Page 5 of 23 FirstFirst 12345678915 ... LastLast
Results 81 to 100 of 457

Thread: Μodern Warfare 3

  1. #81
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    32,599
    Name
    Δημήτρης

    Default

    Quote Originally Posted by djpar View Post
    περαστικα σε οποιον δωσει 7-8 $ ανα μηνα!
    Γιατι αμφιβαλλεις? Για πλακα θα τα δωσει ο κοσμος τα λεφτα.

    /trollmode on (εντ αη ντοντ γκιβ εη φακ)

    Βασικα ειμαι πεπεισμενος οτι αν εβγαινε ενα Cod το διμηνο ευκολα θα πουλαγε 6-7 εκατομυρρια. Ευκολα ομως! Ειναι μεχρι να το παρει χαμπαρι και η Activision και να εκπεδευσει κανα εκατομμυριο κινεζους να γινουν προγραμματιστες και να βγαζουν COD.

    Πως ηταν τα υφαντουργεια παλια? Ε καπως ετσι θα γινει και με τα dev studios της Activision.

    /trollmode off

  2. #82
    PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3,570
    Name
    Γιάννης

    Default

    Ρε παιδιά, είμαι σε δίλημμα. Να αγοράσω το modern warfare 3 ή το uncharted 3; Αχαχαχαχαχαχαχα. Δεν πας στο διάο** λέω εγώ βρωμοActivision; Δεν φτάνει που πουλάς παιχνίδια του φούτσου και βγάζεις τρελό χρήμα, αντί να δείξεις σεβασμό σε αυτούς που σε έχουν κάνει πλούσια, τους μαμάς για άλλη μια φορά. Δεν το λέω για μένα, δεν έχω πάρει cod ποτέ, αλλά πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το μαμήσι.

    Τέρμα πια. Από εδώ και πέρα χρήματα θα δώσω μόνο σε τίτλους που αξίζουν και με σέβονται.

  3. #83
    Moderator hakoo's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10,480
    PSN ID
    hakoo_

    Default

    troll - ξεtroll, sorry απο τους fans του COD αλλα δεν γινεται να μην τα πουμε.
    Μιλαμε για πραγματικη ξεφτιλα ΜΑΣ αυτο που κανουν, λιγοτερο δικη τους ξεφτιλα. Ποσο ζωο πρεπει να σε θεωρουν για να πασαρουν τετοιες αστειοτητες?

    Quote Originally Posted by djpar View Post
    περαστικα σε οποιον δωσει 7-8 $ ανα μηνα!
    Οταν θελεις να εξαπατηθεις, η προσπαθεια που πρεπει να καταβαλλει μια εταιρια ειναι μηδαμινη. Τους σωζεις και τα λεφτα για το marketing που επρεπε να κανουν για να προωθησουν μια τετοια αστειοτητα.
    Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι (που οπως ειπα παραπανω ΘΕΛΟΥΝ να εξαπατηθουν) θα το υποβαθμισουν στο μυαλο τους σκεπτομενοι ¨ελα μωρε, 7-10 το μηνα, θα κοψω απο καπου αλλου, ενα λιγοτερο παιχνιδι το διμηνο, σιγα το ποσο, 2 πακετα τσιγαρα, 3 καφεδες. Σιγα.."
    Να πω για ακομη μια φορα οτι η ουσια δεν βρισκεται στα 7-10 ευρω, αλλα στο που οδηγουμε την βιομηχανια κανοντας αυτες τις επιλογες κατα τη γνωμη μου.


  4. #84
    Advanced Member LeoTheAkuma's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    318
    PSN ID
    LeoTheAkuma
    Name
    Λεωνίδας

    Default

    Βασικα θεωρω χαζο πλεον το οτι εχουν βγει 10 CoD τα τελευταια 5 χρονια... Αλλα οσο υπαρχουν θυματα παντα αυτοι θα πουλανε. Ποτε μου δεν επαιζα CoD εκτος του 3.Μετα απο αυτο ακολουθησαν αλλα 9. Ε το θεωρω υπερβολη απλα να πυροβολαω συνεχεια.Φτανει πια.
    http://img370.imageshack.us/my.php?image=56gh500100sc2.jpg

  5. #85
    PS4forums Addict criter's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,873
    PSN ID
    criter

    Default

    Ενταξει παιδια δεν ειναι και ετσι. Καταρχην δεν εχετε παιξει καθολου οι πιο πολλοι και κατευθειαν να το κραξετε, επειδη μονο και μονο πρεπει καποιος να πληρωσει. Δε λεω οτι ειναι σωστο να πληρωνεις, αλλα οι συνδρομες γενικοτερα απευθυνονται σε αυτους που θελουν κατι παραπανω και παιρνουν κατι παραπανω.

    Το Call of Duty εχει εξελιχθει αρκετα σαν multiplayer και εχει βελτιωθει με τις τοσες κυκλοφοριες της σειρας καθε χρονο. Το τελευταιο Black Ops, παρολο που δεν ειναι απο την Infinity ward του MW, αλλα απο την Treyarch που ακολουθει πιστα στα ιδια χναρια, εχει τοσα πολλα να προσφερει που κανενα αλλο COD δεν προσεφερε μεχρι τωρα.

    Το θεμα ειναι οτι εχει υποτιμηθει πλεον, εχουν κυκλοφορησει αρκετα καινουργια και καλα παιχνιδια FPS και οι περισσοτεροι το ειχαν παρει επειδη το ειχαν ολοι, χωρις να τους αρεσε ποτε ιδιαιτερα.

    Μερικα απο τα πολλα καλα που εχει το black ops σαν το πιο καινουργιο, εκτος απο το καλο story, αλλα και καποια που δεν εχουν τα πιο παλια CODs, ειναι: Η μεγαλη ποικιλια απο τα οπλα, εχει και παλια και καινουργια και πολλα καλα perks. Eχει πολλα και ποικιλα multiplayer modes και καινουργιες κατηγοριες με διαφορα games, οπως Sharpshooter, Gungame κα. Μετα εχει και Coop και zombies, μπορεις να κανεις custom profile, ακομα και να δεις τα replays των matches, εχει split screen και αλλα πολλα, που δυστυχως ομως, πανω απο το 50% αυτων που πηραν το παιχνιδι δεν μπορουν να εκτιμησουν. Η συνδρομη δεν απευθυνεται σε αυτους. Απο οτι καταλαβα θα ειναι παλι δωρεαν, αλλα θα δινει περισσοτερες δυνατοτητες σε αυτους που θελουν αυτα τα παραπανω και θα μπορουν να πληρωσουν.

    Αν ειναι να μπορεις να διοργανωνεις πιο σοβαρα, clans και matches και να παιζεις σε δικους τους servers λογικα ωστε να εχεις καλυτερο δυνατον και πιο σταθερο σημα, ο αριθμος των παιχτων να αυξηθει σε περισσοτερους, ας εχει και 64, οπως και ολα τα διαφορα αλλα που θα δινει οπως ειδικα prizes, οργανωμενα ολα τα statistics σε site, με 5 ευρω το μηνα, εγω μπορει να το δοκιμασω.

    Παλιοτερα φημες ελεγαν οτι θα κυκλοφορησει ενα MMO COD. Το COD γενικα εχει παρα πολλους φιλους και νομιζω οτι αυτη η συνδρομη θα ειναι ενας τροπος να δωσει τις περισοτερες δυνατοτητες στην online εμπειρια επι πληρωμη, παρα να κυκοφορουσε ενα ξεχωριστο παιχνιδι μονο online, που μπορει να μην το επαιρνε και κανενας. Γενικα σαν παιχνιδι ομως δεν νομιζω να αλλαζει κατι. Οπως το ξεραμε το COD, ετσι θα ειναι και παλι φανταζομαι.

  6. #86
    Member christos_13's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Χανια
    Posts
    35
    PSN ID
    christos_13

    Default

    Quote Originally Posted by LeoTheAkuma View Post
    Βασικα θεωρω χαζο πλεον το οτι εχουν βγει 10 CoD τα τελευταια 5 χρονια... Αλλα οσο υπαρχουν θυματα παντα αυτοι θα πουλανε. Ποτε μου δεν επαιζα CoD εκτος του 3.Μετα απο αυτο ακολουθησαν αλλα 9. Ε το θεωρω υπερβολη απλα να πυροβολαω συνεχεια.Φτανει πια.
    μπορεις να μου απαριθμησεις ανα χρονολογια και τιτλο τα 10 COD σε διαστημα 5 ετων ?
    για να δουμε ποιος γραφει,για να γραφει και ποιος ξερει...

    (συμφωνω με criter,συνεχιστε να κραζεται )
    Last edited by christos_13; 31-05-2011 at 22:33.

  7. #87
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    32,599
    Name
    Δημήτρης

    Default

    Σοβαρολογειτε ρε παιδια τωρα? Δηλαδη το βρισκετε και λογικο απο πανω? I rest my case ειλικρινα....

  8. #88
    Moderator Nek_Food's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Helghan after the bomb (aka Athens)
    Posts
    7,086
    PSN ID
    Nek_Food

    Default

    Φίλε criter αυτά που και καλά θα προσφέρει η Activision στους ανόητους (ναι ανόητους) που θα τρέξουν να κάνουν συνδρομή, ουσιαστικά τα προσφέρει από καιρό λίγο πολύ έτσι και τσάμπα η Bungie για τα παιχνίδια της Halo*. Κάτι παραπλήσιο ας πούμε έχει και το Killzone σε μικρότερο βαθμό. Πιστεύεις ότι αν πιαστεί η αγορά κορόιδο και τα σκάσουν, θα το έχουν οι άλλες εταιρείες για πολύ στο τσάμπα; Όταν οι εταιρείες κερδοσκοπούν επάνω στον ΝΟΜΙΜΟ πελάτη και ζητάνε από την μύγα ξύγκι ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Μικρότεροι τίτλοι, χειρότεροι τίτλοι, ακριβότεροι τίτλοι, multi και άγιος ο gaming Θεός, DLCs βροχή, πετσοκομμένοι τίτλοι, Vip Passes, Game Keys, Elite συνδρομές, Plus+ στο PSN και φυσικά μιας και μας αρέσει το Xbox Live και το εκθειάζουμε αφού το πληρώνουμε, το PS4 λογικά και αναμενόμενα ΔΕΝ θα έχει τσάμπα online αλλά θα πρέπει να πληρώνουμε συνδρομή για να παίζουμε με τους φίλους μας. Ωραία όλα αυτά έτσι; Εγώ έχω παίξει όλα τα CoDs στις κονσόλες (δεν είναι όσα λένε μερικοί και δεν βγαίνουν 2 τον χρόνο), αλλά το τελευταίο περίμενα να βρω χώμα για να το πάρω και φυσικά θα μποϊκοτάρω το επόμενο όσο πάει.

    * (αν και αυτοί έχουν το bungie pro τώρα που το σκέφτομαι για περισσότερα αλλά δεν ξέρω αν είναι επί πληρωμή ή δωρεάν αυτό)
    Spoiler!
    Last edited by Nek_Food; 01-06-2011 at 11:16.

  9. #89
    PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Πετρουπολη
    Posts
    3,974
    PSN ID
    MajereMP44

    Default

    Συμφωνω εννοειται με τα τελευταία ποστς. Αν είναι δυνατόν να πληρωνουμε!Εδω ουτε dlc δεν έχω πάρει ακόμα σε κανενα παιχνιδι.Εμεις καθορίζουμε τη στρατηγικη των εταιρειων αλλα μεχρι να το παρουμε χαμπαρι , θα είναι ολα επι πληρωμη!Να φορτιζουμε και τα dualshock oι μεν συνδρομητες 10 ωρες ενω οι "γυφτοι" ανα 1 ωρα.
    Satan has left his killing floor
    PS4

  10. #90
    Member christos_13's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Χανια
    Posts
    35
    PSN ID
    christos_13

    Default

    Αυτο που μαλλον δεν καταλαβαινετε ειναι οτι μεγαλη σημασια εχει με ποιους παιζεις και τι θελεις απο το καθε παιχνιδι.Αν παιζεις συνεχεια μονο σου και δεν εχεις μια "καποια" παρεα που παιζοντας να κανεις και τον χαβαλε σου τοτε φυσικα δεν εχεις λογο ουτε elite να πληρωσεις,αλλα ουτε dlc για νεους χαρτες.

    *Valkyre λογικο μπορει να μην ειναι,οπως και δεν ειπα οτι θα το παρω...Απλα συμφωνησα με τον criter με αυτα που προσφερει το B.O.Τα οποια ειναι αρκετα για αυτο το παιχνιδι.Μπορει για αλλους ανουσια....

  11. #91
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    32,599
    Name
    Δημήτρης

    Default

    Eδω μιλαμε ομως για κατι αλλο, μιλαμε για κανονικη ληστεια και ενα νεο καθεστως που θελει να επιβαλλει η Activision. Γιατι αν το καταφερει δεν θα ειναι μονο το COD που θα θελει συνδρομη, θα ακολουθησουν και ολες οι αλλες εταιρειες αφου δουν οτι ο κοσμακης ειναι διατεθιμενος να πληρωνει για πραγματα που μεχρι τωρα εθεωρουντο αυτονοητο οτι πρεπει να ειναι δωρεαν.

  12. #92
    PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3,570
    Name
    Γιάννης

    Default

    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Eδω μιλαμε ομως για κατι αλλο, μιλαμε για κανονικη ληστεια και ενα νεο καθεστως που θελει να επιβαλλει η Activision. Γιατι αν το καταφερει δεν θα ειναι μονο το COD που θα θελει συνδρομη, θα ακολουθησουν και ολες οι αλλες εταιρειες αφου δουν οτι ο κοσμακης ειναι διατεθιμενος να πληρωνει για πραγματα που μεχρι τωρα εθεωρουντο αυτονοητο οτι πρεπει να ειναι δωρεαν.
    Έχουν ήδη επιβάλλει ένα άλλο καθεστώς το καθεστώς του online και του fps. Σε συνδυασμό βέβαια με τα πρόβατα που αγοράζουν ό,τι μπούρδα τους πουλήσουν, απλά επειδή το κουτί γράφει call of duty.

  13. #93
    Member christos_13's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Χανια
    Posts
    35
    PSN ID
    christos_13

    Default

    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Eδω μιλαμε ομως για κατι αλλο, μιλαμε για κανονικη ληστεια και ενα νεο καθεστως που θελει να επιβαλλει η Activision. Γιατι αν το καταφερει δεν θα ειναι μονο το COD που θα θελει συνδρομη, θα ακολουθησουν και ολες οι αλλες εταιρειες αφου δουν οτι ο κοσμακης ειναι διατεθιμενος να πληρωνει για πραγματα που μεχρι τωρα εθεωρουντο αυτονοητο οτι πρεπει να ειναι δωρεαν.
    καλα ολα αυτα που λες αλλα πρωτα η ιστορια ξεκινησε απο τα DLC.Ειδες κανεναν να μην τα παιρνει?Και καποιος που δεν τα ειχε τα επαιρνε απο το προφιλ ενος φιλου του.Αλλα οτι πουλαγαν-πουλαγαν.Υποχρεωσε κανενα να μην παιξει online αν δεν εχει τους νεους χαρτες?Οχι...Το ιδιο και τωρα
    Ειναι μια υπηρεσια οπως το "Plus".Και μαλιστα μια υπηρεσια,απο το βιντεακι που ειδα που ειναι της πλακας,που δεν απευθυνεται σε απλους χρηστες αλλα σε ομαδες. *
    Τεσπα ο καθενας αποφασιζει για την τσεπη του...

    *Ezio,μπραβο,το βρηκες.Αυτοι ειναι η αιτια του κακου.Και ελεγα και εγω τι φταιει...


    * edit: που σε περιπτωση μη αγορας παλι μια χαρα θα παιζεις multi...
    Last edited by christos_13; 01-06-2011 at 14:02.

  14. #94
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    32,599
    Name
    Δημήτρης

    Default

    ^^ Μα δεν ειπα ποτε οτι τα DLC ειναι κατι καλο. Και φυσικα συμφωνω μαζι σου. Εχω αγορασει ΕΛΑΧΙΣΤΑ εως καθολου DLCs και αυτα ηταν DLCs που μου εδειξαν οτι αξιζαν. (rockstar για πχ).

    Φυσικα και τα DLC ανηκουν πανω κατω στην ιδια φαση κοροιδιας. Αυτο ομως τι σημαινει? Οτι επειδη εγινε η μλκια με τα DLCs αρα απο εδω και περα οι εταιρειες εχουν το αζημειωτο σε καινουργιες ληστρικες -κατα τη γνωμη μου- πολιτικες? Ε οχι δεν θα τους υποστηριξω κιολας, ουτε θα ριξω το φταιξιμο μονο στους καταναλωτες. Σιγουρα εχουμε μεγαλο μεριδιο ευθυνης γιατι ειμαστε ηλιθιοι στο συνολο μας, αλλα οχι και να υποστηριξω μια εταιρεια επειδη εκμεταλλευται την ηλιθιοτητα/αδιαφορια των καταναλωτων. Ποσο μαλλον μια εταιρεια σαν την Activision που εγω θεωρω καρκινωμα επι του παροντος στην βιομηχανια.

  15. #95
    Moderator Nek_Food's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Helghan after the bomb (aka Athens)
    Posts
    7,086
    PSN ID
    Nek_Food

    Default

    Quote Originally Posted by christos_13 View Post
    Αυτο που μαλλον δεν καταλαβαινετε ειναι οτι μεγαλη σημασια εχει με ποιους παιζεις και τι θελεις απο το καθε παιχνιδι.Αν παιζεις συνεχεια μονο σου και δεν εχεις μια "καποια" παρεα που παιζοντας να κανεις και τον χαβαλε σου τοτε φυσικα δεν εχεις λογο ουτε elite να πληρωσεις,αλλα ουτε dlc για νεους χαρτες.
    Πάντα αυτό δεν ήταν το νόημα; Απλά σταδιακά οι εταιρείες αρχίζουν να υποβαθμίζουν τα αυτονόητα, για να σε σπρώξουν μετά να πληρώσεις για να τα έχεις πάλι εκεί που μέχρι χθες ήταν δωρεάν. Όσο υπάρχουν πρόβατα (μπεεε) που αγοράζουν ό,τι σαβούρα τους σερβίρουν τότε δεν υπάρχει ελπίδα για το gaming, αναπόφευκτα θα πληρώνουμε τα πάντα 10 πάνω από την πραγματική τους αξία και θα λέμε και ευχαριστώ. Προσωπικά σε τέτοιο τραίνο δεν έχω κανένα σκοπό να ανέβω, θα μείνω να παίζω τα παλιά καλά παιχνίδια και όχι την ξαναμαναζεσταμένη σούπα της όποιας εταιρείας κάθε χρόνο, οι υπόλοιποι κάνουν ότι τραβάει το κέφι τους και η τσέπη τους φυσικά.

    Αύγουστος 2009:
    “And Tony, you know if it was left to me, I would raise the prices even further.”
    Τάδε έφη Robert Kotick (Activision CEO) για την αδικαιολόγητη αύξηση της τιμής του MW2 επειδή απλά ήξεραν ότι θα πουλήσει έτσι ή αλλιώς.

  16. #96
    PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    アテンス
    Posts
    2,466
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

    Default

    Check this out!

    O Eric Hirshberg, Publishing CEO της Activision, ανακοίνωσε πως όσοι gamers εγγραφούν στην υπηρεσία Call of Duty Elite θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μία αποκλειστική web series, εμπνευσμένη από τη σειρά Call of Duty, υπό μορφή μίας κανονικής τηλεοπτικής σειράς. Για το λόγο αυτό η Activision έχει κλείσει συμφωνία με μεγάλα ταλέντα του Hollywood για τη δημιουργία της σειράς, εξασφαλίζοντας ότι τα μέλη του προγράμματος Elite θα έχουν "real entertainment value". Ο Hirshberg παρομοίασε τους παίκτες του CoD με τους οπαδούς των σπορ, οι οποίοι θέλουν να ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα όχι μόνο τη μέρα των αγώνων, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά αυτή δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά και μόνο η αναφορά σε "ταλέντα του Hollywood", δείχνει ότι η Activision επενδύει πολλά -όχι μόνο χρήματα- στο όλο project. -source:gameover


    Ποτε δε συμπαθησα το cod αλλα νομιζω οτι το παρακαναν...

  17. #97
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    32,599
    Name
    Δημήτρης

    Default

    θέλω να δω αυτα τα ... "ταλέντα" που λένε...

  18. #98
    PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    アテンス
    Posts
    2,466
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

    Default

    ε chuck norris θα εχει στανταρ


  19. #99
    Advanced Member zapee995's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    425
    PSN ID
    Zapee9950
    Name
    Πέτρος

    Default

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!tnf50 εγραψες ιστορια!!!

  20. #100
    Moderator Nek_Food's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Helghan after the bomb (aka Athens)
    Posts
    7,086
    PSN ID
    Nek_Food

    Default

    Μπας και είναι αυτή η ανεξάρτητη ομάδα που είχε κάνει τσάμπα το find makarov και τώρα να τους πήρε στην δούλεψη της η Activision; Και από την άλλη βίντεο; Τί σόι μλκ είναι αυτή, λες και δεν μπορούμε να τα βρούμε ελεύθερα και δωρεάν ή ότι από την άλλη όλη μας η ζωή μέρα νύχτα θα είναι ένα παιχνίδι. Oh well... όσοι έχουν μυαλό και δεν είναι σε μισθοδοσία της εταιρείας ήδη την κράζουν παντού οι υπόλοιποι είτε είναι πρόβατα, είτε λύκοι.
    Spoiler!
    Last edited by Nek_Food; 01-06-2011 at 21:56.

Page 5 of 23 FirstFirst 12345678915 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •