Page 390 of 458 FirstFirst ... 290340380386387388389390391392393394400440 ... LastLast
Results 7,781 to 7,800 of 9148

Thread: Xbox One

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by adok13 View Post
    ολα καλα με τη καρτα.το παλικαρι απο το goldxbox ειναι πολυ εξυπηρετικο.με πηρε 10 τηλεφωνα μεχρι να βρουμε λυση.πηρε ο ιδιος τηλεφωνο στη microsoft και διορθωθηκε το προβλημα αφου ητανε δικο τους λαθος μ τη καρτα.τωρα το προβλημα μου ειναι αλλο.ενω δεχτηκε τη καρτα,και στις συνδρομες μου μου δειχνει οτι εχω 12 μηνες gold.οταν μπαινω στο store den me αναγνωριζει σαν gold.στα games with gold παραδειγμα μου λεει να αγοασω συνδρομη για να γινω gold.

τελικα απο τη κονσολα με βλεπει κανονικα gold αλλα απο deskrtop απο κανεναδε με βλεπει απο κανενα browser,και δε μπορω να αγορασω τα gold games του 360.οοοολο μα***ες αυτη η microsoft και προβληματα.μαρεσει που λεγανε καποτε οτι ειναι καλητερη υπηρεσια απο το psn.τετοια κολληματα με το psn δεν εχω αντιμετωπησει ποτε.ασε που μια βδομαδα ειναι ολο προβληματα το live.
    Μήπως κατάλαβες λάθος, για να πάρεις τα free του 360 χωρις να έχεις κονσόλα 360 πρέπει να έχεις μια κάρτα στον λογαριασμό,ετσι το εχει κανει όταν πατας πάνω για αγορά γράφει δωρεάν αλλά γίνεται μονο μέσω κάρτας.
    Γενικά είναι λίγο μπέρδεμα στην αρχή στην ms αλλά είναι νομίζω ποιο ασφαλής στης συναλλαγές απο psn,εγω έχω βάλει στο κινητό να ζητα έγκριση και όταν παω να μπω καπου στέλνει μήνυμα στο κινητό να εγκριθεί αυτο που παω να κανω
    Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 26-02-2016 at 20:48.

xbox:Christoforo7s

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Μήπως κατάλαβες λάθος, για να πάρεις τα free του 360 χωρις να έχεις κονσόλα 360 πρέπει να έχεις μια κάρτα στον λογαριασμό,ετσι το εχει κανει όταν πατας πάνω για αγορά γράφει δωρεάν αλλά γίνεται μονο μέσω κάρτας.
    Γενικά είναι λίγο μπέρδεμα στην αρχή στην ms αλλά είναι νομίζω ποιο ασφαλής στης συναλλαγές απο psn,εγω έχω βάλει στο κινητό να ζητα έγκριση και όταν παω να μπω καπου στέλνει μήνυμα στο κινητό να εγκριθεί αυτο που παω να κανω
    εμενα δεν μου τα εμφανιζει καν.στη κονσολα με δειχνει gold αλλα του 360 δεν τα εμφανιζει στη κονσολα,μονο του xbox one.και απο το pc οταν κανω log in δεν με δειχνει gold για να τα αγορασω απο εκει.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Στα παιχνίδια του xbox 360 δεν σε βγάζει gold ούτε λέει δωρεάν μονο οταν πατας πανω για αγορά στο βγάζει αλλά χρειάζεται να έχεις καρτα για να γίνει η δωρεάν αγορά.
    Βέβαια ούτε τα παιχνίδια του 360 δεν στα βγάζει στο one, μονο αν εχεις κονσόλα 360 είναι ποιο εύκολο να γίνει η αγορά τον δωρεάν παιχνιδιών του 360.

πηγα να αλλαξω απτο πισι το avatar και μου ζητησε να εγκαταστησω το silverlight. το εγκατεστησα και μετα με εβλεπε και gold. τυχαια λοιπον εφτιαξα το προβλημα. αλλα πραγματικα σκετη απογοητευση ειναι τα παλικαρια. θα μπορουσαν καπου να το γραφουν οτι πρει να εγκαταστησουμε το silverligjt για να δουλεψει σωστα απτο pc η υπηρεσια.καλα για την εξυπηρετηση δε μπορω να πω ευγενικοι πολυ, αλλα οταν τους πηρα τηλ. να ρωτησω για τοωσυγκεκριμενο προβλγηα δεν ειχαν ιδεα.

