οχι τον robinho σιγουρα ομως ο gattuso δεν μπορει να τρεχει πιο γρηγορα απο τον evra.

και προσεχε τα λεω εγω αυτα ο απολυτος προ φαν που εχω φαει τα -ρεπ με το κιλο για το οτι κραζω το φιφα.
    Που ειδες να περναει 5-6 ατομα.Εναν παικτη περναει εκει που λες σαν σταματημενο και δεν γνωριζουμε καν σε ποιο level παιζει ο τυπος.Γνωμη μου ειναι να μην βλεπεις βιντεο τυχαρπαστων και να παιξεις εσυ για να διαμορφωσεις αποψη.Ομως επιμενω οτι πρεπει να παιξεις σε -1 ή -2 αλλιως ολες οι κρισεις σου περι μη ρεαλισμου θεωρω οτι ειναι αστοχες απο τη στιγμη που δεν καταλαβαινεις ποια ειναι η ρεαλιστικη ταχυτητα.

PSN ID
    georgios78

1. apo tis auto pu les gia tis pases (opos su ipame) fenete oti epekses ligo. peksto ki alo. tha alaksis gnomi
    2. ti tha ine regular sto online? den katalaveno ti enois
    3. ne oi amines den ine opos perisi. isos ine kalitera. perisi akoma ke ton messi prolavenan oi amintikoi. den dulevan oi triples. itan ipervolika kaloi oi amintikoi
    4. ta foul ke to pleonektima dulevun poli pio sosta fetos
    Last edited by georgios; 25-08-2011 at 11:16.

ναι γιατι ειδα το φιφα,φετος ομως το προ ενω περιμενα να φτιαξει δεν εγινε κατι τετοιο σε καποια πραγματα.Τπ εγω δεν μιλαω αλλο αν θελετε ποσταρετε το link που λεει οτι οι αμυντικοι δεν εχουν καποιες καρτελες οπως και τα τερματα και οτι επισης το ντεμο βγηκε για την ΑΙ και μετα το σκεφτομαι.Παντος με εναν γρηγορο γυρω στο ιντερνετ βλεπεις οτι δεν αρεσε αρκετα το ντεμο σε θεμα αμυνας κυριος.

Οσο για το βιντεο το 1ο ειπα για τον boateng πως περναγε οχι αν εκανε τα τακλιν μετα στον robinho οπως επισης το οτι με το R1 οταν τρεχεις και πατας Χ εμαθα οτι δεν ποιανει και οτι πρεπει να κραταω το R2 και το Χ και να αφησω το R2 την σωστη στιγμη...παιδια ειπαμε αυτο δεν κανει δυσκολο το παιχνιδι πιο ευκολο το κανει μιας και αν δεν τα κανεις σωστα περναει μεσα απο τους παιχτες.Το χειροτερο ολων,στο ονλινε που θα ειναι στο regular για δειτε πως παιζει η αμυνα....λες και κοιματε.Αυτα εχω να πω και επειδη με ενδιαφερει αρκετα το ονλινε δυστηχως το regular ειναι απαραδεκτο.
    Eδω τα λεει ολα οσα θελεις να μαθεις για τα 2 demo.Λεει ξεκαθαρα για την active AI και την off teammate control:
    http://winningelevenblog.com/blog/pe...ing-wednesday/

Να πω επισης οτι το BAL προβλεπεται να ειναι ολα τα λεφτα φετος διοτι η ΑΙ ειναι εξαιρετικα βελτιωμενη.Μπορειτε να παρετε μια γευση παιζοντας το demo με fixed player και θα παθετε πλακα με τον τροπο που παιζουν οι συμπαικτες σας.
    Last edited by fearwhatnow; 25-08-2011 at 11:17.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω λεω οτι περναω 5 παιχτες με τον robinho,οχι στα βιντεο.Τπ το site λεει οτι ειναι early build δεν λεει οτι οι αμυντικοι δεν εχουν καποιες καρτελες και οτι η αμυνα θα μπαζει οπως ειπε ενα παιδι πιο πανω παραυτα θα περιμενω το 2ο ντεμο και θα παω σε λιγο να ξαναπαιξω το ντεμο με περισσοτερη συγκεντωση
    στο ονλινε γεωργο οταν βαλεις quick match που παιζουμε εμεις για να βρουμε 2 vs 2 (γιατι τα rooms ειναι σπαστικα μιας και δεν βρισκεις 2 vs 2 ranked κτλ)παιζει σε επιπεδο μεσαιο regular οχι top player.

εγω λεω οτι περναω 5 παιχτες με τον robinho,οχι στα βιντεο.Τπ το site λεει οτι ειναι early build δεν λεει οτι οι αμυντικοι δεν εχουν καποιες καρτελες και οτι η αμυνα θα μπαζει οπως ειπε ενα παιδι πιο πανω παραυτα θα περιμενω το 2ο ντεμο και θα παω σε λιγο να ξαναπαιξω το ντεμο με περισσοτερη συγκεντωση
    στο ονλινε γεωργο οταν βαλεις quick match που παιζουμε εμεις για να βρουμε 2 vs 2 (γιατι τα rooms ειναι σπαστικα μιας και δεν βρισκεις 2 vs 2 ranked κτλ)παιζει σε επιπεδο μεσαιο regular οχι top player.
    Περιμενω ενα δικο σου βιντεο ή του παιδιιου πιο πανω οτι μπαζει η αμυνα της CPU.Να φαινονται στο βιντεο οι ρυθμισεις για ολα unassisted και difficulty top player.

Advanced Member piterakos's Avatar
    PSN ID
    piterakos
    Name
    Αντώνης

Μπορει σας παρακαλω κάποιος απο τους οποιους πιστευει οτι το παιχνιδι έχει πολλα καλα στοιχεια να μου πει ακριβως με τι ταχυτητα το παιζει και ακριβως με τι βοηθεια να το δοκιμασω και γω το απογευμα , μηπως και κανω λαθος με τις ρυθμισεις που βαζω εγω.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by fearwhatnow View Post
    Περιμενω ενα δικο σου βιντεο ή του παιδιιου πιο πανω οτι μπαζει η αμυνα της CPU.Να φαινονται στο βιντεο οι ρυθμισεις για ολα unassisted και difficulty top player.
    παιζω σε ps3 και εχω κινητο ενα iphone 3g...πως θες να σου γραψω ακριβος βιντεο?

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks