Οσο αντιποδοσφαιρο και να παιξεις αμα το Pro θελει να κερδισει ο αντιπαλος θα κερδισει!!Αντε να παρεις κανα Χ αν ειναι ο αλλος αμπαλος!!
αμα θελει ναι αλλα το να θελει το προ να χασεις μου εχει συμβει σπανια,τις περισσοτερες φορες χανω γιατι με βαζει αντιπαλο στο MLO με Messi,cronaldo κτλ
και αν σε ποιασουν τα νευρα...κατηφορα παλι....ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΩ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ BALLOTELI.
Οποιος μου εδωσε ρεπ μπορει να εξηγησει γιατι δεν καταλαβα και ουτε ονομα αφησε ουτε τιποτα
Όταν στο προ σε πιάνουν τα νεύρα σχεδόν πάντα χάνεις γιατί θολώνει το μυαλό σου και επικεντρώνεσαι στο να βγεις μπροστά και να βάλεις γκολ! Το κλειδί είναι η ψυχραιμία! Βέβαια αν θέλει να χάσεις πάει.. Εγώ πιστεύω ότι τις περισσότερες φορές όταν χάνει κάποιος που ξέρει να παίζει, είναι απο τις βλακείες του προ παρά να φταίει ο ίδιος.
μπα μην το λες,οσο κ να ξερεις θα νευριασεις που δεν θα μπει ενα γκολ κ τσουπ....Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ που λεμε
Μπήκα να παίξω MLO και με βάζει πάντα με αντιπάλους που έχουν ομάδες full on supper stars!
Βαρέθηκα να κάνω π***ς χαχαχαχαχαχαχα![]()
δυστηχως ολοι σχεδον εχουν αρχισει master league αρα αναγκαστικα θα παιζεις με αυτες,εισαι κ κοντα στα 500...εδω εγω που εχω balloteli και γενικα ολοι η ομαδα ειναι πανω απο 78-79 μεσο ορο παιζω με σουπερ παιχταραδες τι να κανω.Υπομονη στις ηττες να μαζεψεις τα λεφτα βαλε και το mypes στο face γιατι παιρνεις 300.000 + και σε λιγους αγωνες θα φτιαξεις ομαδα.Βαλε και να διαλεγει μονο ομαδες ιδιου επιπεδου μηπως και κανεις κατι
απλουστατα,πας στο facebook στο group-σελιδα του Pro evolution soccer ή απλα πατα mypes καντο εγκατασταση μετα μεσα στο ps3 στο προφιλ σου που φτιαχνεις με τα κοντρολ λεει καπου facebook δινεις το username κ το pass του face...και τελειωσες.
Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει πως μπορω να αλλαξω το DMZ,NAT και οτι αλλο μου βγαζει για τα πορτ.Ευχαριστω.
υπαρχει συζητηση στο psn nat θεμα,εκει λενε για nat πορτ κτλ...αλλιως google it
πχ.
how to dmz (onoma k modelo modem)
επαιξα πρωτη φορα online.κερδιζα 4-1 στο 80 και ο αλλη η αδελφη το εκλεισε.τι γινετε σαυτη τη περιπτωση παιρνω ποντους η το χρεωνει και στους 2έπειδη ειδα οτι στο ποσοστο αποσυνδεσεων με χρεωσε και εμενα.δε πιστευω να κανει το ιδιο και με τουσ ποντουσ
ποντους πηρες εσυ
JonMurphy_PESJon Murphy
Good news. Latest update available today for 360, PS3 and PC. Fixes stutter runs, improves goalkeepers, penalties, free kicks and more
και τα τερματα!!! το βραδυ θα το τσεκαρω να δουμε τι λεειThe second DLC content for PES 2012 is now available for PlayStation 3, Xbox 360 and Windows PC users. Find out more on our official PES 2012 website: http://bit.ly/ugFnrd - Christian, PES TeamKonami has released 2nd update for PES 2012
www.konami-pes2012.comIt adds improved goalkeeper performance, removes the stuttering effect during running, makes small adjustments to the penalty and free-kick systems, and fixes some small bugs that have been reported.
Changes have also been made to the structure of the Game Plan menu, making them easier to navigate and use.
δεν εχω παιξει να δω ρε γαμωτο,μια απορια το stuttering effect τι ειναι...δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβος διορθωσε
πως γίνεται να μπορώ να δω το replay στο online ρε παιδιά χωρίς να με κόβει ο άλλος ? Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που πραγματικά θέλεις να δεις το replay και δεν μπορείς , ξέρει κανείς να μου απαντήσει?
Στο ημιχρονο ή ακομα καλυτερα στο τελος του αγωνα εχει επιλογη για τις καλυτερες φασεις, θα σου δειξει φιλε και τα γκολ και μερικες ευκαιριες και καντα και save αν θελεις να τα κρατησεις.Ετσι ηταν σε ολα τα προηγουμενα.Λογικα το ιδιο ισχυει και στο 12.Εκτος αν θες να τα δεις "live" την ωρα του αγωνα που και χρονοβορο ειναι και πολλες φορες εκνευριζει τον αντιπαλο οποτε θα στο διακοψει...ελπιζω να βοηθησα.
Satan has left his killing floor
PS4
καλυτερα που με το δικο σου start περνας κ το replay του αντιπαλου
μηπως ξερετε αν μπορω με καποιο τροπο και αν ναι πως γινεται να περασω αγγλο σπικερ στην ελληνικη εκδοση????δεν μπορω αλλο θαναηλακη ελεος!!!!
Bookmarks