εχθες το βραδυ δουλευε,σημερα παλι τα ιδια.σηκωνω τα χερια με τη κολοεταιρια τους.χαλια μαυρα.

Advanced Member Alex's Avatar
    PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Βγήκε το The Solus Project,μπορουμε να το κατεβασουμε free ως game preview.Φαίνεται ενδιαφέρον.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

@Alex έχεις και xbox ποιο ειναι το username σου.
    Το ori ρε παιδιά ήταν εύκολο στο χειρισμό έχω προχωρήσει αρκετά άλλα νομίζω οτι το A από το πολύ πατημα θα κολλήσει μεσα στο χειριστήριο, ασε που πιάστηκε το χέρι μου.

Advanced Member Alex's Avatar
    PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Ναι εχω και το xbox Χριστόφορε!AlexHellas2 ειναι,προσθεσε με.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Αν θυμάμαι καλά το είχε πει πριν καιρό ο Λευτέρης.

http://unboxholics.com/news/gaming/1...c-ginontai-ena
    Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Φαινόταν αυτό, είπαμε πριν λιγο καιρό μπήκε πληκτρολόγιο στο xbox αντε και win10
    Εντάξει για μένα είναι ωραίο να εχω τα παιχνίδια και pc και xboxone, συν όλα τα έξτρα που έχει πλέον το xboxone.

Last edited by Christos33; 01-03-2016 at 19:11.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δεν λέει όμως μόνο αυτό.
    Εγω κατάλαβα οτι θα δούμε και αναβαθμισμένο XboxOne με οτι συνεπάγεται αυτό.
    Spoiler!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Ακριβώς αυτό που έλεγα, σωστά θυμάται ο Μιχάλης.

Θα μετατρέψει την κονσόλα της σε μοντέλα gaming PC (low / high specs 2 μοντέλα).

Και τα PC.........ότι βρέξει ας κατεβάσει, δεν πολυ-ενδιαφέρεται πλέον. Το χρήμα είναι στο Office365.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Κι αυτό δε μου αρέσει καθόλου... Ανοίγουν οι ασκοί με ο,τι αυτό συνεπάγεται....

14. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

mihalis13 (01-03-2016)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Λετε να το παει και έτσι,εγω νομίζω θα κάνει την κονσόλα πολυμηχανημα παίζει παλιά παιχνίδια, βαζεις πληκτρολόγιο -χειριστήριο ότι θέλει ο καθένας,crossbuy-crosssave και αν βάλει και win10 πληρως κονσόλα pc.(μονο που δεν αναβάθμιζεται)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγω πιστεύω θα βγάλει ενα δυνατότερο Xbox που θα μπορεί να τρέχει νεότερα games (ή έστω να τα τρέχει καλύτερα)
    Δηλαδή θα βγαίνει ενα παιχνιδι και θα σου λέει στο Xbox 2013 edition δεν παίζει ή παίζει στα 720p πχ.
    Στο Xbox 2016 edition τρέχει στα 1080p και στο Xbox 2016 premium edition ειναι και σταθερό στα 60fps.
    Το κανει τελείως pc. Φαίνεται πλέον δεν την ενδιαφέρει το brand Xbox αλλα τα Windows 10.
    Εμένα ολα αυτά σαν console user δεν μου αρέσουν.
    Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Αυτό θα ξεφύγει η κατάσταση και δεν νομίζω να ακολουθήσει κανένας σιγά μην παρω κονσόλα που αναβάθμιζεται και να θέλει λεφτά να παίξω ενα καινούργιο παιχνίδι.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Εγω πιστεύω θα βγάλει ενα δυνατότερο Xbox που θα μπορεί να τρέχει νεότερα games (ή έστω να τα τρέχει καλύτερα)
    Δηλαδή θα βγαίνει ενα παιχνιδι και θα σου λέει στο Xbox 2013 edition δεν παίζει ή παίζει στα 720p πχ.
    Στο Xbox 2016 edition τρέχει στα 1080p και στο Xbox 2016 premium edition ειναι και σταθερό στα 60fps.
    Το κανει τελείως pc. Φαίνεται πλέον δεν την ενδιαφέρει το brand Xbox αλλα τα Windows 10.
    Εμένα ολα αυτά σαν console user δεν μου αρέσουν.
    Συμφωνω..

Απλα να συμπληρώσω οτι το μοναδικο που ζηλευω απο τα pc και θα ηθελα στις κονσόλες ειναι να υπαρχει η δυνατότητα τα επιλέξω ανάλυση και frame rate.

Αυτο με τις βουτιές του frame rate στα παιχνιδια με ενοχλεί αφάνταστα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Από όσο διάβασα στο άρθρο και αν κατάλαβα καλά μιλάει για μια κονσόλα η οποία θα έχει λειτουργικό Windows10 και παράλληλα να είναι αναβαθμιζομενη? Κάνω λάθος κάπου? Αν δε κάνω λάθος στο συμπέρασμα μου, τότε ας μου εξηγήσει κάποιος το λόγο ύπαρξης μιας τέτοιας κονσόλας αντί ενός pc? Και τελικά έχουν σκεφτεί καθόλου τι αγοραστικό κοινό επιλέγει κονσόλα αντί Η/Υ? Με ποια κριτήρια?
    Μου αρέσει η καινοτομία και δε θέλω να είμαι αρνητικός σε κάτι νέο. Αλλά νομίζω ότι ξεφεύγει από το concept "Home gaming console" .
    Και για να αστειευτουμε και λιγάκι είχαμε τη κόντρα pc-κονσόλας, κονσόλας με κονσόλα, τώρα θα πάμε σε νέο level κόντρας. Hardware με hardware μέσα στην ίδια πλατφόρμα....
    Nice😁😁😁😁😁

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Όχι δεν μιλάει για κονσόλα που αναβαθμίζεται.

Αυτό που λέει είναι, ότι η κονσόλα Xbox δεν θα είναι πλέον μια και θα παραμένει ίδια μέχρι το επόμενο next-gen μοντέλο..........αλλά θα λαμβάνει "revision" με πιο δυνατά μοντέλα της ίδιας γενιάς.

Κοινώς το τάδε παιχνίδι, όπως σωστά εντόπισε ένα παιδί παραπάνω, θα παίζει σε full settings και fps στο "δυνατό" μοντέλο και χειρότερα στο "νορμάλ" μοντέλο.

Επίσης, εικάζω ότι ΜΟΝΟ το "δυνατό" μοντέλο θα έχει περαιτέρω δυνατότητες, όπως παραπάνω θύρες συνδεσιμότητας, ίσως και αλλαγή σκληρού δίσκου (εσωτερικού) και πλήρη υποστήριξη Windows 10, με το γνωστό παραθυρικό περιβάλλον. Αυτό που -ακόμα- δεν γνωρίζω, είναι θα προσφερθεί διπλό σύστημα User Interface, ένα "λιτό" όπως είναι τώρα και ένα "πλήρες" που θα είναι τα Windows 10 στην γνωστή τους μορφή, απλώς χωρίς drivers.

Με την registry, το defragmentation και τα μυριάδες είδη ιών σε "κονσόλα", θα λιώσουμε στα γέλια, αυτό είναι σίγουρο.

This is the end of Microsoft-consoles, made by Microsoft.

Από εδώ και πέρα θα έχουμε Windows 10 as THE gaming platform σε διαφορετικά μηχανήματα: Xbox μοντέλα (no configuring), έτοιμα Brand PC (no configuring - αλλά αναβαθμίσιμα) και τέλος, τα φτιάχτο-μόνος-σου-PC με τα γνωστά παρελκόμενα που απαιτούν γνώσεις.

Και βέβαια, στο αντίπαλο δέος, θα έχουμε κλασικές κονσόλες από Sony, Nin (ή whatever αποδειχθεί το NX) και ίσως κάτι από SEGA (αν και πολύ χλωμό).

Εύγε MS. Πιο προβλέψιμη δεν μπορείς να γίνεις. Όπως πάντα, δεν ξέρεις τι σου γίνεται, ρίχνεις βολές στο άπειρο και ότι πιάσαμε, πιάσαμε.
    Και αν όλα πάνε στραβά, δεν πειράζει, άλλη μια κωλοτούμπα ή ακολουθία από κωλοτούμπες. Ξέρουν καλά αυτό το "τρικ".

21. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Axilleas_GR (01-03-2016)

Default Xbox One

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Όχι δεν μιλάει για κονσόλα που αναβαθμίζεται.

Αυτό που λέει είναι, ότι η κονσόλα Xbox δεν θα είναι πλέον μια και θα παραμένει ίδια μέχρι το επόμενο next-gen μοντέλο..........αλλά θα λαμβάνει "revision" με πιο δυνατά μοντέλα της ίδιας γενιάς.

Κοινώς το τάδε παιχνίδι, όπως σωστά εντόπισε ένα παιδί παραπάνω, θα παίζει σε full settings και fps στο "δυνατό" μοντέλο και χειρότερα στο "νορμάλ" μοντέλο.

Επίσης, εικάζω ότι ΜΟΝΟ το "δυνατό" μοντέλο θα έχει περαιτέρω δυνατότητες, όπως παραπάνω θύρες συνδεσιμότητας, ίσως και αλλαγή σκληρού δίσκου (εσωτερικού) και πλήρη υποστήριξη Windows 10, με το γνωστό παραθυρικό περιβάλλον. Αυτό που -ακόμα- δεν γνωρίζω, είναι θα προσφερθεί διπλό σύστημα User Interface, ένα "λιτό" όπως είναι τώρα και ένα "πλήρες" που θα είναι τα Windows 10 στην γνωστή τους μορφή, απλώς χωρίς drivers.

Με την registry, το defragmentation και τα μυριάδες είδη ιών σε "κονσόλα", θα λιώσουμε στα γέλια, αυτό είναι σίγουρο.

This is the end of Microsoft-consoles, made by Microsoft.

Από εδώ και πέρα θα έχουμε Windows 10 as THE gaming platform σε διαφορετικά μηχανήματα: Xbox μοντέλα (no configuring), έτοιμα Brand PC (no configuring - αλλά αναβαθμίσιμα) και τέλος, τα φτιάχτο-μόνος-σου-PC με τα γνωστά παρελκόμενα που απαιτούν γνώσεις.

Και βέβαια, στο αντίπαλο δέος, θα έχουμε κλασικές κονσόλες από Sony, Nin (ή whatever αποδειχθεί το NX) και ίσως κάτι από SEGA (αν και πολύ χλωμό).

Εύγε MS. Πιο προβλέψιμη δεν μπορείς να γίνεις. Όπως πάντα, δεν ξέρεις τι σου γίνεται, ρίχνεις βολές στο άπειρο και ότι πιάσαμε, πιάσαμε.
    Και αν όλα πάνε στραβά, δεν πειράζει, άλλη μια κωλοτούμπα ή ακολουθία από κωλοτούμπες. Ξέρουν καλά αυτό το "τρικ".
    Χωρις αυτο να σημαίνει οτι συμφωνω με αυτο που μαλλον θα γινει οφειλώ να πω οτι και τα τωρινά συστήματά (ps4-Xbone) στην ουσία δεν πρόσφεραν τιποτα περισσότερο απο ενα upgrade σε αναλύσεις και frame rate σε σχεση με τα PS3-360.

Καμμια σχεση με τις χαώδεις διάφορες που είδαμε απο ps1 σε ps2 και απο ps2 σε PS3.

Απο την πρωτη μερα λεω οτι στην πραγματικότητα κανενα απο τα 2 δεν ειναι next gen συστημα.

Και για να πάμε ενα βήμα παραπέρα την κουβεντα ειναι η πρωτη φορα στην ιςτορια του gaming που ενα απλο remaster (οχι remake) παιχνιδιού προηγούμενης γενιάς (uncharted) ειναι πολυ ανωτερο τεχνικά απο τα περισσοτερα next gen παιχνιδια που κυκλοφορούν!

Προσωπικα θα περιμενω να δω για να κρίνω.

Κονσολα ανα 7-8 χρονια ειναι υπερβολικά πολυ και μενεις πολυ πισω σε σχεση με τα pc.

Ανα τετραετία πιστευω ειναι μια χαρα!

Ιδωμεν

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bookmarks

Bookmarks