Δεν παω για υπνο αποψε! Το Ori ειναι ΕΚΠΠΛΗΚΤΙΚΟ!!
Δυο βιντεακια μικρα που εγραψα απο το one
BillyFlo81 (13-03-2015),DJTaurus (13-03-2015),modecris (14-03-2015),Narayan (16-03-2015),Nikoladim (13-03-2015),spartan (13-03-2015),WolfRathmA (13-03-2015)
Το επαιξα και εγω! Φοβερο απο ολες τις μεριες, αλλα δυστυχως εχει πολλα θεματακια με frame drops. Καθε 10-15secs πεφτουν τα frames
Σκεφτομαι σοβαρα να κανω bootcamp για το game. Αλλα βαριεμαι την διαδικασια, εγκαταστασης ολοκληρου λογισμικου για να παιξω ενα game.
Εγώ θα το έκανα. Μελλοντικά ίσως βρεις και άλλα που θα θες να παίξεις εκεί. Αλλά ακόμα και για αυτό, μάλλον αξίζει. Περισσότερα θα σου πει ο James, εγώ δεν νομίζω να το παίξω όλο στο laptop γιατί μάλλον θέλει άνοιγμα για ξεσκόνισμα, πάστες και βαριέμαι τώρα. Aσε που δεν με παίρνει να γίνει καμία στραβή και να φάω downtime!
^^ Iσως το κανω αλλα βαριεμαι εντελως. Μαλιστα οταν επαιζα το Borderlands 2 ειχα συνδεσει το laptop στην TV και το ηχοσυστημα και επαιζα και με DS3 χειρηστηριο. Μια χαρα δουλεψε.
Αλλα τωρα να κανω οοοολη αυτη τη μανουρα με ξενερωνει πολυ... το παλευω μεσα μου, ειμαι και σε περιεργη φαση γενικα (δεν εχω ορεξη να παιξω τιποτα) οποτε αστα!Εχω μπει στην κλασσικη ετησια 2μηνη περιοδο που κοβω το gaming και παιζω πολυ λιγο. Κανει καλο αυτο βεβαια γιατι πορωνομαι/ασχολουμαι με αλλα πραγματα οταν ειμαι σε τετοιες φασεις.
DJTaurus (13-03-2015)
Κι εγώ κάπως έτσι παίζω αλλά η gpu βγάζει τρελή θερμοκρασία οπότε δεν είμαι για πολύ συνεχόμενο gaming. Όταν με το καλό επιστρέψεις σε ένα δίμηνο, πιστεύω θα έχεις αρκετή πόρωση για gaming για να κάνεις τη μανούρα!
Μου φαίνεται δύσκολο να έχεις θέματα. Εμένα παίζει τέλεια στο laptop και είναι 4 χρόνων περίπου. Τι PC έχεις?
Εγω παλι δεν ηξερα καν οτι υπαρχει, αλλα απ' οτι ειδα λιγο στο You Tube και τα βιντεακια του James φαινεται πολυ ομορφο..
" H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
(By Stefanos to Simple People)
Προδοτες... Παρτε Xbox One να το παιξετε ρε να ανεβουν και οι πωλησεις!![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Παιζει και σε pc-box?
corsaopc3071r (15-03-2015)
Το πρωτο(?) gameplay του project cars στο One.
Ποσο γαματο παιχνιδάκι ειναι αυτο το Ori;;;;;;;;;;
Στο μεταξυ, μου εχει καρφωθεί το theme του στο κεφάλι και δε φεύγει με τίποτα!!!!!
Πραγματικά, υπαρχουν σημεία που θυμίζουν παλιό καλο παλουκοplatform. Βασικά στην αρχή ειμαι ακομα, οποτε ειμαι σίγουρος θα εχεις συναντήσει κι αλλα τέτοια.
Bookmarks