Κατοχος και εγω απο σημερα του xbone, bundle Tomb Raider συν Ηalo 5 στα 369 ευρω, μια χαρα νομιζω...
Το Ori ποσο κοστιζει παιδια, νομιζω οτι ειναι μονο μεσω download ετσι;
Christos33 (29-12-2015),Giannis1979 (29-12-2015),spartan (30-12-2015)
Καλορίζικο!!!!!
kostasb13 (29-12-2015)
kostasb13 (29-12-2015)
Σε ευχαριστω Παυλο!!Το σκεφτομουν αρκετο καιρο, ολο το ανεβαλλα αλλα νομιζω οτι τελικα το πηρα την πιο καταλληλη στιγμη
Αψογα!!
Συν το killer instinct που απ'οτι ειδα το εχουν στα 20 ευρω στα καταστηματα και μαλλον θα αγορασω, και με το καλημερα θα εχω 4 σουπερ παιχνιδια, not bad...![]()
kostasb13 (30-12-2015)
kostasb13 (30-12-2015)
δεν μου εχει ερθει ακομα ο κωδικος για τα δωρεαν gears of war κ εχω το game απο τον αυγουστο. τι παιζει???
Θεωρίες συνωμοσίας;
Προσωπικα το βλεπω σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλα ας κρατάμε μια πισινή.
http://busted.gr/erchete-nea-ekdosi-...tipisi-to-ps4/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προσωπικά δε το πιστεύω πως θα γίνει κατι τέτοιο, αλλα στον κοσμο των κονσολών δεν κανει τιποτα εντύπωση πλέον... Αλλα αμφιβάλλω.
Μια αβασιμη φημη ειναι, οποια αναβαθμιση και να γινει θα ειναι ιδιας ισχυος με το παρον συστημα, αλλα μπορει να μειωθει η κατασκευη ,η θερμοκρασια, η καταναλωση. Η MS δινει μαχη εδω και δυο χρονια στην προσπαθεια της να πεισει τους χρηστες απο το 360 να προτιμησουν το Χ1, δεν θα εκανε μια κινηση που θα ελεγε σε οσους την στηριξαν την δυσκολη στιγμη, για δευτερη φορα ενα fuck you (η πρωτη ηταν η αφαιρεση του kinect) .
Παρεπιπτοντως παρομοια φημη ειχε κυκλοφορησει και περυσι.
Bookmarks