Anyway εμενα το εκανε στο gears of war. Στο retail του dead rising επαιξε σχεδον κατευθειαν. Τι να σας πω δε ξερω τι παιζει.
Anyway εμενα το εκανε στο gears of war. Στο retail του dead rising επαιξε σχεδον κατευθειαν. Τι να σας πω δε ξερω τι παιζει.
Σε αυτό είναι ακριβώς όπως και στο ps4,οπως κατεβάζεις παιχνίδια στο psn ετσι και στο xbox, είναι ανάλογα το παιχνίδι αν το αρχισεις αμεσως.
Να πω με σιγουριά αυτο που έλεγα ποιο πανω στον Dragonpaul οτι δεν υπάρχει πλατινα μονο τρόπαια και ποντοι,αν συμπληρώσεις το παιχνίδι 100% απλα εχεις ένα complete παιχνίδι.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και όταν βγαίνουν dlc λογικά αν το έχεις 100% πέφτει το ποσοστό που σημαίνει ότι δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχεις πάρει όλα τα achievments του παιχνιδιού όταν μπλέκονται και τα dlc. Νομίζω ένα πλήρες παιχνίδι έχει 1000 achievement score.
Προτιμάω 1000 φορές το τροπο του Playstation με τα trophies.
Christos33 (26-09-2015)
Το βάζω και εδώ
Microsoft Xbox One - 500GB & FIFA 16 & 2ο Χειριστήριο
Να κανω μια λιγο ηλιθια ερωτηση.. οσοι πηρατε το φορζα με τον σταυρο στριβει η με το Analog?
Αν ειναι με το 2ο δε το ακουμπαω!
Υ.Γ. : Και στο DriveClub δυστυχως ετσι ειναι.
" H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
(By Stefanos to Simple People)
Christos33 (26-09-2015),Stefanos (26-09-2015)
Δοκιμασα με Analog (παλια) δε το 'χω με τιποτα..
Ευχαριστω οπως και να 'χει :'))
Χριστοφορε μεχρι να μαθω θα 'χει φυγει απ' το παραθυρο το χειριστηριο!![]()
Christos33 (26-09-2015)
Stefanos (28-09-2015)
......
![]()
Παιδιά το feedback από το vibration στης σκανδάλες στο forza 6 είναι το λιγότερο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ωραίο! Όταν το πρώτο αισθάνεσαι λες OMG και χαμογελάς, το ΑΒS, η κάθε ανωμαλία στο δρόμο μεταφράζεται στο χειριστήριο, το σπινάρισμα, το κάθε kerb σου δίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αίσθηση! Δεν το περίμενα να είναι ΤΟΣΟ γαμάτο!
ΕΛΠΙΖΩ κάααααπιο revision του DS4 να κάνουν το ίδιο και να βάλουν 2 μοτεράκια στης σκανδάλες, μιλάμε κάνει την τεράστια διαφορά σε racing τουλάχιστον που δοκίμασα εγώ.
ary4022 (01-10-2015),Christos33 (28-09-2015),spartan (28-09-2015)
Το μόνο πρόβλημα είναι το μενού αν το έφτιαχνε λιγο ποιο βολικό οπως στο ps4,πιστεύω θα ανεβαζε της πωλήσεις του,ειδικά τώρα το βρίσκεις σε καλή τιμή και δίνει καλες προσφορές (πολλές φορές τσάμπα με κάποιο τηλέφωνο της Microsoft).
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edited by spartan; 02-10-2015 at 18:09.
Bookmarks