Page 439 of 458 FirstFirst ... 339389429435436437438439440441442443449 ... LastLast
Results 8,761 to 8,780 of 9148

Thread: Xbox One

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

@Cristos33 - ωραίος ευχαριστώ πολύ - όλα μου φαίνονται δύσκολα στις κονσόλες (βαδίζω ακόμα με το mindset pc - ότι δηλαδή κάτι παραπάνω θα πρέπει να κάνω).

Κάτι άσχετο - είμαι ο μόνος που τις νύχτες δεν βλέπω σχεδόν χριστό και πραγματικά χρειάζομαι lantern?

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
    @Cristos33 - ωραίος ευχαριστώ πολύ - όλα μου φαίνονται δύσκολα στις κονσόλες (βαδίζω ακόμα με το mindset pc - ότι δηλαδή κάτι παραπάνω θα πρέπει να κάνω).

Κάτι άσχετο - είμαι ο μόνος που τις νύχτες δεν βλέπω σχεδόν χριστό και πραγματικά χρειάζομαι lantern?
    Τι ώρες παίζεις;
    Εχτές παίξαμε λίγο με τον Αποστόλη
    Βρήκαμε κ ένα ναυάγιο.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

3. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

WolfRathmA (26-03-2018)

Δεν έχω ώρες αλλά χθες προς το βραδάκι που ήθελα να μπω έπεσε πάλι bullying από τις μικρές να παίξουν wii U (όπως κάθε Παρασκευή - Σάββατο) και μετά μου έφυγε η όρεξη ... Κοινώς μεταξύ παιδιών (3d world) και συζύγου (survivor) τρώω πινέλο.

Ελπίζω να σας πετύχω σήμερα - τι ώρα μπήκατε?

5. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

Christos33 (24-03-2018)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Έλα ρε είσαι τυχερός είναι μια ωραία στολή.

Τελικά μου τα έδωσε και αυτά σήμερα Χριστοφορε!!!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

7. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

Sir_Teraflop (24-03-2018)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Τελικά μου τα έδωσε και αυτά σήμερα Χριστοφορε!!!
    Δύο στολές, ωραίος.
    Τουλάχιστον τώρα μάζεψε για να φτιάξεις καράβι, πανιά, χρώμα κ καμία γοργόνα μπροστά

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Δύο στολές, ωραίος.
    Τουλάχιστον τώρα μάζεψε για να φτιάξεις καράβι, πανιά, χρώμα κ καμία γοργόνα μπροστά

Ναι δυο στολές. Από ντύσιμο είναι έτοιμος. Μόνο κανένα γάντζο να βάλω στο χέρι θα ήταν μια χαρά. Χαχαχα. Ποδαράκι ξύλινο κιόλας. Όλα κομπλέ.

Καλά του Blag Dog είναι όλα τα λεφτά. Αυτή που έδωσε δεν συγκρίνεται.

Μου έδωσε και τις δυο στολές γιατί ο κωδικός του παιχνιδιού ήταν η day one Edition ή pre order και καλά που δίνει το black dog set και ο άλλος κωδικός ήταν το mercenary που μου είχες πει εσυ.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!

Οι στολές αυτές από που είναι!?

Edit: Απαντήθηκε από wolfrathma

Spoiler!
    Last edited by Sir_Teraflop; 24-03-2018 at 17:29.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Οι στολές αυτές από που είναι!?

Edit: Απαντήθηκε από wolfrathma

Spoiler!
    Εγώ φίλε το κόλπο μου είναι νωρίς για ύπνο, δεν τα αφήνω μετά της δεκα σπάνια κάθονται, βέβαια κοιμάται κ η γυναίκα νωρίς οπότε βολεύει.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Dat downgrade tho
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Για τις αποστολές για τα ζώα που πρέπει να μαζέψεις θέλει αρκετή δουλειά. Και πρέπει να το κάνουν πιο κατατοπιστικό. Δηλαδή σου λέει ότι πρέπει να βρεις 2 ειδών κότες. Θα πρέπει στα νησιά όταν τα βλέπεις στον χάρτη, να βάλουν επιλογή να φαίνεται ότι στο τάδε νησί μπορείς να βρεις αυτό το είδος κότας, γουρούνια κτλ. Το να κάθομαι να πηγαίνω από νησί σε νησί για να βρω αν έχει τις κότες κτλ που ψάχνω, θα κάνω 2 ώρες να ταξιδεύω με το καράβι και στην ουσία θα χάσω και την προθεσμία που σου βάζει και θα βαρεθώ κατά πάσα πιθανότητα. LOL

Follow me!

Εγώ αναγκάστηκα να συμβουλευτώ guide για αυτές - είναι π.χ. ένα νησί δεν θυμάμαι πως το λένε που έχει και τα δύο είδη κότας αλλά ναι και εγώ βαρέθηκα να ψάχνω με το κιάλι τις παραλίες

Άσχετο αλλά σχετικό - πολύ screen tearing στο one X ρε παιδί μου. Έχω πειράξει το fov - δεν ξέρω αν επηρεάζει.

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Εγώ αναγκάστηκα να συμβουλευτώ guide για αυτές - είναι π.χ. ένα νησί δεν θυμάμαι πως το λένε που έχει και τα δύο είδη κότας αλλά ναι και εγώ βαρέθηκα να ψάχνω με το κιάλι τις παραλίες

Άσχετο αλλά σχετικό - πολύ screen tearing στο one X ρε παιδί μου. Έχω πειράξει το fov - δεν ξέρω αν επηρεάζει.
    Δεν έχω θέμα tearing καθόλου. Μπορεί να φταίει και αυτό που λες. Κοίταξε μήπως έχει πειράξει και τίποτα από την τηλεόρασή σου. Γιατί κάτι σκαλίζεις τελευταία

Follow me!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Για τις αποστολές για τα ζώα που πρέπει να μαζέψεις θέλει αρκετή δουλειά. Και πρέπει να το κάνουν πιο κατατοπιστικό. Δηλαδή σου λέει ότι πρέπει να βρεις 2 ειδών κότες. Θα πρέπει στα νησιά όταν τα βλέπεις στον χάρτη, να βάλουν επιλογή να φαίνεται ότι στο τάδε νησί μπορείς να βρεις αυτό το είδος κότας, γουρούνια κτλ. Το να κάθομαι να πηγαίνω από νησί σε νησί για να βρω αν έχει τις κότες κτλ που ψάχνω, θα κάνω 2 ώρες να ταξιδεύω με το καράβι και στην ουσία θα χάσω και την προθεσμία που σου βάζει και θα βαρεθώ κατά πάσα πιθανότητα. LOL
    Εντάξει δεν νομίζω είναι τόσο τραγικό, εγώ τα βρίσκω εύκολα.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Από πότε ευθύνεται για το tearing............η τηλεόραση; Να οργανωθούμε λιγάκι ρε παιδιά!

Αν διαβάσετε το άρθρο του DF, αναφέρει ευθέως ότι το tearing είναι πολύ πιο εμφανές στο Χ, παρά στο S.
    Και στο S υπάρχει, αλλά απαιτείται έμπειρο (τεχνολογικά) μάτι για να το δει.

18. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Christos33 (26-03-2018)

Ναι δεν είναι συχνό το tearing αλλά όταν το κάνει... βγάζει μάτια. Παίζει να φταίει και το fov που το τερμάτισα.

@ Wolf ναι την έχω σκίσει την κακομοίρα την lg (μια παλιά είναι αλλά δείχνει καλά) - μέχρι και το service menu της πείραξα και ενεργοποίησα πολλά πραγματάκια

Πάντως αν διάβασες το post μου εκείνο είμαι 100% σίγουρος ότι και στην δική σου τα ίδια θα ισχύουν με τα hdmi inputs και το renaming - όλες οι lg που έχω δει τα ίδια settings πάνω κάτω έχουν - βέβαια η δική σου έχει και άλλα τόσα από πάνω με το HDR κτλ..

Από ότι έχω καταλάβει τελικά - έχει ένα θέμα το xbox με τα gamma curves του όταν το βάζεις να δείξει PC-RGB. Μπορεί στο dashboard και στα apps να σου κάνει black crush και στα games όχι - περίεργα πράγματα... Το ψάχνω ακόμα.
    Last edited by Sir_Teraflop; 26-03-2018 at 13:02.

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Από πότε ευθύνεται για το tearing............η τηλεόραση; Να οργανωθούμε λιγάκι ρε παιδιά!

Αν διαβάσετε το άρθρο του DF, αναφέρει ευθέως ότι το tearing είναι πολύ πιο εμφανές στο Χ, παρά στο S.
    Και στο S υπάρχει, αλλά απαιτείται έμπειρο (τεχνολογικά) μάτι για να το δει.
    Γιατί να μην ευθύνεται; Αν για παράδειγμα έχεις ενεργοποιήσει το motion interpolation της τηλεόρασης; Δε θα σου κάνει σπασίματα;

Δεν υπάρχει ίχνος tearing στη δική μου περίπτωση. Το Fov επίσης (Field of view) που το έχει αλλάξει αναφέρει ότι μπορεί να επηρεάσει το performance του Xbox.

Follow me!

Υποτιθεται για το Screen tearing βγηκαν οι γνωστες τεχνολογιες τυπου Freesync και Gsync,αρα εν μερη ναι παιζει ρολο τι τηλεοραση/monitor εχεις.

Και το γραφω αυτο μιας και το Xbox one x υποστηριζει FreeSync. Τωρα βεβαια για τις οποιες διαφορες στην περιπτωση αυτη(μιας και μιλαμε για κονσολα)δεν εχω ψαξει να δω τι παιζει.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Υποτιθεται για το Screen tearing βγηκαν οι γνωστες τεχνολογιες τυπου Freesync και Gsync,αρα εν μερη ναι παιζει ρολο τι τηλεοραση/monitor εχεις.

Και το γραφω αυτο μιας και το Xbox one x υποστηριζει FreeSync. Τωρα βεβαια για τις οποιες διαφορες στην περιπτωση αυτη(μιας και μιλαμε για κονσολα)δεν εχω ψαξει να δω τι παιζει.
    Δεν το δημιουργεί η τηλεόραση όμως το tearing, θέμα της κονσόλας είναι. Απλά με το freesync πλέον δεν θα επηρεάζονται οι τηλεοράσεις.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Αυτό περιμένω για να αλλάξω τηλεόραση - το VRR θα είναι ενσωματωμένο στο επόμενο hdmi spec αν δεν κάνω λάθος.

Ο τύπος εδώ βέβαια έχει τεράστιο πρόβλημα - ούτε καν είναι σε εμένα έτσι:

Bookmarks

Bookmarks