Results 1 to 20 of 9148

Thread: Xbox One

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Default Xbox One

Πηρα κ γω χθες forza6 πακέτο με pes 2016 και πραγματικά μου άφησε άριστες εντυπώσεις.

Το παιχνιδι ειναι φρεσκοτατο και πληρως ανανεωμένο σε σχέση με τους προκατόχους του σε θέματα gameplay ενώ στον τεχνικό τομέα με την βελόνα καρφωμένη στα 60fps χωρις ίχνος frame drop (τουλάχιστον στο 7 ωρο που εχω παίξει μέχρι τωρα)το παιχνιδι προσφέρει καταπληκτικά γραφικα με πολυ καλογυαλισμένα textures στα 1080p.

Επιτέλους ξεκαπνισα καλα την κονσολα μου μετα απο κανα δημηνο σχεδόν απραξίας που δεν ειχα κατι αξιόλογο να Παίξω και έχοντας λιώσει ολα τα αξιόλογα παιχνιδια απο την προηγούμενη σεζον.

Τρέχω τρέχω τρέχω,που έλεγε και ο ψάλτης!

ΥΓ:εξαιρετική κίνηση η αφαίρεση των κατάπτυστων microtransactions του forza5 και το νεο reward system του παιχνιδιού που μαζι με το spin system ανταμειβουν πληρως τον κόπο του παίκτη προσφέροντας άφθονα credits για την αγορά νέων αυτοκινήτων.

Ηδη σε μια μερα μου χουν κάτσει απο spin 2 super cars των 1.500.000CR!

ΥΓ2:μου γεννούνται πολυ έντονες σκέψεις τιμονιέρας-πεταλιερας..

ΥΓ3:κάντε deactivate απ το παιχνιδι και ξεχάστε πληρως το rewind.

Παίξτε την ιδια πίστα ξανα και ξανα μέχρι να τα καταφέρετε.

Θα γίνετε πολυ καλύτεροι οδηγοί και θα ανεβεί θεαματικά το skill σας με αποτέλεσμα να ανεβάζετε συνεχεια το drivatar difficulty και να μπορείτε να παίξετε σε πολυ ανταγωνιστικό επίπεδο.

Εξαλλου θεωρω πληρως ανούσιο το να παίζεις ξέροντας οτι ευκολα η δυσκολα θα βγεις πρώτος.

Το παιχνιδι γινεται άκρως απολαυστικό οταν παίζεις σε δυσκολα drivatar levels με οΣΟ γινεται λιγότερα asissts στην οδηγηςη του αυτοκινήτου,και πάραυτα καταφέρνεις να εισαι ανταγωνιστικός και να τερματισεις στην πρωτη 3αδα εξελίσσοντας συνεχώς το skill σου.

Με rewind θα μένετε απολυτα στάσιμοι σε skill.

ΥΓ4:το drivatar system ειναι θεαματικά βελτιωμένο!
    Last edited by Giannis1979; 19-09-2015 at 16:52.

Bookmarks

Bookmarks