Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
Λογικό, καθώς η επίσημη ημερομηνία κυκλοφοριας ειναι σημερα. Με αυτη τη λογική πήγα κι εγώ σημερα να το παρω. Οπως με ενημέρωσαν ομως, στις 28 θα κυκλοφορήσει επίσημα στα ελληνικά καταστηματα.
Περιμένω εντυπώσεις σου εναγωνίως!!!!!
Eιμαι περιπου στο τελος του 2ου act. Οπως ειπα εχουν κανει πολυ καλη δουλεια το παιχνιδι δεν φαινεται πουθενα οτι εχει κυκλοφορησει πριν 9 χρονια. Εχουν φτιαξει τα cutscenes , το lip sync και νομιζω οτι σε καποιες σκηνες αλλαξαν και την σκηνοθεσια . Γραφικα φαινονται σαν παιχνιδι ας πουμε διετιας και -παλι απο οσο θυμαμαι- εχει ανοιξει λιγο η χρωματικη παλετα , λειπουν καποια πολυ μουντα σκηνικα που υπηρχαν στο αρχικο .

Το gameplay οπως το θυμασαι , αψογο.

Μουλτι λενε οτι τρεχει στα 60fps αλλα δεν ασχολουμαι οποτε δεν εχω αποψη.

Τωρα αν αξίζει τα 40€? Θα πω οχι . Το master chief collection μας εδωσε Halo 1,2,3,4 , δωρεαν dlc το odst και θα δωσει επισης το reach. Εδω δινεις 40 και παιρνεις μονο το 1 και τα 2,3,Judgement οπως ηταν στο 360 . Θα προτιμουσα να περιμενουν να κανουν remaster κ τα 3 να τα εχω ολα μαζι και στα 60 ευρω , ας ειναι . Γενικα και λογω μικρης διαρκειας του campaign μου αφησε μια αισθηση μισοτελειωμενου που -τεχνικα τουλαχιστον- δεν ειναι . Οι τυποι στην coalition εχουν κανει καλη δουλεια εχουν προσθεσει ακομη και comic που ξεκλειδωνουν μαζευοντας dog tags.