παρα πολυ καλο.αμυνα ωραια δεμενη επιθεση τοπ ο υπολογιστης ανοιγετε για 1-2...φοβερο
παρα πολυ καλο.αμυνα ωραια δεμενη επιθεση τοπ ο υπολογιστης ανοιγετε για 1-2...φοβερο
και ντεμο ΠΑΡΑΠΑΕΙ...παει να χτυπησει το φιφα στεγνα
Μιας και είδα ότι η κάμερα φτιάχτηκε μπορεί κάποιος να μου πει για τα σουτ?Γιατί πέρυσι για μένα ήταν αλλά αν άλλων και ο λόγος που δεν το πήρα(μαζί με την κάμερα).Αν και νομίζω ότι πέρυσι τα σουτ είχαν σχέση με την κάμερα,απλά αυτός που έπαιζε μπερδευόταν με την κάμερα και δεν είχε καλή αίσθηση το που πάει το σουτ.Κατά τα άλλα οπτικά το παιχνίδι έχει πιάσει τα καλά όρια
offtopic
(Και κάτι τελευταίο.Το PRO είναι πολύ μεγάλο όνομα στα ποδοσφαιράκια για να φέρονται μερικοί με αυτό τον τρόπο.Oπως και το FIFA επίσης.Mε την διαφορά ότι η easports παράτησε το παιχνίδι για μια 8ετία που ήταν πολύ μεγάλη.Το ίδιο διάστημα το pro κένταγε.Αλλά δεν μπορεί κανείς να πει ότι τα 4 τελευταία χρόνια η konami παράτησε το pro γιατί δεν είναι έτσι.Απλά πειραματίζεται στο να βρει έναν τέλειο κώδικα.Δεν το κάνουν πολλοί αυτό.Και δικαιώματα ΠΟΤΕ δεν είχε από τις ομάδες οπότε το γκρίνιασμα για αυτό τον τομέα είναι άδικο.Και παλιά που όλοι παίζετε ψεύτικα ονόματα είχε.......)
Last edited by msnes7; 17-08-2011 at 13:57.
Ωραίο φαίνεται στο βιντεάκι, ανυπομονώ να δω πως θα είναι το ντέμο. Το μόνο που πιστεύω ότι είναι κακή ιδέα είναι το σύστημα που ελέγχεις τον παίχτη που δεν έχει την μπάλα. Το είχε κάνει και το fifa το 2003-2004 (αν δεν κάνω λάθος) και απέτυχε, την επόμενη χρονιά το έβγαλαν. Καλύτερο είναι να υπάρχει ένα κουμπί που θα το πατάς και θα κάνει την κίνηση ο παίχτης μόνος του.
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
φαινεται αρκετα καλο!βελτιωμενο σε σχεση με περυσι και τα δυχτια!!!επιτελους...το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι οι παιχτες τρεχουν "μπουγιο" ολοι μαζι πανω στην μπαλα,γενικα μπερδεβονται...(μπορει να φταινε και αυτοι που το παιζουν γιατι συνηθος ειναι λαλακες)
Last edited by SacHpe; 17-08-2011 at 16:03.
Παιδια!!!! δειτε στο τραιλερ απο πάνω το training challenge.....!!! απίστευτο...!! και ελειπε....μας άκουσε η κοναμι....απ'οτι φαίνεται και δείχνει πολύ καλα στοιχειά ...η καλή η μέρα απο το πρωί φαίνετια ....το προ φετος θα μαμαει!!!!!
λιγοτερο μπουγιο οπως λεει σωστα και ο θεσσαλονικιος και δεν νομιζω οτι θελει κατι αλλο.Μεγαλη προοδο απο τωρα ειδικα το πως λειτουργει ο υπολογιστης,ανοιγετε κανει δειχνει στο τωρινο μενουν αρκετα στασιμοι.Ο ελεγχος του offball παιχτη δεν με χαλαει εφοσον αν θες τον χειριζεσε,παραυτα στα gameplay videos ποιο πανω ειδα οτι ο υπολογιστης λειτουργει τελεια (αν δεν χρησιμοποιουσαν offball παιχτη τοτε μπορω να πω οτι σπανια θα χρειαστει)
Last edited by djpar; 17-08-2011 at 16:09.
den ksero an exete anaferthi. episimi imerominia kikloforias apo antiprosopia ine 29/9/11
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Παιδιά ...όντως...μόνο το μπουγιο παρατηρησα σαν σφαλμα ...πολύ καλές εντυπώσεις...ιδιαιτερα οι τερματοφύλακες ειναι εντυππωσιακά καλοί...αλλα για εμένα προσωπικα η εγκαθίδρυση μαθημάτων προπόνησης ειναι το Α και το Ω ....έτσι έμαθα πολλα παλιότερα και ελπίζω η φετινή προσθήκη να έχει ενδιαφέρον όπως παλιά και να μν μπήκε χωρίς να είναι ολοκληρωμένη....θα δούμε....
