Page 2 of 86 FirstFirst 1234561252 ... LastLast
Results 21 to 40 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by |WISE| View Post
    Συμφωνουμε εμεις οι δυο τελικα...το 2010 ειναι το καλυτερο,ισως,ποδοσφαιρακι που χω παιξει...οχι τοσο σε θεμα γραφικων ή ελλειψης bugs αλλα απο θεμα διασκεδασης..πρεπει να αναρωτηθουμε τελικα..τι ανεζηταμε;ενα ποδοσφαιρακι που να μας διασκεδαζει και να μην μας κουραζει (δεν θα ξεχασω ποτε τις απειρες πραγματικα ωρες που χω ξοδεψει στο προ 2010 σε πισι και στο πλευ του ξαδερφου μου..το αγορασα οταν πηρα πλευ μονο και μονο γιαυτο το λογο..και ας μην το παιζω πια λογω φιφα..) ή ενα ποδοσφαιρακι simulation?καλο θαναι να συνδιαζει ως ενα βαθμο και τα δυο...γιατι δεν το κανουν οπως το nba live παλια που σε ρωτουσε αν θες ναναι arcade ή simulation?χεχε..
    τωρα σχετικα με το φιφα,αυτο που λεει ο παρης δεν το χω συναντησει απο το 10 και μετα..με το που παιρνω οποιοδηποτε ποδοσφαιρακι,το βαζω τερμα δυσκολια..και το φετινο φιφα πραγματικα ειναι δυσκολο..δεν μπορω με τoν τεβεζ να περασω κανεναν..ο αντεμπαγιορ κατι κανει αλλα και αυτον μετα απο λιγο τζαρτζαρισμα,τον τρωνε..τα μισα παιχνιδια λυγουν 0-0 και τα αλλα μισα με ενα γκολ διαφορα..
    Δοκιμαστε το στο δυσκολο και θα δειτε τι εννοω..τεσπα.μακαρι να βγουν καλα ποδοσφσιρακια και απο τις δυο μεριες ωστε να χαιρομαστε να παιζουμε ποτε το ενα και ποτε το αλλο!

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..
    Εγω τερμα δυσκολια με ανθρωπινο αντιπαλο ομως επαιρνα lennon και εσπρωχνε τον αντιπαλο αμυντικο με το χερι οπως το pro αλλα τον περναγα κιολας.Στο προ το καινουργιο ο επιθετικος ειναι σιγουρα χειροτερος τουλαχιστον σε ταχυτητα απο οτι ο οποιοσδηποτε αμυντικος τον φυλαει κατι που σε δυσκολευει...τπ ο καθενας οτι θελει παιζει εμενα μου αρεσει το προ σε αλλον το φιφα και παει λεγοντας

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by djpar View Post
    τπ ο καθενας οτι θελει παιζει εμενα μου αρεσει το προ σε αλλον το φιφα και παει λεγοντας
    Σίγουρα...Εδώ δεν θάβουμε το pro για να βγει καλύτερο το fifa.Τουλάχιστον εγώ δεν έχω αυτή την πρόθεση.
    Απλώς λέμε ότι το τελευταίο pro ήταν λίγο απογοήτευση σύμφωνα με τους προκατόχους του.
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω πιστευω οτι για ps3 το καλυτερο pro ειναι το 2011 λιγο χειροτερα το 10,το 10 δεν ειχε καλες αμυνες σε σχεση με το 11

Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by djpar View Post
    εγω πιστευω οτι για ps3 το καλυτερο pro ειναι το 2011 λιγο χειροτερα το 10,το 10 δεν ειχε καλες αμυνες σε σχεση με το 11
    Γούστα είναι αυτά.Για μένα το 11 προσπάθησε να "μοιάσει" στο fifa και χάλασε την σωστή "συνταγή" που είχε τόσα χρόνια χωρίς λόγο...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αυτο ισχυει...ενταξει δεν ηταν καθολου ασχημα που του εμοιασε λιγο

Cool Member michalaros's Avatar
    PSN ID
    kws25mi
    Name
    Κώστας Μιχάλαρος

εγω παλι ευχομαι να φτιαξουν τα σουτ και να μην χρειαζομαι μοιρογνωμονιο για να βαλω ενα γκολ,ωραιος ο ρεαλισμος αλλα αν ηθελα να φτασω εκει θα επαιζα κανονικο...για εμενα ειναι μεγα σφαλμα που εκαναν το 11 ετσι...με τηβ παρεα ξενερωνουμε με αυτο κ μονο...κ τα αλλα που λετε σωστα ειναι αν κ τεχνικα πιστευω ΟΛΟΙ οι θεατες να ειναι ρεαλιστικοι ειναι κομματακι δυσκολο...

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Τελευταια φορα που ευχαριστηθηκα pro ηταν απο την εποχη του ps2. Στο ps3 τo 2008 ουτε που το αγγιξα, το 2009 ειχε απιστευτο lag (τηλεμεταφορες μπαλας και παικτων παρακαλω) και γενικοτερα δεν παιζοταν, το 2010 ηταν το 1ο που ευχαριστηθηκα σε κονσολα νεας γενιας αλλα και αυτο ειχε αισθητο lag, ενω το 2011 με ξενερωσε τοσο που online δεν εχω παιξει ποτε. Και ζητημα ειναι αν μπαινει ποτε στο ps3 (μονο με παρεα). Εαν η Konami δεν βγαλει του χρονου ποδοσφαιρακι (2012) που να μου θυμιζει την εποχη του ps2, εγω θα συνεχιζω να παιζω το 2010. Σιγουρα δεν το ξανααγοραζω day 1, οπως εκανα τις 2 προηγουμενες χρονιες.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by jk_blue_tiger View Post
    Τελευταια φορα που ευχαριστηθηκα pro ηταν απο την εποχη του ps2. Στο ps3 τo 2008 ουτε που το αγγιξα, το 2009 ειχε απιστευτο lag (τηλεμεταφορες μπαλας και παικτων παρακαλω) και γενικοτερα δεν παιζοταν, το 2010 ηταν το 1ο που ευχαριστηθηκα σε κονσολα νεας γενιας αλλα και αυτο ειχε αισθητο lag, ενω το 2011 με ξενερωσε τοσο που online δεν εχω παιξει ποτε. Και ζητημα ειναι αν μπαινει ποτε στο ps3 (μονο με παρεα). Εαν η Konami δεν βγαλει του χρονου ποδοσφαιρακι (2012) που να μου θυμιζει την εποχη του ps2, εγω θα συνεχιζω να παιζω το 2010. Σιγουρα δεν το ξανααγοραζω day 1, οπως εκανα τις 2 προηγουμενες χρονιες.
    δηλ εσενα σε ολα τα pro στο ps3 σε χαλασε μονο το online κομματι?

κατα τ'αλλα ολα μια χαρα ε? ε τοτε bravo Konami

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Διαβασε καλυτερα το post μου.
    "το 2009 ... και γενικοτερα δεν παιζοταν", "το 2011 με ξενερωσε τοσο που online δεν εχω παιξει ποτε" εγραψα.
    Σημαινει οτι γενικα δεν μου αρεσαν, οχι μονο το online κομματι.
    Για το 2011 ειδικοτερα μια και ειναι το τελευταιο, φιλος μου που μαζι παιζαμε στο ps2 και ξεχνουσαμε να αφησουμε τα χειριστηρια απο τον εθισμο, μου ζητησε να το βγαλω και να παιξουμε στο ps3 το 2010 εστω.
    Στο 2011 εχω την ταχυτητα στο +2 και νομιζουμε οτι παιζουμε σε slow motion, η αποκριση στα πατηματα των κουμπιων εχει lag (και εννοω για offline), ενω για να κανεις σουτ πρεπει να εχεις αποσταση τουλαχιστον 2 στρεμματα απο τους αμυντικους.
    Ασχολουμαι με το pro απο την πρωτη εκδοση για το ps2.
    Μεχρι και patch περναγα στο γιαπωνεζικο winning eleven για να το εχω στα αγγλικα, αφου δεν μπορουσα να περιμενω αλλλους 2 μηνες, για να βγει η ευρωπαικη εκδοση.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

Elite ezio_auditore's Avatar
    PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

αυτο ειναι το καινουριο zombie mode?

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ενταξει τετοια γραφικα δεν θα εχει τπ

Quote Originally Posted by michalaros View Post
    εγω παλι ευχομαι να φτιαξουν τα σουτ και να μην χρειαζομαι μοιρογνωμονιο για να βαλω ενα γκολ,ωραιος ο ρεαλισμος αλλα αν ηθελα να φτασω εκει θα επαιζα κανονικο...για εμενα ειναι μεγα σφαλμα που εκαναν το 11 ετσι...με τηβ παρεα ξενερωνουμε με αυτο κ μονο...κ τα αλλα που λετε σωστα ειναι αν κ τεχνικα πιστευω ΟΛΟΙ οι θεατες να ειναι ρεαλιστικοι ειναι κομματακι δυσκολο...

συμφωνουμε...και εμενα αυτο με χαλαει...δλδ εκει που στα 2 προ ειχα τελειοποιησει το φαλτσαριστο σουτ εκτος περιοχης, στο φετινο προ μου το κοψανε...επρεπε να αλλαξω ολο τον τροπο παιχνιδιου μου χωρις να υπαρχει λογος...

νταξ τα μακρινα σουτ αν δεν πιεζεσαι, μπαινουν. αλλα με τις βελτιωμενες αμυνες εγινε αυτοσκοπος το να βγεις απο πλαγια και να γυρνας τη μπαλα παραλληλα προς το τερμα...μονοτονια δλδ...

