Page 385 of 458 FirstFirst ... 285335375381382383384385386387388389395435 ... LastLast
Results 7,681 to 7,700 of 9148

Thread: Xbox One

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Ακουστε Χωριανοι, δωρεάν απο 19 μέχρι 24 του μηνα το EA access δλδ παίζουμε μια βδομάδα τσάμπα τα παιχνίδια που έχει το EA access.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Δεν το συζητώ ,κατέβασα στην αρχή το hardline ,είδα πως στο the vault δεν έχω κανένα και έγινα συνδρομητής .πολυ καλό value for money. Α κατέβασα και το Star Wars trial 10 ώρες δίνει. Επειδή το hardline το έχω και στο ps4 πολυ πιο πριν παρατήρησα πολυ καλύτερα γραφικά στο Sony σε σχέση με το Xbox . Έλα όμως που στο multiplayer το one πάει σφαίρα και το χαίρεσαι περισσότερο από το ps4 παρόλο που δεν εχει τα γραφικά του . Και εδώ έρχεται το ερώτημα γραφικά ή ταχύτητα ? σε εισαγωγικά gameplay στa multiplayer?

Default Xbox One

Μολις εκανα upgrade τον σκληρό του ps4 γιατι ηδη εχουν μαζευτεί αρκετα παιχνιδια κ ο χώρος λιγόστευε πολυ.

Έβγαλα απ το one τον 1tb εξωτερικο σκληρό που ειχα τον έβγαλα απ το κουτι και εκανε περίφημα στο ps4 σαν εσωτερικός.

Κατοπιν τον 500gb του ps4 τον έβαλα στο κουτι του εξωτερικού τον plagueάρα στο one και ετσι χωρις κανενα κόστος εχουμε 2 κονσόλες 1TB η καθεμία.

Το περίεργο με το one (γ αυτο κ γράφω εδω)ειναι οτι μου δινει συνολικά 827GB προς δική μου χρήση με 2 σκληρούς (εσωτερικό-εξωτερικο)ενω οι φουκαράδες που αγοράζουν την 1TB έκδοση της κονσολας παίρνουν 100GB λιγότερα!

Πως γινεται αυτο αφου 1 κ 1 κανουν 2,βαζει η ms μικρότερους σκληρούς στα 1tb μοντέλα;

Δηλαδη συμφερει καλυτερα απο αποψη και οικονομίας χρημάτων και χώρου να αγοράσει κανεις το 500GB μοντελο και απλα να συνδέσει έναν 250αρη που λιγο πολυ ολοι εχουμε διάσπαρτους σπίτια μας απο παλιές κονσόλες η pc για να φτάσει την ακριβή χωρητικότητα του 1Tb μοντέλου;

Seriously?

Πως γκεγκεν αυτο που θα έλεγε και ο Ογκουνσότο;

Για την ιστορια το ps4 απ τον 1TB μου αφησε διαθέσιμα 861 GB.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 27-01-2016 at 22:15.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Axilleas_GR (28-01-2016),Dragonpaul (27-01-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Δεν γνωρίζω ακριβώς τεχνικές λεπτομερειες για να σου δώσω απάντηση αλλά νομίζω ότι όσο μεγαλύτερο δίσκο έχεις τόσο περισσότερη μνήμη σου "τρωει". Εξηγούμαι αμέσως με παράδειγμα . Στο τηλέφωνο μου έχω βάλει 64gb μνήμη. Διαθέσιμη όμως έχω μόνο τα 59.45gb. Αν του είχα βάλει 4gb είναι δυνατόν να δεσμευτει πάλι 4.55gb? Όχι φυσικά δεσμεύει πολύ λιγότερο. Από το ελάχιστο που καταλαβαινω ο χώρος δεσμεύεται από το λειτουργικό κάθε συσκευής ώστε να μπορεί η κάρτα να "διαβάζεται" γρηγοροτερα? Όσο μεγαλύτερη η κάρτα τόσο πιο πολύς και ο χώρος που χρειάζεται? Δε ξέρω στα σίγουρα μπορεί να λέω και κουταμάρες. Αν ισχύει ότι λέω, αν, τότε με δύο 500gb σκληρούς δεσμεύεται λιγότερος χώρος συνολικά από ότι με ένα 1Τ? Υποθέσεις κάνω ελπίζω να μη λέω βλ....ς

5. The Following User Says Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

Giannis1979 (28-01-2016)

Default Xbox One

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Δεν γνωρίζω ακριβώς τεχνικές λεπτομερειες για να σου δώσω απάντηση αλλά νομίζω ότι όσο μεγαλύτερο δίσκο έχεις τόσο περισσότερη μνήμη σου "τρωει". Εξηγούμαι αμέσως με παράδειγμα . Στο τηλέφωνο μου έχω βάλει 64gb μνήμη. Διαθέσιμη όμως έχω μόνο τα 59.45gb. Αν του είχα βάλει 4gb είναι δυνατόν να δεσμευτει πάλι 4.55gb? Όχι φυσικά δεσμεύει πολύ λιγότερο. Από το ελάχιστο που καταλαβαινω ο χώρος δεσμεύεται από το λειτουργικό κάθε συσκευής ώστε να μπορεί η κάρτα να "διαβάζεται" γρηγοροτερα? Όσο μεγαλύτερη η κάρτα τόσο πιο πολύς και ο χώρος που χρειάζεται? Δε ξέρω στα σίγουρα μπορεί να λέω και κουταμάρες. Αν ισχύει ότι λέω, αν, τότε με δύο 500gb σκληρούς δεσμεύεται λιγότερος χώρος συνολικά από ότι με ένα 1Τ? Υποθέσεις κάνω ελπίζω να μη λέω βλ....ς
    Αυτα που λες ειναι ολοσωστα.

Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι πως ειναι δυνατόν το 1tb Xbox one να τρωει σχεδον 300giga απο το σκληρό και να αφήνει μονο 730προς χρήση.

Και μην ξεχνάμε οτι το 1ΤΒ ειναι 1024(αν θυμαμαι καλα)GB και οχι 1000.

Ειναι εξωφρενικά μεγαλο το ποσοστό που τρωει.

Απο την 500 gb έκδοση τρωει 140giga και αφήνει 360 προς χρήση.

Το ps4 μου έφαγε απο τον 1ΤΒ 140 γίγα (οςα ακριβως τρωει το 500αρι Xbone)και μου αφησε 860GB ελευθερα.

Ετσι οπως το παει η ms θα διαφημίζει σε λιγο καιρο 1,5ΤΒ κονσολα και θα σου εχει διαθέσιμα 1ΤΒ σκληρό.

Ακατανόητο πληρως.

ΥΓ:Απο τον εξωτερικο σκληρό,το Xbox one μου τρωει μονο 35gb (105GB λιγότερα απ οτι απο τον εςωτερικο)και μου αφήνει 465 προς δική μου χρήση δηλαδη δεν τρωει σχεδον τιποτα.

Η κονσολα απλως ισοπεδώνει πληρως τον εσωτερικό "stock" σκληρό οτιδήποτε κ αν ειναι αυτος και οσο μεγαλύτερος τοσο το χειρότερο.

Οποτε οδηγούμαι με ασφάλεια στο συμπέρασμα οτι ειναι πληρως ασύμφορη η αγορά Xbox one με θεωρητικά μεγάλης χωρητικότητας δίσκο.

Παιρνεις ενα 500αρακι φτηνά και του κουμπωνεις ενα εξωτερικο 1 η 2 TB που δεν τους τρωει καθολου,κ με τα λεφτά που θα έδινες για την μεγαλη έκδοση εχεις αλλα 100 (στην περιπτωση του 1TB)GB διαθέσιμα.

Last edited by Giannis1979; 28-01-2016 at 02:20.

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Δεν είναι ακατανόητο. Αν μου συγκρίνεις 2 Xbox One και έχουν διαφορετική να το πω έτσι "κράτηση " μνήμης στον ίδιο χωρητικότητας σκληρό εκεί ναι, δε βγάζει νόημα. Τώρα μεταξύ δύο διαφορετικών συστημάτων δεν είναι ακατανόητο. Καθαρά κατασκευαστικό θέμα από την κάθε εταιρεία.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι ακατανόητο. Αν μου συγκρίνεις 2 Xbox One και έχουν διαφορετική να το πω έτσι "κράτηση " μνήμης στον ίδιο χωρητικότητας σκληρό εκεί ναι, δε βγάζει νόημα. Τώρα μεταξύ δύο διαφορετικών συστημάτων δεν είναι ακατανόητο. Καθαρά κατασκευαστικό θέμα από την κάθε εταιρεία.

Δεν καταλαβες ,θεωρω ακατανόητο γιατι το Xbox one πρεπει να ισοπεδώνει τοςο πολυ τον stock δίσκο του.

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Καθαρά κατασκευαστικό θέμα από την κάθε εταιρεία.

Έτσι το σχεδίασαν να λειτουργεί. Προσωπικά προς το παρόν βρίσκω ότι και τα 500 gb είναι αρκετά πόσο μάλλον 1T.

Έτσι το σχεδίασαν να λειτουργεί. Προσωπικά προς το παρόν βρίσκω ότι και τα 500 gb είναι αρκετά πόσο μάλλον 1T.

Αυτη η γενια έπρεπε να εχει βαση το 1ΤΒ το 500GB ηταν ανέκδοτο που μας έπεισαν οτι το γέλιο στο τελος ηταν αχρείαστο.

Πήρα την κονσολα πριν ενα μηνα και με τις ανταλλαγές-δανειςματα παιχνιδιών με φιλους και 2 παιχνιδια που αγόρασα εγω,δεν ειχα ουτε 120 GB ελευθερα.

Και δεν εχω plus να κατεβάζω κ απο κει παιχνιδια.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Μολις εκανα upgrade τον σκληρό του ps4 γιατι ηδη εχουν μαζευτεί αρκετα παιχνιδια κ ο χώρος λιγόστευε πολυ.

Έβγαλα απ το one τον 1tb εξωτερικο σκληρό που ειχα τον έβγαλα απ το κουτι και εκανε περίφημα στο ps4 σαν εσωτερικός.

Κατοπιν τον 500gb του ps4 τον έβαλα στο κουτι του εξωτερικού τον plagueάρα στο one και ετσι χωρις κανενα κόστος εχουμε 2 κονσόλες 1TB η καθεμία.

Το περίεργο με το one (γ αυτο κ γράφω εδω)ειναι οτι μου δινει συνολικά 827GB προς δική μου χρήση με 2 σκληρούς (εσωτερικό-εξωτερικο)ενω οι φουκαράδες που αγοράζουν την 1TB έκδοση της κονσολας παίρνουν 100GB λιγότερα!

Πως γινεται αυτο αφου 1 κ 1 κανουν 2,βαζει η ms μικρότερους σκληρούς στα 1tb μοντέλα;

Δηλαδη συμφερει καλυτερα απο αποψη και οικονομίας χρημάτων και χώρου να αγοράσει κανεις το 500GB μοντελο και απλα να συνδέσει έναν 250αρη που λιγο πολυ ολοι εχουμε διάσπαρτους σπίτια μας απο παλιές κονσόλες η pc για να φτάσει την ακριβή χωρητικότητα του 1Tb μοντέλου;

Seriously?

Πως γκεγκεν αυτο που θα έλεγε και ο Ογκουνσότο;

Για την ιστορια το ps4 απ τον 1TB μου αφησε διαθέσιμα 861 GB.
    Βασικά όσον αφορά την χωρητικότητα των δίσκων είναι από τις περιπτώσεις που 1+1 δεν κάνει 2.

Αν προσθέσεις 2 500άρηδες δίσκους έχεις απώλειες καμιά 35αριά GB από τον καθένα, ενώ από τον 1TB έχεις απώλειες καμιά 100, στον 2TB έχεις παραπάνω κ.ο.κ. (βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί τα 100MB που λες επακριβώς).

Αναφέρομαι στην χωρητικότητα των δίσκων χωρίς κανένα λειτουργικό μέσα και στην ανακολουθία που συμβαίνει με αυτό που αγοράζεις και αυτό που αναγνωρίζει ο υπολογιστής (αυτό συμβαίνει φυσικά γιατί οι εταιρείες υπολογίζουν την χωρητικότητα σε δεκαδικό σύστημα ενώ οι υπολογιστές σε δυαδικό).

Cool Member andapo's Avatar
    Name
    Ανδρέας

Ωραίο άρθρο που εξηγεί πολλά πράγματα για την "πραγματική" χωρητικότητα των δίσκων σε σχέση με την ονομαστική ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις κάποια βασικά πράγματα που φαίνεται ότι σε προβληματίζουν

Συνοψίζω σε ένα σημαντικό σημείο:

To a hard disk manufacturer, one KB is 1000 bytes, one MB is 1000 KB, and one GB is 1000 MB. Essentially, if a hard disk is advertised as 500GB, it contains 500 * 1000 * 1000 * 1000 = 500,000,000,000 bytes of space. The hard disk manufacturer thus advertises the disk as a 500 GB hard disk.

However, manufacturers of RAM don’t sell it in even groups of 1000 – they use groups of 1024. When you’re buying memory, a KB is 1024 bytes, a MB is 1024 KB, and a GB is 1024 MB. To work back from the 500,000,000,000 bytes above:

500,000,000,000 / (1024*1024*1024) = 465.66 GB

Keep in mind that the hard drive manufacturers are using the accurate description of the terms–the prefix giga, for instance, means a power of 1000, whereas the correct term for powers of 1024 is gibibyte, though it isn’t often used. Unfortunately, Windows has always calculated hard drives as powers of 1024 while hard drive manufacturers use powers of 1000.

Πηγή:
    http://www.howtogeek.com/123268/wind...rong-capacity/
    Last edited by andapo; 28-01-2016 at 10:17.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Αν καταλαβα καλα, αυτο που λεει ο Γιαννης ειναι:

Δισκος 1TB = 930GB καθαρα. Αφηνει ελευθερο χωρο 730GB = 200GB το OS
    Δισκος 500GB = 465GB καθαρα. Αφηνει ελευθερο χωρο 360GB = 105GB το OS

Οποτε η ερωτηση του ειναι γιατι το OS πιανει (πολυ) παραπανω χωρο στο 1TB.

Cool Member andapo's Avatar
    Name
    Ανδρέας

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Αν καταλαβα καλα, αυτο που λεει ο Γιαννης ειναι:

Δισκος 1TB = 930GB καθαρα. Αφηνει ελευθερο χωρο 730GB = 200GB το OS
    Δισκος 500GB = 465GB καθαρα. Αφηνει ελευθερο χωρο 360GB = 105GB το OS

Οποτε η ερωτηση του ειναι γιατι το OS πιανει (πολυ) παραπανω χωρο στο 1TB.
    ΟΚ το κατάλαβα λάθος. Το γιατί το OS πιάνει παραπάνω χώρο δεν νομίζω ότι μπορούμε εύκολα να το απαντήσουμε. Όντως είναι αρκετά περίεργο...

Σίγουρα εχει να κάνει και σε τι format ειναι ο κάθε δίσκος .εννοω άλλο το format του ps4 άλλο το format του one και δεν νομίζω πως ειναι σε θέσεις κανείς να τα ξέρει . Π.χ. Εγώ στο iMac έχω αναγκάστηκα format mac journaled ενώ για να έχω και Windows έχω και ένα partition ntfs . Περιβάλλον Mac ένα βίντεο π.χ 100mb αν το ανοικξω από Windows βλέπουν στο partition του το ίδιο βίντεο 96mb . Άρα μιλάμε για το ίδιο hardware με δυο διαφορετικά λειτουργικά συστήματά που βλέπουν το ίδιο βίντεο σε αλλα mb . Συμπέρασμα το λειτουργικό σε συνδυασμό με format του δίσκου ειναι που αλλάζει τα δεδομένα. Στο one σίγουρα επειδή ο ένας σου ειναι εξωτερικός σου κρατά το λεγόμενο system reserved μνήμη δηλαδή που λειτουργεί στο να φορτώνει ο δίσκος πιο γρήγορα τα games σου για να μην έχεις lag.

16. The Following User Says Thank You to digger angel For This Useful Post:

Giannis1979 (28-01-2016)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Με πρόλαβε ο andapo.

Το "πρόβλημα" είναι, ότι ενώ όλος ο κοσμάκης από την εποχή του Νώε μετρούσε τις μονάδες χωρητικότητας, είτε αποθήκευσης είτε RAM, με πολλαπλάσια του 2 (2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024 κλπ).........κι έτσι "κρατάγαμε" ακριβές σκορ χωρητικότητας των σκληρών δίσκων........

......σε κάποια φάση οι κατασκευαστές άλλαξαν γούστα και είπαν να μετράνε.....κατά το δοκούν, άσχετα με τους κανόνες της Πληροφορικής (δυνάμεις του 2) εδώ και δεκαετίες. Έτσι λοιπόν, το 1 KiloByte δεν αντιστοιχεί σε 1024 Bytes, αλλά σε 1000.

Και κάπου εδώ αρχίζει η πουστιά.

Στα κουτιά των PS4/Xbone λέει απ' έξω "500 Go" ή (500 GB)..........εννοώντας αυτό που λένε οι κατασκευαστές, 1 KB = 1000 Bytes.

Επειδή όλο το υπόλοιπο ΣΥΜΠΑΝ όμως κάνει τις μετρήσεις με τον σωστό τρόπο, ήτοι δυνάμεις του 2, ακόμα και το OS της ίδιας της κονσόλας.........το νούμερο που διαβάζει ο χρήστης επί της οθόνης στο Xbone (και PS4) είναι μικρότερο, απ' ότι θα περίμενε (γιατί ο χρήστης περίμενε να δει 500 GB, αλλά με 1ΚΒ = 1024 Bytes).

Επίσης κάτι άλλο: όταν οι κατασκευαστές, ακόμα και πιο παλιά που ανέφεραν τα νούμερα με 1ΚΒ = 1024 Bytes, λένε ότι "ο τάδε δίσκος έχει 500 GB χώρο".......εννοούν χωρίς να έχει γίνει Format από το εκάστοτε OS (είτε είναι του PS4, είτε του Xbone, είτε Windows PC / NTFS, είτε Mac / HFS). Το "φορμάρισμα", ανάλογα το OS, από μόνο του τρώει αρκετά GigaByte.

Συνοψίζοντας: η πουστιά στο 1ΚΒ = 1000 Bytes των κατασκευαστών και όλου του υπόλοιπου κόσμου 1ΚΒ = 1024 Bytes, συν το γεγονός του φορμάτ από το OS........μας κάνει να έχουμε αυτή την αρχική απώλεια αρκετών GB από το δίσκο.

Εξαίρεση αποτελούν κάποιοι εξωτερικοί δίσκοι, στους οποίους οι κατασκευαστές αναφέρονται ως 1KB = 1024 Bytes. (οπότε περισσότερα GB έχει διαθέσιμα ο εξωτερικός με 1024 Bytes μέτρησης κατασκευαστή από τον 500άρη που θα έχει 1000άρι σύστημα μέτρησης)

18. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Axilleas_GR (28-01-2016),Giannis1979 (28-01-2016)

Επεξηγηθηκε το θεμα πληρως.

Απλως το OS του Xbox one τρωει μεγαλο μέρος του εσωτερικού σκληρού.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Θυμάμαι παλιά κάτι συζητήσεις σε αυτό το thread για το Sunset OVerdrive και την τιμή του που παραμένει υψηλή.
    Ο Κωτσόβολος το δίνει τώρα 34,5€. Δεν ξέρω, ίσως να είναι καλή τιμή

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...nset-overdrive
    Spoiler!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Εαν το συγκρινουμε με το Driveclub, αποκλειστικο του ps4 που κυκλοφορησε την ιδια περιοδο, η τιμη ειναι απλα αστεια.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Εαν το συγκρινουμε με το Driveclub, αποκλειστικο του ps4 που κυκλοφορησε την ιδια περιοδο, η τιμη ειναι απλα αστεια.
    Ισχύει. Δεν ξέρω γιατί το συγκεκριμένο έχει κρατήσει τόσο υψηλή τιμή.
    Spoiler!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Γιατί είναι παιχνιδαρα απλά. Τα παιχνίδια που δεν έχουν επιτυχία ή είναι μάπα σε σχέση με αυτό που περιμέναμε ή είναι μικρά σε διάρκεια, πέφτουν γρήγορα. Βλέπε The order, until dawn κ πολλά άλλα. To sunset overdrive αν είχε βγει σε ps4 θα παραμιλαγαμε εδώ μέσα.

Είναι μακράν το καλύτερο αποκλειστικό της ms ως τώρα.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

25. The Following 5 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

DJTaurus (05-02-2016),Giannis1979 (05-02-2016),Nerven (05-02-2016),Snk (05-02-2016),spartan (05-02-2016)

Bookmarks

Bookmarks