το παιχνιδι ειναι πιο αργο απο το ντεμο και εχει αλλαξει αρκετα σε πολλα πραγματα...jimspy ετοιμασου!
το παιχνιδι ειναι πιο αργο απο το ντεμο και εχει αλλαξει αρκετα σε πολλα πραγματα...jimspy ετοιμασου!
Γεια σας παιδες, μπορει καποιος να μου στειλει με κανα pm απο που να παραγγειλουμε το καινουργιο? Η απο τα γνωστα μαγαζια με υπολογιστες στις 29 του μηνος?
ε ναι,δεν ξερω κ που εισαι πχ εγω που ειμαι γλυφαδα θα το παρω απο αγνωστο στο skroutz.gr
Κυκλοφορια δινουν ολοι την ιδια μερα ή θα γινει κατι σαν το GT5 πχ που θα κυκλοφορησει σε μερικα μαγαζια 1-2 μερες νωριτερα?
ε κλασσικα 1-2 μερες πριν σε καποιους θα εχει δωθει λογικα
Θελω να καουσω γνωμες.Αξιζει η προπαραγγελια η να περιμενω να βγει πρωτα?Εσεις τι εχετε κανει?Η τιμη να πεσει δυο τρια ευρω μετα την κυκλοφορια του και αν,δε νομιζω παρακατω..
να πεσει συντομα δεν πιστευω αξιζει τωρα αν το βρεις πουθενα σε καλη τιμη παρτο αλλιως περιμενε απο αγγλια σε 2+ βδομαδες με 45 ευρο
Παιδια εχετε ακουσει πως κανει η μπαλα οταν χτυπαει δοκαρι στο pro?Λες και χτυπας κανα σιδερενιο τενεκε πανω στο δοκαρι!Ενας εντελως μεταλικο ηχος!Ελεος,ποιανου ιδεα ηταν?
αυτο με το δοκαρι...δεν θα το ελεγα,αν και παιζω την τελικη εκδοση εγω
Εβαλα εχτες ενα knuckle foul με scheinsteiger ...πωωωω.
Το γαματο ειμαι με πατο εξω απο την περιοχη (οχι πολυ μακρια) και βαραω ενα σουτ και μπαινει γκολ πεταγετε ο φιλος μου κ λεει "o ιμπρα εσκηψε" λεμε τι?...παιδια οντως βαραει το σουτ και πηγαινε ντουγρου για το σωμα του ιμπρα και αυτος εσκηψε και περασε απο πανω και μπηκε γκολ...ΛΕΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ
Τρομερη περιγραφή φέτος!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Spoiler!
Satan has left his killing floor
PS4
Bookmarks