το ενα εχει μπουγιο το αλλο(φιφα) σαν να μην πανε πανω στους παιχτες...τι γινετε ρε παιδια τα ακρα πιασαμε!
megalh beltiosh .... ....synagonizetai aneta to fifa ..... mallon o basilias epistrefei sto throno toy fetos..........
http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios
παιδια μετα απο 2 χρονια FIFA βλεποντας και κρινοντας μεχρι στιγμης απο το υλικο που υπαρχει φετος επιστρεφω στο αγαπημενο μου PRO. φαινεται βαλανε μπροστα τις μηχανες για ενα πολυ καλυτερο ποδοσφαιρακι αντιθετα με το FIFA που μου μοιαζει ακριβως το ιδιο με περυσι.
Διαβαζα τοσα posts με θετικα σχολια και τρελαθηκα. Λες να εκανε η Konami το θαυμα;
Με απο παρακολουθηση ολων τον video που εγιναν posted ομως η χαρα μου μετριαστηκε.Και εξηγουμαι:
Τα +
α) Τraining Challenge: Eπιτελους το επανεφεραν και απο οτι βλεπω δινει και βαθμολογια αναλογα με το ποσο καλος ησουν. Ειδικα στα φαουλ απευθειας, αναλογα με το που στελνεις την μπαλα προς το τερμα σου δινει και πιο πολλους ποντους, ωστε να σε κανει να προσπαθεις για την καλυτερη καταληξη του σουτ.
β) Η ταχυτητα συνολικα μου φανηκε ανεβασμενη. Δεν ξερω τωρα αν ηταν στο +2 ή στο 0. Θα δουμε
γ) Οι παικτες ετρεχαν στους κενους χωρους χωρις να καθονται σαν αγαλματα και να περιμενουν το τρολευ
δ) Καλυτερα και διαφορετικα animations στις πασες αναλογα προς τα που θα δωσεις την μπαλα και αναλογα με την θεση του σωματος του παικτη
Τα -
α) Τα σουτ ειναι παλι σε αργη ταχυτητα. Πολλα απο αυτα κοπηκαν ή μπλοκαριστηκαν απο τους αμυντικους. Οποτε τα μακρινα σουτ δεν θα ειναι ευκολο να γινουν, ποσως να γινουν και γκολ
β) Η υποδοχη της μπαλας απο τον εκαστοτε παικτη ειναι αργη. Μεχρι να κανει control του την εχουν παρει ή εστω εχει χαθει ο ελεγχος παλι
γ) Το sprint του επιτιθεμενου με την μπαλα στα ποδια ειναι αργο. Ευκολα οι αμυντικοι των προλαβαινουν λες και τρεχουν με nitro
Συνολικα δεν εντυπωσιαστηκα. Τα αρνητικα πρεπει να βελτιωθουν αμεσα (νομιζω ομως οτι τωρα πια ειναι αργα) μια και η αμεση αποκριση στις εντολες που δινεις στον χειριζομενο παικτη ειναι απαραιτητη για να εχεις τον απολυτο ελεγχο των φασεων και να μην υπαρχει "lag" λες και παιζεις online. Αφου θα κυκλοφορησει το demo μεχρι τελος του μηνα ας περιμενω για να το κρινω πιο εμπεριστατωμενα. Καπου διαβασα οτι θα κυκλοφορησουν 2 διαφορετικα demo. Ισχυει και για ποιο λογο;
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
^^Και εγω στην αρχη ενθουσιαστηκα αλλα τωρα που τα ξαναβλεπω μου φαινεται σχεδον ιδιο με το 11.Μακαρι να κανουν κατι με τα σουτ γιατι αλλιως δεν την παλευω.Αντε να βγει το demο...μπορει καποιος να μου πει τι θα ειναι το mypes?
Last edited by azalus; 18-08-2011 at 00:46.
εμενα παντος μου αρεσε υπερβολικα και στην τελικη ναι αυτος που κραταει την μπαλα ειναι αναγκαστικα πιο αργος απο αυτον που δεν την εχει βαση νομου κιολας!
Bookmarks