Results 1 to 20 of 9148

Thread: Xbox One

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by Gazof View Post
    Αν κάνεις σωστά την πρόσθεση αυτών των τριών πραγμάτων από το skroutz (διότι ξέχασες να προσθέσεις την 3μηνη συνδρομή) θα βγουν 420. Άρα θεωρείς αδιανόητο το ποσό των 440 γιατί μπορείς να το βρεις 420. Καλά κρασιά. Το ότι σου κάνει αντίλογο κάποιος για κάτι δεν σημαίνει ότι δουλεύει για κανένα Public. Τι να συζητήσει κανείς όμως με κάποιον σαν και σένα που κατηγορεί τους υπαλλήλους του Public ότι είναι κλέφτες και απατεώνες;

Η προσφορά πάντως για όποιον το θέλει, υπάρχει και σε άλλες αλυσίδες, δεν είναι αποκλειστικότητα του Public.
    προλαβες κ τα διαβασες βλεπω ολα κ ενω βλεπεις οτι εχω παραδεχτει οτι εκανα λαθος,συνεχιζεις την επιθεση. ουτε φιλαρακια ειμαστε,ουτε γνωστοι.το καλα κρασια στους κολλητους σου.τωρα μια χαρα συζητησα με τους υπολοιπους κ τα βρηκαμε επισης μια χαρα κ βγαλαμε την ακρη μας.ΔΕΝ κατηγορησα τους υπαλληλους αλλα την ηγεσια,μιας κ δεν αναφερθηκα καπου συγκεκριμενα.θεωρησες καλως να πεις οτι μιλαω για τους υπαλληλους. λοιπον μη μου ξανα αναφερεις τον λογο. κ καλο θα ειναι με ανθρωπους που δεν γνωριζεις,να μη μιλας με υφακι.

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    προλαβες κ τα διαβασες βλεπω ολα κ ενω βλεπεις οτι εχω παραδεχτει οτι εκανα λαθος,συνεχιζεις την επιθεση. ουτε φιλαρακια ειμαστε,ουτε γνωστοι.το καλα κρασια στους κολλητους σου.τωρα μια χαρα συζητησα με τους υπολοιπους κ τα βρηκαμε επισης μια χαρα κ βγαλαμε την ακρη μας.ΔΕΝ κατηγορησα τους υπαλληλους αλλα την ηγεσια,μιας κ δεν αναφερθηκα καπου συγκεκριμενα.θεωρησες καλως να πεις οτι μιλαω για τους υπαλληλους. λοιπον μη μου ξανα αναφερεις τον λογο. κ καλο θα ειναι με ανθρωπους που δεν γνωριζεις,να μη μιλας με υφακι.
    Όταν λες κάποιους απατεώνες και κλέφτες και μετά λες για τους ίδιους ότι είναι καλοί μόνο στις προσφορές, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ούτε υφάκι έχω, ούτε επίθεση σου κάνω. Αν το αντιλαμβάνεσαι έτσι είναι δικό σου θέμα.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Quote Originally Posted by Gazof View Post
    Όταν λες κάποιους απατεώνες και κλέφτες και μετά λες για τους ίδιους ότι είναι καλοί μόνο στις προσφορές, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ούτε υφάκι έχω, ούτε επίθεση σου κάνω. Αν το αντιλαμβάνεσαι έτσι είναι δικό σου θέμα.
    ενταξει οκ,κλεινουμε εδω κ συνεχιζουμε τη ροη του θεματος.

Bookmarks

Bookmarks