Page 22 of 86 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

Member kinezos's Avatar
    PSN ID
    mavros21

εντυπωσεις πιο αργα ρε μαγκες αφου κατεβει και το λιωσουμε πρωτα!

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

To demo παντως αργει πολυ..Το κατεβαζω και εγω να το δοκιμασω..

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Πω καλα ουτε αυριο δεν θα κατεβει.....κατσε πρωτα να γινει το uptade και μετα βλεπουμε...

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

ego to katebasa se 20lepta.....tora kanei install
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

Αργεί αρκετά.. Λογικό είναι..

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Τώρα κατάλαβα γιατί ΠΙΑ όποιος παίζει fifa δεν του αρέσει το pro και όποιος παίζει pro δεν του αρέσει το fifa.
    Το demo μας παρουσιάζει κάτι μεταξύ fifa και pro δίχως να αφήνει ικανοποίηση σε εμένα τουλάχιστον όπως παλιά.Πολύ άμυνα χωρίς να σου αφήνει περιθώρια για το απρόβλεπτο κάτι που αγάπησαν όλοι στο pro.Γραφικά καλά αλλά όχι κάτι σπουδαίο,animation απλά normal,σουτ δίχως την παλιά μαγεία.H κοναμι εφτιαξε ένα κοντρολαρισμένο παιχνίδι σε όλους τους τομείς το οποιο δεν έχει την παλιά μαγεία.Αναφέρω την λέξη παλιά μαγεία γιατί έτσι ένοιωσα.Δεν ξέρω τι θα παρουσιάσει το fifa,η κοναμι είχε και έχει υποχρέωση να δίνει στον κόσμο αυτό για το οποίο την αγάπησε.Την διασκέδαση.

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

Μάλλον η Konami άκουσε τους "γκρινιάριδες" που προτίμησαν fifa και όχι τους δικούς τους fan!

Δεν το έχω δοκιμάσει, είμαι στην δουλειά, αλλά έχω απόλυτη εμπειστοσύνη στον msnes

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

symfono me msnes7...to paixnidi einai safos beltiomeno....all thymizei to fifa kai feygei arketa apo to pro poy agaphsame.....opos poly sosta leei o menios h mageia einai ayth poy xathike apo to pro ....
    epishs to soyt den exei thn zontania ton prohgoymenon pro , to pleonekthma kapoies fores den dinetai eno oi termatofylakes theloun beltiosh.....
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Είναι προσωπική άποψη,μπορεί όλοι να το δουν αλλιώς.Για μένα απέχει πολύ από τα στάνταρ που ήθελα.Αν θέλουν να μοιάσει το φίφα ας ενωθούν οι 2 εταιρείες να βγάλουν ένα και να μην μαλώνουν οι μεν και οι δε

Υπάρχει βέβαια και το εξής.Τα ματς στο demo είναι με υπολογιστή οπότε με άνθρωπο ίσως το ματς να είναι πιο διασκεδαστικό.
    Αυτό που παρατήρησα στα σουτ είναι ότι έχουν κόψει την ταχύτητα που είχαν(το είχα δει και στο περσινό demo αλλά και στο full με συμπαίκτη) και το έκαναν λες και βλέπεις ριπλει σε λίγο πιο γρήγορο.Κάπου εκεί χάνεται και η μαγεία μιας και τα σουτ είναι το αλφα και το ωμέγα σε ένα τέτοιο τίτλο
    Last edited by msnes7; 24-08-2011 at 19:28.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

προσωπικα το βλεπω πολυ πιο βελτιωμενο απο περυσι που το πηρα και το πουλησα πηγαινοντας σε FIFA και βλεπω να με ξανακερδιζει. μου αρεσει που δεν εχει αυτες τις επαναλαμβανομενες κοντρες που εχει το FIFA και στο να βαλεις γκολ το θεωρω οτι πρεπει να προσπαθησεις αρκετα. ασε που σεν κοβεις και τους επιθετικους ευκολα.

Cool Member michalaros's Avatar
    PSN ID
    kws25mi
    Name
    Κώστας Μιχάλαρος

Quote Originally Posted by Maximvs View Post
    A good times memorial!!!....

εγώ το pro το γνώρισα στο 09 , ο γαμπρός μου από το 05....παίξαμε 1 φορά το 11 και μου λέει κλείστο όπως είναι,,,εκεί μου εξήγησε κ κατάλαβα το γιατί...τώρα με αυτό το είδα κιόλας...εγώ τέτοια σουτ,γκολ,φασεις,κτλ δεν έχω δει ποτέ μου στα pro...κρίμα...
    για να δούμε και το 12 αν και δεν το νομίζω με αυτά που διαβάζω παραπάνω...

Advanced Member piterakos's Avatar
    PSN ID
    piterakos
    Name
    Αντώνης

22%.........

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Πάντως το παιχνίδι έχει αποκτήσει ταχύτητα,γεγονός που μου αρέσει.. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλιώς, απλά η απόκριση στο πάτημα του κουμπιού είναι πολύ καλή.. Με το που πατάς να δώσει πάσα το κάνει κατευθείαν,και βοηθάει στις αντεπιθέσεις.. Καλές συγκρούσεις, ωραίες διεκδικήσεις.. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για αρχή..

Μία ένσταση όμως ρε παιδιά.. Πώς γίνεται η Milan να έχει καλύτερα στατιστικά απο την Manchester?? Speed 91 η Man. Utd και 93 η Milan?? Και Τεχνική παραπάνω?? Δύσκολο..

Εγω δεν μπορω να κτλβω πως τα γραφικα ειναι χειροτερα απο περσυ....αρκετα χειροτερα...

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Πάντως το παιχνίδι έχει αποκτήσει ταχύτητα,γεγονός που μου αρέσει.. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλιώς, απλά η απόκριση στο πάτημα του κουμπιού είναι πολύ καλή.. Με το που πατάς να δώσει πάσα το κάνει κατευθείαν,και βοηθάει στις αντεπιθέσεις.. Καλές συγκρούσεις, ωραίες διεκδικήσεις.. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για αρχή..

Μία ένσταση όμως ρε παιδιά.. Πώς γίνεται η Milan να έχει καλύτερα στατιστικά απο την Manchester?? Speed 91 η Man. Utd και 93 η Milan?? Και Τεχνική παραπάνω?? Δύσκολο..
    Tελειως ακυρο να εχουν την milan καλυτερη απο την UNITED!:

Αλλη μπαλα βλεπουν οι ιαπωνες.

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Tελειως ακυρο να εχουν την milan καλυτερη απο την UNITED!:

Αλλη μπαλα βλεπουν οι ιαπωνες.
    Μα ναί!! δεν γίνεται... Παιδιά είδε κανείς πως δουλεύει αυτο το σύστημα με τον 2ο παίχτη με το R3?

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ποιες αμυνες ρε παιδια που πηρα τον falcao και περασα ολοι την αμυνα top player ή οτι τα γκολ τα τρωει το τερμα εντελως ραντομ...περιμενω το φιφα ντεμο στεγνα,δεν μου αρεσε καθολου μπορω να πω...δυστηχως

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Αφου επαιξα 6 ματς θα πω την γνωμη μου αναφορικα παντα με το demo.

Ειναι βελτιωμενο συγκριτικα με το περσινο σε γενικες γραμμες.
    Τι μου αρεσε
    Εχει μια ζωντανια μια ατσουμπαλια να το πω που σε κανει να το διασκεδαζεις.
    Μου αρεσει πολυ η ελευθερια στα συστηματα που ανα πασα στιγμη σερνεις τον παιχτη και τον πας οπου θες χωρις να διαλεγεις θεση κτλπ.Πιο χυμα δηλαδη.

Τι δεν μου αρεσε.
    Ο παιχτης σε μια καθετη μπαλια ακολουθει πολλες φορες μια δικη του κινηση και ειτε πατας ειτε οχι αυτος τον χαβα του.
    Καθολου ελευθερια να πιεσεις την αμυνα στο ελευθερο αφου οι θεσεις ειναι προκαθορισμενες.
    Τραγικα λαθη μολις πηγαινει ψηλη μπαλια στο τερμα.Και απο αμυντικους και απο τον ΤΦ.Ενταξει ειπαμε να ειναι λιγο χυμα αλλα οχι να τρως και γκολ απλα γιατι ειναι προγραμματισμενο να τα φας..
    Τα σουτ,πολλες φορες εκανα σουτ κονσερβες.Καθολου φαλτσο στον γαμο του καραγκιοζη(ενω ειχα καλη θεση με το σωμα και καλο ποδι)
    2 φορες μου βγαλε σεντρα το cpu με το κορμι να βλεπει το πλαγιο αουτ!Ηταν και ακριβειας..Αυτο θα πει εχει ματια στην πλατη..
    Γραφικα,δεν μπορω να ειμαι αυστηρος καθως ειναι demo αλλα τα γηπεδα δεν ειναι καθολου ωραια και οι παιχτες στα κοντινα ειναι απο θριλερ..

Γενικα
    Θα το παιζα για χαβαλε με ενα φιλο που το εχει και παιζει φανατικα αλλα μεχρι εκει.Ποσο μαλλον να σκασω και λεφτα.Ειναι διασκεδαστικο μεχρι ενος σημειου αλλα δεν με ελκυει τιποτα πανω του ωστε να το ξαναρχισω.Μιλαω αντικειμενικα και δεν εχω κολλημα να παιξω προ απλα πλεον δεν μου αρεσει,οποτε μην αρχισετε σχολια του τυπου φιφακιας και αλλα κουλα,απλα λεω την γνωμη μου.

Κριμα κοναμι..

Member kinezos's Avatar
    PSN ID
    mavros21

μην ξεχναμε οτι ειναι πρωιμο ντεμο και ισως η κοναμι το εβγαλε τοσο νωρις για να δει αντιδρασεις και εχοντας εναν ολοκληρο μηνα μπροστα της για να διορθωσει τα οποια αρνητικα! ιδωμεν!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Μονο σχολιασμος για το pro και εντυπωσεις για το demo του pro και οχι σε σχεση με το fifa please.
    Το κατεβασα κι εγω, θα πω την αποψη μου οταν το παιξω.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks