Ρε συ μιχαλη το link που λέει πρόλαβε το βλεπεις το πατάς και λέει για καλάθι κανονικά, τώρα εσυ πως βλέπεις μονο κατάστημα ασε το xbox που τελείωσε δες της άλλες ακουστικά,ps4 slim τα αγοράζεις κανονικά μονο το xbox είχε σε κατάστημα;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο link που έβαλες δεν έχει τίποτα για το Xbox, κανένα καλάθι.
Και σου ξαναλέω όπως σου είπε και ο Δημήτρης. Η προσφορά του Xbox ηταν μόνο για καταστήματα. Και γενικά θα υπάρχουν προσφορές που θα είναι μόνο για καταστήματα και άλλες που θα είναι και Online.
Στο λέμε 2 άτομα ρε Χριστόφορε και ο Δημήτρης ξέρει και 2 πράγματα παραπάνω από εμάς. Εγώ σου λέω πως το τσέκαρα για να το κάνω κράτηση και δεν μπορούσα.
Εσύ δεν ξέρω πως λες πως μπορούσες και Online να κάνεις παραγγελία.
ναι παιδια,αν υπαρχει η δυνατοτητα σβησιματος.σβηστε κ τα δικα μου γιατι εδωσα λανθασμενη πληροφορια κ εκανα αντιπαραθεση χωρις λογο.ουτε τα δικα μου προσφερουν τπτ στο thread.
Με έτρωγε η περιέργεια και ρώτησα σε κατάστημα, μονο απο email μου είπε μπορουσες να το αγορασεις και απο κατάστημα.
Οπότε έχετε δίκιο τώρα γιατί φαίνεται στο site δεν καταλαβαίνω για να λένε είχαμε μια προσφορά και λογικά επαιξε σε λιγα κομμάτια
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειναι οι ημερομηνιες για το ποτε ειναι διαθεσιμα για κατεβασμα.
mihalis13 (22-11-2016)
Insider program για sea of thives (αυτό θα είναι παιχνιδιάρα και λόγος αγοράς) εκτός αν βγει 2 μήνες πριν το release του Scorpio η Sony και πει "τέλος 2018 PlayStation 5 ". Εκεί θα φρέναρω
https://www.seaofthieves.com/insider
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο που εχω να πω οταν βλεπω προσφορες ΜΟΝΟ σε φυσικα καταστηματα ειναι οτι τετοιες τακτικες ειναι απλα απαραδεκτες.
Δεν ειναι δυνατο να σε βαζουν στο τρυπακι να πας απο εκει [χρονος κυριως αλλα & κοπος/χρημα(βενζινη)],
μονο και μονο για να σε βαλουν στο τρυπακι να ψωνισεις κ αλλα προιοντα.
Χ απο εμενα σε τετοιες "προσφορες".
Οσον αφορα τωρα τα black fridays.
Μαγκεψανε τωρα τα "τουβλα" (οτι υπαρχουν τα black fridays) και σφυριζουν απο τις τρυπες.
Τοσα χρονια τι εκαναν ομως;
Μονο τις προσφορες των Χριστουγεννων ειχαμε (καμια σχεση ομως οι προσφορες αυτες, με τις τιμες χωμα των bf)
και καποιες ψιλοεκπτωσεις σε Πασχα-καλοκαιρι.
Βλεπουν τωρα οτι το παραδακι φευγει συνεχεια προς εξωτερικο μερια και προσπαθουν να το τσιμπησουν οπως-οπως.
To θυμηθηκαν λιγο αργα θα ελεγα, αλλα οταν δεν βαζουν/πληρωνουν σωστους μισθους για ικανους υπαλληλους σε τμηματα οπως π.χ. marketing, product management,
αλλα βαζουμε ασχετο/ανικανο/γνωστο/ξαδερφο/μπατζανακη σε νευραλγικες θεσεις καλα να παθουν.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
DJTaurus (23-11-2016)
Συμφωνώ σε όλα που λες. Και τόσα χρόνια με ψευτοπροσφορες τη βγάζουν. Για να δούμε και μεθαύριο τι θα βγάλουν. Ο Γερμανός πχ στη διαφήμιση λεει μέχρι 60% και εγω φαντάζομαι θήκες κινητών απο 10€ στα 4€. Η προσφορά του public με το Xbox ήταν καλή. Αμα κανει και άλλες αντίστοιχες θα εχει ενδιαφέρον.
Αλλά αυτο με τα φυσικά καταστήματα γινεται σε όλο τον κόσμο.
Και ο λόγος ναι ειναι να τσιμπήσεις και αλλα πράγματα αλλα και να φανεί πως εχει πολυ κόσμο το κατάστημα.
Edit: Η ίδια προσφορά παίζει και στα υπόλοιπα καταστήματα (Πλαίσιο, Media, Κωτσόβολο) το οποίο μου λέει πως δεν είναι προσφορά καταστημάτων, αλλά της Microsoft εδώ στην Ελλάδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks