panta me antipalo ipologisti? ipotheto oti exis dokimasi ke online stin idia omada. auto to mode pragmatika ksexorizi sto pro
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
δλδ κατσε...πεταξες το προ γιατι στο top επιπεδο σε εκλεβε?...λοιπον 2 λυσεις υπαρχουν
κατεβαζεις το 1.06 patch και αυτο διορθωνετε αρκετα και 2ον παιξε κατεβασε λιγο το επιπεδο...απλα πραγματα!
Πάντα με αντίπαλο υπολογιστή. Online δεν μ'άρεσε ιδιαίτερα να παίζω σε κανένα προ.
Δεν είναι ότι με έκλεβε ρε συ. Είναι παράλογα σχεδιασμένο το παιχνίδι.Δίνει φαουλ σε απλά τζαρτζαρίσματα τα οποία καταλήγουν τις μισές φορές στο παραθυράκι. Οι αντίπαλοι δεν κόβονται με τίποτα και περνάνε 2 και 3 παίκτες. και πολλά άλλα.
Στο επαγγελματικό θα καταντούσε πανεύκολο μετά από λίγο.Το έχω πάθει με όλα τα προ. Γι'αυτό το παίζω στο κορυφαίος.
Τέλος πάντων. Δεν υπάρχει νόημα να το συνεχίζω. Στο καλό τα 30 ευρώ και την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός.
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
τι να σου πω...εγω σου ειπα λυση με το τελευταιο patch τωρα αν δεν το δοκιμασες και πεταξες ετσι ενα δισκακι και 30 ευρο δεν ξερω τι αλλο να πω
Παιδια εχει παιξει κανεις αρκετα στο 1.06? Μιλανε για αρκετες διαφορες στο animation,shoot,goolkeeper και αλλα πολλα
block list κ δεν ξαναπαιζεις...ή καλύτερα τραβάς καλώδιο γιατί εσύ δεν παίζεις με cheat και έτσι δεν κανείς disc ο άλλος θα κάνει 1 με σένα κ σίγουρα θα τον έχει στείλει κ άλλος.Εγώ τόσο καιρό που παίζω μόλις 2 άτομα μου πέτυχαν και νευριασα όσο δεν πάει
εγώ έναν που είχα βάλει με ξαναβαλε τώρα τι να σου πω
παιδια, πώς γινεται να ανεβασεις τον τερματοφυλακα στις στημενες φασεις? θυμαμαι στα παλιοτερα pro γινοταν, σε αυτο δεν εχω βρει ακομα την επιλογη...
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
μπαινεις στο μενου που ρυθμιζεις την ομαδα πλανο ομαδας νομιζω και λεει σε μια επιλογη στις στρατηγικες νομιζω ποιοι παιχτες να ανεβαινουν στα στημενα
στο ποιοι παικτες να ανεβενουν στα στημενα δεν μπορω να επιλεξω τον goalkeeper.
αυτο που λεω ειναι εκει που επιλεγεις και ποιοι κανουν free kicks, corner kicks, penalties, και απο κατω που εχει ποιοι παικτες να ανεβαινουν... εσυ αυτο εννοεις?
Big Ben, London, UK
Science fiction
ναι ρε,βασικα εγω ξερω οτι μπορει να ανεβει αμυντικο τωρα για τερμα δεν ξερω πως
ε, εκει δεν γινεται να ανεβασεις τερματοφυλακα... μεγαλη μλκια αυτο.
αν ξερει κανεις αλλος αν υπαρχει τροπος, ας βοηθησει..![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
^ μα για αυτο ροταω... σε εμενα δεν συμβαινει κατι τετοιο. οταν ειμαι στην τελευταια φαση και θελω γκολ , θελω και ολους τους παικτες πανω.
Big Ben, London, UK
Science fiction
Το ειχα αφησει λιγο το παιχνιδι και ξανααρχισα να παιζω τωρα με το patch 1.06
Οι τερματοφυλακες εχουν βελτιωθει πολυ. Το κολπακι που πηγαινοντας διαγωνια περνουσες παντα τον τερματφυλακα πλεον δεν ειναι δυνατον να γινει.
Επαιξα περιπου 20 mlo με το 1,06 και 5-6 φορες που πηγαν να περασουν τον τερματζη αυτος αντεδρασε σωστα
Επισης νομιζω οτι ο ελεγχος των σουτ ειναι καλυτερος. Πλεον στα σουτ η μπαλα παει περιπου εκει που θελω
Και ενα τιπ για οσους εχουν προβληματα στην αμυνα. Εγω αμυνα παιζω με R2+X πατημενα συνεχως για να ειιμαι κοντα στον παικτη που εχει την μπαλα. Οταν θελησω να παει ο παικτης για κλεψιμο απλα αφηνω το R2. Με λιγη εξασκηση και καλο συγχρονισμο μπορεις να παιξεις καλη αμυνα. Επισης και με το τετραγωνο μπορεις να ντουμπλαρεις τον παικτη που εχει την μπαλα
ρε μαγκες με το lag,τι γινεται;επαιξα εχθες 3 παιχνηδια μετα απο καιρο που παιζω μονο offline με φιλους και ηταν σαν να επαιζα σε replay se σχεση με το offline.ειναι οντος τοσο χαλια ή να φταιει η συνδεση μου;
Bookmarks