Πανντως οπωσδηποτε υπηρξε βελτιωση στο συστημα οασσων φετος, απλα δεν επρεπε να πειραξουν τα σουτ με φαλτσο(σουτ+R2)...

Λογικα Σεμπτεβρη- Οκτωμβρη θα κυκλοφορησει..
    Ας ελπισουμε να ειναι ακομα ποιο ρεαλιστικο.

Name
    Αλέξανδρος

Κάντε αυτό που έκανα εγώ και θα καταλάβετε πολλά για το φετινό πισωγύρισμα της KONAMI.
    Όσοι παίζετε το Pro2011 βάλτε για πλάκα έναν γρήγορο αγώνα στο Pro2010.
    Όποιος δεν πει "Πωω ρε τι είπες τώρα!Τι μου θύμισε" να με φτύσει (διαδικτυακά πάντα xP)
    Καμία σχέση η τρελή αίσθηση που σου πρόσφερε το προηγούμενο pro και φυσικά θα νομίζεται ότι παίζεται σε fast forward.
    Καμία σχέση δυστυχώς.......

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

αυτο ειναι το 2 σε 1 που λεμε; Resident evil και ποδοσφαιρο μαζι;

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω βαζω στην ταχυτητα 1 αντι για 0 και ειναι ακομα πιο κομπλε το προ κατα τα αλλα το προηγουμενο εχει θεματα που το τωρινο δεν εχει οπως πχ παιρνουμε την μπαλα και δωστου τρεξιμο παιρναμε τα παντα κτλ

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Ειδα καποια πραγματα που λεει οτι θα εχει το fifa 2012...δεν ειναι ασχημα αυτα που λεει για να δουμε το Pro λοιπον!

Quote Originally Posted by ezio_auditore View Post
    αυτο ειναι το καινουριο zombie mode?
    .....Χαχα, φοβερό σχόλιο! Καλά, ο συγκεκριμένος Σνάιντερ είναι σαν να βγήκε από το Uncharted 1, στην πίστα με τους Ισπανούς μεταλλαγμένους....
    Κακά τα ψέμματα, από το Pes2008 και πέρα, το Προ δεν υπάρχει, είναι της πλάκας.
    Η λύση είναι μία κι έπρεπε να την είχαν ήδη προετοιμάσει και πραγματοποιήσει 4 χρόνια τώρα: γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Παίκτες που να τρέχουν, στρίβουν και κινούνται φυσιολογικά, καλή φυσική μπάλας, εξαφάνιση ραγών τρένου, ελεύθερο και λογικό gameplay. Δηλαδή τα Pes5 και 6 πώς κατάφερναν και είχαν τόσο όμορφο και συγχρόνως ρεαλιστικό gameplay;
    Χλωμά και φέτος τα πράγματα. Όχι ότι τρέχει τίποτα, μιάς και το Φίφα είναι πάρα πολύ καλό, αλλά έχουμε ξοδέψει τόσες ώρες με το Προ και είναι κρίμα.....

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

Quote Originally Posted by toninio View Post
    .....Χαχα, φοβερό σχόλιο! Καλά, ο συγκεκριμένος Σνάιντερ είναι σαν να βγήκε από το Uncharted 1, στην πίστα με τους Ισπανούς μεταλλαγμένους....
    Κακά τα ψέμματα, από το Pes2008 και πέρα, το Προ δεν υπάρχει, είναι της πλάκας.
    Η λύση είναι μία κι έπρεπε να την είχαν ήδη προετοιμάσει και πραγματοποιήσει 4 χρόνια τώρα: γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Παίκτες που να τρέχουν, στρίβουν και κινούνται φυσιολογικά, καλή φυσική μπάλας, εξαφάνιση ραγών τρένου, ελεύθερο και λογικό gameplay. Δηλαδή τα Pes5 και 6 πώς κατάφερναν και είχαν τόσο όμορφο και συγχρόνως ρεαλιστικό gameplay;
    Χλωμά και φέτος τα πράγματα. Όχι ότι τρέχει τίποτα, μιάς και το Φίφα είναι πάρα πολύ καλό, αλλά έχουμε ξοδέψει τόσες ώρες με το Προ και είναι κρίμα.....
    έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου με την διαφορα οτι εγώ απ το 2008 ηταν η τελευταία χρονιά που έπαιξα προ. και ηρέμησα. αρχισα το φίφα και είμαι καλά.στο προτείνω φίλε μου.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Για μενα το PES 2011 ειναι το καλυτερο PRO στο PS3.Εχουν γινει ολα πιο ρεαλιστικα,τα γραφικα δεν παιζονται(ενταξει,παντα το Pro ειχε γραφικα κουρυφη!),εχει πολλα modes που πανω απ' ολα ειναι ΕΘΙΣΤΙΚΑ.
    Το 12 ελπιζω να γινει λιγο πιο ρεαλιστικο και χωρις πολυ lag στο online.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Page 2 of 86 FirstFirst 1234561252 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks